Vizualizezi oferta circuit Croatia, vacanta Croatia.

Circuit autocar Croatia

Circuit Croatia
  • Tari: Croatia
  • Orase tranzitate: Dubrovnik, Split, Trogir, Zadar

Descriere

ZIUA 1, ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).Ora 6.30-deplasare pe traseul Pitesti-Craiova–Turnu Severin. Traversarea Dunarii la Portile de Fier in Serbia. Deplasare prin Defileul Dunarii (lacul de acumulare, Cazanele Mari si Mici) pe ruta Tekija–Mosna–Dobra–Golubac–Pozarevac. Tur Belgrad (zona Parlament-Biserica Sfanta Sava-Posta centrala) si popas in centru. Cazare in Belgrad.
ZIUA 2 (mic dejun). Deplasare pe ruta Cacak – Prijepolje – trecerea frontierei Serbia/ Muntenegru – Pljevlja – Mijakovici.Se intra in Durmitor Park si se strabate Marele Canion Tara (al 2-lea ca marime dupa Grand Canion din SUA) pe ruta – Tara – Podul Belvedere (popas)-Dobrilovina-Bistrica-Moskovac. Scurt popas in Podgorica. Cazare in Muntenegru (Cetinje).
ZIUA 3 (mic dejun). Deplasare pe ruta Budva – Tivat – (traversare Fiordul Kotor cu ferry boat-ul) – Bijela. Deplasare pe Coasta Dalmatiei in statiunea (perla Adriaticii) Dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din Europa si unic prin monumentele sale). Se viziteaza : Cetatea, zidurile orasului vechi, Catedrala, Biserica Sf. Vlaho (patronul orasului), Palatul Rectorilor,Turnul cu Ceas. Timp liber: plimbari, shopping, etc. Popas (seara) in Trogir. Cazare in zona Split-Sinj-Knin.
ZIUA 4 (mic dejun). In Split se viziteaza: Palatul imparatului Diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) , Mausoleul (exterior) lui Diocletian (transformat in catedrala catolica), Poarta de Aur si Statuia episcopului Grigore din Nin).Popas in Zadar. Se viziteaza (3 ore) Parcul National Plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote). Popas in Insula Krk la Omisalj. Popas (seara) in Peninsula Istria (Opatija). Cazare in zona Pestera Postojna.
ZIUA 5 (mic dejun). In Slovenia, vizita (optional – aprox. 15 є, se plateste in excursie) Pestera POSTOJNA – cea mai renumita pestera din Europa (5 Km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si scurt popas in zona centrala din Ljubliana. Deplasare la Zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (Catedrala Sf. Stefan, zidul cetatii, Piata Josip Jelacic). Deplasare pe autostrada pe langa Lacul Balaton. Deplasare la Budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): Dunarea, Cetatea, Bastionul Pescarilor, Podul cu Lanturi, Parlamentul, Podul Elisabeta. Dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe Dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica) . Cazare in Budapesta.
ZIUA 6 (mic dejun). Deplasare pe ruta Arad – Sibiu – Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

ziua 1, ora 06.2016 – prezentarea la imbarcare, bucuresti-parcarea de la gura de metrou gara de nord (pe calea grivitei intre muzeul cfr si piciorul podului basarab).ora 6.30-deplasare pe traseul pitesti-craiova–turnu severin. traversarea dunarii la portile de fier in serbia. deplasare prin defileul dunarii (lacul de acumulare, cazanele mari si mici) pe ruta tekija–mosna–dobra–golubac–pozarevac. tur belgrad (zona parlament-biserica sfanta sava-posta centrala) si popas in centru. cazare in belgrad.

2 (mic dejun). deplasare pe ruta cacak – prijepolje – trecerea frontierei serbia/ muntenegru – pljevlja – mijakovici.se intra in durmitor park si se strabate marele canion tara (al 2-lea ca marime dupa grand canion din sua) pe ruta – tara – podul belvedere (popas)-dobrilovina-bistrica-moskovac. scurt popas in podgorica. cazare in muntenegru (cetinje).

3 (mic dejun). deplasare pe ruta budva – tivat – (traversare fiordul kotor cu ferry boat-ul) – bijela. deplasare pe coasta dalmatiei in statiunea (perla adriaticii) dubrovnik (orasul medieval cel mai bine conservat din europa si unic prin monumentele sale). se viziteaza : cetatea, zidurile orasului vechi, catedrala, biserica sf. vlaho (patronul orasului), palatul rectorilor,turnul cu ceas. timp liber: plimbari, shopping, etc. popas (seara) in trogir. cazare in zona split-sinj-knin.

4 (mic dejun). in split se viziteaza: palatul imparatului diocletian (unul din monumentele cele mai celebre din epoca romana) , mausoleul (exterior) lui diocletian (transformat in catedrala catolica), poarta de aur si statuia episcopului grigore din nin).popas in zadar. se viziteaza (3 ore) parcul national plitvice (19.000 ha, renumitele lacuri alpine ce se varsa unul in altul, cascade si grote). popas in insula krk la omisalj. popas (seara) in peninsula istria (opatija). cazare in zona pestera postojna.

5 (mic dejun). in slovenia, vizita (optional – aprox. 15 є, se plateste in excursie) pestera postojna – cea mai renumita pestera din europa (5 km ai mirificei lumi subterane se parcurg pietonal si cu trenuletul) si scurt popas in zona centrala din ljubliana. deplasare la zagreb- scurt tur pietonal in zona centrala (catedrala sf. stefan, zidul cetatii, piata josip jelacic). deplasare pe autostrada pe langa lacul balaton. deplasare la budapesta-se parcurge spre debarcader intr-un scurt tur cu autocarul(pot fi admirate): dunarea, cetatea, bastionul pescarilor, podul cu lanturi, parlamentul, podul elisabeta. dupa tur, croaziera (include ghid local si 1 pahar de sampanie) pe dunare by night (optional,18 €-plata in excursie, cina festiva bufet cu bauturi si muzica) . cazare in budapesta.

6 (mic dejun). deplasare pe ruta arad – sibiu – pitesti. sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in bucuresti-parcarea de la gura de metrou gara de nord (pe calea grivitei intre muzeul cfr si piciorul podului basarab).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
17 Aprilie 2017 195 € (+ 65 €)
Data plecare Tarif
28 Mai 2017 195 € (+ 65 €)
Data plecare Tarif
03 Iulie 2017 195 € (+ 65 €)
07 Iulie 2017 195 € (+ 65 €)
24 Iulie 2017 195 € (+ 65 €)
Data plecare Tarif
21 August 2017 195 € (+ 65 €)
Data plecare Tarif
04 Septembrie 2017 195 € (+ 65 €)
18 Septembrie 2017 195 € (+ 65 €)

tarife incepand de la 195 €

Servicii incluse

● servicii ghid roman;
● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale, poduri si parcari;
● 5 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3***.

Servicii neincluse

- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice(muzee, parcuri,asezaminte de cult,
etc.) si nici ghiziipentru acestea.

Observatii

Pentru rezervari achitate integral beneficiati de urmatoarele reduceri:
01-30.11.2016 – 10%
01-31.12.2016 – 9%
01-31.01.2017 – 8%
01-28.02.2017 – 7%
01-31.03.2017 – 6%
01-30.04.2017 – 5%

- Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
- Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 15є.
- Supliment single 125є.
- Acte necesare : pasaport sau carte de identitate.
- Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours