Vizualizezi oferta circuit Olanda, vacanta Olanda.

Circuit avion Olanda

Circuit Olanda
  • Tari: Olanda
  • Orase tranzitate: Amsterdam

Descriere

Ziua 1: BUCURESTIAMSTERDAM
Intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni – terminalul plecari la ora 11:50. Plecare spre Amsterdam – compania KLM. Sosire in Amsterdam la ora locala 15:50. Transfer de la aeroport in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul XVII si XVIII ce se intind de-a lungul canalelor. Vizitam Palatul Regal din Piata Dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului Amstel, Garaca Centrala, dar si celebra piata de flori. Dupa tur transfer la hotel Corendon Vitality 4* (sau similar).
Ziua 2: AMSTERDAM
Mic dejun. Dimineata timp liber. Doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa Anne Frank, apoi Rijksmuseum. Inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile Frans Hals, Jan Steen, Ruysdael si bineinteles Rembrandt. Apoi se poate vizita Muzeul Van Gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului Vincent Van Gogh. Cei interesati pot continua cu Muzeul Heineken, Muzeul Lalelelor, dar si cu celebrul Red Light District (Cartierul Rosu). Cazare.
Ziua 3: SATELE DE PESCARIEXCURSIE OPTIONALA
Mic dejun. Excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. Vom incepe turul cu vizitarea insulei Marken. Pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. Vom merge apoi la Volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. Urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza Edam si Gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. Dupa amiaza ne vom intoare in Amsterdam. (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 65 EURO/ persoane). Dupa amiaza avem timp liber. Cazare.
Ziua 4: HAGA-DELFT-ROTTERDAMEXCURSIE OPTIONALA
Mic dejun. Astazi va propunem o excursie optionala de o zi la Haga-Delft-Rotterdam. Vom incepe cu vizitarea orasului Haga unde vom face un tur panoramic si vom admira Palatul Regal – resedinta regelui, cladirea Parlamentului, Palatul Pacii. Apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea Scheveningen. Mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la Delft iar apoi cu orasul Delft unul dintre cele mai incantatoare orase din Olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. Vom continua apoi cu cel mai mare port al Europei – Rotterdam Seara vom reveni in Amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 85 EURO/ persoana). Cazare.
Ziua 5: AMSTERDAMBUCURESTI
Mic dejun. Dimineata timp liber pentru cumparaturi, plimbare. Vom face check-out-ul si vom avea timp liber pana dupa amiaza, cand, in jurul orei 17:30, avem transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa Amsterdam – Bucuresti, compania KLM. Vom ajunge in Bucuresti la ora 00:30.

Pret/persoana: 295 EURO (loc in camera dubla)
Tarif camera single: 380 EURO
A treia persoana adulta in camera: 290 EURO
Copil 2 – 11,99 ani in camera cu doi adulti: 210 EURO
Copil 12 – 16,99 ani in camera cu doi adulti: 260 EURO

ziua 1: bucuresti – amsterdam
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul otopeni – terminalul plecari la ora 11:50. plecare spre amsterdam – compania klm. sosire in amsterdam la ora locala 15:50. transfer de la aeroport in centrul orasului unde avem programat un tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. vom admira numeroasele canale, poduri si cladiri ce dateaza din secolul xvii si xviii ce se intind de-a lungul canalelor. vizitam palatul regal din piata dam, cladirile istorice aflate de-a lungul raului amstel, garaca centrala, dar si celebra piata de flori. dupa tur transfer la hotel corendon vitality 4* (sau similar).

2: amsterdam
mic dejun. dimineata timp liber. doritorii pot vizita impreuna cu insotitorul de grup casa anne frank, apoi rijksmuseum. inca din 1885 vizitatorii vin sa vada colectiile frans hals, jan steen, ruysdael si bineinteles rembrandt. apoi se poate vizita muzeul van gogh unde sunt expuse peste 200 de picturi ale celebrului vincent van gogh. cei interesati pot continua cu muzeul heineken, muzeul lalelelor, dar si cu celebrul red light district (cartierul rosu). cazare.

3: satele de pescari – excursie optionala
mic dejun. excursie optionala de jumatate de zi prin satele de pescari. vom incepe turul cu vizitarea insulei marken. pitorescul port, casutele de lemn unele construite pe piloni si stradutele inguste fac ca vizita sa fie foarte placuta. vom merge apoi la volendam unde vom face o scurta vizita pe jos. urmatoarea oprire va fi la o fabrica de branza unde vom vedea cum se fabrica celebrele tipuri de branza edam si gouda pe care le vom putea gusta dar si cumpara. dupa amiaza ne vom intoare in amsterdam. (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 65 euro/ persoane). dupa amiaza avem timp liber. cazare.

4: haga-delft-rotterdam – excursie optionala
mic dejun. astazi va propunem o excursie optionala de o zi la haga-delft-rotterdam. vom incepe cu vizitarea orasului haga unde vom face un tur panoramic si vom admira palatul regal – resedinta regelui, cladirea parlamentului, palatul pacii. apoi vom poposi pentru scurt timp in statiunea scheveningen. mergem apoi spre celebra fabrica de portelan si ceramica albastra de la delft iar apoi cu orasul delft unul dintre cele mai incantatoare orase din olanda unde vom vedea centrul istoric, biserica noua, canalele si stradutele inguste specifice. vom continua apoi cu cel mai mare port al europei – rotterdam seara vom reveni in amsterdam (pret informativ valabil pentru minim 25 persoane participante: 85 euro/ persoana). cazare.

5: amsterdam – bucuresti
mic dejun. dimineata timp liber pentru cumparaturi, plimbare. vom face check-out-ul si vom avea timp liber pana dupa amiaza, cand, in jurul orei 17:30, avem transferul la aeroport pentru imbarcare pe cursa amsterdam – bucuresti, compania klm. vom ajunge in bucuresti la ora 00:30.

pret/persoana: 295 euro (loc in camera dubla)
tarif camera single: 380 euro
a treia persoana adulta in camera: 290 euro
copil 2 – 11,99 ani in camera cu doi adulti: 210 euro
copil 12 – 16,99 ani in camera cu doi adulti: 260 euro

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
30 Noiembrie 2017 295 €

tarife incepand de la 295 €

Servicii incluse

 transport cu avionul Bucuresti – Amsterdam – Bucuresti cu compania KLM;
 4 nopti cazare cu mic dejun la hotel Corendon Vitality 4* (sau similar) in Amsterdam
 transferuri aeroport – hotel – aeroport
 tur de oras de jumatate de zi cu ghid local in Amsterdam
 insotitor roman de grup

Servicii neincluse

 taxele de aeroport 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari)
 bagaj de cala (optional): 30 EURO/dus-intors, pret valabil pentru posesorii cardului Flying Blue Ivory (se achita in agentie);
 excursiile optionale
 intrarile la obiectivele turistice
 asigurarea medicala (nu este obligatorie, dar este recomandata) sau asigurarea storno

Observatii

-


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Marina Travel