Vizualizezi oferta circuit Azerbaidjan, circuit Georgia, circuit Armenia, vacanta Azerbaidjan, vacanta Georgia, vacanta Armenia.

Circuit avion Azerbaidjan, Georgia, Armenia

Circuit Azerbaidjan
  • Tari: Azerbaidjan, Georgia, Armenia
  • Orase tranzitate: Baku, Tbilisi, Erevan

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Baku (1 noapte)
Intalnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul catre Baku. Transfer si cazare la Bristol Hotel 3* M.E.Rasulzade Street 6.Baku, Azerbaidjan.

Ziua 2: Baku – Shemakha – Sheki (1 noapte)
Ne indreptam catre orasul Shemakha care a deservit multe secole drept capitala comerciala inainte sa fie inlocuita cu Baku in sec. al IX-lea. Vizitam faimoasele Yeddi Gumbaz (Sapte Morminte), locul unde Shirvanshas a fast inmormantat. Ajungem in Sheki, perla turismului din Azerbaidjan, un oras micut cu o asezare speciala pe culmile impadurite ale Muntilor Marele Caucaz. Cazare la hotel Sheki, Sheki Saray Hotel, M.E. Rasulzade Street 187 I Mirza Fatali Akhundov, Sheki, Azerbaijan. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Sheki – Lagodekhi – Sighnaghi – Telavi (1 noapte)
Ne indreptam catre Georgia si exploram partea cea mai fertila a tarii, Kakheti, regiune cunoscuta ca locul nasterii viticulturii si producerii vinului. Continuam vizitele cu complexul arhitectural Gremi, care a fost construit de Regele Levan si Regina Ketevan in sec. XVI-lea. Facem o plimbare pe stradutele inguste ale acestuia, scaldate in umbra balcoanelor de lemn infrumusetate cu ornamente sculptate. Vizitam Manastirea Bodbe, una dintre cele mai renumite manastiri din Georgia. Cazare la Hotel Chateau Mere 3*, Chateau Mere – Vardisubani Street 15, Telavi, Georgia. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Telavi – Tbilisi
Mic dejun. Vizitam, la 18 km de Telavi, Catedrala Alaverdi, cea mai inalta din Georgia (55 metri). Continuam excursia cu Tbilisi. Cazare la Hotel Tbilisi Rooms, 1 Rose Revolution SquareTbilisi, Georgia. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Tbilisi – Mtskheta – Kazbegi – Gudauri
Astazi vizitam unele dintre cele mai vechi orase din Georgia. Incepem incursiunea in lumea mistica cu Mtskheta, inima spirituala a Georgiei, locul legendar catre care argonautii condusi de Iason s-au indreptat pentru a aduce Iana de aur. Aici se afla Stalpul Vietii, Catedrala Patriarhala Svetithoveli, monument arhitectonic care prin vechimea si traditiile ce o invaluie spune multe despre profunzimea si puterea credintei crestinismului din aceasta tara. Cazare la Hotel Marco Polo 4*, Gudauri, Georgia. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Gudauri – Gori – Tbilisi
Ne indreptam catre Gori. Cazare la Hotel Tbilisi Rooms 4*. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Tbilisi – Sadakhlo (1 noapte)
Dimineata vizitam Catedrala Sfanta Treime, a treia cea mai inalta biserica ortodoxa din lume, construita sa comemoreze 1500 de ani de autocefalie a Bisericii Ortodoxe din Georgia si 2000 de ani de la nasterea lui Iisus Hristos. Continuam cu Muzeul National de Istorie care include o serie de fotografii minunate, ilustrand un Tbilisi presovietic. Transfer la granita Sadakhlo, granita cu Armenia. Sosim in Armenia si continuam calatoria cu regiunea Lori, unde vizitam ansamblurile arhitecturale din Sanahin si Haghpat. In drum spre Lacul Sevan, ne oprim la Manastirea Sevanavank, care a fost construita initial pe o insula a lacului insa din anii ’30, la ordinul lui Iosif Stalin, lacul a fost partial secat pentru irigatii, acest lucru provocand efecte devastatoare asupra nivelului apei. Cazare la Hotel Best Western Bohemian Resort 4 *. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 8: Sevan – Goris (1 noapte)
Incepem ziua cu vizita la cimitirul medieval Noraduz, recunoscut ca detine cel mai mare numar de khachkars (pietre funerare) din Armenia. Ne intreptam spre Goris prin trecatoarea Selim. Ne oprim in satul Halidzor pentru a ne imbarca in telefericul cu cel mai lung traseu din lume spre Manastirea Tatev, fost centru politic al localitatii antice Syunik. Sosire in Goris si cazare la Hotel Mirhav 3. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 9: Goris – Zorats Karer – Noravank – Khor Virap – Erevan (2 nopti)
Vizitam Stonehenge-ul armean, Zorats Karer, format din 223 pietre seculare ridicate in epoca bronzului si care indica trecutul armean precrestin. Continuam turul cu complexul monastic Noravank asezat intr-un canion bogat in flora rara. Urmatoarea oprire este in satul Areni la fabrica de vin. Ne indreptam catre Manastirea Khor Virap, una dintre cele mai romantice asezari din Armenia, cu vedere catre campia Ararat si varfurile gemene ale Muntelui Ararat. Sosire in Erevan si cazare la Hotel Royal Plaza 4* sau similar Erevan. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 10: Erevan – Echmiadzin – Erevan
Ne indreptam catre regiunea Armavir. Ajungem in Ejmiadzin “locul in care Iisus a coborat din Ceruri”, resedinta patriarhilor armeni. Catedrala Echmiadzin este si una dintre cele mai vechi lacase de cult crestine din Armenia. Ne indreptam catre marginea estica a orasului Echmiadzin unde vizitam Biserica Hripsime una dintre cele mai fine lucrari de arhitectura armeana din perioada clasica, o varianta a compozitiei concentrice cu dom. Constructia bisericii Sf Hripsime a fost terminata in 618. Continuam cu pitorescul Canion Avan, printre stanci formidabile si defilee exotice pana la un platou verde unde se intrezareste Raul Azat. Intoarcere in Erevan si cazare la Hotel Royal Plaza 4 * Erevan. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 11: Erevan – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul de retur catre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – baku (1 noapte)
intalnire cu reprezentantul j’info tours pe aeroportul din bucuresti pentru zborul catre baku. transfer si cazare la bristol hotel 3* m.e.rasulzade street 6.baku, azerbaidjan.

2: baku – shemakha – sheki (1 noapte)
ne indreptam catre orasul shemakha care a deservit multe secole drept capitala comerciala inainte sa fie inlocuita cu baku in sec. al ix-lea. vizitam faimoasele yeddi gumbaz (sapte morminte), locul unde shirvanshas a fast inmormantat. ajungem in sheki, perla turismului din azerbaidjan, un oras micut cu o asezare speciala pe culmile impadurite ale muntilor marele caucaz. cazare la hotel sheki, sheki saray hotel, m.e. rasulzade street 187 i mirza fatali akhundov, sheki, azerbaijan. mese incluse: mic dejun.

3: sheki – lagodekhi – sighnaghi – telavi (1 noapte)
ne indreptam catre georgia si exploram partea cea mai fertila a tarii, kakheti, regiune cunoscuta ca locul nasterii viticulturii si producerii vinului. continuam vizitele cu complexul arhitectural gremi, care a fost construit de regele levan si regina ketevan in sec. xvi-lea. facem o plimbare pe stradutele inguste ale acestuia, scaldate in umbra balcoanelor de lemn infrumusetate cu ornamente sculptate. vizitam manastirea bodbe, una dintre cele mai renumite manastiri din georgia. cazare la hotel chateau mere 3*, chateau mere – vardisubani street 15, telavi, georgia. mese incluse: mic dejun.

4: telavi – tbilisi
mic dejun. vizitam, la 18 km de telavi, catedrala alaverdi, cea mai inalta din georgia (55 metri). continuam excursia cu tbilisi. cazare la hotel tbilisi rooms, 1 rose revolution squaretbilisi, georgia. mese incluse: mic dejun.

5: tbilisi – mtskheta – kazbegi – gudauri
astazi vizitam unele dintre cele mai vechi orase din georgia. incepem incursiunea in lumea mistica cu mtskheta, inima spirituala a georgiei, locul legendar catre care argonautii condusi de iason s-au indreptat pentru a aduce iana de aur. aici se afla stalpul vietii, catedrala patriarhala svetithoveli, monument arhitectonic care prin vechimea si traditiile ce o invaluie spune multe despre profunzimea si puterea credintei crestinismului din aceasta tara. cazare la hotel marco polo 4*, gudauri, georgia. mese incluse: mic dejun.

6: gudauri – gori – tbilisi
ne indreptam catre gori. cazare la hotel tbilisi rooms 4*. mese incluse: mic dejun.

7: tbilisi – sadakhlo (1 noapte)
dimineata vizitam catedrala sfanta treime, a treia cea mai inalta biserica ortodoxa din lume, construita sa comemoreze 1500 de ani de autocefalie a bisericii ortodoxe din georgia si 2000 de ani de la nasterea lui iisus hristos. continuam cu muzeul national de istorie care include o serie de fotografii minunate, ilustrand un tbilisi presovietic. transfer la granita sadakhlo, granita cu armenia. sosim in armenia si continuam calatoria cu regiunea lori, unde vizitam ansamblurile arhitecturale din sanahin si haghpat. in drum spre lacul sevan, ne oprim la manastirea sevanavank, care a fost construita initial pe o insula a lacului insa din anii ’30, la ordinul lui iosif stalin, lacul a fost partial secat pentru irigatii, acest lucru provocand efecte devastatoare asupra nivelului apei. cazare la hotel best western bohemian resort 4 *. mese incluse: mic dejun.

8: sevan – goris (1 noapte)
incepem ziua cu vizita la cimitirul medieval noraduz, recunoscut ca detine cel mai mare numar de khachkars (pietre funerare) din armenia. ne intreptam spre goris prin trecatoarea selim. ne oprim in satul halidzor pentru a ne imbarca in telefericul cu cel mai lung traseu din lume spre manastirea tatev, fost centru politic al localitatii antice syunik. sosire in goris si cazare la hotel mirhav 3. mese incluse: mic dejun.

9: goris – zorats karer – noravank – khor virap – erevan (2 nopti)
vizitam stonehenge-ul armean, zorats karer, format din 223 pietre seculare ridicate in epoca bronzului si care indica trecutul armean precrestin. continuam turul cu complexul monastic noravank asezat intr-un canion bogat in flora rara. urmatoarea oprire este in satul areni la fabrica de vin. ne indreptam catre manastirea khor virap, una dintre cele mai romantice asezari din armenia, cu vedere catre campia ararat si varfurile gemene ale muntelui ararat. sosire in erevan si cazare la hotel royal plaza 4* sau similar erevan. mese incluse: mic dejun.

10: erevan – echmiadzin – erevan
ne indreptam catre regiunea armavir. ajungem in ejmiadzin “locul in care iisus a coborat din ceruri”, resedinta patriarhilor armeni. catedrala echmiadzin este si una dintre cele mai vechi lacase de cult crestine din armenia. ne indreptam catre marginea estica a orasului echmiadzin unde vizitam biserica hripsime una dintre cele mai fine lucrari de arhitectura armeana din perioada clasica, o varianta a compozitiei concentrice cu dom. constructia bisericii sf hripsime a fost terminata in 618. continuam cu pitorescul canion avan, printre stanci formidabile si defilee exotice pana la un platou verde unde se intrezareste raul azat. intoarcere in erevan si cazare la hotel royal plaza 4 * erevan. mese incluse: mic dejun.

11: erevan – bucuresti
transfer la aeroport pentru imbarcare pe zborul de retur catre bucuresti.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 11 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 Aprilie 2018 1,399 €
Data plecare Tarif
27 Iunie 2018 1,399 €
Data plecare Tarif
11 Septembrie 2018 1,399 €
Data plecare Tarif
06 Octombrie 2018 1,399 €

tarife incepand de la 1,399 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Baku/Erevan – Bucuresti
Transport cu autocarul pe circuit
Cazare 10 nopti cu mic dejun la hoteluri de 3* si 4*
1 cina la restaurant in Gudauri
Tururile si excursiile din programul excursiei
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport: 290 euro/persoana (pot varia pana la emiterea biletelor de avion)
Supliment pentru 10 cine: 170 euro/persoana
Taxa de viza si procesare documente viza Azerbaidjan: 35 euro/persoana
Asigurarea medicala de calatorie, asigurarea storno
Excursiile optionale
Biletele de intrare la obiectivele turistice din program
Bacsisuri pentru ghizi locali si sofer

Observatii

ORAR DE ZBOR INFORMATIV

PLECARI SOSIRI
Otopeni 06:05 – Frankfurt 07:35
Frankfurt 13:45 – Baku 20:20
Everan 04:25 – Viena 06:10
Viena 07:10 – Otopeni 09:45

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours