Vizualizezi oferta circuit Belgia, circuit Olanda, circuit Luxemburg, vacanta Belgia, vacanta Olanda, vacanta Luxemburg.

Circuit avion Belgia, Olanda, Luxemburg

Circuit Belgia
  • Tari: Belgia, Olanda, Luxemburg
  • Orase tranzitate: Bruxelles, Bruges, Gent, Luxembourg, Rotterdam, Haga, Alkmaar, Amsterdam

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Bruxelles (4 nopti)
Intalnire la aeroport pentru zbor Bucuresti – Bruxelles. Transfer si cazare Bruxelles la hotel Siru 3***, 2 Rue Des Croisades, Brussels, 1210, Belgia.

Ziua 2: Bruxelles
Tur cu bus-ul turistic in Capitala Ciocolatei: Palatul Regal, Catedrala St.Michel, Grand Place – una din cele mai frumoase piete din lume,”cel mai elegant salon al Europei”, (seara prezinta un inedit spectacol de sunet si lumini), Primaria, Palatul de Justitie, Notre Dame du Sablon, sa nu uitam sa ne oprim la Manneken Pis – in inima centrului vechi o statuie inedita a unui baietel langa o fantana, Parlamentul Europei si Comisia Europeana, platoul Heysel cu Atomium-ul si parcul Mini- Europa. Timp liber la dispozitie. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Bruxelles – Bruges – Gent
Timp liber la dispozitie in Bruxelles, sau excursie optionala Gent-Brugge. In Gent, oras flamand: Catedrala Sf.Bavo, centrul istoric cu Graslei si Kornlei. Continua excursia la Brugge – unul din cele mai frumoase orase europene, tur de oras pietonal: Beguinaje, Minnewater, Biserica Notre-Dame cu Madona lui Michelangelo, Primaria si Piata Mare. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Bruxelles – Luxemburg
Excursie optionala in Marele Ducat de Luxemburg. Traversam Valonia si regiunea Ardenilor. In Luxemburg, una din cele mai mici, dar fascinante capitale europene, se vor admira bastioanele fortaretei Bock, Place des Armes, Catedrala Notre Dame si Palatul Ducal. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Bruxelles – Rotterdam – Haga-Amsterdam (3 nopti)
Excursie in Olanda, scurta oprire la Rotterdam, cel mai mare port al Europei, unde admiram arhitectura moderna si facem o plimbare in centrul orasului. Continuam spre Haga.O scurta oprire la Haga unde se vede :Vredespaleis (Palatul Pacii), Binnenhof (Parlamentul), moderna Primarie .Sosire la Amsterdam . Tur de oras Amsterdam: Muzeul Van Gogh, Rijksmuseum sau recent deschis Hermitage, , Piata Dam. Cazare in zona Amsterdam la Hotel Nieuw Slotania 3*** Slotermeerlaan 133, 1063 JN Amsterdam, Olanda. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Amsterdam – Volendam – Marken
Dupa-amiaza, excursie optionala la nord de capitala pentru a descoperi adevarata frumusete a Olandei: un peisaj cu mori de vant, poldere, fabrici de branza si saboti. Se viziteaza localitatile traditionale Volendam si Marken – foste porturi la Zuidersee. Seara, timp liber in Amsterdam. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Amsterdam – Madurodam
Dimineata devreme, optional, excursie la marele tur al Olandei si Madurodam, cel mai mic oras din Olanda. Orasul in miniatura ofera peisaje tipic olandeze la scara de 1:25 si se afla in centrul orasului Haga. Dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru muzee. Mese incluse: Mic dejun si cina la restaurant local “Gartine”, Taksteeg 7 BG, 1012 PB Amsterdam, Olanda.

Ziua 8: Amsterdam – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun la hotel.

ziua 1: bucuresti – bruxelles (4 nopti)
intalnire la aeroport pentru zbor bucuresti – bruxelles. transfer si cazare bruxelles la hotel siru 3***, 2 rue des croisades, brussels, 1210, belgia.

2: bruxelles
tur cu bus-ul turistic in capitala ciocolatei: palatul regal, catedrala st.michel, grand place – una din cele mai frumoase piete din lume,”cel mai elegant salon al europei”, (seara prezinta un inedit spectacol de sunet si lumini), primaria, palatul de justitie, notre dame du sablon, sa nu uitam sa ne oprim la manneken pis – in inima centrului vechi o statuie inedita a unui baietel langa o fantana, parlamentul europei si comisia europeana, platoul heysel cu atomium-ul si parcul mini- europa. timp liber la dispozitie. mese incluse: mic dejun.

3: bruxelles – bruges – gent
timp liber la dispozitie in bruxelles, sau excursie optionala gent-brugge. in gent, oras flamand: catedrala sf.bavo, centrul istoric cu graslei si kornlei. continua excursia la brugge – unul din cele mai frumoase orase europene, tur de oras pietonal: beguinaje, minnewater, biserica notre-dame cu madona lui michelangelo, primaria si piata mare. mese incluse: mic dejun.

4: bruxelles – luxemburg
excursie optionala in marele ducat de luxemburg. traversam valonia si regiunea ardenilor. in luxemburg, una din cele mai mici, dar fascinante capitale europene, se vor admira bastioanele fortaretei bock, place des armes, catedrala notre dame si palatul ducal. mese incluse: mic dejun.

5: bruxelles – rotterdam – haga-amsterdam (3 nopti)
excursie in olanda, scurta oprire la rotterdam, cel mai mare port al europei, unde admiram arhitectura moderna si facem o plimbare in centrul orasului. continuam spre haga.o scurta oprire la haga unde se vede :vredespaleis (palatul pacii), binnenhof (parlamentul), moderna primarie .sosire la amsterdam . tur de oras amsterdam: muzeul van gogh, rijksmuseum sau recent deschis hermitage, , piata dam. cazare in zona amsterdam la hotel nieuw slotania 3*** slotermeerlaan 133, 1063 jn amsterdam, olanda. mese incluse: mic dejun.

6: amsterdam – volendam – marken
dupa-amiaza, excursie optionala la nord de capitala pentru a descoperi adevarata frumusete a olandei: un peisaj cu mori de vant, poldere, fabrici de branza si saboti. se viziteaza localitatile traditionale volendam si marken – foste porturi la zuidersee. seara, timp liber in amsterdam. mese incluse: mic dejun.

7: amsterdam – madurodam
dimineata devreme, optional, excursie la marele tur al olandei si madurodam, cel mai mic oras din olanda. orasul in miniatura ofera peisaje tipic olandeze la scara de 1:25 si se afla in centrul orasului haga. dupa amiaza timp liber la dispozitie pentru muzee. mese incluse: mic dejun si cina la restaurant local “gartine”, taksteeg 7 bg, 1012 pb amsterdam, olanda.

8: amsterdam – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre bucuresti. mese incluse: mic dejun la hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 Aprilie 2017 749 €
Data plecare Tarif
05 Iulie 2017 749 €
Data plecare Tarif
10 August 2017 749 €
Data plecare Tarif
08 Septembrie 2017 749 €
Data plecare Tarif
10 Octombrie 2017 749 €

tarife incepand de la 749 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Bruxelles/Amsterdam – Bucuresti
7 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hoteluri 3*
Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Primaria Haga
Tur panoramic Bruxelles si Amsterdam
Excursie in Olanda cu oprire la Rotterdam
Asistenta turística locala in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 189 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrarile la obiectivele turistice

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours