Vizualizezi oferta circuit Egipt, vacanta Egipt.

Circuit avion Egipt

Circuit Egipt
  • Tari: Egipt
  • Orase tranzitate: Cairo, Hurghada, Luxor

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Cairo (1 noapte)

Intalnire cu reprezentantul J’lnfo Tours pe aeroportul Otopeni pentru zbor.

Sosire la Cairo in timpul noptii. lntalnire cu reprezentantul local in aeroportul din Cairo. Transfer la hotel pentru check in si odihna. Hotel Aracan Pyramids 4*, 198 Pyramids St, Oula Al Haram, Giza, Giza Governorate.

Ziua 2: Cairo – Hurghada (1 noapte)

Dupa micul dejun excursie de o zi la Giza pentru a admira una dintre minunile lumii antice-Sfinx-ul si celebrele piramide ale faraonilor, Institutul Papirusului si Laborotorul de Parfumuri Orientale. Marele Sfinx de la Giza ramane unul dintre monumentele cele mai surprinzatoare ale Egiptului. Desi pus in umbra de piramidele langa care sta, el isi pastreaza inaltimea originara de aproape 20 metri si are o lungime de peste 72 metri. Sfinxul egiptean combina capul, deci inteligenta regelui conducator, cu trupul puternic al leului, care era asociat, la randul lui, cu simbolismul solar.

In jurul pranzului-transfer cu autocarul la Hurghada. Cina si cazare in Hurghada. Hotel Sea Star Beau Rivage 4*,AI Hilal- Military Hospital Street , 84511 Hurghada. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 3: Hurghada – Aswan – Insula Elefantina – 3 nopti pe vas

Plecare dimineata cu autocarul catre Aswan. Sosire Aswan. Imbarcare pentru croaziera pe NiI- cel mai lung fluviu din lume (6671 km). Plimbare cu feluca pe langa Insula Elefantina, cu oprire la Gradina Botanica de pe insula lui Kitchener si admirarea Mausoleului lui Aga Khan. Cazare pe vasul Nile story 5 * SUP Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina pe vas.

Ziua 4: Elefantina – Esna

Dimineata se navigheaza spre Kom-Ombo pentru vizitarea templului dedicat zeului soim Horus si zeului crocodil Sobek, apoi spre Edfu. Dejun, sosire la Edfu si vizitarea Templului ptolemeic al lui Horus, cel mai bine pastrat templu din Egipt, cu peretii cu imagini si hieroglife, adevarate manuale de mitologie si geopolitica. Continuam calatoria spre Esna – oras construit peste ruinele Templului lui Khnum. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina pe vas.

Ziua 5: Esna – Luxor

Mic dejun. Dimineata navigam spre Luxor- considerat cel mai mare muzeu in aer liber din lume. Zona Luxor din Egiptul de Sus este fosta Theba a grecilor antici – capitala Egiptului in timpul Regatului Nou. Astazi este un loc faimos pentru templele sale si Valea Regilor din apropiere. Vizitam Templul lui Amun-Ra de la Karnak, impresionant ansamblu monumental de 20 de temple mai mici raspandite pe 25 ha. Dupa dejun, vizita Templului Luxor, dedicat triadei tebane, Zeul Amun-Ra, sotia sa Mut si fiul lor Konshu. Legatura dintre cele doua temple este facuta prin Aleea Sfincsilor, un drum de procesiune de 3 km. Cazare pe vas. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina pe vas.

Ziua 6: Luxor-Hurghada (2 nopti) (289 km)

Mic dejun. Vizita Necropolei Tebane de pe malul vestic al Nilului: Excursie optionala Valea Regilor, unde, dupa moarte, erau imbalsamati/mumificati si apoi transportati intr-un cortegiu solemn, faraonii Noului Regat; Templul Reginei Hatshepsut amplasat intr-un amfiteatru natural spectaculos; Colosii lui Memnon. Deplasare la Hurghada cu autocarul. Cazare in Hurghada. Hotel Sea Star Beau Rivage 4 *,AI Hilal- Military Hospital Street , 84511 Hurghada. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 7: Hurghada

Timp liber in Hurghada. Optional, excursie de o zi la Insula Gifton- una dintre cele mai interesante insule ale Marii Rosii, este ea insasi o rezervatie naturala, cu plaje foarte frumoase si recifuri de corali in jur. Pranzul pescaresc se va servi pe vas . Pentru doritori posibilitati de snorkeling(echipamentul-labe,ochelari ;I tub –este inclus) Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 8: Hurghada – Cairo (2 nopti)

Deplasare cu autocarul spre Cairo. Sosire la hotel, timp liber pentru relaxare dupa drum si cina la hotel. Cazare in Cairo. Hotel Aracan Pyramids 4*, 198 Pyramids St, Oula Al Haram, Giza, Giza Governorate. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 9: Cairo – Alexandria

Excursie optionala de o zi la Alexandria denumit si orasul Cleopatrei, intemeiat de imparatul macedonean Alexandru cel Mare unde se pot vizita: Fortul Quytbay situat pe locul anticului far din Pharos, una din cele sapte minuni ale lumii antice si care astazi adaposteste Muzeul Naval; Cartierul sudic – Rhakotis si Biblioteca din Alexandria. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 10: Cairo

Mic dejun. Vizita optionala la muzeul de Egiptologie.

Dupa Check out, transfer la Aeroport pentru zborul de retur

ziua 1: bucuresti – cairo (1 noapte)

intalnire cu reprezentantul j’lnfo tours pe aeroportul otopeni pentru zbor.

sosire la cairo in timpul noptii. lntalnire cu reprezentantul local in aeroportul din cairo. transfer la hotel pentru check in si odihna. hotel aracan pyramids 4*, 198 pyramids st, oula al haram, giza, giza governorate.

2: cairo – hurghada (1 noapte)

dupa micul dejun excursie de o zi la giza pentru a admira una dintre minunile lumii antice-sfinx-ul si celebrele piramide ale faraonilor, institutul papirusului si laborotorul de parfumuri orientale. marele sfinx de la giza ramane unul dintre monumentele cele mai surprinzatoare ale egiptului. desi pus in umbra de piramidele langa care sta, el isi pastreaza inaltimea originara de aproape 20 metri si are o lungime de peste 72 metri. sfinxul egiptean combina capul, deci inteligenta regelui conducator, cu trupul puternic al leului, care era asociat, la randul lui, cu simbolismul solar.

in jurul pranzului-transfer cu autocarul la hurghada. cina si cazare in hurghada. hotel sea star beau rivage 4*,ai hilal- military hospital street , 84511 hurghada. mese incluse: mic dejun si cina.

3: hurghada – aswan – insula elefantina – 3 nopti pe vas

plecare dimineata cu autocarul catre aswan. sosire aswan. imbarcare pentru croaziera pe nii- cel mai lung fluviu din lume (6671 km). plimbare cu feluca pe langa insula elefantina, cu oprire la gradina botanica de pe insula lui kitchener si admirarea mausoleului lui aga khan. cazare pe vasul nile story 5 * sup mese incluse: mic dejun, pranz si cina pe vas.

4: elefantina – esna

dimineata se navigheaza spre kom-ombo pentru vizitarea templului dedicat zeului soim horus si zeului crocodil sobek, apoi spre edfu. dejun, sosire la edfu si vizitarea templului ptolemeic al lui horus, cel mai bine pastrat templu din egipt, cu peretii cu imagini si hieroglife, adevarate manuale de mitologie si geopolitica. continuam calatoria spre esna – oras construit peste ruinele templului lui khnum. mese incluse: mic dejun, pranz si cina pe vas.

5: esna – luxor

mic dejun. dimineata navigam spre luxor- considerat cel mai mare muzeu in aer liber din lume. zona luxor din egiptul de sus este fosta theba a grecilor antici – capitala egiptului in timpul regatului nou. astazi este un loc faimos pentru templele sale si valea regilor din apropiere. vizitam templul lui amun-ra de la karnak, impresionant ansamblu monumental de 20 de temple mai mici raspandite pe 25 ha. dupa dejun, vizita templului luxor, dedicat triadei tebane, zeul amun-ra, sotia sa mut si fiul lor konshu. legatura dintre cele doua temple este facuta prin aleea sfincsilor, un drum de procesiune de 3 km. cazare pe vas. mese incluse: mic dejun, pranz si cina pe vas.

6: luxor-hurghada (2 nopti) (289 km)

mic dejun. vizita necropolei tebane de pe malul vestic al nilului: excursie optionala valea regilor, unde, dupa moarte, erau imbalsamati/mumificati si apoi transportati intr-un cortegiu solemn, faraonii noului regat; templul reginei hatshepsut amplasat intr-un amfiteatru natural spectaculos; colosii lui memnon. deplasare la hurghada cu autocarul. cazare in hurghada. hotel sea star beau rivage 4 *,ai hilal- military hospital street , 84511 hurghada. mese incluse: mic dejun si cina.

7: hurghada

timp liber in hurghada. optional, excursie de o zi la insula gifton- una dintre cele mai interesante insule ale marii rosii, este ea insasi o rezervatie naturala, cu plaje foarte frumoase si recifuri de corali in jur. pranzul pescaresc se va servi pe vas . pentru doritori posibilitati de snorkeling(echipamentul-labe,ochelari ;i tub –este inclus) mese incluse: mic dejun si cina.

8: hurghada – cairo (2 nopti)

deplasare cu autocarul spre cairo. sosire la hotel, timp liber pentru relaxare dupa drum si cina la hotel. cazare in cairo. hotel aracan pyramids 4*, 198 pyramids st, oula al haram, giza, giza governorate. mese incluse: mic dejun si cina.

9: cairo – alexandria

excursie optionala de o zi la alexandria denumit si orasul cleopatrei, intemeiat de imparatul macedonean alexandru cel mare unde se pot vizita: fortul quytbay situat pe locul anticului far din pharos, una din cele sapte minuni ale lumii antice si care astazi adaposteste muzeul naval; cartierul sudic – rhakotis si biblioteca din alexandria. mese incluse: mic dejun si cina.

10: cairo

mic dejun. vizita optionala la muzeul de egiptologie.

dupa check out, transfer la aeroport pentru zborul de retur

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 4,5
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
27 Decembrie 2017 699 €
Data plecare Tarif
24 Februarie 2018 699 €
Data plecare Tarif
31 Martie 2018 699 €
Data plecare Tarif
24 Aprilie 2018 699 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2018 699 €
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2018 699 €
15 Octombrie 2018 699 €
Data plecare Tarif
01 Noiembrie 2018 699 €
29 Noiembrie 2018 699 €
Data plecare Tarif
27 Decembrie 2018 699 €

tarife incepand de la 699 €

Servicii incluse

Biletul de avion Bucuresti – Cairo si retur
Bucuresti-Cairo-16.00-01.30
Cairo-Bucuresti-15.15-22.50
3 nopti cazare in Cairo cu mic dejun si cina la hoteluri de 4*
3 nopti cazare pe vas cu pensiune completa la hoteluri de 5*
3 nopti cazare cu mic dejun si cina in Hurghada la hoteluri de 4*
Tururi si vizite conform cu itinerarul excursiei cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Intrarile la obiectivele turistice mentionate in program
Asistenta turistica in limba romana
Servicii ghid local

Servicii neincluse

Taxe de aeroport 219 euro de persoana
Asigurarea medicala
Taxa de viza 25 Euro/pers. – viza se obtine pe aeroport, dar se achita la agentie
Asigurarea storno
Bacsisuri locale ~30 Euro/pers. – se achita in Egipt
Alte servicii neincluse in program

Observatii

Muzeul de Egiptologie: 37 €/adult si 18 €/copil (2-12 ani) – include: transport, ghid local si intrare

Excursie Alexandria: 80 €/adult si 45 €/copil (2-12 ani) – include: transport, ghid local si pranz

Excursie Valea Regilor: 63 €/adult si 32 €/copil (2-12 ani) – include: intrari, ghid local si transport cu autocarul

Gifton Island: 55 €/adult si 30 €/copil (2-12 ani) – include: transferuri, plimbarea cu vaporul, pranz pe vapor, echipament pentru scufundari

Jeep safari in desert: 55 €/adult – include: plimbarea cu jeepul, cina, ghid local

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours