Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI -TULCEA -MURIGHIOL (cca.320 km)
Plecare din Bucuresti la 6.00, din parcarea de la Gara de Nord (Calea Grivitei, langa Muzeul CFR) pe traseul Autostrada -Slobozia-Harsova-Tulcea. In Tulcea vom vizita Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii, ce prezinta elementele patrimoniului natural existent in Rezervatia Biosferei Delta Dunarii, avand unul dintre cele mai moderne acvarii din Europa și expozitii tematice temporare atragatoare. Dupa vizitare, timp liber pentru plimbare pe faleza si shopping. Seara cazare si cina la o pensiune in Murighiol.

Ziua 2. MURIGHIOL -CHILIA -PADUREA LETEA -MILA 23
Mic dejun. Timp liber in Murighiol, sau optional 109 lei / pers., pentru minim 14 pers., plimbare cu salupa (hidrobuz) de maxim 18 locuri (benzina inclusa in pret), pentru a observa zone salbatice din Delta Dunarii, cu coloniile de pasari si sate traditionale pescaresti. Traseul va urma ruta: brat Sulina -Mila 23 -canal Eracle -Biserica din Solzi -Canalul Pardina -Chilia Veche -bratul Chilia -zona Periprava -Canalul Sulimanca (pe langa Padurea Letea) -lacurile Merhei, Babina, Matita -Mila 23 -Murighiol. Intoarcere pentru cazare si cina la aceeasi pensiune in Murighiol.

Ziua 3. MURIGHIOL -SF.GHEORGHE -SULINA -CRISAN -COMPLEX LEBADA
Mic dejun. Timp liber in Murighiol, sau pornim si astazi optional 109 lei / pers., pentru minim 14 pers., in croaziera cu salupa (hidrobuz) de maxim 18 locuri (benzina inclusa in pret), pe cel mai frumos brat al Deltei la Sf. Gheorghe. Plaja si baie in mare. Apoi strabatand canale si lacurile din inima Deltei: Erenciuc, Puiu, Rosu, Rosulet, se ajunge pe Bratul Sulina. Timp liber 2 ore in Sulina. Intoarcere la Murighiol pe ruta: Bratul Sulina -Crisan -Complex Lebada -Murighiol. Cazare si cina la Murighiol.

Ziua 4. MURIGHIOL -JURILOVCA -GURA PORTITEI -BUCURESTI (cca.345 km)
Mic dejun. Pornim spre Jurilovca, cu cea mai mare comunitate de pescari din Delta Dunarii, cunoscut ca centru de colectare si prelucrare a pestelui. Casele pitoresti cu fatade colorate in alb si albastru si acoperis de stuf si portul popular al lipovenilor, sporesc frumusetea salbatica a acestor locuri (nealterate de industrie si turism) dintre lagunele Golovita si Razim (cel mai mare lac din Romania). Din Jurilovca, optional ne imbarcam contra cost (55 lei / pers.) spre Gura Portitei, un adevarat paradis, situat pe o fasie de nisip intre Marea Neagra si Lacul Golovita in Delta Dunarii. Fost sat pescaresc transformat in sat de vacanta, unde nu se poate ajunge decat cu barca, Gura Portitei ramane una ditnre putinele zone virgine de pe litoralul romanesc. In acest colt salbatic de rai, dotat cu amenajarile strict necesare, cu un numar restrans de restaurante, nu exista cluburi, nu sunt mall-uri si nici supermarketuri. Exista doar marea, nisipul, briza si linistea care cu greu poate fi gasita in alte zone. Revenim in Jurilovca si de acolo intoarcere in Bucuresti (Gara de Nord) in jurul orei 23.00, in functie de trafic si conditiile meteo.

ziua 1. bucuresti -tulcea -murighiol (cca.320 km)
plecare din bucuresti la 6.00, din parcarea de la gara de nord (calea grivitei, langa muzeul cfr) pe traseul autostrada -slobozia-harsova-tulcea. in tulcea vom vizita centrul muzeal ecoturistic delta dunarii, ce prezinta elementele patrimoniului natural existent in rezervatia biosferei delta dunarii, avand unul dintre cele mai moderne acvarii din europa și expozitii tematice temporare atragatoare. dupa vizitare, timp liber pentru plimbare pe faleza si shopping. seara cazare si cina la o pensiune in murighiol.

2. murighiol -chilia -padurea letea -mila 23
mic dejun. timp liber in murighiol, sau optional 109 lei / pers., pentru minim 14 pers., plimbare cu salupa (hidrobuz) de maxim 18 locuri (benzina inclusa in pret), pentru a observa zone salbatice din delta dunarii, cu coloniile de pasari si sate traditionale pescaresti. traseul va urma ruta: brat sulina -mila 23 -canal eracle -biserica din solzi -canalul pardina -chilia veche -bratul chilia -zona periprava -canalul sulimanca (pe langa padurea letea) -lacurile merhei, babina, matita -mila 23 -murighiol. intoarcere pentru cazare si cina la aceeasi pensiune in murighiol.

3. murighiol -sf.gheorghe -sulina -crisan -complex lebada
mic dejun. timp liber in murighiol, sau pornim si astazi optional 109 lei / pers., pentru minim 14 pers., in croaziera cu salupa (hidrobuz) de maxim 18 locuri (benzina inclusa in pret), pe cel mai frumos brat al deltei la sf. gheorghe. plaja si baie in mare. apoi strabatand canale si lacurile din inima deltei: erenciuc, puiu, rosu, rosulet, se ajunge pe bratul sulina. timp liber 2 ore in sulina. intoarcere la murighiol pe ruta: bratul sulina -crisan -complex lebada -murighiol. cazare si cina la murighiol.

4. murighiol -jurilovca -gura portitei -bucuresti (cca.345 km)
mic dejun. pornim spre jurilovca, cu cea mai mare comunitate de pescari din delta dunarii, cunoscut ca centru de colectare si prelucrare a pestelui. casele pitoresti cu fatade colorate in alb si albastru si acoperis de stuf si portul popular al lipovenilor, sporesc frumusetea salbatica a acestor locuri (nealterate de industrie si turism) dintre lagunele golovita si razim (cel mai mare lac din romania). din jurilovca, optional ne imbarcam contra cost (55 lei / pers.) spre gura portitei, un adevarat paradis, situat pe o fasie de nisip intre marea neagra si lacul golovita in delta dunarii. fost sat pescaresc transformat in sat de vacanta, unde nu se poate ajunge decat cu barca, gura portitei ramane una ditnre putinele zone virgine de pe litoralul romanesc. in acest colt salbatic de rai, dotat cu amenajarile strict necesare, cu un numar restrans de restaurante, nu exista cluburi, nu sunt mall-uri si nici supermarketuri. exista doar marea, nisipul, briza si linistea care cu greu poate fi gasita in alte zone. revenim in jurilovca si de acolo intoarcere in bucuresti (gara de nord) in jurul orei 23.00, in functie de trafic si conditiile meteo.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
19 Iunie 2018 899 RON
21 Iunie 2018 855 RON
Data plecare Tarif
05 Iulie 2018 899 RON
Data plecare Tarif
02 August 2018 899 RON
09 August 2018 899 RON
16 August 2018 899 RON
23 August 2018 899 RON
30 August 2018 855 RON
Data plecare Tarif
06 Septembrie 2018 855 RON

tarife incepand de la 855 RON

Servicii incluse

- Transport microbus 16 -22 locuri cu climatizare
- 3 cazari cu mic dejun si cina traditional pescareasca
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu;
- Vizita la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunarii.

Servicii neincluse

- Croaziere optionale, bilete de intrare la obiective turistice si servicii de ghizi locali
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Permis acces in Delta -5 lei/pers/zi (se achita cash la Centrul de Informare Murighiol sau ARBDD Tulcea )

Observatii

Grup minim 19 pers.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 19 pers. (14-18 persoane) se va achita un supliment de 99 lei /persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel