Vizualizezi oferta circuit Italia, circuit Franta, vacanta Italia, vacanta Franta.

Circuit avion Italia, Franta

Circuit Italia
  • Tari: Italia, Franta
  • Orase tranzitate: Catania, Etna, Palermo, Livorno, Bastia Mondovì, Ajaccio, Cagliari

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Catania (3 nopti)
Intalnire pe aeroportul Otopeni pentru zborul catre Catania. Ne indreptam catre hotel. Cazare la Hotel La Piramide***, Via Piccolo Torrente Pagliara, 98027 Roccalumera (ME) .

Ziua 2: Taormina – Etna
Tur panoramic Catania. Excursie optionala de jumatate de zi la Vulcanul Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa. Traseul de sud are 34 km si porneste din Catania, merge pana la fostul refugiu montan Sapienza (1910m) si continua cu funicularul pana la cota 2600m. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 3: Taormina – Notto – Siracusa 130 Km
Excursie optionala la Notto – Siracuza. Excursia incepe cu vizita orasul Notto, cel mai baroc oras al Siciliei. Si continuam cu Siracusa,metropola lumii antice grecesti. Plecare de-a lungul coastei Marii Ionice spre Siracusa, unul dintre cele mai mari centre ale civilizatiei antice grecesti, urmasa Atenei si inaintasa Romei si Cartaginei, locul unde s-a nascut Arhimede. Se viziteaza zona arheologica cu celebra Latomie a Paradisului , “Urechia lui Dionysos”, Teatrul grec si Insula Ortigia – nucleul istoric al Siracusei cu Domul si Fantana Aretusa. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Taormina – Agrigento – Palermo – Cagliari 350 Km
Va propunem o excursie optionala in orasul templelor de aur-Agrigento, faimos mai ales pentru minunatele sale comori arheologice din epoca greaca, concentrate in Valea Templelor: Templul Junonei, Templul Concordiei – cel mai bine conservat templu, Templul lui Hercules si Templul lui Zeus. La 10 Km de Palermo, in Monreale, se viziteaza Catedrala. Tur panoramic Palermo – Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini. Imbarcare pe vapor pentru transfer Palermo – Cagliari. Cazare pe vapor in cabine de cate 4 persoane, fara mic dejun.

Ziua 5: Cagliari – Palau 215 Km (2 nopti)
Sosire in Cagliari,si transfer in zona Palau. Cazare in zona Palau –Santa Tereza, Hotel Frassetto Adresă: Viale Aldo Moro 13, 07028 Santa Teresa Gallura – Porto Pozzo, Italia.

Ziua 6: Palau
Optional vizita insula Maddalena. Transfer din Palau cu feribotul in arhipeleagul Maddalena si cu autocarul in Insula Caprera – parte din arhipelagul Maddelana, din nord- estul coastei Sardiniei. Insula Caprera s-a aflat in proprietatea lui Giuseppe Garibaldi, unificatorul Italiei in secolul XIX. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Palau – Ajaccio (1 noapte)
Se traverseaza cu feribotul din Santa Teressa in Bonifacio. Transfer Ajaccio.Se viziteaza Casa Memoriala a lui Napoleon. Cazare zona Ajaccio. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 8: Ajaccio – Bastia 150 Km (1 noapte)
Plecare la Bastia- scurt tur de oras pietonal. Bastia este portul principal al insulei Corsica, situat pe coasta de est, la baza peninsulei Cap Corse. Intemeiat de genovezi in 1380 si protejat de un bastion puternic, Bastia a fost capitala insulei pana in 1811, cand, din ordinul lui Napoleon, capitala s-a mutat la Ajaccio. Orasul are un farmec italian, iar vechiul port Vieux Port este faimos, cu aleile sale si piata Sf Nicolas, in care se concentreaza activitatea orasului. Cazare la Hotel Ariana – Miomo, 3 star Hotel Bastia42 Route Du Bord De Mer, Miomo – Bastia .Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9: Bastia – Livorno – Bergamo 240 Km (1 noapte)
Timp liber la dispozitie. Dupa- amiaza transfer cu vaporul la Livorno ( ~ 5 ore). Ne indreptam catre– Bergamo. 57 Reshotel: Address Via Europa 4/6 , 24050 Bergamo Orio Al Serio IT

Ziua 10: Bergamo – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti.Mese incluse:mic dejun la hotel.

ziua 1: bucuresti – catania (3 nopti)
intalnire pe aeroportul otopeni pentru zborul catre catania. ne indreptam catre hotel. cazare la hotel la piramide***, via piccolo torrente pagliara, 98027 roccalumera (me) .

2: taormina – etna
tur panoramic catania. excursie optionala de jumatate de zi la vulcanul etna, cel mai mare vulcan activ din europa. traseul de sud are 34 km si porneste din catania, merge pana la fostul refugiu montan sapienza (1910m) si continua cu funicularul pana la cota 2600m. mese incluse:mic dejun.

3: taormina – notto – siracusa 130 km
excursie optionala la notto – siracuza. excursia incepe cu vizita orasul notto, cel mai baroc oras al siciliei. si continuam cu siracusa,metropola lumii antice grecesti. plecare de-a lungul coastei marii ionice spre siracusa, unul dintre cele mai mari centre ale civilizatiei antice grecesti, urmasa atenei si inaintasa romei si cartaginei, locul unde s-a nascut arhimede. se viziteaza zona arheologica cu celebra latomie a paradisului , “urechia lui dionysos”, teatrul grec si insula ortigia – nucleul istoric al siracusei cu domul si fantana aretusa. mese incluse: mic dejun.

4: taormina – agrigento – palermo – cagliari 350 km
va propunem o excursie optionala in orasul templelor de aur-agrigento, faimos mai ales pentru minunatele sale comori arheologice din epoca greaca, concentrate in valea templelor: templul junonei, templul concordiei – cel mai bine conservat templu, templul lui hercules si templul lui zeus. la 10 km de palermo, in monreale, se viziteaza catedrala. tur panoramic palermo – catedrala, palatul normanzilor, san giovanni degli eremiti, quattro canti, piazza bellini. imbarcare pe vapor pentru transfer palermo – cagliari. cazare pe vapor in cabine de cate 4 persoane, fara mic dejun.

5: cagliari – palau 215 km (2 nopti)
sosire in cagliari,si transfer in zona palau. cazare in zona palau –santa tereza, hotel frassetto adresă: viale aldo moro 13, 07028 santa teresa gallura – porto pozzo, italia.

6: palau
optional vizita insula maddalena. transfer din palau cu feribotul in arhipeleagul maddalena si cu autocarul in insula caprera – parte din arhipelagul maddelana, din nord- estul coastei sardiniei. insula caprera s-a aflat in proprietatea lui giuseppe garibaldi, unificatorul italiei in secolul xix. mese incluse: mic dejun.

7: palau – ajaccio (1 noapte)
se traverseaza cu feribotul din santa teressa in bonifacio. transfer ajaccio.se viziteaza casa memoriala a lui napoleon. cazare zona ajaccio. mese incluse:mic dejun.

8: ajaccio – bastia 150 km (1 noapte)
plecare la bastia- scurt tur de oras pietonal. bastia este portul principal al insulei corsica, situat pe coasta de est, la baza peninsulei cap corse. intemeiat de genovezi in 1380 si protejat de un bastion puternic, bastia a fost capitala insulei pana in 1811, cand, din ordinul lui napoleon, capitala s-a mutat la ajaccio. orasul are un farmec italian, iar vechiul port vieux port este faimos, cu aleile sale si piata sf nicolas, in care se concentreaza activitatea orasului. cazare la hotel ariana – miomo, 3 star hotel bastia42 route du bord de mer, miomo – bastia .mese incluse: mic dejun.

9: bastia – livorno – bergamo 240 km (1 noapte)
timp liber la dispozitie. dupa- amiaza transfer cu vaporul la livorno ( ~ 5 ore). ne indreptam catre– bergamo. 57 reshotel: address via europa 4/6 , 24050 bergamo orio al serio it

10: bergamo – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre bucuresti.mese incluse:mic dejun la hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 Mai 2017 869 €
Data plecare Tarif
07 Iulie 2017 869 €
Data plecare Tarif
11 August 2017 869 €
Data plecare Tarif
05 Septembrie 2017 869 €
Data plecare Tarif
03 Octombrie 2017 869 €

tarife incepand de la 869 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Catania; Milano – Bucuresti
8 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hotel 2*/3’
1 noapte pe vas – cabina 4 paturi fara mic dejun, Palermo – Cagliari
Traversare cu ferry – boat Santa Teressa in Bonifacio
Traversare cu ferry-boat Bonifacio in Livorno
Asistenta turistica locala in limba romana
Transport cu autocarul/microbuz, clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei
Tur panoramic de oras: Catania, Palermo
Tur pietonal in Bastia
Vizita la Casa lui Napoleon
Mesele specificate in program Ghid roman

Servicii neincluse

Taxele de aeroport, 210 Euro / persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionole propuse Intrari la obiectivele turistice
Suplimentul pentru cabina cu 2 locuri pe ferry boat Cagliari la Palermo, 30 euro/persoana

Observatii

Otopeni – Catania (Sicilia): 13:20 – 14:45
Milano – Otopeni: 08:05 – 11:20


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours