Articole de interes din turism pe Portalturism.com – Citeste articolele de interes din domeniul turismului despre oameni, lucruri si locatii interesante de pe glob.

Cel mai bun resort din lume in anul 2012

Oberoi Udaivilas a fost cotat ca fiind ‘Cel mai bun resort din lume’ de catre Readers Service Award in 2012. Tot anul trecut a fost recunoscut de catre cititorii Condè Nast drept ‘Cel mai bun hotel din India’ si de catre cititorii Travel and Leisure drept ‘Cel mai bun hotel din Asia’. Oberoi Udavilas este amplasat pe malul lacului Pichola din Udaipur, sudul Rajasthanului, India.

Oberoi Udaivilas - Cel mai bun resort din lume in anul 2012

Lacul Pichola este inima si sufletul Udaipur-ului si a fost creat de om in 1362 pentru a furniza apa potabila localnicilor. Pe lac se gasesc 4 insule, una dintre ele fiind folosita in filmarile pentru pelicula James Bond Octopussy. Udaipur este testamentul suprem pentru patrimoniul regal al Rajasthan-ului. Nici un circuit in nordul Indiei nu este complet fara a va infrupta din bogata cultura si istorie a Udaipur-ului, care este considerat cel mai romantic oras din Rajasthan.

Oberoi Udaivilas - Cel mai bun resort din lume in anul 2012

Opulenta experienta incepe cu o calatorie incantatoare cu barca de pe malurile lacului Pichola pana la Udaivilas, unde va asteapta o scurta ceremonie de primire. Camerele de la Udaivilas sunt decorate delicat si superb in stil Rajasthan, fiecare cu piscina sa privata si cu pavilionul exterior unde puteti lua masa in timp ce admirati Palatul orasului Udaipur si privelistea oferita de apele stralucitoare ale lacului Pichola. Centrul SPA de lux de la Udaivilas reprezinta un paradis de liniste, dotat cu terapeuti specialisti in a va rasfata trupul si sufletul cu tratamente revigorante. Oberoi Udaivilas ofera si un salon privat de yoga, meditatie si Pranayam pentru sedinte cu guru-ul lor rezident de Yoga.

Oberoi Udaivilas - Cel mai bun resort din lume in anul 2012

Camerele si suitele de la Oberoi Udavilas sunt impartite in patru categorii: Camera Premier, Camera Premier cu piscina semi-privata, Suita de Lux cu piscina privata si Suita Kohinoor. Camerele Premier sunt la primul nivel, au mobilier personalizat si sunt dotate cu curti private si umbrele de soare din matase. Fiecare camera are o baie de lux din marmura alba si o baie Victoriana.

Oberoi Udaivilas - Cel mai bun resort din lume in anul 2012

Suita Kohinoor este cea mai inalta categorie de camera nu numai la Udaivilas, ci la toate proprietatile Oberoi. Bijuteria coroanei de la Udaivilas, suita Kohinoor are aproape 250 de metri patrati si ofera doua dormitoare, seminee, o piscina privata mare, curti cu fantani arteziene si privelisti impresionante asupra muntilor Aravali.

Oberoi Udaivilas - Cel mai bun resort din lume in anul 2012

Totul vine cu un pret, bineinteles; Camera Premier incepe de la 550 de euro/noapte.

Recenziile turistilor

Calificativ 0 / 5 (bazat pe 0 calificative)

Nu exista recenzii din partea turistilor.

Fii primul care lasa recenzie

Fii primul care lasa o recenzie! Primesti +5 puncte (pentru o recenzie ce depaseste 75 de caractere)


Afla cum poti acumula puncte »


Impartaseste-ne parerea ta

0 caractere