Vizualizezi oferta circuit Emiratele Arabe Unite, vacanta Emiratele Arabe Unite.

Circuit avion Emiratele Arabe Unite

Circuit Emiratele Arabe Unite
  • Tari: Emiratele Arabe Unite
  • Orase tranzitate: Dubai, Abu Dhabi

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Dubai (7 nopti)
Imbarcare din aeroportul Otopeni pentru zbor catre Dubai. Sosire, intalnire cu reprezentantul local pentru transferul catre hotelul ales. Cazare in Dubai.

Ziua 2: Tur panoramic de oras Dubai
Vizita care ne ofera o imagine de ansamblu a acestui oras fascinant, traditional si modern in acelasi timp. Se viziteaza Moscheea Jumeriah, World Trade Center – Turnurile Emiratelor, Hotelul de 7* Burj al Arab, Burh Khalifa – cea mai inalta cladire din lume (828 m), Golful Dubai si Muzeul din Dubai, precum si cea mai veche parte a orasului – Bastakia , unde inca mai pot fi admirate vechile case ale negustorilor bogati. Se continua vizita cu Muzeul din Fortul AI Fahidi, vechi de peste 2 secole. Nu va fi ratata ocazia de a petrece putin timp in piata materialelor textile sau de a face o plimbare pe canal cu “abra” spre bazarurile cu condimente si cu aur. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Dubai – Croaziera pe canalul Dubai in barca Dhow
Timp liber la dispozitie pentru plaja. Dupa-amiaza, Optional – Croaziera pe canalul Dubai. Acest drum istoric pe apa este cel care a intretinut viata in vibrantul oras Dubai. Bucurati-va de o croaziera pe inserate intr-o barca traditionala – Dhow – si in tot acest timp veti fi martorii dezvoltarii la scala impresionanta a Dubaiului. Veti fi spectatori ai arhitecturii traditionale si regionale, ai caselor cu turnuri de vant aflate la gura Golfului (zona istorica). Pe masura ce inaintati, veti vedea ca arhitectura de ultima ora, cea moderna, reprezentata de cladiri iluminate, distincte si remarcabile va va taia respiratia. Finalul acestei croaziere nu poate sa fie altfel decat unul somptuos, deoarece turul se va incheia cu o masa bufet in stil international si oriental. Totul va fi pe muzica araba, ca sa va reamintiti unde va aflati! Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Dubai – Abu Dhabi
Astazi avem posibilitatea sa mergem intr-o excursie optionala la Abu Dhabi, tur ce ne poarta de-a lungul a doua ore spre frumoasa capitala a Emiratelor – Abu Dhabi, trecand prin unul dintre cele mai mari porturi ale lumii – Jebel Ali. De-a lungul drumului pot fi admirati celebrii copaci Acacia. Dintre principalele atractii ale orasului, poate fi vazut Palatul AI Hosn, construit la sfarsitul secolului XVIII. Inainte de pranzul luat la unul dintre cele mai bune restaurante ale zonei, se poate vizita piata locala de covoare. Parcul The Corniche ofera vizitatorului o asemanare perfecta cu Riviera Franceza. Traditionala arta a cladirii Dhow: la fel cum a fost de sute de ani, poate fi observata mai indeaproape de la Dhow Yard, lasand in urma “Crown Jewel”. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: Dubai – Sharjah & Ajman
Optional – Vizita Sharjah si Ajman. Pentru a intelege mai mult Emiratele Arabe Unite, trebuie mai intai sa cunoasteti Sharjah si Ajman. Cu siguranta va veti aminti pentru toata viata arhitectura care taie respiratia a Sharjah-ului. Vom continua apoi cu emiratul alaturat al Ajman-ului, vom trece prin oras, iar apoi ne vom intoarce in Sharjah. Turul se va continua cu Fortul AI Hisn. Putin mai departe este Casa AI Naboodah – muzeu care va va ajuta sa va formati o imagine asupra civilizatiei Emiratelor Arabe. Traditionalul Bazar AI Arsah constituie si el un punct de oprire in tur. Mai tarziu, se poate porni la “vanatoare” dupa cumparaturi prin renumitul Bazar Central. Oprirea finala o vom face langa faimoasa Moschee a Regelui Faisal si la Monumentul “Federatiei Emiratelor”. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Dubai – Safari in Desert
Astazi putem alege o excursie optionala cu jeep-urile printre dune de nisip de diferite culori si inaltimi. Veti vizita o oaza naturala si ferme de camile. Atunci cand veti ajunge la tabara – un asezamant de cinci stele cu iz traditional arab – veti avea ocazia sa calariti pe camile, sa incercati o shisha (narghilea), sa practicati surf pe nisip, puteti sa cereti sa vi se faca un tatuaj cu henna sau puteti sa va bucurati de cina (barbeque in stil bufet traditional, salate proaspete si fructe) in compania muzicii orientale care-si accentueaza treptat tempo-ul. Va garantam ca nu veti uita aceasta excursie! Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Dubai – Shopping
Timp liber la dispozitie sau Optional – tur de shopping 5 ore – turul celor mai importante mall-uri din oras: Bur Juman Center este unul dintre cele mai mari malluri din Dubai, Deira City Center ofera peste 250 de magazine si restaurante, fiind unul dintre cele mai mari centre comerciale din Dubai. La Holiday Center se afla Titan Book Store, Bassa Trading, Nutcrackers si Rodeo Drive. Centrul este situat in cadrul Hotelului Crowne Plaza. Lamcy Plaza este unul dintre cele mai mari magazine universale din lume. Aici puteti gasi peste 200 de magazine printre care Paris Gallery, Guess, Shoe Mart, Axara etc. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 8: Dubai – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – dubai (7 nopti)
imbarcare din aeroportul otopeni pentru zbor catre dubai. sosire, intalnire cu reprezentantul local pentru transferul catre hotelul ales. cazare in dubai.

2: tur panoramic de oras dubai
vizita care ne ofera o imagine de ansamblu a acestui oras fascinant, traditional si modern in acelasi timp. se viziteaza moscheea jumeriah, world trade center – turnurile emiratelor, hotelul de 7* burj al arab, burh khalifa – cea mai inalta cladire din lume (828 m), golful dubai si muzeul din dubai, precum si cea mai veche parte a orasului – bastakia , unde inca mai pot fi admirate vechile case ale negustorilor bogati. se continua vizita cu muzeul din fortul ai fahidi, vechi de peste 2 secole. nu va fi ratata ocazia de a petrece putin timp in piata materialelor textile sau de a face o plimbare pe canal cu “abra” spre bazarurile cu condimente si cu aur. mese incluse: mic dejun.

3: dubai – croaziera pe canalul dubai in barca dhow
timp liber la dispozitie pentru plaja. dupa-amiaza, optional – croaziera pe canalul dubai. acest drum istoric pe apa este cel care a intretinut viata in vibrantul oras dubai. bucurati-va de o croaziera pe inserate intr-o barca traditionala – dhow – si in tot acest timp veti fi martorii dezvoltarii la scala impresionanta a dubaiului. veti fi spectatori ai arhitecturii traditionale si regionale, ai caselor cu turnuri de vant aflate la gura golfului (zona istorica). pe masura ce inaintati, veti vedea ca arhitectura de ultima ora, cea moderna, reprezentata de cladiri iluminate, distincte si remarcabile va va taia respiratia. finalul acestei croaziere nu poate sa fie altfel decat unul somptuos, deoarece turul se va incheia cu o masa bufet in stil international si oriental. totul va fi pe muzica araba, ca sa va reamintiti unde va aflati! mese incluse: mic dejun.

4: dubai – abu dhabi
astazi avem posibilitatea sa mergem intr-o excursie optionala la abu dhabi, tur ce ne poarta de-a lungul a doua ore spre frumoasa capitala a emiratelor – abu dhabi, trecand prin unul dintre cele mai mari porturi ale lumii – jebel ali. de-a lungul drumului pot fi admirati celebrii copaci acacia. dintre principalele atractii ale orasului, poate fi vazut palatul ai hosn, construit la sfarsitul secolului xviii. inainte de pranzul luat la unul dintre cele mai bune restaurante ale zonei, se poate vizita piata locala de covoare. parcul the corniche ofera vizitatorului o asemanare perfecta cu riviera franceza. traditionala arta a cladirii dhow: la fel cum a fost de sute de ani, poate fi observata mai indeaproape de la dhow yard, lasand in urma “crown jewel”. mese incluse: mic dejun.

5: dubai – sharjah & ajman
optional – vizita sharjah si ajman. pentru a intelege mai mult emiratele arabe unite, trebuie mai intai sa cunoasteti sharjah si ajman. cu siguranta va veti aminti pentru toata viata arhitectura care taie respiratia a sharjah-ului. vom continua apoi cu emiratul alaturat al ajman-ului, vom trece prin oras, iar apoi ne vom intoarce in sharjah. turul se va continua cu fortul ai hisn. putin mai departe este casa ai naboodah – muzeu care va va ajuta sa va formati o imagine asupra civilizatiei emiratelor arabe. traditionalul bazar ai arsah constituie si el un punct de oprire in tur. mai tarziu, se poate porni la “vanatoare” dupa cumparaturi prin renumitul bazar central. oprirea finala o vom face langa faimoasa moschee a regelui faisal si la monumentul “federatiei emiratelor”. mese incluse: mic dejun.

6: dubai – safari in desert
astazi putem alege o excursie optionala cu jeep-urile printre dune de nisip de diferite culori si inaltimi. veti vizita o oaza naturala si ferme de camile. atunci cand veti ajunge la tabara – un asezamant de cinci stele cu iz traditional arab – veti avea ocazia sa calariti pe camile, sa incercati o shisha (narghilea), sa practicati surf pe nisip, puteti sa cereti sa vi se faca un tatuaj cu henna sau puteti sa va bucurati de cina (barbeque in stil bufet traditional, salate proaspete si fructe) in compania muzicii orientale care-si accentueaza treptat tempo-ul. va garantam ca nu veti uita aceasta excursie! mese incluse: mic dejun.

7: dubai – shopping
timp liber la dispozitie sau optional – tur de shopping 5 ore – turul celor mai importante mall-uri din oras: bur juman center este unul dintre cele mai mari malluri din dubai, deira city center ofera peste 250 de magazine si restaurante, fiind unul dintre cele mai mari centre comerciale din dubai. la holiday center se afla titan book store, bassa trading, nutcrackers si rodeo drive. centrul este situat in cadrul hotelului crowne plaza. lamcy plaza este unul dintre cele mai mari magazine universale din lume. aici puteti gasi peste 200 de magazine printre care paris gallery, guess, shoe mart, axara etc. mese incluse: mic dejun.

8: dubai – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul de retur. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
03 Februarie 2018 459 €
Data plecare Tarif
31 Martie 2018 459 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2018 459 €
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2018 459 €
Data plecare Tarif
01 Noiembrie 2018 459 €
Data plecare Tarif
27 Decembrie 2018 459 €

tarife incepand de la 459 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Dubai – Bucuresti
7 nopti de cazare cu mic dejun la hoteluri de 3*/4* conform oferta
Tur panoramic de oras
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist: transfer aeroport – hotel – aeroport
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 159 euro/persoana
Excursiile optionale
Intrarile la obiectivele turistice
Orice alt serviciu neinclus in program
Taxele de oras
Supliment obligatoriu plecarea de Revelion si de Paste 199-259 euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurarea storno

Observatii

Excursii optionale
Croaziera pe canalul Dubai – Dhow: 59 €/persoana, include: transport, pranz si ghid local
Abu Dhabi: 80 €/persoana, include: transport, pranz si ghid local
Sharjah & Ajman: 45 €/persoana, include: transport si ghid local
Pranz la Burj Al Arab: 129 €/persoana, include: intrare si pranz
Safari in desert: 68 €/persoana, include: transport, cina tip barbeque
Shopping Tour: 40 €/persoana, include: transport

ORAR DE ZBOR INFORMATIV

PLECARI SOSIRI
Otopeni 13:35 – Dubai 20:15
Dubai 09:20 – Otopeni 12:50

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours