Vizualizezi oferta circuit Mauritius, circuit Seychelles, circuit Madagascar, circuit Reunion, vacanta Mauritius, vacanta Seychelles, vacanta Madagascar, vacanta Reunion.

Circuit avion Mauritius, Seychelles, Madagascar, Reunion

Circuit Mauritius
  • Tari: Mauritius, Seychelles, Madagascar, Reunion
  • Orase tranzitate: Mahe, Port Louis

Descriere

Ziua 1 / 20.12.2018:  Bucureşti – Amsterdam – Port Louis (Mauritius)

Întâlnire cu conducătorul de grup la Aeroportul Henri Coandă, la ora 12:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei KLM). Plecare spre Amsterdam cu compania KLM, zbor KL 1374 (13:50 / 15:50), de unde se va pleca spre Port Louis cu zborul KL 501 (17:30 / 07:55). Ziua 2 / 21.12.2018:  Port Louis (Mauritius)
Sosire la ora 07:55 în Port Louis, capitala insulei Mauritius, situată în estul Oceanului Indian şi a insulei Madagascar. Insula Mauritius, “modelul lui Dumnezeu pentru Paradis”, oferă un peisaj dramatic, cu piscuri sălbatice şi un platou de vegetaţie luxuriantă care alunecă uşor spre plajele cu nisip alb, în majoritate protejate de recifuri de corali. Varietatea culturală a creat un mediu urban complex, cu temple hinduse, moschei, biserici şi pagode budiste. Scriitorul Mark Twain spunea că “Mauritius-ul a fost făcut mai întâi, apoi raiul a fost copiat după el”, iar cei care au fost măcar o dată aici vor fi de acord cu scriitorul. Transfer la hotel pentru cazare. Timp liber pentru descoperirea oraşului Port Louis, al cărui centru găzduieşte mai multe clădiri coloniale, care sunt păstrate pentru valoarea lor istorică. Port Louis are de asemenea câteva clădiri religioase remarcabile, care merită a fi văzute. Un exemplu este Moscheea Jummah, cea mai mare de pe insulă, care datează de la mijlocul sec. al XIX-lea, un amestec interesant de stiluri arhitectonice indiene, creole şi islamice. Alte clădiri interesante sunt Catedrala St. James și Catedrala St. Louis care atrag o mulţime de pelerini şi oferă privelişti frumoase asupra oraşului. Ziua 3 / 22.12.2018:  Port Louis
Mic dejun. Timp liber pentru activități individuale până la ora transferului în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră Costa Victoria, al companiei Costa Cruise. Vom porni într-o călătorie fascinantă, către destinaţii exotice, cu plaje de nisip alb, păduri tropicale şi bogate recifuri de corali şi ne vom răsfăţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. Costa Victoria este un vas elegant, cu design interior contemporan, detalii fine şi opere de artă unice. Pe punţile exterioare veţi putea lenevi la soare, veţi putea face jogging privind în larg sau pur şi simplu vă veți putea distra la piscine, la discotecă sau la o lecţie de gătit. Un spaţiu deosebit de atractiv îl reprezintă Piaţa Concorde situată pe puntea Carmen, care este înconjurată de ferestre panoramice, ce oferă o privelişte directă spre mare. Doriţi să vă relaxaţi în jacuzzi în timp ce priviţi spre mare? Atunci vă puteţi îndrepta paşii către unul dintre cele 4 jacuzzi. Noaptea, Piaţa Concorde îşi aprinde luminile şi este învăluită de dans şi muzica live. După cină, puteţi să vă relaxaţi în primitorul Bar Capriccio cu spectaculoşii săi pereţi îmbrăcaţi în mozaic creat de Emilio Tandini. Vasul va pleca din port la ora 21:00. Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 4 / 23.12.2018:  Navigare spre Seychelles
Vom petrece o zi relaxantă pe mare, navigând spre Seychelles. Ne vom familiariza cu facilităţile vaporului de lux, cum ar fi: piscine, jacuzzi, centru de fitness, saună, saloane de masaj, bibliotecă, casino, restaurante, artere comerciale şi numeroase baruri. Seara ne vor aşteapta diverse spectacole de teatru, animaţie, muzica live şi bineînţeles, discotecă. Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 5 / 24.12.2018:  Navigare spre Seychelles
În ajun de Crăciun vom mai petrece o zi relaxantă pe mare, navigând spre Insula Mahe (Seychelles). Vă veți putea bucura de soare pe puntea vaporului, de plajă la piscină, sau veți putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. Veți avea la dispoziţie nenumărate facilitaţi şi numeroase moduri de a vă petrece timpul. Seara veţi fi surprinşi de pregătirile lui Moş Crăciun. Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 6 / 25.12.2018:  Mahe (Seychelles)  
Sosire la ora 08:00 în Mahe, insula-capitală a arhipeleagului Seychelles. De Crăciun vom fi în aşa numitele “Bijuterii ale Oceanului Indian”, Insulele Seychelles care sunt situate sub Ecuator, acoperind o suprafaţă de aproximativ 400.000 km2. Arhipelagul este format din 114 insule, printre care: Mahe, La Digue, Praslin şi Silhouette, unde puteţi descoperi frumuseţi paradisiace. Grădinile şi fructele tropicale, palmierii înalţi, precum şi limpezimea de cristal a Oceanului Indian îşi lasă amprenta exotismului pur asupra acestui adevărat colţ de rai. Recifurile de corali, unele dintre cele mai mari din lume, formează lagune superbe. Broaştele ţestoase gigantice de uscat, precum şi mii de specii de păsări încântă ochii turiştilor. Un veritabil muzeu viu de istorie naturală şi un sanctuar al câtorva dintre cele mai rare specii de floră şi faună de pe pământ, Seychelles este singurul loc din lume unde se găsesc specii endemice unice cum sunt palmierii coco-de-mer, monument natural UNESCO, copacul-meduză sau păsări pe cale de dispariţie. Mahe este insula principală a arhipelagului şi unul dintre cele mai frumoase locuri de pe Pământ. Insula numără peste 70 de plaje cu nisip alb şi fin, acoperite de vegetaţie luxuriantă, de o frumuseţe deosebită. Vasul va staţiona în Mahe. Posibilitate de excursii opţionale care se vor achiziționa de pe vasul de croazieră. Vă sugerăm vizitarea nordului insulei Mahe şi a capitalei, Victoria, prilej de a admira vegetaţia luxuriantă şi faimoasele plaje. În Victoria se va vizita Grădina Botanică, unde veţi regăsi unele dintre cele mai reprezentative specii locale de floră şi faună, se va admira Librăria Naţională, Turnul cu Ceas, Muzeul Naţional și Catedrala. Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 7 / 26.12.2018:  Mahe   
Întreaga zi vasul va fi ancorat în Mahe. Posibilitate de excursii opţionale care se vor achiziționa de pe vasul de croazieră. Vă recomandăm vizitarea insulei Praslin, a doua insulă ca mărime a arhipelagului şi a insulei La Digue. Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 8 / 27.12.2018:  Mahe – navigare spre Madagascar
Vasul va ridica ancora la ora 13:00 și se va îndrepta spre Madagascar. Timp liber pentru relaxare la bordul vaporului de lux, prilej de a beneficia de facilităţile acestuia: piscină, saloane de coafură, saună şi tratamente, bibliotecă, magazine, restaurante şi numeroase baruri. Seara ne vor aşteapta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 9 / 28.12.2018:  Navigare spre Nosy Be (Madagascar)
Vă veți putea bucura de soare pe puntea vaporului, de minunatele culori oferite de întinderile mării, de plajă la piscină, sau veți putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. La bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza tropicală a oceanului, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 10 / 29.12.2018:  Nosy Be (Madagascar)
Vasul va ajunge la ora 08:00 în Nosy Be, o minunată insulă tropicală, atracţia principală a insulelor Madagascar, care este numită şi “insula parfumată” datorită faptului că este un mare producător de ulei extras din florile copacului ylang-ylang. În capitala şi portul principal al insulei, numit Hell-Ville, trăiesc două treimi din totalul locuitorilor. La Muzeul Nosy Be sunt organizate expoziţii aparţinând triburilor locale Sakalava şi Antankarana. Posibilitate de excursii opţionale care se vor achiziționa de pe vasul de croazieră. Vă recomandăm vizitarea nordului insulei Nosy Be, pentru a descoperi modul de viaţă şi cultura locuitorilor acestei insule. Vasul va ridica ancora la ora 19:00 și se va îndrepta spre Diego Suarez. Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 11 / 30.12.2018:  Diego Suarez (Madagascar)  
Sosire la ora 08:00 în Diego Suarez, cea mai nordică insula a arhipelagului Madagascar şi unul dintre cele mai mari şi mai frumoase golfuri ale lumii (al 3-lea după Sidney şi Rio de Janeiro). Diego Suarez este principalul oraş al provinciei, fiind un oraş modern, recunoscut pentru meşteşugurile locuitorilor. Puteţi alege o vizită în Parcul Naţional din Ankarana, care face parte din Patrimoniul Natural UNESCO și care cu siguranţă vă va fascina. Vasul va ridica ancora la ora 18:00 și se va îndrepta spre Madagascar. Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 12 / 31.12.2018:  Navigare spre Tamatave (Madagascar)  
Zi petrecută pe ocean. Vă invităm să vă bucuraţi de activităţile propuse de echipajul vasului de croazieră. Pensiune completă şi cazare la bord. Revelionul vă aşteaptă cu o petrecere incendiară, cu spectacole şi program special. La mulţi Ani 2019!   Ziua 13 / 01.01.2019:  Tamatave (Madagascar)
Sosire la ora 07:00 în Tamatave. În prima zi a noului an veți avea posibilitatea de a alege dintre excursiile opţionale care se vor achiziționa de pe vasul de croazieră, sau să vizitaţi Parcul Zoologic Ivoloina, faimos pentru lemurienii unici şi maimuţele prietenoase ce pot fi întâlnite aici. Vasul va ridica ancora la ora 14:00 și se va îndrepta spre Reunion. Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 14 / 02.01.2019:  Saint Denis (Reunion)
Sosire la ora 13:00 în capitala insulei Reunion, insulă de origine vulcanică, care aparține Franţei, un paradis muntos, unde aroma vaniliei învăluie plajele cu nisip negru și piscurile împădurite. O mare parte a culturii franceze a pătruns în viaţa de zi cu zi a insulei, amestecându-se cu influenţele africane, indiene şi chineze, rezultând un minunat “twist” tropical. Plajele sunt printre cele mai fermecătoare din lume, înconjurate de largi bariere de corali. Deşi insula este excepţională şi apele mării sunt limpezi şi de culoare turcoaz, numărul mare de rechini face ca înotul şi sporturile nautice să nu fie principala atracţie a insulei. Foarte apreciate sunt traseele de drumeţii pe teren muntos şi văile vulcanice largi, înconjurate de munţi şi completate de cascade magnifice. Capitala insulei, Saint Denis, seamănă îndeaproape cu un oraş francez mai ales în stilul arhitectonic, fiind şi centrul administrativ, comercial şi cultural al insulei. Excursia pe muntele vulcanic până aproape de crater sau un tur în zona sălbatică a insulei nu ar trebui ratate. Pensiune completă şi cazare la bord. Ziua 15 / 03.01.2019:  Saint Denis – Paris
Mic dejun. După debarcare ne vom întâlni cu ghidul local care ne va însoți într-un tur panoramic de oraș, prilej cu care vom admira Muzeul de Artă Leon Dierx, unde sunt păstrate operele unor artişti renumiţi pe plan mondial, Artotheque, Jardin d’Etat cu Muzeul de Istorie Naturală, Episcopia, Rue de Paris cu vilele creole, Vila Deramond-Barre, Primăria, Guan Di – pagoda chinezească, precum şi Catedrala. Vă veţi putea relaxa apoi la cumpărături pe strada comercială, unde veti putea admira Moscheea Noor-e-Islam şi templul indian. Transfer la aeroport pentru plecarea spre Paris cu zborul companiei Air France, AF 671 (21:45 / 06:25). Ziua 16 / 04.01.2019:  Paris – Bucureşti
Sosire la Paris la ora 06:25, de unde se va pleca spre Bucureşti cu zborul AF 1888 (09:40 / 13:35).

ziua 1 / 20.12.2018:  bucureşti – amsterdam – port louis (mauritius)

Întâlnire cu conducătorul de grup la aeroportul henri coandă, la ora 12:00 (în faţa ghişeului de îmbarcare al companiei klm). plecare spre amsterdam cu compania klm, zbor kl 1374 (13:50 / 15:50), de unde se va pleca spre port louis cu zborul kl 501 (17:30 / 07:55). ziua 2 / 21.12.2018:  port louis (mauritius)
sosire la ora 07:55 în port louis, capitala insulei mauritius, situată în estul oceanului indian şi a insulei madagascar. insula mauritius, “modelul lui dumnezeu pentru paradis”, oferă un peisaj dramatic, cu piscuri sălbatice şi un platou de vegetaţie luxuriantă care alunecă uşor spre plajele cu nisip alb, în majoritate protejate de recifuri de corali. varietatea culturală a creat un mediu urban complex, cu temple hinduse, moschei, biserici şi pagode budiste. scriitorul mark twain spunea că “mauritius-ul a fost făcut mai întâi, apoi raiul a fost copiat după el”, iar cei care au fost măcar o dată aici vor fi de acord cu scriitorul. transfer la hotel pentru cazare. timp liber pentru descoperirea oraşului port louis, al cărui centru găzduieşte mai multe clădiri coloniale, care sunt păstrate pentru valoarea lor istorică. port louis are de asemenea câteva clădiri religioase remarcabile, care merită a fi văzute. un exemplu este moscheea jummah, cea mai mare de pe insulă, care datează de la mijlocul sec. al xix-lea, un amestec interesant de stiluri arhitectonice indiene, creole şi islamice. alte clădiri interesante sunt catedrala st. james și catedrala st. louis care atrag o mulţime de pelerini şi oferă privelişti frumoase asupra oraşului. ziua 3 / 22.12.2018:  port louis
mic dejun. timp liber pentru activități individuale până la ora transferului în port pentru îmbarcarea pe vasul de croazieră costa victoria, al companiei costa cruise. vom porni într-o călătorie fascinantă, către destinaţii exotice, cu plaje de nisip alb, păduri tropicale şi bogate recifuri de corali şi ne vom răsfăţa la bordul vasului, bucurându-ne de toate facilităţile oferite. costa victoria este un vas elegant, cu design interior contemporan, detalii fine şi opere de artă unice. pe punţile exterioare veţi putea lenevi la soare, veţi putea face jogging privind în larg sau pur şi simplu vă veți putea distra la piscine, la discotecă sau la o lecţie de gătit. un spaţiu deosebit de atractiv îl reprezintă piaţa concorde situată pe puntea carmen, care este înconjurată de ferestre panoramice, ce oferă o privelişte directă spre mare. doriţi să vă relaxaţi în jacuzzi în timp ce priviţi spre mare? atunci vă puteţi îndrepta paşii către unul dintre cele 4 jacuzzi. noaptea, piaţa concorde îşi aprinde luminile şi este învăluită de dans şi muzica live. după cină, puteţi să vă relaxaţi în primitorul bar capriccio cu spectaculoşii săi pereţi îmbrăcaţi în mozaic creat de emilio tandini. vasul va pleca din port la ora 21:00. pensiune completă şi cazare la bord. ziua 4 / 23.12.2018:  navigare spre seychelles
vom petrece o zi relaxantă pe mare, navigând spre seychelles. ne vom familiariza cu facilităţile vaporului de lux, cum ar fi: piscine, jacuzzi, centru de fitness, saună, saloane de masaj, bibliotecă, casino, restaurante, artere comerciale şi numeroase baruri. seara ne vor aşteapta diverse spectacole de teatru, animaţie, muzica live şi bineînţeles, discotecă. pensiune completă şi cazare la bord. ziua 5 / 24.12.2018:  navigare spre seychelles
În ajun de crăciun vom mai petrece o zi relaxantă pe mare, navigând spre insula mahe (seychelles). vă veți putea bucura de soare pe puntea vaporului, de plajă la piscină, sau veți putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. veți avea la dispoziţie nenumărate facilitaţi şi numeroase moduri de a vă petrece timpul. seara veţi fi surprinşi de pregătirile lui moş crăciun. pensiune completă şi cazare la bord. ziua 6 / 25.12.2018:  mahe (seychelles)  
sosire la ora 08:00 în mahe, insula-capitală a arhipeleagului seychelles. de crăciun vom fi în aşa numitele “bijuterii ale oceanului indian”, insulele seychelles care sunt situate sub ecuator, acoperind o suprafaţă de aproximativ 400.000 km2. arhipelagul este format din 114 insule, printre care: mahe, la digue, praslin şi silhouette, unde puteţi descoperi frumuseţi paradisiace. grădinile şi fructele tropicale, palmierii înalţi, precum şi limpezimea de cristal a oceanului indian îşi lasă amprenta exotismului pur asupra acestui adevărat colţ de rai. recifurile de corali, unele dintre cele mai mari din lume, formează lagune superbe. broaştele ţestoase gigantice de uscat, precum şi mii de specii de păsări încântă ochii turiştilor. un veritabil muzeu viu de istorie naturală şi un sanctuar al câtorva dintre cele mai rare specii de floră şi faună de pe pământ, seychelles este singurul loc din lume unde se găsesc specii endemice unice cum sunt palmierii coco-de-mer, monument natural unesco, copacul-meduză sau păsări pe cale de dispariţie. mahe este insula principală a arhipelagului şi unul dintre cele mai frumoase locuri de pe pământ. insula numără peste 70 de plaje cu nisip alb şi fin, acoperite de vegetaţie luxuriantă, de o frumuseţe deosebită. vasul va staţiona în mahe. posibilitate de excursii opţionale care se vor achiziționa de pe vasul de croazieră. vă sugerăm vizitarea nordului insulei mahe şi a capitalei, victoria, prilej de a admira vegetaţia luxuriantă şi faimoasele plaje. În victoria se va vizita grădina botanică, unde veţi regăsi unele dintre cele mai reprezentative specii locale de floră şi faună, se va admira librăria naţională, turnul cu ceas, muzeul naţional și catedrala. pensiune completă şi cazare la bord. ziua 7 / 26.12.2018:  mahe   
Întreaga zi vasul va fi ancorat în mahe. posibilitate de excursii opţionale care se vor achiziționa de pe vasul de croazieră. vă recomandăm vizitarea insulei praslin, a doua insulă ca mărime a arhipelagului şi a insulei la digue. pensiune completă şi cazare la bord. ziua 8 / 27.12.2018:  mahe – navigare spre madagascar
vasul va ridica ancora la ora 13:00 și se va îndrepta spre madagascar. timp liber pentru relaxare la bordul vaporului de lux, prilej de a beneficia de facilităţile acestuia: piscină, saloane de coafură, saună şi tratamente, bibliotecă, magazine, restaurante şi numeroase baruri. seara ne vor aşteapta diverse spectacole de teatru, animaţie şi muzică live. pensiune completă şi cazare la bord. ziua 9 / 28.12.2018:  navigare spre nosy be (madagascar)
vă veți putea bucura de soare pe puntea vaporului, de minunatele culori oferite de întinderile mării, de plajă la piscină, sau veți putea participa la diversele programe de animaţie şi divertisment. la bordul unui vas de croazieră, mai ales sub briza tropicală a oceanului, nu aveţi cum să vă plictisiţi niciodată! pensiune completă şi cazare la bord. ziua 10 / 29.12.2018:  nosy be (madagascar)
vasul va ajunge la ora 08:00 în nosy be, o minunată insulă tropicală, atracţia principală a insulelor madagascar, care este numită şi “insula parfumată” datorită faptului că este un mare producător de ulei extras din florile copacului ylang-ylang. În capitala şi portul principal al insulei, numit hell-ville, trăiesc două treimi din totalul locuitorilor. la muzeul nosy be sunt organizate expoziţii aparţinând triburilor locale sakalava şi antankarana. posibilitate de excursii opţionale care se vor achiziționa de pe vasul de croazieră. vă recomandăm vizitarea nordului insulei nosy be, pentru a descoperi modul de viaţă şi cultura locuitorilor acestei insule. vasul va ridica ancora la ora 19:00 și se va îndrepta spre diego suarez. pensiune completă şi cazare la bord. ziua 11 / 30.12.2018:  diego suarez (madagascar)  
sosire la ora 08:00 în diego suarez, cea mai nordică insula a arhipelagului madagascar şi unul dintre cele mai mari şi mai frumoase golfuri ale lumii (al 3-lea după sidney şi rio de janeiro). diego suarez este principalul oraş al provinciei, fiind un oraş modern, recunoscut pentru meşteşugurile locuitorilor. puteţi alege o vizită în parcul naţional din ankarana, care face parte din patrimoniul natural unesco și care cu siguranţă vă va fascina. vasul va ridica ancora la ora 18:00 și se va îndrepta spre madagascar. pensiune completă şi cazare la bord. ziua 12 / 31.12.2018:  navigare spre tamatave (madagascar)  
zi petrecută pe ocean. vă invităm să vă bucuraţi de activităţile propuse de echipajul vasului de croazieră. pensiune completă şi cazare la bord. revelionul vă aşteaptă cu o petrecere incendiară, cu spectacole şi program special. la mulţi ani 2019!   ziua 13 / 01.01.2019:  tamatave (madagascar)
sosire la ora 07:00 în tamatave. În prima zi a noului an veți avea posibilitatea de a alege dintre excursiile opţionale care se vor achiziționa de pe vasul de croazieră, sau să vizitaţi parcul zoologic ivoloina, faimos pentru lemurienii unici şi maimuţele prietenoase ce pot fi întâlnite aici. vasul va ridica ancora la ora 14:00 și se va îndrepta spre reunion. pensiune completă şi cazare la bord. ziua 14 / 02.01.2019:  saint denis (reunion)
sosire la ora 13:00 în capitala insulei reunion, insulă de origine vulcanică, care aparține franţei, un paradis muntos, unde aroma vaniliei învăluie plajele cu nisip negru și piscurile împădurite. o mare parte a culturii franceze a pătruns în viaţa de zi cu zi a insulei, amestecându-se cu influenţele africane, indiene şi chineze, rezultând un minunat “twist” tropical. plajele sunt printre cele mai fermecătoare din lume, înconjurate de largi bariere de corali. deşi insula este excepţională şi apele mării sunt limpezi şi de culoare turcoaz, numărul mare de rechini face ca înotul şi sporturile nautice să nu fie principala atracţie a insulei. foarte apreciate sunt traseele de drumeţii pe teren muntos şi văile vulcanice largi, înconjurate de munţi şi completate de cascade magnifice. capitala insulei, saint denis, seamănă îndeaproape cu un oraş francez mai ales în stilul arhitectonic, fiind şi centrul administrativ, comercial şi cultural al insulei. excursia pe muntele vulcanic până aproape de crater sau un tur în zona sălbatică a insulei nu ar trebui ratate. pensiune completă şi cazare la bord. ziua 15 / 03.01.2019:  saint denis – paris
mic dejun. după debarcare ne vom întâlni cu ghidul local care ne va însoți într-un tur panoramic de oraș, prilej cu care vom admira muzeul de artă leon dierx, unde sunt păstrate operele unor artişti renumiţi pe plan mondial, artotheque, jardin d’etat cu muzeul de istorie naturală, episcopia, rue de paris cu vilele creole, vila deramond-barre, primăria, guan di – pagoda chinezească, precum şi catedrala. vă veţi putea relaxa apoi la cumpărături pe strada comercială, unde veti putea admira moscheea noor-e-islam şi templul indian. transfer la aeroport pentru plecarea spre paris cu zborul companiei air france, af 671 (21:45 / 06:25). ziua 16 / 04.01.2019:  paris – bucureşti
sosire la paris la ora 06:25, de unde se va pleca spre bucureşti cu zborul af 1888 (09:40 / 13:35).

Detalii tarife circuit

  • Durata: 16 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
20 Decembrie 2018 2,990 € (+ 0 €) Rezerva

tarife incepand de la 2,990 €

Servicii incluse

- transport intercontinental cu avionul: Bucureşti – Paris – Mauritius şi Reunion – Paris – Bucureşti

- transferurile aeroport – hotel – port – aeroport cu vehicul dotat cu aer condiţionat, adaptat la nr. de turişti
- 1 noapte cazare cu mic dejun la hotel 4* în Mauritius
- 12 nopţi cazare pe vasul de croazieră Costa Victoria
- pensiune completă pe vas cu băuturi alcoolice și nealcoolice la dejun și cină
- activităţi de recreere pe vas: piscine, teatru, discotecă, bibliotecă etc.
- participare la activităţile zilnice: jocuri, căutări de comori, quizz-uri, turnee, karaoke, cursuri de dans, petreceri tematice
- transferurile, tururile, croazierele şi excursiile menţionate în program
- tur panoramic de oraş în Saint Denis cu ghid local
- conducător de grup român
- asigurare în caz de insolvabilitate / faliment al agenţiei de turism
- BONUS: asigurare storno şi medicală

Servicii neincluse

- taxele de aeroport, combustibil, securitate şi serviciu pentru zborurile intercontinentale: aprox. 490 euro/pers. care se plătesc odată cu excursia (pot fi modificate de companiile aeriene, valoarea exactă fiind cunoscută la data emiterii biletelor de avion) 

- taxe portuare: 240 euro/pers.
- taxe de ieşire de pe aeroporturi, în cazul în care se aplică 
- alte servicii suplimentare decât cele menţionate, cheltuieli personale etc.
- bacşişuri: 10 euro/pers. pentru ghizi şi şoferi, mai puţin pt. bagajişti (se vor achita conducătorului de grup cel târziu la sosire); bacşişurile nu se referă şi la excursiile opţionale
- taxe pentru serviciile la bordul vasului: 12 euro/pers./zi şi 6 euro/copil (4-14 ani)/zi, conform regulilor de pe vas, care se vor achita personal
- excursiile opţionale care se pot realiza cu un număr minim de participanţi, precizat de partenerii externi, tarifele acestora fiind informative. În funcţie de timpul disponibil, la faţa locului, se mai pot organiza şi alte excursii opţionale propuse de partenerul local

Observatii

NOTĂ:

- alocarea cabinelor se va face în ordinea efectuării înscrierilor şi în limita disponibilităţii
- taxele de port se pot modifica de către autoritatea portuară
- pentru mai multe informaţii legate de flota Costa Cruise, descrierea cabinelor, facilitaţilor etc., vă rugăm să consultaţi site-ul oficial al companiei: https://www.costacruise.com/
- toate cabinele sunt dotate cu o baie privată (cu cabină de duş şi toaletă), aer condiţionat, televizor cu satelit, linie directă de telefon pentru apeluri pe navă, minibar, mic seif şi uscător de păr
  ACTE NECESARE PENTRU CĂLĂTORIE:
- paşaport valabil minim 6 luni de la data încheierii călătoriei; nu se acceptă paşapoarte temporare
- 1 fotografie tip paşaport
O persoană sub 21 de ani nu poate să rezerve o cabină în croazieră sau să ocupe singură o cabină, cu excepţia cazului în care este însoţită de un părinte, tutore sau o persoană care a împlinit deja vârsta de 21 de ani.
Orice minor sub 18 ani care nu călătoreşte în compania părinţilor săi, trebuie să prezinte, în momentul îmbarcării, o scrisoare notarială (în limba engleză) prin care părinţii îşi dau acordul cu privire la călătoria minorului şi autorizează persoana care îl însoţeşte pe minor să semneze în cazul aplicării tratamentului de urgenţă recomandat de doctorul de la bordul vasului sau în cazul practicării anumitor activităţi sportive la bord; în plus, persoana respectivă trebuie să aibă şi cazier judiciar la ieşirea din România.
Părinţii sau tutorii legali care călătoresc cu un minor cu un nume diferit decât al acestora, sunt obligaţi să prezinte un document oficial (certificat de naştere / de divorţ etc.), pentru a dovedi că sunt părinţii sau tutorii copiilor în cauză.
  CONDIŢII DE PLATĂ: 
- înscrierile încep din momentul lansării programului, cu plata unui avans minim de 50% din tarif  şi se încheie la epuizarea locurilor
- termen final de plată: 15 septembrie 2018
- turistul va  încheia cu agenţia « Contractul de prestări servicii turistice », la care prezentul program este parte
- în momentul semnării « Contractului de prestări servicii turistice », turistul îşi asumă plata diferenţei stipulată în program în cazul neîntrunirii grupului minim de turişti   
  CONDIŢII DE ANULARE:
Pentru anulare din momentul înscrierii şi până la 95 de zile înainte de începerea călătoriei, se va percepe o penalizare de 25% din valoarea totală
Pentru anulare între 94-65 de zile înainte de începerea călătoriei, se va percepe o penalizare de 50% din valoarea totală
Pentru anulare între 64-45 de zile înainte de începerea călătoriei, se va percepe o penalizare de 75% din valoarea totală
Pentru anulare între 44-30 de zile înainte de începerea călătoriei, se va percepe o penalizare de 100%
  OBSERVAŢII:
- conducătorul de grup poate modifica programul acţiunii în anumite condiţii obiective, inclusiv ordinea în care se vizitează obiectivele turistice.
- agenţia nu se obligă să găsească partaj persoanelor care călătoresc singure.
- agenţia nu răspunde în cazul refuzului autorităţilor de la punctele de frontiera de a primi turistul pe teritoriul propriu sau de a-i permite să părăsească teritoriul propriu.
- prezentarea la aeroport se va face cu două ore înaintea zborului; agenţia nu răspunde în cazul refuzului îmbarcării turiştilor ca urmare a întârzierii acestora.
- conducătorul de grup se va asigura că programul se desfăşoară conform itinerarului prezentat, va oferi asistență în situaţii de urgenţă, va traduce prezentarea ghizilor locali, va oferi informaţii referitoare la excursiile opţionale şi la itinerar cu observaţia că nu are calificarea şi atestarea legală de ghid touristic.
- cazarea turiştilor, precum şi eliberarea camerelor se face în conformitate cu regulile hoteliere specifice fiecărei ţări.
- clasificarea pe stele a unităţilor de cazare este cea atribuită oficial de ministerul de resort din ţările vizitate şi ca atare respectă standardele locale.
- distribuţia camerelor la hoteluri se face de către recepţiile acestora; problemele legate de amplasarea sau aspectul camerei se rezolvă de către turist direct la recepţie, asistat de conducătorul de grup.
- dacă hotelul este schimbat din motive care nu ţin de agenţie, va fi înlocuit cu un altul de aceeaşi categorie, aşa cum este precizat în program.
- agenţia îşi rezervă dreptul de a modifica valoarea taxelor de aeroport, în cazul în care valoarea acestora este schimbată de compania aeriană.
- agenţia poate aloca un număr de locuri cu reducere în cazul anunţurilor promoţiilor tip early booking sau a ofertelor speciale, pentru perioadă limitată de valabilitate; dacă acestea se epuizează înainte de expirarea perioadei anunţate, agenţia va opri promoţia fără un anunţ prealabil.
- în derularea excursiei pot apărea situaţii de forţă majoră precum întârzieri în traficul aerian, schimbări de aeroporturi din raţiuni politice, greve, condiţii meteo nefavorabile, etc.; în aceste cazuri agenţia se obliga să depună eforturi pentru depăşirea situaţiilor ivite. Totodată, agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare pentru suportarea unor cheltuieli suplimentare aferente.
- aşezarea turiştilor în autocar se face începând cu bancheta a doua, în ordinea înscrierilor.
- agenţia nu-şi asumă responsabilitatea în cazul în care anumite obiective nu pot fi realizate din motive independente de aceasta.
- conform legilor internaţionale, doar ghizii locali au dreptul să ofere servicii în interiorul muzeelor, monumentelor etc. Altfel, ghizii romani vor oferi explicaţii turiştilor doar în afara obiectivelor turistice. Ghizii locali pot fi angajaţi contra cost doar cu acordul turiştilor interesaţi de ghidajul acestora.
- excursiile opţionale se efectuează la faţa locului cu agenţii locale; sumele aferente acestor excursii nu se încasează în numele şi pentru agenţia DAL TRAVEL. Tarifele excursiilor opţionale pot fi mai mari decât cele ale excursiilor care pot fi achiziţionate de la recepţia hotelurilor, aceasta datorându-se faptului că persoanele participante vor avea la dispoziţie un mijloc de transport care îi va duce şi îi va aduce la hotelul respectiv, ghidul excursiei şi după caz un ghid local. În tariful excursiilor opţionale nu sunt incluse intrările la obiectivele turistice vizitate.
- agenţia nu poate fi făcută răspunzătoare de pierderea bagajelor sau a obiectelor personale (indiferent de cauză).
- în cazul în care turistul întârzie sau renunţă la programul stabilit, nu poate avea nici o pretenţie privind rambursarea eventualelor despăgubiri.
- agenţia nu va suporta costurile suplimentare datorate unor cauze naturale cum ar fi alunecări de teren, căderi masive de zăpadă şi evenimente politice neprevăzute, greve etc.
- copiii minori pot călători doar: a) însoţiţi de ambii părinţi; b) însoţiţi de unul dintre părinţi care să deţină acordul notarial al părintelui care nu călătoreşte (sau încredinţare prin hotărâre judecătorească definitivă, certificat de deces); c) însoţiţi de un adult cu certificat de cazier judiciar în original şi acordul notarial al ambilor părinţi.
- copiii care nu posedă carte de identitate au nevoie de paşaport individual.
- vă rugăm să vă asiguraţi că documentele de călătorie, CARTEA DE IDENTITATE sau PAŞAPORTUL, nu prezintă urme de deterioare a elementelor de siguranţă şi sunt valabile minim 6 luni de la data terminării călătoriei.
- c/v excursiei poate fi achitată şi în lei la cursul BNR + 2%, din ziua ultimei plăți.
- prezentul document constituie anexă la « Contractul de prestări servicii turistice ».


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

DAL Travel