Oferta cazare Cabana K1, cazare Dorna Arini, cazare Suceava, cazare Bucovina, pensiuni Suceava, pensiuni Bucovina.

Cazare Bucovina - Dorna Arini, Suceava

  • Locatie: Dorna Arini, Suceava
  • Adresa: Dorna Arini, sat Dorna-Arini, str. vultur, nr. 221b (la aproximativ 5.1 km de centrul localitatii Vatra Dornei)
  • Numar camere: 5
  • Maxim persoane: 16

Cabana rustica data in folosinta in 2019 este creata dupa un concept norvegian extrem de luxos. Dispunerea este urmatoarea 5 camere spatioase cu balcon si terasa, un living royal cu semineu si un coltar extensibil asezat langa o masa de 10 persoane. Cabana are 3 bai cu dusuri ultramoderne , iar bucataria este dotata cu echipament de ultima generatie foarte comfortabila veti gasi absolut orice este necesar . Totul este creat intr-un stil rustic specific cabanelor de munte. In curte va asteapta un gratar amenajat si parcare pentru masina .
Toate camerele sunt prevazute cu wifi si televiziune LCD .Va punem la dispozitie pentru relaxare o boxa cu mixer,statie cu bluetooth,telecomanda si microfon ,rummy si carti de joc pentru activitati de relaxare.
Paturile regale au saltele ortopedice recomfortante va vor imbia la un somn regenerator.De asemenea mirificul peisaj de munte si caprioarele din jurul cabanei va vor cuceri definitiv .
Va asteptam cu drag! Cabana se inchiriaza in intregime.

Unitati de cazare din apropiere

Vezi unitatea pe harta

Cabana K1

    Acest hotelier prefera sa fie contactat prin email. Foloseste formularul de mai jos pentru a-i trimite un mesaj.