Vizualizezi oferta circuit Africa de Sud, circuit Zambia, vacanta Africa de Sud, vacanta Zambia.

Circuit avion Africa de Sud, Zambia

Circuit Africa de Sud
  • Tari: Africa de Sud, Zambia
  • Orase tranzitate: Cape Town, Johannesburg, Livingstone

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Cape Town
Intalnire pe aeroportul international Henri Coanda pentru zbor spre Africa de Sud. Se calatoreste in timpul noptii.

Ziua 2: Tur de Oras Cape Town (2 nopti)
Sosire in Cape Town si tur al “Orasului Mama”, cu vizitarea Muzeului Africii de Sud, a oazei Campany Garden si a portului, veti avea ocazia sa pasiti in renumitul Castel al Bunei Sperante care face faima orasului si pitorescul Bo-Kaap. Optional, urcare cu telecabina pe Table Mountain (daca vremea permite). Cazare Cape Town. Radisson Blu Le Vendome 4*, 14 London Rd, Sea Point 8060. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Cape Town – Capul Bunei Sperante (223 Km)
Excursie optionala – Tur complet de o zi al Peninsulei Capului. Se viziteaza Rezervatia Naturala Capul Bunei Sperante si se traverseaza una din cele mai pitoresti trasee din Africa de Sud. Se viziteaza Hout Bay si Cape Point. Pranz la resturant (specific pescaresc). Se continua cu Boulders Beach si colonia de pinguini africani,apoi baza navala istorica Simon’s Town. Se continua prin Muizenberg, spre Gradina Botanica Nationala Kirstenbosch ce se intinde pe mai mult de 560 ha pe Table Mountain, gradina de renume mondial dedicata conservarii plantelor indigene ale Africii de Sud. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Cape Town – Johannesburg (1 noapte)
Transfer la aeroport pentru zbor la Johannesburg. Sosire in Johannesburg si tur de oras, cu vizitarea Dealului Constitutiei, de pe varful caruia se deschide o panorama superba asupra intregului oras, Curtea Constitutionala infiintata in 1994, odata cu nasterea democratiei, precum si Old Fort (“Vechiul Fort”), unde au fost incarcerati mii de prizonieri dintre care castigatorul premiului Nobel pentru pace Albert Lutuli, Nelson Mandela si Mahatma Gandhi. Continuam cu vizitarea Bisericii Ortodoxe si a Bisericii Sf. Atanasie, Carlton Center, Piata Libertatii, Muzeul Memorial Hector Pieterson si fosta resedinta a lui Nelson Mandela, grota Sterkfontein – considerata a fi leaganul umanitatii pentru ca acolo a fost descoperit un craniu vechi de 2 milioane de ani, apartinand unui umanoid considerat a fi unul dintre primii stramosi ai omului. Turul continua cu vizitarea unei vechi mine de aur, Kromdraai, aflata intr-o asezare rurala nealterata. Apoi ajungem in parcul leilor, un parc unde puteti hrani puiuti de leu si va puteti juca cu ei in voie. Cazare Johannesburg. Protea Hotel Parktonian 4*, 120 De Korte St. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Johannesburg – Parcul Kruger (2 nopti) (496 Km)
Plecare pe unul dintre cele mai frumoase trasee catre Kruger Park, unde turistii sunt plimbati cu vehicule decapotabile printre “comorile” Africii. Animalele ajung chiar si la 2-3 m de turistii fascinati de spectacolul vietii salbatice. Cazare in lodge-uri situate in interiorul Kruger Park. Kruger Park Lodge 4*, PO Box 989, Hazyview 1242, Africa de Sud. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Parcul Kruger
Trezire foarte matinala. Safari de o zi in parcul Kruger, mic dejun pe traseu. Pranz – optional. Plimbarea cu vehiculul decapotabil in parc ne ofera posibilitatea sa vedem lei, elefanti, leoparzi, rinoceri, bivoli si multe alte specii de animale si pasari. De asemenea, in rezervatia naturala avem ocazia sa vedem locul cu cele mai multe picturi pe stanca vechi de 1500 de ani (peste 250). Vizitam Skukuza, principala tabara a parcului. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Parcul Kruger – Johannesburg (2 nopti) (496 Km)
Trezire matinala. Plecare intr-un vehicul decapotabil in parcul Kruger pentru o vedere de ramas-bun a animalelor si, dupa micul dejun, plecare catre Johannesburg. Avem ocazia sa exploram Panorama Route ce ne poarta de-a lungul lantului muntos Drakensberg de Nord si avem avea ocazia sa admiram “Fereastra lui Dumnezeu”. Sosire la Johannesburg in cursul serii. Cazare Johannesburg. Protea Hotel Parktonian 4*, 120 De Korte St. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 8: Johannesburg – Pretoria (60 Km)
Excursie optionala la Pretoria, capitala executiva a Africii de Sud, unde vizitam: cartierul guvernamental Union Building, Kruger House, Voortrekker Monument. Un obiectiv turistic reprezentativ al Pretoriei este Gradina Zoologica, considerata a fi una dintre cele mai spectaculoase din lume, primind annual peste 600.000 vizitatori. Intoarcere la Johannesburg. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 9: Johannesburg – Bucuresti sau OPTIONAL Livingstone (2 nopti)
Transfer la aeroport pentru zbor spre Bucuresti sau optional extensie in Zambia – Livingstone. Transfer si cazare Livingstone. Protea Hotel Livingstone 3*, Plot 2110 Mosi-o-Tunya Road, Livingstone 10101, Zambia. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 10: Livingstone – Victoria Falls
Plecam spre Victoria Falls, facand trecerea intre doua zone contrastante ale Africii: de la apele lenese ale unui fluviu care formeaza cea mai mare delta continentala a lumii pana la Victoria Falls – locul in care apa cade cu o asemenea forta incat jetul de apa este vizibil de la o distanta de 40 km. Ambele au ecosisteme unice si remarcabile: microclimatul padurii tropicale in care se afla cascada Victoria si mlastinile cu fauna bogata ale Deltei Okavango din inima desertului Botswana. Vom vizita cascada restul zilei, oprind in mai multe puncte de panorama, iar la apus vom face o croaziera pe raul Zambezi si vom admira frumusetea cu care natura a inzestrat aceste locuri. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 11: Livingstone – Bucuresti
Transfer la aeroportul din Livingstone pentru zborul de retur catre Bucuresti, via Johannesburg. Mese incluse: Mic dejun.

ziua 1: bucuresti – cape town
intalnire pe aeroportul international henri coanda pentru zbor spre africa de sud. se calatoreste in timpul noptii.

2: tur de oras cape town (2 nopti)
sosire in cape town si tur al “orasului mama”, cu vizitarea muzeului africii de sud, a oazei campany garden si a portului, veti avea ocazia sa pasiti in renumitul castel al bunei sperante care face faima orasului si pitorescul bo-kaap. optional, urcare cu telecabina pe table mountain (daca vremea permite). cazare cape town. radisson blu le vendome 4*, 14 london rd, sea point 8060. mese incluse: mic dejun.

3: cape town – capul bunei sperante (223 km)
excursie optionala – tur complet de o zi al peninsulei capului. se viziteaza rezervatia naturala capul bunei sperante si se traverseaza una din cele mai pitoresti trasee din africa de sud. se viziteaza hout bay si cape point. pranz la resturant (specific pescaresc). se continua cu boulders beach si colonia de pinguini africani,apoi baza navala istorica simon’s town. se continua prin muizenberg, spre gradina botanica nationala kirstenbosch ce se intinde pe mai mult de 560 ha pe table mountain, gradina de renume mondial dedicata conservarii plantelor indigene ale africii de sud. mese incluse: mic dejun.

4: cape town – johannesburg (1 noapte)
transfer la aeroport pentru zbor la johannesburg. sosire in johannesburg si tur de oras, cu vizitarea dealului constitutiei, de pe varful caruia se deschide o panorama superba asupra intregului oras, curtea constitutionala infiintata in 1994, odata cu nasterea democratiei, precum si old fort (“vechiul fort”), unde au fost incarcerati mii de prizonieri dintre care castigatorul premiului nobel pentru pace albert lutuli, nelson mandela si mahatma gandhi. continuam cu vizitarea bisericii ortodoxe si a bisericii sf. atanasie, carlton center, piata libertatii, muzeul memorial hector pieterson si fosta resedinta a lui nelson mandela, grota sterkfontein – considerata a fi leaganul umanitatii pentru ca acolo a fost descoperit un craniu vechi de 2 milioane de ani, apartinand unui umanoid considerat a fi unul dintre primii stramosi ai omului. turul continua cu vizitarea unei vechi mine de aur, kromdraai, aflata intr-o asezare rurala nealterata. apoi ajungem in parcul leilor, un parc unde puteti hrani puiuti de leu si va puteti juca cu ei in voie. cazare johannesburg. protea hotel parktonian 4*, 120 de korte st. mese incluse: mic dejun.

5: johannesburg – parcul kruger (2 nopti) (496 km)
plecare pe unul dintre cele mai frumoase trasee catre kruger park, unde turistii sunt plimbati cu vehicule decapotabile printre “comorile” africii. animalele ajung chiar si la 2-3 m de turistii fascinati de spectacolul vietii salbatice. cazare in lodge-uri situate in interiorul kruger park. kruger park lodge 4*, po box 989, hazyview 1242, africa de sud. mese incluse: mic dejun.

6: parcul kruger
trezire foarte matinala. safari de o zi in parcul kruger, mic dejun pe traseu. pranz – optional. plimbarea cu vehiculul decapotabil in parc ne ofera posibilitatea sa vedem lei, elefanti, leoparzi, rinoceri, bivoli si multe alte specii de animale si pasari. de asemenea, in rezervatia naturala avem ocazia sa vedem locul cu cele mai multe picturi pe stanca vechi de 1500 de ani (peste 250). vizitam skukuza, principala tabara a parcului. mese incluse: mic dejun.

7: parcul kruger – johannesburg (2 nopti) (496 km)
trezire matinala. plecare intr-un vehicul decapotabil in parcul kruger pentru o vedere de ramas-bun a animalelor si, dupa micul dejun, plecare catre johannesburg. avem ocazia sa exploram panorama route ce ne poarta de-a lungul lantului muntos drakensberg de nord si avem avea ocazia sa admiram “fereastra lui dumnezeu”. sosire la johannesburg in cursul serii. cazare johannesburg. protea hotel parktonian 4*, 120 de korte st. mese incluse: mic dejun.

8: johannesburg – pretoria (60 km)
excursie optionala la pretoria, capitala executiva a africii de sud, unde vizitam: cartierul guvernamental union building, kruger house, voortrekker monument. un obiectiv turistic reprezentativ al pretoriei este gradina zoologica, considerata a fi una dintre cele mai spectaculoase din lume, primind annual peste 600.000 vizitatori. intoarcere la johannesburg. mese incluse: mic dejun.

9: johannesburg – bucuresti sau optional livingstone (2 nopti)
transfer la aeroport pentru zbor spre bucuresti sau optional extensie in zambia – livingstone. transfer si cazare livingstone. protea hotel livingstone 3*, plot 2110 mosi-o-tunya road, livingstone 10101, zambia. mese incluse: mic dejun.

10: livingstone – victoria falls
plecam spre victoria falls, facand trecerea intre doua zone contrastante ale africii: de la apele lenese ale unui fluviu care formeaza cea mai mare delta continentala a lumii pana la victoria falls – locul in care apa cade cu o asemenea forta incat jetul de apa este vizibil de la o distanta de 40 km. ambele au ecosisteme unice si remarcabile: microclimatul padurii tropicale in care se afla cascada victoria si mlastinile cu fauna bogata ale deltei okavango din inima desertului botswana. vom vizita cascada restul zilei, oprind in mai multe puncte de panorama, iar la apus vom face o croaziera pe raul zambezi si vom admira frumusetea cu care natura a inzestrat aceste locuri. mese incluse: mic dejun.

11: livingstone – bucuresti
transfer la aeroportul din livingstone pentru zborul de retur catre bucuresti, via johannesburg. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 11 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
31 Martie 2018 1,829 €
Data plecare Tarif
28 Aprilie 2018 1,829 €
Data plecare Tarif
19 Septembrie 2018 1,829 €
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2018 1,829 €
25 Octombrie 2018 1,829 €
29 Octombrie 2018 1,829 €

tarife incepand de la 1,829 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Cape Town/Johannesburg – Bucuresti
Bilet avion Cape Town – Johannesburg
3 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3/4* in Johannesburg
2 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3/4 * in Cape Town
2 nopti cazare cu mic dejun in cabane sau bungalow-uri 3*/4* in Kruger Park
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Biletele de intrare la Parcul Kruger
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport: 450 euro/persoana
Taxele de aeroport, zbor intern Cape Town – Johannesburg: 189 euro/persoana
Taxa de viza (aprox. 50 euro/persoana, nerambursabila)
Intrarile la obiectivele turistice care nu au fost mentionate
Servicii de ghid local
Extensie program Zambia
Supliment plecare Revelion 279 euro/persoana
Orice alt serviciu neinclus in program

Observatii

Excursii optionale
• Rezervatia Naturala Capul Bunei Sperante & Table Mountain – 129 €/persoana, include: transport, taxe si biletele de intrare
• Pretoria – 69 €/persoana, include: transport, taxe si biletele de intrare


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours