Vizualizezi pagina locatiei de activitati Forever 20 din Bucuresti, Romania. Aici gasesti informatii utile pentru vizitare in timpul vacantei la Bucuresti, Romania precum: adresa Forever 20, program Forever 20, preturi Forever 20, localizare pe harta Forever 20 si alte detalii Forever 20.

  • Locatie: Bucuresti, Bucuresti, Romania
  • Telefon: 0732045088
  • Adresa: Calea Floreasca nr. 19 Bucuresti
  • Website: http://www.forever20.ro/
  • Program: Luni-Vineri: 11:00 → 21:00 Sambata: 09:00 → 14:00

Forever 20 este un Centru de estetica faciala si remodelare corporala care ofera servicii specializate la un standard inalt de calitate si profesionalism. Aparatura utilizata in cadrul centrului nostru este la nivelul exigentelor impuse de standardele internationale in materie de estetica. Fiecare din aceste aparate reprezinta materializarea in practica a etapelor unui concept estetic pus la punct de specialistii si producatorii din acest domeniu.

Procedurile estetice stabilite in mod profesional si logic, sunt sigure pentru pacient, el fiind informat riguros asupra desfasurarii si succesiunii lor.

In urma testului de bioimpedanta se stabileste planul de tratament personalizat si o dieta echilibrata cu compozitia si necesarul caloric al meselor pentru obtinerea celor mai bune rezultate.

Tratamentele estetice cuprind programe personalizate de remodelare corporala, de optimizare a greutatii, tratamente anti-aging faciale, precum si epilare definitiva.

Pentru a remodela forma corpului sau a slabi, este necesara “topirea” grasimilor, drenarea lor spre sistemul limfatic si in final “arderea” lor. Fiecareia dintre aceste etape le este destinata un grup de aparate pentru imbunatatirea rezultatelor.

“Topirea” grasimilor in exces, se realizeaza in Centrul nostru prin cavitatie, radiofrecventa, terapie endermologica sau vacuum. Drenajul spre calea limfatica se realizeaza prin vacuumdrenaj sau prin presoterapie. Consumul se realizeaza prin terapie vibrationala si tehnologie Elos.

Fiecare pacient beneficiaza de program personalizat in functie de necesitati – slabire rapida, celulita, tonifiere sau relaxare.

Una dintre cele mai raspandite afectiuni ale timpurilor noastre – celulita – isi gaseste rezolvarea in cadrul Centrului nostru.

Aparatura de ultima generatia, bazata pe cele mai eficiente terapii – endermologie, tehnologia Elos sau Radiofrecventa – inlatura definitiv aceasta problema. Pe langa efectul lipolitic, aceste terapii netezesc suprafata cutanata prin actiune directa asupra fibrelor de elastina si colagen.

Excesul de grasime localizata este deasemenea rezolvat in cadrul Centrului nostru cu ajutorul celei mai noi tehnologii in domeniu – Cryogenarea. Prin aceasta tehnologie celulele grase se distrug definitiv prin inghetare si se eimina din organism in mod natural, sculptand efectiv corpul.

Serviciile estetice ale Centrului Forever20 sunt completate de epilarea definitiva care foloseste cele mai eficiente tehnologii in acest domeniu – E-Light si Laser Diode.

Monitorizarea rezultatelor, personalizarea tratamentelor conform necesitatilor, confidentialitatea si profesionalismul personalului, asigura calitatea Centrului Forever20.


Informatiile din aceasta pagina sunt orientative si se pot modifica in timp. Nu ne asumam raspunderea pentru eventualele neconcordante aparute.

Planifici o calatorie in Bucuresti, Romania? Doresti sa te cazezi in apropiere de Forever 20?

Completeaza o cerere de oferta pentru sejur sau cazare care va fi transmisa tuturor agentiilor partenere.

Cerere oferta sejur Cerere oferta cazare

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere

Vezi localizarea pe harta

Hotel Eos
Bucuresti, Bucuresti

Vezi pagina unitatii de cazare Hotel Eos

Recomandare de cazare

Rezerva-ti cazarea in timp real la unul din cele peste 300.000 de hoteluri din oferta noastra.