Vizualizezi oferta circuit Austria, vacanta Austria.

Circuit autocar Austria

Circuit Austria
  • Tari: Austria
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI- BUDAPESTA (cca. 815 km)
Plecare din Bucuresti, la ora 06.00 din parcarea de la Gara de Nord, de pe Calea Grivitei (langa Muzeul CFR) spre Sibiu- Arad- Budapesta. Sosire in cursul serii si cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA (cca. 235 km)
Mic dejun. Traversam Ungaria spre Austria si dedicam intreaga zi explorarii Vienei, oras in care nostalgia vechiului imperiu este impletita cu eleganta, stilul si arhitectura sa admirabila. Incepem cu vizita la Palatul Schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi intr-un tur panoramic cu autocarul admiram Prater, Sediul ONU, Turnul Dunarii si Ringstrasse: cladirea fostului Minister de Razboi, cu statuia Maresalului Radetzky, Piata Schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre Palatele Belvedere, Opera de Stat, Piata Maria Terezeia, Palatul Imperial Hofburg, Parlamantul, Primaria, Burgtheatre, Universitatea, Biserica Votiva. Urmeaza sa parcugem pietonal, strada Graben cu Monumentul ciumei spre Domul Sf. Stefan. Timp liber pentru cumparaturi pe eleganta strada Kärntner Straße sau pe faimoasa Mariahilfer Straße. Optional (26 €) cina traditionala in cartierul Grinzing. Cazare in zona Viena.

Ziua 3. WACHAU- DURNSTEIN- MELK- SALZKAMMERRGUT (St. Gilgen)- MUNCHEN (475 km)
Micul dejun. Parasind Viena, strabatem Austria de la est spre vest pana in Germania, mai intai prin Defileul Dunarii din regiunea Wachau (patrimoniu UNESCO), unde se alfa ruinele Castelului Dürnstein, in care regele Angliei, Richard- Inima de Leu a fost tinut captiv dupa Cruciada III. In apropiere admiram Manastirea Benedictina Melk, construita in sec. XI pe o inaltime stancoasa de pe malul Dunarii, care a constituit un important nucleu de cultura. Constructia actuala, un baroc opulent de inceput de sec. XVIII, adaposteste si o faimoasa Biblioteca, cu o colectie impresionanta de manuscrise rare. Urmeaza regiunea Salzkammergut, impresionanta prin peisajele sale cu piscuri semete, lacuri glaciare (Mondsee si Attersee) si statiuni, intre care si St. Gilgen (unde vom face un popas), situat pe malul lacului Wolfgangsee, supranumit “satul lui Mozart”, desi acesta este locul natal doar al mamei compozitorului. Incheiem cu München, capitala landului Bavaria, unde vom descoperi Marienplatz din centrul orasului cu Noua Primarie de sec. XIX si coloana Fecioarei Maria, Frauenkirche- catedrala orasului construita intre sec XV-XVI in stil gotic si renascentist. Dupa o plimbare pe strada pietonala Kaufinger Strasse pana la Karlplatz, ne indreptam spre cazare in zona München.

Ziua 4. LINDERHOF- NEUSCHWANSTEIN- INNSBRUCK (cca. 240 km)
Mic dejun. Parasim München si ne indraptam spre sud unde vizitam pentru inceput castelele lui Ludwig II- “regele visator” al Bavariei: in Palatul Linderhof traia retras in lumea fanteziei sale, iar Neuschwanstein cu arhitectura sa extravaganta, in stil romantic renascentist, reflecta pasiunea lui pentru basm si decoruri teatrale, castelul inspirandu-l pe Walt Disney sa creioneze palatul Frumoasei din Padurea Adormita. Continuam traseul spre Austria pana la Innsbruck, oras aflat in inima Alpilor, unde in turul pietonal vom descoperi Centrul Vechi cu o istorie de 8 secole: Teatrul de Stat- Landstheater, Hofkirche- biserica gotica de sec. XVI, Palatul Hofburg, Domul Sf. Jabob- frumoasa biserica baroca din sec. XVIII si Acoperisul de aur- Goldenes Dachl, simbolul orasului, cu 2500 placi de cupru aurite. Cazare in zona Innsbruck.

Ziua 5. WATTENS- KITZBUHEL- ZELL AM SEE- SALZBURG (cca. 225 km)
Mic dejun. Incepem ziua cu o vizita la Centrul Swarovski, unde ne lasam ispititi de bijuteriile unice ale acestui gigant al cristalelor, apoi pornim spre Salzburg, cu opriri in renumitele statiuni pentru sporturi de iarna Kitzbuhel si Zell am See. In Salzburg- “orasul muzicii”, cunoscut pentru gradinile si palatul Mirabell- ridicat de prințul arhiepiscop Wolf Dietrich Raitenau ca reședință pentru amanta sa Salome Alt, Casa lui Mozart- locul in care a copilarit geniul muzicii si Domul in stil baroc, unde acesta a fost botezat. Timp liber pentru o placuta plimbare prin Orasul Vechi protejat de Fortareata Hohensalzburg. Cazare in zona Salzburg.

Ziua 6. SALZBURGVIENA- BUDAPESTA (cca 525 km)
Mic dejun. Plecam spre Viena si, pentru ca shopping-ul se numara si el printre bucuriile unei excursii, vom aloca timp pentru cumparaturi pe Mariahilfer Straße, iar pentru turistii neinteresati de shopping ne vom deplasa in Piata Maria Therezia unde vom aloca timp pentru vizite individuale. In cursul dupa amiezii vom parasi Austria si ne vom indrepta spre Budapesta. Incheiem ziua cu o croaziera optionala pe Dunare (14 € fara masa sau 29 € cu masa), pentru a admira principalele obiective ale Budapestei: Parlamentul, Podul cu Lanturi, Bastionul Pescarilor, Basilica Sf. Matyas, Palatul Regal, Muntele Ghelert. Cazare la Budapesta.

Ziua 7. BUDAPESTAARADSIBIUBUCURESTI (cca. 815 km)
Mic dejun. Intoarcere in Romania, cu sosire in Bucuresti la Gara de Nord in jurul orei 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

ziua 1. bucuresti- budapesta (cca. 815 km)
plecare din bucuresti, la ora 06.00 din parcarea de la gara de nord, de pe calea grivitei (langa muzeul cfr) spre sibiu- arad- budapesta. sosire in cursul serii si cazare la budapesta.

2. budapesta- viena (cca. 235 km)
mic dejun. traversam ungaria spre austria si dedicam intreaga zi explorarii vienei, oras in care nostalgia vechiului imperiu este impletita cu eleganta, stilul si arhitectura sa admirabila. incepem cu vizita la palatul schonbrunn si a gradinilor acestuia, apoi intr-un tur panoramic cu autocarul admiram prater, sediul onu, turnul dunarii si ringstrasse: cladirea fostului minister de razboi, cu statuia maresalului radetzky, piata schwarzenberg cu o frumoasa deschidere catre palatele belvedere, opera de stat, piata maria terezeia, palatul imperial hofburg, parlamantul, primaria, burgtheatre, universitatea, biserica votiva. urmeaza sa parcugem pietonal, strada graben cu monumentul ciumei spre domul sf. stefan. timp liber pentru cumparaturi pe eleganta strada kärntner straße sau pe faimoasa mariahilfer straße. optional (26 €) cina traditionala in cartierul grinzing. cazare in zona viena.

3. wachau- durnstein- melk- salzkammerrgut (st. gilgen)- munchen (475 km)
micul dejun. parasind viena, strabatem austria de la est spre vest pana in germania, mai intai prin defileul dunarii din regiunea wachau (patrimoniu unesco), unde se alfa ruinele castelului dürnstein, in care regele angliei, richard- inima de leu a fost tinut captiv dupa cruciada iii. in apropiere admiram manastirea benedictina melk, construita in sec. xi pe o inaltime stancoasa de pe malul dunarii, care a constituit un important nucleu de cultura. constructia actuala, un baroc opulent de inceput de sec. xviii, adaposteste si o faimoasa biblioteca, cu o colectie impresionanta de manuscrise rare. urmeaza regiunea salzkammergut, impresionanta prin peisajele sale cu piscuri semete, lacuri glaciare (mondsee si attersee) si statiuni, intre care si st. gilgen (unde vom face un popas), situat pe malul lacului wolfgangsee, supranumit “satul lui mozart”, desi acesta este locul natal doar al mamei compozitorului. incheiem cu münchen, capitala landului bavaria, unde vom descoperi marienplatz din centrul orasului cu noua primarie de sec. xix si coloana fecioarei maria, frauenkirche- catedrala orasului construita intre sec xv-xvi in stil gotic si renascentist. dupa o plimbare pe strada pietonala kaufinger strasse pana la karlplatz, ne indreptam spre cazare in zona münchen.

4. linderhof- neuschwanstein- innsbruck (cca. 240 km)
mic dejun. parasim münchen si ne indraptam spre sud unde vizitam pentru inceput castelele lui ludwig ii- “regele visator” al bavariei: in palatul linderhof traia retras in lumea fanteziei sale, iar neuschwanstein cu arhitectura sa extravaganta, in stil romantic renascentist, reflecta pasiunea lui pentru basm si decoruri teatrale, castelul inspirandu-l pe walt disney sa creioneze palatul frumoasei din padurea adormita. continuam traseul spre austria pana la innsbruck, oras aflat in inima alpilor, unde in turul pietonal vom descoperi centrul vechi cu o istorie de 8 secole: teatrul de stat- landstheater, hofkirche- biserica gotica de sec. xvi, palatul hofburg, domul sf. jabob- frumoasa biserica baroca din sec. xviii si acoperisul de aur- goldenes dachl, simbolul orasului, cu 2500 placi de cupru aurite. cazare in zona innsbruck.

5. wattens- kitzbuhel- zell am see- salzburg (cca. 225 km)
mic dejun. incepem ziua cu o vizita la centrul swarovski, unde ne lasam ispititi de bijuteriile unice ale acestui gigant al cristalelor, apoi pornim spre salzburg, cu opriri in renumitele statiuni pentru sporturi de iarna kitzbuhel si zell am see. in salzburg- “orasul muzicii”, cunoscut pentru gradinile si palatul mirabell- ridicat de prințul arhiepiscop wolf dietrich raitenau ca reședință pentru amanta sa salome alt, casa lui mozart- locul in care a copilarit geniul muzicii si domul in stil baroc, unde acesta a fost botezat. timp liber pentru o placuta plimbare prin orasul vechi protejat de fortareata hohensalzburg. cazare in zona salzburg.

6. salzburg – viena- budapesta (cca 525 km)
mic dejun. plecam spre viena si, pentru ca shopping-ul se numara si el printre bucuriile unei excursii, vom aloca timp pentru cumparaturi pe mariahilfer straße, iar pentru turistii neinteresati de shopping ne vom deplasa in piata maria therezia unde vom aloca timp pentru vizite individuale. in cursul dupa amiezii vom parasi austria si ne vom indrepta spre budapesta. incheiem ziua cu o croaziera optionala pe dunare (14 € fara masa sau 29 € cu masa), pentru a admira principalele obiective ale budapestei: parlamentul, podul cu lanturi, bastionul pescarilor, basilica sf. matyas, palatul regal, muntele ghelert. cazare la budapesta.

7. budapesta – arad – sibiu – bucuresti (cca. 815 km)
mic dejun. intoarcere in romania, cu sosire in bucuresti la gara de nord in jurul orei 23.30, in functie de trafic si de durata formalitatilor din frontiera.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
04 Iulie 2018 309 €
Data plecare Tarif
06 August 2018 319 €
26 August 2018 319 €

tarife incepand de la 309 €

Servicii incluse

- Transp. cu autocar climatizat, clasif. pt. trafic international
- 6 cazari cu mic dejun in hotel 3* (si ca exceptie 2*). – Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Vizitele la Viena, Pal. Schonbrunn, Wachau, Durnstein, Melk, St. Gilgen, Munchen, Linderhof, Neuschwanstein, Innsbruck, Wattens, Kitzbuhel, Zell am See, Salzburg, Budapesta.

Servicii neincluse

- Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 55 lei
- Excursiile si vizitele optionale conform program.
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

Observatii

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

Grup minim 35 pers., turistii plecati din tara cu autocarul, impreuna cu cei sositi cu avionul.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 15 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel