Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Bucuresti, Pitesti, Curtea de Arges, Sibiu, Ramnicu Valcea, Pitesti, Bucuresti

Descriere

EXCURSIE PE TRANSFAGARASAN
Plecari: 05 iulie 2017
13 septembrie 2017
Intalnire la ora 06.30 la baza Dealului Patriarhiei. Plecare pe traseul: Bucureşti – Pitesti – Curtea de Arges- Transfagarasan – Sibiu – Ramnicu Valcea – Pitesti – Bucureşti.
Drumul National 7C (DN7C), supranumit Transfagarasan (de la prefixul „trans-”+Fagaras), este unul din cele mai spectaculoase drumuri din Romania, care leaga regiunea istorica a Munteniei cu Transilvania. Aceasta sosea ce strabate Muntii Fagaras, cel mai inalt lant muntos din Romania, facand parte din Carpatii Meridionali, este un drum asfaltat, ajungand in apropierea tunelului de langa Lacul Balea la altitudinea de 2042 m. Astfel, Transfagarasanul se situeaza pe locul al doilea ca altitudine in clasamentul soselelor alpine din Romania, dupa Transalpina din Muntii Parang, care urca pana la altitudinea de 2145 m.

Plecare pe traseul mentionat, vom opri la Biserica Izvoarelor de Leac, Manastirea Curtea de Arges pentru a ne inchina la moastele Sfintei Mucenite Filofteea, apoi continuarea traseului pe Transfagarasan unde vom vedea Cetatea Poienari, Barajul Vidraru, apoi Cabana Capra, trecere prin tunelul situat la 2042 m, apoi Lacul Balea (pauza), Cascada Balea, Casa Memoriala Badea Cartan. Intoarcere spre Bucuresti pe Valea Oltului/Valea Prahovei
Tarif final: 140 lei /persoana
!!!! Tariful ramane neschimbat indiferent de numarul de participanti.
Tariful include :
- transport cu autocar/microbuz clasificat la 3*;
- ghid teolog .
Tariful nu include:
- cheltuieli personale si mesele de pranz.
- intrarea la obiectivele turistice;

NOTA:
- Pentru inscriere se achita un avans la sediul agentiei sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria, adresa si numarul de telefon, pentru care se emite factura si contractul cu turistul.
- Puteti achita in 2-3 rate la sediu, prin transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Ultima plata se face cu 10 zile inainte de plecare.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967/ Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

excursie pe transfagarasan
plecari: 05 iulie 2017
13 septembrie 2017
intalnire la ora 06.30 la baza dealului patriarhiei. plecare pe traseul: bucureşti – pitesti – curtea de arges- transfagarasan – sibiu – ramnicu valcea – pitesti – bucureşti.
drumul national 7c (dn7c), supranumit transfagarasan (de la prefixul „trans-”+fagaras), este unul din cele mai spectaculoase drumuri din romania, care leaga regiunea istorica a munteniei cu transilvania. aceasta sosea ce strabate muntii fagaras, cel mai inalt lant muntos din romania, facand parte din carpatii meridionali, este un drum asfaltat, ajungand in apropierea tunelului de langa lacul balea la altitudinea de 2042 m. astfel, transfagarasanul se situeaza pe locul al doilea ca altitudine in clasamentul soselelor alpine din romania, dupa transalpina din muntii parang, care urca pana la altitudinea de 2145 m.

plecare pe traseul mentionat, vom opri la biserica izvoarelor de leac, manastirea curtea de arges pentru a ne inchina la moastele sfintei mucenite filofteea, apoi continuarea traseului pe transfagarasan unde vom vedea cetatea poienari, barajul vidraru, apoi cabana capra, trecere prin tunelul situat la 2042 m, apoi lacul balea (pauza), cascada balea, casa memoriala badea cartan. intoarcere spre bucuresti pe valea oltului/valea prahovei
tarif final: 140 lei /persoana
!!!! tariful ramane neschimbat indiferent de numarul de participanti.
tariful include :
- transport cu autocar/microbuz clasificat la 3*;
- ghid teolog .
tariful nu include:
- cheltuieli personale si mesele de pranz.
- intrarea la obiectivele turistice;

nota:
- pentru inscriere se achita un avans la sediul agentiei sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro, in care precizati nume/prenume, cnp, c.i.seria, adresa si numarul de telefon, pentru care se emite factura si contractul cu turistul.
- puteti achita in 2-3 rate la sediu, prin transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a bancii transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. ultima plata se face cu 10 zile inainte de plecare.
– ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
agentia de turism avraam travel
tel : 0731396104 / 0735346967/ fax : 0318052018
e-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 1 zi
  • Categorie hoteluri: 0
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Iulie 2017 140 RON
Data plecare Tarif
13 Septembrie 2017 140 RON

tarife incepand de la 140 RON


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Avraam travel