Vizualizezi oferta circuit Africa de Sud, vacanta Africa de Sud.

Circuit avion Africa de Sud

Circuit Africa de Sud
  • Tari: Africa de Sud
  • Orase tranzitate: Johannesburg South, Pretoria, Cape Town, Livingstone

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Jahanesburg
Intalnire pe aeroportul international Henri Coanda pentru zbor spre Africa de Sud (Johanesburg). Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2: Tur de Oras Jahanesburg (1 noapte) & SOWETO 34 km
Sosire Johanesburg si tur de oras, cu vizitarea dealului Constitutiei, de pe varful caruia se deschide o panorama superba asupra intregului oras, Curtea Constitutionala infiintata in 1994, odata cu nasterea democratiei precum si Old Fort (“Vechiul Fort”), unde au fost incarcerati mii de prizonieri inclusiv castigatorul premiului Nobel pentru pace Albert Luthuli, Nelson Mandela si Mahatma Gandi. Continuam cu vizitarea Bisericii Ortodoxe si a Bisericii Sf Atanasie, Carlton Center, Piata Libertatii, Muzeul Memorial Hector Pieterson si fosta resedinta a lui Nelson Mandela, grota Sterkfontein – considerata a fi leaganul umanitatii pentru ca acolo a fost descoperit un craniu cu o vechime de 2 milioane de ani, apartinand unui umanoid considerat a fi unul dintre primii stramosi ai omului. Turul continua cu vizitarea unei vechi mine de aur; Kromdraai, aflata intr-o asezare rurala nealterata. Apoi ajungem inparcul leilor; un parc unde puteti hrani puiuti de leu si va puteti juca cu ei in voie. Cazare Johanesburg. Protea Hotel Parktonian 4*,120 De Korte St Johannesburg 2001, South Africa . Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Johanesburg – Parcul Kruger (2 nopti) 496 km
Plecare pe unul dintre cele mai frumoase trasee catre Kruger Park, unde turistii sunt plimbati cu vehicule decapotabile printre “comorile” Africii. Animalele ajung chiar si la 2-3 m de turistii fascinati de spectacolul vietii salbatice. Cazare in lodqe-uri situate in interiorul Kruger Park. Kruger Park Lodge4*, PO Box 989/ Hazyview, Hazyview 1242, South Africa Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Parcul Kruger
Trezire foarte matinala. Safari de o zi in parcul Kruger, mic dejun pe traseu. Pranz – optional. Plimbarea cu vehiculul decapotabil in parc ne va da posibilitatea sa vedem lei, elefanti, leoparzi, rinoceri, bizoni si multe alte specii de animale si pasari. De asemenea, in rezervatia naturala avem ocazia sa vedem locul cu cele mai multe picturi pe stanca vechi de 1500 de ani (peste 250). Vizitam Skukuza, principala tabara a parcului. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Parcul Kruger – Johanesburg (1 noapte) 496 km
Trezire matinala. Plecare intr-un vehicul decapotabil in parcul Kruger pentru o vedere de ramas-bun a animalelor si, dupa micul dejun, plecare catre Johannesburg. Avem ocazia sa exploram Panorama Route ce ne poarta de-a lungul lantului muntos al Drakensberg de Nord si avem avea ocazia sa admiram “Fereastra lui Dumnezeu”. Sosire la Johannesburg in cursul serii. Cazare Johanesburg. Cazare Johanesburg. Protea Hotel Parktonian 4 *, 120 De Korte St, Johannesburg 2001, South Africa. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Johanesburg – Pretoria & Sun City (1 noapte) 205 km
Excursie optionala la Pretoria, vizitam: cartierul guvernamental Union Building, Kruger House, Voortrekker Monument. Transfer la Sun City (drumul dureaza cca 2,5 ore). Cazare zona Sun City. Boekenhoutfontein, R565/ Sun City Road, Rustenburg 0301, South Africa. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Sun City – Johonesburg – Cape Town (2 nopti)
Transfer la aeroportul din Johannesburg pentru zbor la Cape Town si transfer la hotel Ambasador 4*. Tur al “Orasului Mama”, cu vizitarea Muzeului Africii de Sud, a oazei Campany Garden si a portului; veti avea ocazia sa pasiti in renumitul Castel al Bunei Sperante care face faima orasului si pitorescul Bo-Kaap. Optional, urcare cu telecabina pe Table Mountain (daca vremea permite). Cazare Cape Town. Ambasador 4*,34 Victoria Road, Bantry Bay, 8005 Cape Town. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 8: Cape Town – Capul Bunei Sperante 223 Km
Excursie optionala – Tur complet de o zi al Peninsulei Capului. Se viziteaza Rezervatia Naturala Capul Bunei Sperante si se traverseaza una din cele mai pitoresti trasee din Africa de Sud. Se viziteaza Hout Bay si Cape Point. Pranz la resturant (specific pescaresc). Se continua cu Boulders Beach si colonia de pinguini africani,apoi baza navala istorica Simon ’s Town. Se continua prin Muizenberg, spre Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch ce se intinde pe mai mult de 560 ha pe Table Mountain, gradina de renume mondial dedicata conservarii plantelor indigene ale Africii de Sud. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 9: Cape Town – Bucuresti sau OPTIONAL Livingstone (2 nopti)
Transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti sau optional extensie in Zambia- Livingstone.Transfer si cazare Livingstone. Protea Hotel Livingstone 3*, Plot 2110 Mosi-o- Tunya Road, Livingstone 10101, Zambia. Mese incluse: Mic dejun

Ziua 10: Livingstone – Victoria Falls
Plecam spre Victoria Falls, facand trecerea intre doua zone contrastante ale Africii: de la apele lenese ale unui fluviu care formeaza cea mai mare delta continentala a lumii pana la Victoria Falls -lacul in care apa cade cu o asemenea forta incat jetul de apa devine vizibil de la o distanata de 40 de km. Ambele au ecosisteme unice si remarcabile: microclimatul padurii tropicale in care se afla cascada Victoria si mlastinile cu fauna bogata ale Deltei Okavango din inima desertului Botswana. Vom vizita cascada restul zilei, oprind in mai multe puncte de panorama, iar la apus vom face o croaziera pe raul Zambezi si vom admira frumusetea cu care natura a inzestrat aceste locuri. Mese incluse: Mic dejun

Ziua 11: Livingstone – Cape Town- Bucuresti
Transfer la aeroportul din Livingstone pentru zbor la Cape Town si timp liber la dispozitie pana la transfer la aeroport pentru zbor de intoarcere in tara cu escala. Se calatoreste pe timpul noptii. Mese incluse: Mic dejun

ziua 1: bucuresti – jahanesburg
intalnire pe aeroportul international henri coanda pentru zbor spre africa de sud (johanesburg). se calatoreste in timpul noptii.

2: tur de oras jahanesburg (1 noapte) & soweto 34 km
sosire johanesburg si tur de oras, cu vizitarea dealului constitutiei, de pe varful caruia se deschide o panorama superba asupra intregului oras, curtea constitutionala infiintata in 1994, odata cu nasterea democratiei precum si old fort (“vechiul fort”), unde au fost incarcerati mii de prizonieri inclusiv castigatorul premiului nobel pentru pace albert luthuli, nelson mandela si mahatma gandi. continuam cu vizitarea bisericii ortodoxe si a bisericii sf atanasie, carlton center, piata libertatii, muzeul memorial hector pieterson si fosta resedinta a lui nelson mandela, grota sterkfontein – considerata a fi leaganul umanitatii pentru ca acolo a fost descoperit un craniu cu o vechime de 2 milioane de ani, apartinand unui umanoid considerat a fi unul dintre primii stramosi ai omului. turul continua cu vizitarea unei vechi mine de aur; kromdraai, aflata intr-o asezare rurala nealterata. apoi ajungem inparcul leilor; un parc unde puteti hrani puiuti de leu si va puteti juca cu ei in voie. cazare johanesburg. protea hotel parktonian 4*,120 de korte st johannesburg 2001, south africa . mese incluse: mic dejun.

3: johanesburg – parcul kruger (2 nopti) 496 km
plecare pe unul dintre cele mai frumoase trasee catre kruger park, unde turistii sunt plimbati cu vehicule decapotabile printre “comorile” africii. animalele ajung chiar si la 2-3 m de turistii fascinati de spectacolul vietii salbatice. cazare in lodqe-uri situate in interiorul kruger park. kruger park lodge4*, po box 989/ hazyview, hazyview 1242, south africa mese incluse: mic dejun.

4: parcul kruger
trezire foarte matinala. safari de o zi in parcul kruger, mic dejun pe traseu. pranz – optional. plimbarea cu vehiculul decapotabil in parc ne va da posibilitatea sa vedem lei, elefanti, leoparzi, rinoceri, bizoni si multe alte specii de animale si pasari. de asemenea, in rezervatia naturala avem ocazia sa vedem locul cu cele mai multe picturi pe stanca vechi de 1500 de ani (peste 250). vizitam skukuza, principala tabara a parcului. mese incluse: mic dejun.

5: parcul kruger – johanesburg (1 noapte) 496 km
trezire matinala. plecare intr-un vehicul decapotabil in parcul kruger pentru o vedere de ramas-bun a animalelor si, dupa micul dejun, plecare catre johannesburg. avem ocazia sa exploram panorama route ce ne poarta de-a lungul lantului muntos al drakensberg de nord si avem avea ocazia sa admiram “fereastra lui dumnezeu”. sosire la johannesburg in cursul serii. cazare johanesburg. cazare johanesburg. protea hotel parktonian 4 *, 120 de korte st, johannesburg 2001, south africa. mese incluse: mic dejun.

6: johanesburg – pretoria & sun city (1 noapte) 205 km
excursie optionala la pretoria, vizitam: cartierul guvernamental union building, kruger house, voortrekker monument. transfer la sun city (drumul dureaza cca 2,5 ore). cazare zona sun city. boekenhoutfontein, r565/ sun city road, rustenburg 0301, south africa. mese incluse: mic dejun.

7: sun city – johonesburg – cape town (2 nopti)
transfer la aeroportul din johannesburg pentru zbor la cape town si transfer la hotel ambasador 4*. tur al “orasului mama”, cu vizitarea muzeului africii de sud, a oazei campany garden si a portului; veti avea ocazia sa pasiti in renumitul castel al bunei sperante care face faima orasului si pitorescul bo-kaap. optional, urcare cu telecabina pe table mountain (daca vremea permite). cazare cape town. ambasador 4*,34 victoria road, bantry bay, 8005 cape town. mese incluse: mic dejun.

8: cape town – capul bunei sperante 223 km
excursie optionala – tur complet de o zi al peninsulei capului. se viziteaza rezervatia naturala capul bunei sperante si se traverseaza una din cele mai pitoresti trasee din africa de sud. se viziteaza hout bay si cape point. pranz la resturant (specific pescaresc). se continua cu boulders beach si colonia de pinguini africani,apoi baza navala istorica simon ’s town. se continua prin muizenberg, spre gradina botanica nationala kirstenbosch ce se intinde pe mai mult de 560 ha pe table mountain, gradina de renume mondial dedicata conservarii plantelor indigene ale africii de sud. mese incluse: mic dejun.

9: cape town – bucuresti sau optional livingstone (2 nopti)
transfer la aeroport pentru zbor spre bucuresti sau optional extensie in zambia- livingstone.transfer si cazare livingstone. protea hotel livingstone 3*, plot 2110 mosi-o- tunya road, livingstone 10101, zambia. mese incluse: mic dejun

10: livingstone – victoria falls
plecam spre victoria falls, facand trecerea intre doua zone contrastante ale africii: de la apele lenese ale unui fluviu care formeaza cea mai mare delta continentala a lumii pana la victoria falls -lacul in care apa cade cu o asemenea forta incat jetul de apa devine vizibil de la o distanata de 40 de km. ambele au ecosisteme unice si remarcabile: microclimatul padurii tropicale in care se afla cascada victoria si mlastinile cu fauna bogata ale deltei okavango din inima desertului botswana. vom vizita cascada restul zilei, oprind in mai multe puncte de panorama, iar la apus vom face o croaziera pe raul zambezi si vom admira frumusetea cu care natura a inzestrat aceste locuri. mese incluse: mic dejun

11: livingstone – cape town- bucuresti
transfer la aeroportul din livingstone pentru zbor la cape town si timp liber la dispozitie pana la transfer la aeroport pentru zbor de intoarcere in tara cu escala. se calatoreste pe timpul noptii. mese incluse: mic dejun

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 11 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
29 Martie 2017 1,829 €
Data plecare Tarif
19 Septembrie 2017 1,829 €
Data plecare Tarif
07 Octombrie 2017 1,829 €
Data plecare Tarif
25 Noiembrie 2017 1,829 €

tarife incepand de la 1,829 €

Servicii incluse

Bilete de avion Bucuresti – Johannesburg; Cape Town – Bucuresti
Bilete avion zbor Johanesburg – Cape Town
2 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3/4* in Johanesburg
2 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3/4 * in Cape Town
2 nopti cazare cu mic dejun in cabane, bungalow-uri 3/4 , in Kruger Park
1 noapte de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3
in Sun City
Transport cu autocarul/ microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Biletele de intrare la Parcul Kruger
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport (450 euro / persoana)
Taxele de aeroport, zbor intern Johannesburg -Cape Town (189 euro/persoana)
Taxa de viza ( aproximativ 60 euro /persoana, nerambursabila) ;
Intrarile la obiectivele turistice care nu au fost mentionate la pretul include si servicii de ghid local
Extensie, program Zambia
Orice alt serviciu neindus in program

Observatii

Orar de zbor informativ:

Bucuresti Otopeni – Istanbul: 21:50 – 23:15
Istanbul – Johanesburg: 00:50+1 – 10:40+1
Cape Town – Istanbul|: 16:30 – 05:20+1
Istanbul – Bucuresti: 07:55+1 – 09:15+1

Grup minim 15 persoane


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours