Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Bucuresti, Pitesti, Craiova, Drobeta-Turnu Severin, Orsova, Baile Herculane, Oravita, Targu Jiu, Ramnicu Valcea

Descriere

Ne deplasam cu masina pe Cheile Nerei pana la Pastravarie

18 – 21 mai 2017
15 – 18 iunie 2017
27 – 30 iulie 2017
24 – 27 august 2017
07 – 10 septembrie 2017
19 – 22 octombrie 2017
Intalnire la ora 06.30 la Baza Dealului Patriarhiei. Plecare pe traseul: Bucureşti – Pitesti – Craiova – Drobeta Turnu Severin – Orsova – Baile Herculane – Oravita – Anina – Targu Jiu – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucuresti.

Ziua I : Plecare pe traseul mentionat, scurta oprire in Slatina la Cofetaria Albanezu pentru a servi braga, oprire in Craiova unde se viziteaza: Biserica Madona Dudu cu Icoana Facatoare de minuni a Maicii Domnului. Continuam traseul catre Drobeta Turnu Severin, intram pe Defileul Dunarii, facem croaziera pe Clisura Dunarii, unde vom vizita: Tabula Traiana- Cazanele Mici- Chipul sculptat în stâncă al regelui dac Decebal- Golful Mraconia- Mănăstirea Mraconia- Golful Dubova- Cazanele Mari – Grota Veterani – Peştera Ponicova – incursiune 30 m în spectaculosul aven, apoi vizitam Manastirea ,,Sfanta Ana” din Orsova situata pe colinele Orsovei. Cazare si cina la hotel/pensiune in Herculane.

Ziua II : Dupa micul dejun plecam catre Cheile Rudariei, trecem prin satul Eftimie Murgu mergem pe cursul apei spre Tinutul Morilor de Apa, apoi vizitam Manastirea Almaj Putna , Izbucul si Cascada Bigar . Plecam pe Valea Minisului, vom face o plimbare spectaculoasa cu trenul ( gen Mocanita ) intre Anina si Oravita ora 13.30 plecare ( o incursiune in istorie facuta pe prima cale ferată montană de pe teritoriul României). Sosire in Oravita, vizitarea Teatrului Mihai Eminescu, construit la 1816, prima cladire de teatru din Romania. Aici Mihai Emineascu a fost sufleur. Cazare si cina la hotel in Oravita

Ziua III: Mic dejun, deplasarea cu masina in Parcul National Cheile Nerei pana la Pastravarie (10 Km) apoi vom face o drumetie pana la Lacul Ochiul Beiului si la Cascada Beusnita (foto trip) cea mai frumoasa cascada din tara ( de mers pe jos aprox. 1Km dus – intors). La intoarcere putem incerca un picnic la pastravarie cu pastrav la gratar si salata. Plecam prin Cheile Cernei pe un traseu frumos catre Baia de Arama, de aici vom merge in comuna Ponoarele pentru a vedea ,,Podul lui Dumnezeu’’( Monument al Naturii), apoi vizitam Manastirea Tismana. Cazare si cina la pensiune in Tismana

Ziua IV: Mic dejun. Plecare spre Cheile Sohodolului, apoi intrare in Targu Jiu unde vedem Coloana Infinitului, si parcul in care se afla operele marelui nostru sculptor – Constantin Brancusi – Poarta Sarutului, Masa Tacerii, continuam deplasarea in comuna Polovragi, unde vom vizita Manastirea Polovragi si pestera Polovragi. Plecare spre Ramnicu Valcea, surta oprire in Horezu apoi vom face o pauza la Popasul Dedulesti. Plecare spre Bucuresti.

Tarif : 550 lei /persoana
!!!! Tariful ramane neschimbat indiferent de numarul de participanti.

Tariful include :

- transport cu autocarul clasificat la 3*;

- 3 nopti cazare cu demipensiune( mic dejun si cina) la hotel/pensiune, in camere duble/triple ;

- însoţitor de grup teolog.

Tariful nu include :
– intrarile la obiectivele turistice;

- croaziera cu barci cu motor pe Clisura Dunarii 30 Lei/pers;

- biletul de tren Oravita – Anina 10 lei/pers.

SE MERGE CU MASINA PANA LA PASTRAVARIE -10 km dus-intors

NOTA:
- Pentru inscriere se achita un avans la sediul agentiei sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria, adresa si numarul de telefon, pentru care se emite factura si contractul cu turistul.
- Puteti achita in 2-3 rate la sediu, prin transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Ultima plata se face cu 10 zile inainte de plecare.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967 / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

ne deplasam cu masina pe cheile nerei pana la pastravarie

18 – 21 mai 2017
15 – 18 iunie 2017
27 – 30 iulie 2017
24 – 27 august 2017
07 – 10 septembrie 2017
19 – 22 octombrie 2017
intalnire la ora 06.30 la baza dealului patriarhiei. plecare pe traseul: bucureşti – pitesti – craiova – drobeta turnu severin – orsova – baile herculane – oravita – anina – targu jiu – ramnicu valcea – pitesti – bucuresti.

i : plecare pe traseul mentionat, scurta oprire in slatina la cofetaria albanezu pentru a servi braga, oprire in craiova unde se viziteaza: biserica madona dudu cu icoana facatoare de minuni a maicii domnului. continuam traseul catre drobeta turnu severin, intram pe defileul dunarii, facem croaziera pe clisura dunarii, unde vom vizita: tabula traiana- cazanele mici- chipul sculptat în stâncă al regelui dac decebal- golful mraconia- mănăstirea mraconia- golful dubova- cazanele mari – grota veterani – peştera ponicova – incursiune 30 m în spectaculosul aven, apoi vizitam manastirea ,,sfanta ana” din orsova situata pe colinele orsovei. cazare si cina la hotel/pensiune in herculane.

ii : dupa micul dejun plecam catre cheile rudariei, trecem prin satul eftimie murgu mergem pe cursul apei spre tinutul morilor de apa, apoi vizitam manastirea almaj putna , izbucul si cascada bigar . plecam pe valea minisului, vom face o plimbare spectaculoasa cu trenul ( gen mocanita ) intre anina si oravita ora 13.30 plecare ( o incursiune in istorie facuta pe prima cale ferată montană de pe teritoriul româniei). sosire in oravita, vizitarea teatrului mihai eminescu, construit la 1816, prima cladire de teatru din romania. aici mihai emineascu a fost sufleur. cazare si cina la hotel in oravita

iii: mic dejun, deplasarea cu masina in parcul national cheile nerei pana la pastravarie (10 km) apoi vom face o drumetie pana la lacul ochiul beiului si la cascada beusnita (foto trip) cea mai frumoasa cascada din tara ( de mers pe jos aprox. 1km dus – intors). la intoarcere putem incerca un picnic la pastravarie cu pastrav la gratar si salata. plecam prin cheile cernei pe un traseu frumos catre baia de arama, de aici vom merge in comuna ponoarele pentru a vedea ,,podul lui dumnezeu’’( monument al naturii), apoi vizitam manastirea tismana. cazare si cina la pensiune in tismana

iv: mic dejun. plecare spre cheile sohodolului, apoi intrare in targu jiu unde vedem coloana infinitului, si parcul in care se afla operele marelui nostru sculptor – constantin brancusi – poarta sarutului, masa tacerii, continuam deplasarea in comuna polovragi, unde vom vizita manastirea polovragi si pestera polovragi. plecare spre ramnicu valcea, surta oprire in horezu apoi vom face o pauza la popasul dedulesti. plecare spre bucuresti.

tarif : 550 lei /persoana
!!!! tariful ramane neschimbat indiferent de numarul de participanti.

tariful include :

- transport cu autocarul clasificat la 3*;

- 3 nopti cazare cu demipensiune( mic dejun si cina) la hotel/pensiune, in camere duble/triple ;

- însoţitor de grup teolog.

tariful nu include :
– intrarile la obiectivele turistice;

- croaziera cu barci cu motor pe clisura dunarii 30 lei/pers;

- biletul de tren oravita – anina 10 lei/pers.

se merge cu masina pana la pastravarie -10 km dus-intors

nota:
- pentru inscriere se achita un avans la sediul agentiei sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro, in care precizati nume/prenume, cnp, c.i.seria, adresa si numarul de telefon, pentru care se emite factura si contractul cu turistul.
- puteti achita in 2-3 rate la sediu, prin transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a bancii transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. ultima plata se face cu 10 zile inainte de plecare.
– ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.

agentia de turism avraam travel
tel : 0731396104 / 0735346967 / fax : 0318052018
e-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
18 Mai 2017 550 RON
Data plecare Tarif
15 Iunie 2017 550 RON
Data plecare Tarif
27 Iulie 2017 550 RON
Data plecare Tarif
24 August 2017 550 RON
Data plecare Tarif
07 Septembrie 2017 550 RON
Data plecare Tarif
19 Octombrie 2017 550 RON

tarife incepand de la 550 RON


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Avraam travel