Vizualizezi oferta circuit Cehia, vacanta Cehia.

Circuit avion Cehia

Circuit Cehia
 • Tari: Cehia
 • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI -PRAGA
Prezentare dimineata la ora 08.00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Praga. Transfer din aeroport la Hotelul de la Praga. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. Timp liber in Praga pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Romania. Dupa pranz veti putea prelua camera in hotel. Cazare la Praga.

Ziua 2. PRAGA -Orasul de Aur
Mic dejun. Dedicam intreaga zi explorarii capitalei Cehiei. Incepem cu Man. Strahov, construita in 1143 cand episcop de Praga era Jindrich Zdik, dupa pelerinajul acestuia in Tara Sfanta. Manastirea a suferit devastari repetate, atat in timpul razb. Husite, cat si a Razb. de 30 de ani, fiind refacuta abia la sfars. sec. XVII, din aceasta perioada pastrandu-se si faimoasa biblioteca (cu peste 200.000 de volume). Trecand pe langa Palatul Cerninsky, una din cele mai mari constructii in stil baroc (sec. XVII) a tarii, astazi sediul Minist. de Externe, admiram Man. Loreta cu o impozanta fatada baroca de la inceputul sec. XVIII. In apropiere ajungem la Hrad (din sec. IX), cel mai mare castel medieval din intreaga lume, cu o suprafata de 7 ha, care atrage aproape 2 mil. vizitatori anual. Inima castelului o constituie Catedrala Sf. Vitus, construita in stil gotic in 1344 pe locul altor biserici dedicate tot Sf. Vit in sec. X si apoi in sec. XI. Are dimensiuni impresionante 124 × 60 metri si o inaltime de aproape 100 m, fiind cea mai mare si mai importanta biserica din tara. In incinta castelului se mai pot vizita (contra cost) Biserica Sveti Jiri, considerata cea mai veche biserica din Hrad, construita in 920 si care serveste astazi drept Galeria Nationala de Arta, precum si Ulita Aurarilor cu numeroase case din sec. XVI pastrate pana astazi. Coborand pe langa Bis. Sf. Nicolae din cartierul Mala Strana, constructie baroca din sec. XVIII (ridicata pe locul unei biserici gotice din sec. XIII), cu decoratiuni opulente mergand pana la Rococo, ajungem la Podul Carol, grandioasa lucrare din sec. XIV. Are peste 600 m lungime, 10 m latime, 16 arce protejate cu piloni pentru spargerea ghetii si 3 turnuri, doua inspre Mala Stana si unul catre Stare Mesto. De la inceputul sec. XVIII, podul a fost decorat cu 30 de statui, majoritatea baroce, de unde si o alta denumire a acestuia, anume “Podul cu Sfinti”. Trecand podul, vizitam mult mai amanuntit decat in seara precedenta Piata Stare Mesto, “strajuita” de cele 2 turnuri de 80 m inaltime ale Bisricii Tyn, avand in centru statuia reformatorului Jan Hus (ars pe rug pentru credinta sa), Primaria si turnul cu Ceasul astronomic din 1410, cel mai vechi ceas astronomic din lume. Timp liber in Praga pentru a va bucura de farmecul orasului medieval. Sugeram vizita in cartierul evreiesc sau cautarea de suveniruri pt. cei dragi de acasa, printre multitudinea de magazine din Piata Vaclavske. Optional croaziera pe Vltava (12 € fara cina sau 23 € cu cina). Cazare la Praga.

Ziua 3. DRESDA Florenta de pe Elba -PRAGA (cca. 300 km)
Mic dejun. Timp liber pt. vizita individuala in Praga sau excursie optionala la Dresda in Germania (30 euro). Supranumita Florenta de pe Elba, a fost devastat de bombardamentele din cel de-al 2-lea Razboi Mondial. A renascut insa din propria cenusa, oferind astazi iarasi splendoarea de odinioara. Admiram intr-un tur pietonal Frauenkirche
cea mai importanta biserica protestanta, Procesiunea Printilor- imagine murala realizata in portelan in sec. XIX, Palatul Regal ce gazduieste un impresionant tezaur, Opera Semper- unul din cele mai frumoase teatre din sec. XIX si Pal. Zwinger- realizat intr-un extravagant stil baroc, cea mai importanta atractie turistica din Dresda, care contine impresionante colectii de arta, portelanuri, colectii de arme, etc. Intoarcere la Praga pentru cazare.

Ziua 4. Cast. KARLSTEJN -KARLOVY VARY -PRAGA (cca. 300 km)
Mic dejun. Timp liber pt. vizita individuala in Praga sau excursie optionala la Castelul Karlstejn+Karlovy Vary (10+20 €). Castelul Karlstejn a fost construit in stil gotic in sec. XIV, pe un promontoriu stancos la cca 30 km de capitala, pentru a proteja tezaurul imperial. Fortificatiile au facut fata la mai multe asedii, fiind in final cucerit insa in 1648 de catre armatele suedeze. Timp de mai bine de 200 de ani a zacut in ruina, si abia la sfarsitul sec. XIX a fost reconstruit in stil neogotic, capatand aspectul actual. Excursia optionala continua spre renumita statiune balneara Karlovy Vary, ale carei izvoare au fost intamplator descoperite la mijlocul sec. XIV, in timpul unei partide de vanatoare, de catre insusi imparatul Carol al IV-lea. De aceea a fost cunoscut drept Karlsbad, devenind in sec. XIX cea mai selecta destinatie pentru aristrocratia din imperiu. Intr-o relaxanta plimbare vom admira arhitectura numeroaselor hoteluri de lux, iar in zona Galeriei Colonadelor, gustam apa cu puternic efect curativ din cani speciale, specific zonei, cu toarta alungita. Pasionatii de shopping vor gasi numeroase suveniruri in elegantele magazine intalnite. Revenim la Praga pentru cazare.

Ziua 5. PRAGA -BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.

ziua 1. bucuresti -praga
prezentare dimineata la ora 08.00 in aeroportul henri coanda din bucuresti pentru imbarcare la zborul spre praga. transfer din aeroport la hotelul de la praga. veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. timp liber in praga pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din romania. dupa pranz veti putea prelua camera in hotel. cazare la praga.

2. praga -orasul de aur
mic dejun. dedicam intreaga zi explorarii capitalei cehiei. incepem cu man. strahov, construita in 1143 cand episcop de praga era jindrich zdik, dupa pelerinajul acestuia in tara sfanta. manastirea a suferit devastari repetate, atat in timpul razb. husite, cat si a razb. de 30 de ani, fiind refacuta abia la sfars. sec. xvii, din aceasta perioada pastrandu-se si faimoasa biblioteca (cu peste 200.000 de volume). trecand pe langa palatul cerninsky, una din cele mai mari constructii in stil baroc (sec. xvii) a tarii, astazi sediul minist. de externe, admiram man. loreta cu o impozanta fatada baroca de la inceputul sec. xviii. in apropiere ajungem la hrad (din sec. ix), cel mai mare castel medieval din intreaga lume, cu o suprafata de 7 ha, care atrage aproape 2 mil. vizitatori anual. inima castelului o constituie catedrala sf. vitus, construita in stil gotic in 1344 pe locul altor biserici dedicate tot sf. vit in sec. x si apoi in sec. xi. are dimensiuni impresionante 124 × 60 metri si o inaltime de aproape 100 m, fiind cea mai mare si mai importanta biserica din tara. in incinta castelului se mai pot vizita (contra cost) biserica sveti jiri, considerata cea mai veche biserica din hrad, construita in 920 si care serveste astazi drept galeria nationala de arta, precum si ulita aurarilor cu numeroase case din sec. xvi pastrate pana astazi. coborand pe langa bis. sf. nicolae din cartierul mala strana, constructie baroca din sec. xviii (ridicata pe locul unei biserici gotice din sec. xiii), cu decoratiuni opulente mergand pana la rococo, ajungem la podul carol, grandioasa lucrare din sec. xiv. are peste 600 m lungime, 10 m latime, 16 arce protejate cu piloni pentru spargerea ghetii si 3 turnuri, doua inspre mala stana si unul catre stare mesto. de la inceputul sec. xviii, podul a fost decorat cu 30 de statui, majoritatea baroce, de unde si o alta denumire a acestuia, anume “podul cu sfinti”. trecand podul, vizitam mult mai amanuntit decat in seara precedenta piata stare mesto, “strajuita” de cele 2 turnuri de 80 m inaltime ale bisricii tyn, avand in centru statuia reformatorului jan hus (ars pe rug pentru credinta sa), primaria si turnul cu ceasul astronomic din 1410, cel mai vechi ceas astronomic din lume. timp liber in praga pentru a va bucura de farmecul orasului medieval. sugeram vizita in cartierul evreiesc sau cautarea de suveniruri pt. cei dragi de acasa, printre multitudinea de magazine din piata vaclavske. optional croaziera pe vltava (12 € fara cina sau 23 € cu cina). cazare la praga.

3. dresda florenta de pe elba -praga (cca. 300 km)
mic dejun. timp liber pt. vizita individuala in praga sau excursie optionala la dresda in germania (30 euro). supranumita florenta de pe elba, a fost devastat de bombardamentele din cel de-al 2-lea razboi mondial. a renascut insa din propria cenusa, oferind astazi iarasi splendoarea de odinioara. admiram intr-un tur pietonal frauenkirche
cea mai importanta biserica protestanta, procesiunea printilor- imagine murala realizata in portelan in sec. xix, palatul regal ce gazduieste un impresionant tezaur, opera semper- unul din cele mai frumoase teatre din sec. xix si pal. zwinger- realizat intr-un extravagant stil baroc, cea mai importanta atractie turistica din dresda, care contine impresionante colectii de arta, portelanuri, colectii de arme, etc. intoarcere la praga pentru cazare.

4. cast. karlstejn -karlovy vary -praga (cca. 300 km)
mic dejun. timp liber pt. vizita individuala in praga sau excursie optionala la castelul karlstejn+karlovy vary (10+20 €). castelul karlstejn a fost construit in stil gotic in sec. xiv, pe un promontoriu stancos la cca 30 km de capitala, pentru a proteja tezaurul imperial. fortificatiile au facut fata la mai multe asedii, fiind in final cucerit insa in 1648 de catre armatele suedeze. timp de mai bine de 200 de ani a zacut in ruina, si abia la sfarsitul sec. xix a fost reconstruit in stil neogotic, capatand aspectul actual. excursia optionala continua spre renumita statiune balneara karlovy vary, ale carei izvoare au fost intamplator descoperite la mijlocul sec. xiv, in timpul unei partide de vanatoare, de catre insusi imparatul carol al iv-lea. de aceea a fost cunoscut drept karlsbad, devenind in sec. xix cea mai selecta destinatie pentru aristrocratia din imperiu. intr-o relaxanta plimbare vom admira arhitectura numeroaselor hoteluri de lux, iar in zona galeriei colonadelor, gustam apa cu puternic efect curativ din cani speciale, specific zonei, cu toarta alungita. pasionatii de shopping vor gasi numeroase suveniruri in elegantele magazine intalnite. revenim la praga pentru cazare.

5. praga -bucuresti
mic dejun. dimineata imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre romania.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

 • Durata: 5 zile
 • Categorie hoteluri: 3
 • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
27 Mai 2018 129 €
Data plecare Tarif
18 Iunie 2018 129 €
Data plecare Tarif
30 Iulie 2018 139 €
Data plecare Tarif
23 August 2018 129 €

tarife incepand de la 129 €

Servicii incluse

- Zbor Bucuresti- Praga si retur, BAGAJ de CALA inclus
- 4 cazari cu mic dejun in hotel 3* (sau cu supliment 4*)
- Ghid insotitor din seara primei zile pana dimineata ultimei zile, in rest asistenta turistica.
- Vizitele la Praga: Hrad, Sf. Vit, Ceasul Astronomic, Podul Carol

Servicii neincluse

- Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 55 lei
- Excursiile si vizitele optionale conform program.
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali

 • Taxe Aeroport + transfer Aeroport-hotel-Aerop.195 €

Observatii

Grup minim 35 pers., turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Excursiile optionale se organizeaza cu un grup minim de 25 pers.

 • REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
  1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
  2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
  3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
  4. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel