Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Bucuresti, Slobozia, Harsova, Niculitel, Sulina, Dunavatu de Jos

Descriere

CIRCUIT IN DELTA DUNARII

3 zile / 2 nopţi
Plecari: 03 – 05 iunie 2017
07 – 09 iulie 2017
15 -17 septembrie
06 – 08 octombrie 2017

Ziua I : Plecare la ora 06:30 de la baza Dealului Patriarhiei, pe traseul Bucuresti- Urziceni- Slobozia- Harsova – Niculitel. Vizitam Manastirea Cocos care adaposteste moastele Sfintilor Zotic, Atal , Camasie si Filip sarbatoriti pe 04 iunie Manastrirea Celic Dere, un focar de spiritualitate dintre Dunare si Marea Neagra unde se gasesc moastele Sf Atanasie Lisavenco si Icoana Mantuitorului care se curata singura, Manastirea Saon. Cazare si cina in Dunavatul de Jos/Murighiol la pensiune 3*

Ziua II : Mic dejun. Optional plimbare pe canale cu barci motorizate, unde se poate vedea: Sulina, Iesirile la Marea Neagra, Padurea Letea, Dunele de nisip de la Crisan si Caraorman, Canalele Deltei, Iesirea la Lacul Razelm, pe langa alte zeci de zone placute. Intoarcere la pensiune. Timp liber la dispozitie. Seara servirea cinei incluzand nelipsitul BORS DE PESTE LA TUCI.

Ziua III : Micul dejun. Optional participarea la Sf Liturghie, apoi servirea pranzului, predarea camerelor si plecare la Manastirea Halmyris – unde sunt moastele Sf Epictet si Astion martirizati in anul 290 , Fortareata medievala Enisala din Sarichioi.
Dunavatul de jos este ultima localitate din delta, pe bratul Sf. Gheorghe, unde poti ajunge cu masina si poti pleca cu barca din curte pe toate canalele deltei dunarii. Dunavatul de Jos este un sat pescaresc, cu majoritatea locuitorilor de etnie romana, rusa si ucraineana. O plimbare cu salupa rapida pana pe malul marii, la Sf. Gheorghe dureaza numai o ora. Va oferim lansete, unditi, gratis, in cazul in care nu le aveti pe ale dumneavoastra la dispozitie. Turisti pot pescui stiuca, caras, rosioara etc.

Tarif : 390 lei /pers valabil la un grup de minim 40 de persoane.

Tariful include :

- transport cu autocarul clasificat la 3*;

- doua nopti cazare cu demipensiune la 3*(mic dejun+cina) camere duble si triple ;

- însoţitor de grup din partea agentiei.

Tariful nu include :

- biletele de intrare la obiectivele turistice

- plimbarea cu barca pe canale ;

- cheltuielile personale.

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

circuit in delta dunarii

3 zile / 2 nopţi
plecari: 03 – 05 iunie 2017
07 – 09 iulie 2017
15 -17 septembrie
06 – 08 octombrie 2017

i : plecare la ora 06:30 de la baza dealului patriarhiei, pe traseul bucuresti- urziceni- slobozia- harsova – niculitel. vizitam manastirea cocos care adaposteste moastele sfintilor zotic, atal , camasie si filip sarbatoriti pe 04 iunie manastrirea celic dere, un focar de spiritualitate dintre dunare si marea neagra unde se gasesc moastele sf atanasie lisavenco si icoana mantuitorului care se curata singura, manastirea saon. cazare si cina in dunavatul de jos/murighiol la pensiune 3*

ii : mic dejun. optional plimbare pe canale cu barci motorizate, unde se poate vedea: sulina, iesirile la marea neagra, padurea letea, dunele de nisip de la crisan si caraorman, canalele deltei, iesirea la lacul razelm, pe langa alte zeci de zone placute. intoarcere la pensiune. timp liber la dispozitie. seara servirea cinei incluzand nelipsitul bors de peste la tuci.

iii : micul dejun. optional participarea la sf liturghie, apoi servirea pranzului, predarea camerelor si plecare la manastirea halmyris – unde sunt moastele sf epictet si astion martirizati in anul 290 , fortareata medievala enisala din sarichioi.
dunavatul de jos este ultima localitate din delta, pe bratul sf. gheorghe, unde poti ajunge cu masina si poti pleca cu barca din curte pe toate canalele deltei dunarii. dunavatul de jos este un sat pescaresc, cu majoritatea locuitorilor de etnie romana, rusa si ucraineana. o plimbare cu salupa rapida pana pe malul marii, la sf. gheorghe dureaza numai o ora. va oferim lansete, unditi, gratis, in cazul in care nu le aveti pe ale dumneavoastra la dispozitie. turisti pot pescui stiuca, caras, rosioara etc.

tarif : 390 lei /pers valabil la un grup de minim 40 de persoane.

tariful include :

- transport cu autocarul clasificat la 3*;

- doua nopti cazare cu demipensiune la 3*(mic dejun+cina) camere duble si triple ;

- însoţitor de grup din partea agentiei.

tariful nu include :

- biletele de intrare la obiectivele turistice

- plimbarea cu barca pe canale ;

- cheltuielile personale.

agentia de turism avraam travel
tel : 0731396104 / 0735346967/ fax : 0318052018
e-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 3 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
03 Iunie 2017 390 RON
Data plecare Tarif
07 Iulie 2017 390 RON
Data plecare Tarif
15 Septembrie 2017 390 RON
Data plecare Tarif
06 Octombrie 2017 390 RON

tarife incepand de la 390 RON


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Avraam travel