Vizualizezi oferta circuit Cipru, vacanta Cipru.

Circuit avion Cipru

Circuit Cipru
  • Tari: Cipru
  • Orase tranzitate: Kyrenia, Nicosia

Descriere

ZIUA 1 Sosire în Nicosia
Întâlnire cu ghidul Dvs. la aeroport şi deplasare către hotelul din Famagusta, al doilea mare oraş din nordul Ciprului, oraş istoric, şi port al Coastei de Est a Ciprului. Se înnoptează în zona Famagusta.

ZIUA 2 Excursie de o zi în Famagusta (inclus)
Termenul grecesc „Ammochostos”înseamnă „ascuns în nisip”. Din acest nume a evoluat în Evul Mediu Famagusta sau Magusa. Acest frumos oraş-port cu aer mediteranean este considerat de mul i turişti oraşul preferat datorită monumentelor şi clădirilor bine conservate a ate în oraşul vechi istoric. Zidurile cetă ii vene iene din sec. al 16 lea sunt foarte bine conservate iar „Turnul lui Otello” oferă posibilitatea amintirii dramei ‘’Otello’’, turnul de aici presupunân-du-se că este cel prezent în piesa lui Shakespeare. La sfârşitul zilei, ve i avea ocazia să descoperi i frumuse ile Famagustei.

ZIUA 3 Excursie de o zi la Peninsula KARPAZ – Kantara – (op ional + prânz inclus)
Astăzi se vizitează Peninsula Karpaz, a ată în partea de nord – est a insulei. Bogată în oră şi faună unică, această zonă este arie protejată. Peisajele deosebite şi plajele cu nisip auriu adaugă plusul de frumuse e al zonei. În continuare se vizitează Mănăstirea Sf. Andrei, unul dintre cele mai importante locuri cu încărcare spirituală foarte important pentru pelerinii greci. Ne continuăm deplasarea înso i i de un peisaj idilic al satelor din Karpaz către Castelul teuton Kantara, construit în Evul Mediu, la 630 m, pentru a îndepărta atacurile inamice. După o vedere panoramică a peninsulei ne întoarcem la hotel şi înnoptăm în zona Famagusta.

ZIUA 4 Salamis – Mănăstirea Sf. Barnabas – Kyrenia – (inclus)
Astăzi descoperim’’ bijuteriile’’ insulei şi ne deplasăm către Mănăstirea Sf. Barnabas, sfânt important pentru creştinii ortodocşi din insulă. Aici există o zonă muzeală şi o foarte veche bisericu ă asociată şi cu mormîntul sfîntului. Ne continuăm deplasarea către Salamina, un vechi oraş regat încă din epoca erului. Oraşul Salamina, cel povestit de Homer, a fost capitală şi mare metropolă în perioada antică. Vestigii romane remarcabile şi deosebit de bine conservate se găsesc aici. Se înnoptează în zona Kyrenia.

ZIUA 5 Excursie PAPHOS / Sudul Ciprului (Op ional +
Prânz inclus: 79 euro/pers, nu intră în pachet)
Astăzi călătorim în sudul Ciprului către Nicosia, un oraş divizat din centrul insulei mediteraneene. Conform legisla iei interna ionale, Oraşul Nicosia apar ine în totalitate Republicii Cipru, totuşi, de la ocuparea Ciprului de Nord de for ele armate turce şi proclamarea Republicii Turce a Ciprului de Nord, acesta nu mai exercită niciun drept de suveranitate asupra păr ii de nord a Nicosiei. De atunci, oraşul este împăr it de o „linie verde (Green Line)” supravegheată de for ele de pace ale Na iunilor Unite. Trecem „linia verde” şi călătorim mai departe către Ciprul de Sud către Paphos. Oraşul Paphos, fondat în anul 1400 înainte de Hristos, este considerat locul de naştere mitic al Zei ei Afrodita. Vizităm biserica Agia Paraskevi. În continuare vizionăm vestitele mozaicuri şi mormintele regale. Masa de prânz se serveşte la un restaurant tradi ional. În timpul liber se poate vizita portul din Paphos. Se înnoptează în zona Kyrenia.

ZIUA 6 Excursie Kyrenia (inclus)
O excursie minunată în cel mai frumos oraş din Nordul Ciprului pentru a descoperi adevărate vestigii ale istoriei. Castelul Sf. Ilarion este cel mai bine conservat dintre cele trei castele ale crucia ilor şi oferă panoramă deosebită a păr ii de nord a insulei dar şi a oraşului. Walt Disney s-a inspirat din arhitectura castelului pentru lmul său „Albă ca Zăpada şi cei şapte pitici”. Plecăm la Bellapais, Numele vine din franceză „Abbaye de la Paix” , adică „mănăstire a păcii”. Ruinele Mănăstirii Bellapais încă mai păstrează stilul gotic şi este descrisă ca ind una dintre cele mai frumoase mănăstiri din Marea Mediterană.

ZIUA 7 Excursie NICOSIA (inclus)
Astăzi vizităm Nikosia, capitala Ciprului. Din anul 1974, prin Nicosia trece grani a din partea turco-cipriotă şi cea greco-cipriotă a statului împăr it. Ne strecurăm pe strădu ele întortocheate ale ultimei capitale divizate a lumii. Mergem la forti ca iile de apărare vene iene, vizionăm Coloana vene iană, Moscheea Arabahmet din secolul al 17-lea (nu este deschisă în permanen ă), iar la sfârşitul zonei pietonale ajungem la o clădire, Moscheea Selimiye. În continuare, vizităm două vechi Caravanserai-uri: Büyük Han şi Kumarcilar Han din secolul al 17-lea. În după-amiază ve i avea, de asemena, o multime de oportunităti de cumpărături din faimoasele bijuterii ale Ciprului. Seara check-in în zona Kyrenia.

ZIUA 8 Întoarcerea în Bucureşti
Autocarul vă va conduce la aeroport, în functie de ora dumneavoastră de zbor.

Datele de plecare/ Pret excursie (€/pers.)

22.03.2018/ 149 €
29.03.2018/ 189 €
05.04.2018/ 209 €
12.04.2018/ 249 €
19.04.2018/ 249 €

Aceste taxe nu sunt incluse:
-Taxa de aeroport si servicii: 115 €/pers.
- Asigurare medicala si bagaje (fara limita de vârsta): 10 €/pers.

Vă recomandăm:
-Pachet excursii optionale: 99 €/pers. Peninsula Karpaz-Kantara cu prânz inclus Excursie de jumate de zi -Tara si Oamenii Seară cipriotă – Noapte la Taverna
-Pachet cină în ecare seară: 99 €/pers.
-Asigurare completa de călătorie (renun are) – 10 €/pers.

Suprataxă pentru camera single: 159 €/pers.

ziua 1 sosire în nicosia
Întâlnire cu ghidul dvs. la aeroport şi deplasare către hotelul din famagusta, al doilea mare oraş din nordul ciprului, oraş istoric, şi port al coastei de est a ciprului. se înnoptează în zona famagusta.

2 excursie de o zi în famagusta (inclus)
termenul grecesc „ammochostos”înseamnă „ascuns în nisip”. din acest nume a evoluat în evul mediu famagusta sau magusa. acest frumos oraş-port cu aer mediteranean este considerat de mul i turişti oraşul preferat datorită monumentelor şi clădirilor bine conservate a ate în oraşul vechi istoric. zidurile cetă ii vene iene din sec. al 16 lea sunt foarte bine conservate iar „turnul lui otello” oferă posibilitatea amintirii dramei ‘’otello’’, turnul de aici presupunân-du-se că este cel prezent în piesa lui shakespeare. la sfârşitul zilei, ve i avea ocazia să descoperi i frumuse ile famagustei.

3 excursie de o zi la peninsula karpaz – kantara – (op ional + prânz inclus)
astăzi se vizitează peninsula karpaz, a ată în partea de nord – est a insulei. bogată în oră şi faună unică, această zonă este arie protejată. peisajele deosebite şi plajele cu nisip auriu adaugă plusul de frumuse e al zonei. În continuare se vizitează mănăstirea sf. andrei, unul dintre cele mai importante locuri cu încărcare spirituală foarte important pentru pelerinii greci. ne continuăm deplasarea înso i i de un peisaj idilic al satelor din karpaz către castelul teuton kantara, construit în evul mediu, la 630 m, pentru a îndepărta atacurile inamice. după o vedere panoramică a peninsulei ne întoarcem la hotel şi înnoptăm în zona famagusta.

4 salamis – mănăstirea sf. barnabas – kyrenia – (inclus)
astăzi descoperim’’ bijuteriile’’ insulei şi ne deplasăm către mănăstirea sf. barnabas, sfânt important pentru creştinii ortodocşi din insulă. aici există o zonă muzeală şi o foarte veche bisericu ă asociată şi cu mormîntul sfîntului. ne continuăm deplasarea către salamina, un vechi oraş regat încă din epoca erului. oraşul salamina, cel povestit de homer, a fost capitală şi mare metropolă în perioada antică. vestigii romane remarcabile şi deosebit de bine conservate se găsesc aici. se înnoptează în zona kyrenia.

5 excursie paphos / sudul ciprului (op ional +
prânz inclus: 79 euro/pers, nu intră în pachet)
astăzi călătorim în sudul ciprului către nicosia, un oraş divizat din centrul insulei mediteraneene. conform legisla iei interna ionale, oraşul nicosia apar ine în totalitate republicii cipru, totuşi, de la ocuparea ciprului de nord de for ele armate turce şi proclamarea republicii turce a ciprului de nord, acesta nu mai exercită niciun drept de suveranitate asupra păr ii de nord a nicosiei. de atunci, oraşul este împăr it de o „linie verde (green line)” supravegheată de for ele de pace ale na iunilor unite. trecem „linia verde” şi călătorim mai departe către ciprul de sud către paphos. oraşul paphos, fondat în anul 1400 înainte de hristos, este considerat locul de naştere mitic al zei ei afrodita. vizităm biserica agia paraskevi. În continuare vizionăm vestitele mozaicuri şi mormintele regale. masa de prânz se serveşte la un restaurant tradi ional. În timpul liber se poate vizita portul din paphos. se înnoptează în zona kyrenia.

6 excursie kyrenia (inclus)
o excursie minunată în cel mai frumos oraş din nordul ciprului pentru a descoperi adevărate vestigii ale istoriei. castelul sf. ilarion este cel mai bine conservat dintre cele trei castele ale crucia ilor şi oferă panoramă deosebită a păr ii de nord a insulei dar şi a oraşului. walt disney s-a inspirat din arhitectura castelului pentru lmul său „albă ca zăpada şi cei şapte pitici”. plecăm la bellapais, numele vine din franceză „abbaye de la paix” , adică „mănăstire a păcii”. ruinele mănăstirii bellapais încă mai păstrează stilul gotic şi este descrisă ca ind una dintre cele mai frumoase mănăstiri din marea mediterană.

7 excursie nicosia (inclus)
astăzi vizităm nikosia, capitala ciprului. din anul 1974, prin nicosia trece grani a din partea turco-cipriotă şi cea greco-cipriotă a statului împăr it. ne strecurăm pe strădu ele întortocheate ale ultimei capitale divizate a lumii. mergem la forti ca iile de apărare vene iene, vizionăm coloana vene iană, moscheea arabahmet din secolul al 17-lea (nu este deschisă în permanen ă), iar la sfârşitul zonei pietonale ajungem la o clădire, moscheea selimiye. În continuare, vizităm două vechi caravanserai-uri: büyük han şi kumarcilar han din secolul al 17-lea. În după-amiază ve i avea, de asemena, o multime de oportunităti de cumpărături din faimoasele bijuterii ale ciprului. seara check-in în zona kyrenia.

8 Întoarcerea în bucureşti
autocarul vă va conduce la aeroport, în functie de ora dumneavoastră de zbor.

datele de plecare/ pret excursie (€/pers.)

22.03.2018/ 149 €
29.03.2018/ 189 €
05.04.2018/ 209 €
12.04.2018/ 249 €
19.04.2018/ 249 €

aceste taxe nu sunt incluse:
-taxa de aeroport si servicii: 115 €/pers.
- asigurare medicala si bagaje (fara limita de vârsta): 10 €/pers.

vă recomandăm:
-pachet excursii optionale: 99 €/pers. peninsula karpaz-kantara cu prânz inclus excursie de jumate de zi -tara si oamenii seară cipriotă – noapte la taverna
-pachet cină în ecare seară: 99 €/pers.
-asigurare completa de călătorie (renun are) – 10 €/pers.

suprataxă pentru camera single: 159 €/pers.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
22 Martie 2018 149 €
29 Martie 2018 189 €
Data plecare Tarif
05 Aprilie 2018 209 €
12 Aprilie 2018 249 €
19 Aprilie 2018 249 €

tarife incepand de la 149 €

Servicii incluse

Serviciile şi beneficiile dvs:

- ZBOR DUS ŞI ÎNTORS
ÎNTALNIRE DE BUN VENIT
-GHID VORBITOR DE LIMBĂ ROMÂNĂ
-CAZARE LA HOTELURI DE 3 ŞI 4 STELE
- MIC DEJUN ÎN FIECARE DIMINEATĂ TIP BUFET
- EXCURSII CONFORM PROGAM ÎN AUTOCAR MODERN CU AER CONDITIONAT
4 EXCURSII INCLUSE:
- Excursie Kyrenia
- Excursie Nicosia
- Excursie Famagusta
- Excursie Salamis
- TRANSFER AEROPORTHOTEL
AEROPORT

INFORMATII IMPORTANTE
Pentru a călătoii este necesar un paşaport valabil timp de 6 luni de la data întoarcerii . Cumpărati programele optionale la momentul rezervării, pretul poate să difere la fata locului.

Servicii neincluse

Nu sunt incluse:
Taxa de aeroport si servicii: 115 €/pers.
Asigurare medicala si bagaje (fara limita de vârsta): 10 euro/pers.

Observatii

NOTA :
Preturile sunt valabile in momentul editaraii / postarii acestor oferte.
Pentru tarifele de camera single, tripla, reduceri copii va rugam sa contactati agentia.
Locurile sunt in limita disponibilitatii, motiv pentru care va rugam sa ne contactati pentru reconfirmarea tarifelor si / sau a locurilor disponibile
Platile se pot realiza in euro sau lei (curs BNR din ziua platii + 2% coeficient de risc valutar) conform ofertei turistice astfel: • in agentie (cash sau prin POS) • prin depunere numerar la banca in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale. • prin transfer bancar, in conturile SC GE-COST 2001 SRL prin agentia de turism Neotour deschise la Banca Transilvania, Brd Groupe Societe Generale.
Nu se accepta plata cu cardul online sau la sediul agentiei prin POS doar pentru achizitionarea BILETELOR DE AVION/AUTOCAR
Va rugam sa verificati tarifele actualizate, disponibilitatile, continutul ofertelor, pozele unitatilor de cazare si site-urile hotelurilor cu agentul de turism. Descrierile si pozele unitatilor de cazare au caracter informativ. Fotografiile prezentate pe site sunt generice si nu pot fi considerata contractuale. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.
In cazul unor promotii early booking, oferte speciale cu o perioada fixa de valabilitate, oferte last minute, vacanta in rate, Agentia aloca un numar limitat de locuri la reducere. Daca acestea se epuizeaza inainte de data limita a promotiei, Agentia poate decide sa opreasca campania de promotii inainte de data limita setata initial, fara anunt in prealabil.
Informatii si inscrieri:
Agentia de turism NEOTOUR Telefon: 021.250.15.63 Mobil: 0756.716.668 / 0723.424.646 Fax: 021.250.55.50 Email: [email protected] Web: http://www.neo-tour.ro Facebook: Agentia de Turism Neotour


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour