Vizualizezi oferta circuit Cehia, vacanta Cehia.

Circuit avion Cehia

Circuit Cehia
  • Tari: Cehia
  • Orase tranzitate: Praga

Descriere

Ziua 1 (29.11): BUCURESTIPRAGA
Intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul Otopeni la ora 09:00 pentru imbarcare pe cursa Tarom cu destinatia Praga. Decolare la ora 11:00 si sosire la Praga la ora locala 11:55. Transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: Castelul Hradcany, Piata Wenceslas, Piata Staromestske Námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), Catedrala Sf. Vitus (simbol spiritual al statului ceh), Podul Carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din Europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din Europa). Transfer la hotel BELVEDERE 4* sau similar.
Ziua 2 (30.11): PRAGA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata Wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul Petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. Dupa amiaza va propunem o excursie optionala la Kutna Hora, vechi oras medieval din secolul XIII, situat la 70 km distanta de Praga ce gazduieste o mina de argint, bogat in monumente gotice. Printre monumentele importante amintim: Primaria Veche, Catedrala Sf. Barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta Monetarie Regala, Palatul Regal. Oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, Kutna Hora a fost in trecut al doilea oras dupa Praga. A intrat in patrimoniul UNESCO in 1995 si pana in 1999 a fost orasul istoric al Republicii Cehe. Pret informativ: 50 EURO/ persoana (minim 20 participanti).
Ziua 3 (01.12) KARLOVY VARY (excursie optionala)
Dupa micul dejun, excursie optionala la la Karlovy Vary. Cea mai veche si mai importanta statiune balneara din Bohemia de Vest, Karlovy Vary se afla la 360 – 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala Tepla si a raului Ohre. Pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, Karlovy Vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. Pret informativ: 70 EURO/ persoana (minim 20 platitori).
Ziua 4 (02.12): DRESDA (excursie optionala) / PRAGA
Mic dejun. Timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la Dresda, numita si “Florenta de pe Elba”. Se pot vizita castelul Zwinger, biserica Frauenkirche, Opera Semper, Palatul Regal vechi de peste 700 de ani si Catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din Saxonia. Vom vizita si Piata de Craciun din Dresda sau Striezelmarkt, cum este cunoscuta local, cea mai veche din Germania, inceputa in 1434. Dupa amiaza, revenim in Praga pentru participarea la deschiderea uneia din cele mai frumoase Piete de Craciun din Europa.
Ziua 5 (03.12) PRAGABUCURESTI
Mic dejun. Dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa Tarom cu destinatia Bucuresti. Decolare la 12:45 si sosire la Bucuresti la ora 15:35.

ziua 1 (29.11): bucuresti – praga
intalnire cu insotitorul de grup pe aeroportul otopeni la ora 09:00 pentru imbarcare pe cursa tarom cu destinatia praga. decolare la ora 11:00 si sosire la praga la ora locala 11:55. transfer in centrul orasului pentru tur panoramic cu insotitorul de grup cu opriri la: castelul hradcany, piata wenceslas, piata staromestske námestí (oprire la ora fixa pentru “spectacolul” papusilor), catedrala sf. vitus (simbol spiritual al statului ceh), podul carol (unul dintre cele mai frumoase monumente gotice din europa), “strada de aur” (zona boema a orasului, unde se poate vizita cea mai mica casa din europa). transfer la hotel belvedere 4* sau similar.

2 (30.11): praga
mic dejun. timp liber pentru plimbare cu insotitorul de grup prin centrul modern al orasului, piata wenceslas si urcare cu funicularul pe dealul petrini pentru admirarea frumoasei panorame a orasului. dupa amiaza va propunem o excursie optionala la kutna hora, vechi oras medieval din secolul xiii, situat la 70 km distanta de praga ce gazduieste o mina de argint, bogat in monumente gotice. printre monumentele importante amintim: primaria veche, catedrala sf. barbara cu ale sale picturi valoroase, fosta monetarie regala, palatul regal. oras cu traditie in exploatarea minereurilor de argint si in fabricarea monedei regale, kutna hora a fost in trecut al doilea oras dupa praga. a intrat in patrimoniul unesco in 1995 si pana in 1999 a fost orasul istoric al republicii cehe. pret informativ: 50 euro/ persoana (minim 20 participanti).

3 (01.12) karlovy vary (excursie optionala)
dupa micul dejun, excursie optionala la la karlovy vary. cea mai veche si mai importanta statiune balneara din bohemia de vest, karlovy vary se afla la 360 – 390 metri deasupra nivelului marii si este pozitionata la confluenta raului cu apa termala tepla si a raului ohre. pentru a permite oaspetilor si turistilor sa isi urmeze tratamentul si pe vreme mai putin favorabila, s-au construit mici adaposturi si pavilioane care, cu trecerea timpului, pentru a gazdui un numar cat mai mare de vizitatori, au fost inlocuite cu colonade, sali de promenada acoperite si sustinute de coloane maiestuoase, karlovy vary castigandu-si astfel si denumirea de “orasul colonadelor”. pret informativ: 70 euro/ persoana (minim 20 platitori).

4 (02.12): dresda (excursie optionala) / praga
mic dejun. timp liber pentru plimbare sau excursie optionala la dresda, numita si “florenta de pe elba”. se pot vizita castelul zwinger, biserica frauenkirche, opera semper, palatul regal vechi de peste 700 de ani si catedrala in stil baroc, cea mai mare biserica din saxonia. vom vizita si piata de craciun din dresda sau striezelmarkt, cum este cunoscuta local, cea mai veche din germania, inceputa in 1434. dupa amiaza, revenim in praga pentru participarea la deschiderea uneia din cele mai frumoase piete de craciun din europa.

5 (03.12) praga – bucuresti
mic dejun. dupa eliberarea camerelor, transfer la aeroport pentru imbarcare cursa tarom cu destinatia bucuresti. decolare la 12:45 si sosire la bucuresti la ora 15:35.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Noiembrie 2017 299 €

tarife incepand de la 299 €

Servicii incluse

• transport cu avionul Bucuresti – Praga si retur cu compania TAROM;
• 4 nopti cazare cu mic dejun la Hotel BELVEDERE 4* www.hotelbelvedereprague.cz (sau similar);
• tur panoramic de oras cu autocarul;
• transferuri aeroport – hotel – aeroport;
• insotitor roman de grup.

Servicii neincluse

 taxele de aeroport 135 EURO/ persoana – pot suferi modificar;
 intrarile la obiectivele turistice;
 asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata);
 asigurarea storno (se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetelor de servicii turistice);
 excursiile optionale;
 bacsisuri pentru soferi si ghizi locali (se practica).


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Marina Travel