Vizualizezi oferta circuit Italia, circuit Franta, vacanta Italia, vacanta Franta.

Circuit autocar Italia, Franta

Circuit Italia
  • Tari: Italia, Franta
  • Orase tranzitate: Bastia, Cagliari, Sassari, Santa Teresa Gallura, Siracusa, Taormina, Venetia, Pisa

Descriere

ZIUA 1 Luni, ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2). Ora 6.30-plecare pe traseul Giurgiu – Ruse, traversarea Bulgariei. Cazare in Kalambaka (Grecia).
ZIUA 2 (mic dejun). In Kalambaka (deplasare prin Kastraki) se viziteaza o manastire suspendata, apoi popas la Zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. Plecare la Igoumenitsa.Traversarea (croaziera) Marii Adriatice cu vaporul. Cazare pe vapor.
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Taranto–Cosenza. Traversarea stramtorii Messina cu vaporul. Cazare in Ragusa (Sicilia).
ZIUA 4 (mic dejun). – joi, optional, croaziera in Insula Malta (135 € – daca se achita la agentia din Romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € – daca se achita in excursie). Include taxe portuare, transport autocar (hotel– vapor- hotel), pranz, tur Malta cu autocar si ghid local.
Cazare in Ragusa.
ZIUA 5 (mic dejun) Deplasare la TAORMINA (Amfiteatrul grec, plimbare pe Corso Umberto). Urcare cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina (optional – urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).Deplasare la SIRACUSA unde se viziteaza orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Deplasare cu autocarul la Vulcanul ETNA pana la statia de telecabina. Optional, urcare cu telecabina si vizita cele 4 cratere. La SIRACUSA-vizita orasul lui Arhimede (vechiul oras grec). Cazare in Ragusa.
ZIUA 6 Sambata (mic dejun). La AGRIGENTO – vizita Valea Templelor. Deplasare la Montreale (langa Palermo) – vizita Catedrala. Tur PALERMO cu ghid local pe ruta: Catedrala, Palatul Normanzilor, San Giovanni degli Eremiti, Quattro Canti, Piazza Bellini, Santa Maria dell’Amiraglio. Timp liber in Palermo. Ora 17 – deplasare cu vaporul de la Palermo (Trapatini) la Cagliari. Cazare pe vapor.
ZIUA 7 (mic dejun). Ora 6.30 – sosire in Cagliari, se viziteaza centrul si arena romana. Ora 11-deplasare la Barumini–vizita monumentele preistorice Nuraghe. Deplasare prin Orisano la Alghero, optional, in functie de valuri si daca e timp-deplasare cu vaporasul la grotele lui Neptun sau plaja si baie in mare. Popas in Sassari. Nota – cazarile din zile 7 si 8 vor fi in aceasi hotel.
Cazare in zona Sassari – Costa Esmeralda (Sardinia).
ZIUA 8 (mic dejun). Deplasare din Palau cu ferry-boatul in arhipelagul Maddalena si cu autocarul in Insula Caprera unde se viziteaza Complexul Muzeal Giuseppe Garibaldi (unificatorul Italiei). Plaja si baie in mare. Cazare in zona Sassari – Costa Esmeralda (Sardinia).
ZIUA 9 (mic dejun). Se traverseaza cu ferry-boat ul din Santa Teressa in Bonifacio si deplasare pe ruta Sartene-Propriano. La Ajaccio se viziteaza Casa Memoriala Napoleon. Deplasare la Bastia-se viziteaza centrul orasului. Cazare in Bastia (Corsica).
ZIUA 10 (mic dejun). Ora 8.2016-deplasare (4 ore) cu vaporul in Livorno. Vizita TURNUL din PISA. Cazare in zona Padova-Venetia.
ZIUA 11 (mic dejun). In Venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (Piata Tronchetto, Canal Giudeca, Piata San Marco si retur). Se viziteaza: Palatul Dogilor (exterior), Puntea Suspinelor, Piazza si Bazilica San Marco si plimbare pietonala pe Canale Grande pana la Podul Rialto. Ora 12 – plecare din Piata Tronchetto. Cazare in Gyor.
ZIUA 12–Vineri (mic dejun). Plecare din Ungaria pe ruta Arad-Sibiu-Pitesti. Sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, forma-litatile vamale,etc.),aprox. ora 24, in Bucuresti-parcare Gara de Nord (Calea Grivitei-Muzeul CFR-gura metrou B Gara de Nord 2).Podul Rialto. Ora 12 – plecare din Piata Tronchetto.

ziua 1 luni, ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, bucuresti-parcare gara de nord (calea grivitei-muzeul cfr-gura metrou b gara de nord 2). ora 6.30-plecare pe traseul giurgiu – ruse, traversarea bulgariei. cazare in kalambaka (grecia).

2 (mic dejun). in kalambaka (deplasare prin kastraki) se viziteaza o manastire suspendata, apoi popas la zindros – centru de comercializare si confectionare a icoanelor si a altor obiecte de cult religios. plecare la igoumenitsa.traversarea (croaziera) marii adriatice cu vaporul. cazare pe vapor.

3 (mic dejun). deplasare pe ruta taranto–cosenza. traversarea stramtorii messina cu vaporul. cazare in ragusa (sicilia).

4 (mic dejun). – joi, optional, croaziera in insula malta (135 € – daca se achita la agentia din romania cu minim 21 zile inantea plecarii sau 150 € – daca se achita in excursie). include taxe portuare, transport autocar (hotel– vapor- hotel), pranz, tur malta cu autocar si ghid local.
cazare in ragusa.

5 (mic dejun) deplasare la taormina (amfiteatrul grec, plimbare pe corso umberto). urcare cu autocarul la vulcanul etna pana la statia de telecabina (optional – urcare cu telecabina, vizita cele 4 cratere).deplasare la siracusa unde se viziteaza orasul lui arhimede (vechiul oras grec). deplasare cu autocarul la vulcanul etna pana la statia de telecabina. optional, urcare cu telecabina si vizita cele 4 cratere. la siracusa-vizita orasul lui arhimede (vechiul oras grec). cazare in ragusa.

6 sambata (mic dejun). la agrigento – vizita valea templelor. deplasare la montreale (langa palermo) – vizita catedrala. tur palermo cu ghid local pe ruta: catedrala, palatul normanzilor, san giovanni degli eremiti, quattro canti, piazza bellini, santa maria dell’amiraglio. timp liber in palermo. ora 17 – deplasare cu vaporul de la palermo (trapatini) la cagliari. cazare pe vapor.

7 (mic dejun). ora 6.30 – sosire in cagliari, se viziteaza centrul si arena romana. ora 11-deplasare la barumini–vizita monumentele preistorice nuraghe. deplasare prin orisano la alghero, optional, in functie de valuri si daca e timp-deplasare cu vaporasul la grotele lui neptun sau plaja si baie in mare. popas in sassari. nota – cazarile din zile 7 si 8 vor fi in aceasi hotel.
cazare in zona sassari – costa esmeralda (sardinia).

8 (mic dejun). deplasare din palau cu ferry-boatul in arhipelagul maddalena si cu autocarul in insula caprera unde se viziteaza complexul muzeal giuseppe garibaldi (unificatorul italiei). plaja si baie in mare. cazare in zona sassari – costa esmeralda (sardinia).

9 (mic dejun). se traverseaza cu ferry-boat ul din santa teressa in bonifacio si deplasare pe ruta sartene-propriano. la ajaccio se viziteaza casa memoriala napoleon. deplasare la bastia-se viziteaza centrul orasului. cazare in bastia (corsica).

10 (mic dejun). ora 8.2016-deplasare (4 ore) cu vaporul in livorno. vizita turnul din pisa. cazare in zona padova-venetia.

11 (mic dejun). in venetia (2 ore), deplasare cu vaporasul (piata tronchetto, canal giudeca, piata san marco si retur). se viziteaza: palatul dogilor (exterior), puntea suspinelor, piazza si bazilica san marco si plimbare pietonala pe canale grande pana la podul rialto. ora 12 – plecare din piata tronchetto. cazare in gyor.

12–vineri (mic dejun). plecare din ungaria pe ruta arad-sibiu-pitesti. sosire (in conditii normale de: vreme, trafic, forma-litatile vamale,etc.),aprox. ora 24, in bucuresti-parcare gara de nord (calea grivitei-muzeul cfr-gura metrou b gara de nord 2).podul rialto. ora 12 – plecare din piata tronchetto.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 12 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 August 2017 555 € (+ 170 €)

tarife incepand de la 555 €

Servicii incluse

· servicii ghid roman ;
· transport cu autocar 2** cu aer conditionat, parcari si taxe stradale;
· 9 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2*(camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) ;
· 2 cazari pe vapor in cabina cu 4 paturi.

Servicii neincluse

- biletele de intrare pt. vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, pestera, etc.) si nici ghizii pt.acestea.

Observatii

Pentru rezervari achitate integral beneficiati de urmatoarele reduceri:
01-30.11.2016 – 10%
01-31.12.2016 – 9%
01-31.01.2017 – 8%
01-28.02.2017 – 7%
01-31.03.2017 – 6%
01-30.04.2017 – 5%

- Supliment single (inclusiv pe vapor) 380 є.
- Supliment cabina pe vapor pentru 2 pers. 100 є / pers
- persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
- La inscriere se achita integral sau minim 300 є.
- Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
- Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.
- Asigurarea medicala este obligatorie.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours