Vizualizezi oferta circuit Franta, vacanta Franta.

Circuit autocar Franta

Circuit Franta
  • Tari: Franta
  • Orase tranzitate: Nurnberg, Luxembourg, Salzburg, Paris, Reims, Strasbourg, Munchen, Budapesta

Descriere

ZIUA 1-Duminica(de Paste si 1 Mai – Miercuri), ora 06.2016–prezentarea la imbarcare, Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab). Ora 6.30 – deplasare pe traseul Pitesti-Deva-Arad-Ungaria. Cazare in zona Budapesta-Gyor.
ZIUA 2 (mic dejun).Traversarea Austriei.Sosire in NURNBERG-plimbare pietonala(seara,o ora) in centrul istoric la Schoner Brunnen (fantana frumoasa) si (exterior) bisericile Sf. Sebald si Frauenkirche. Cazare in Nurnberg.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie pe Valea Rinului (Bingen-Koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca Loreley. Vizita LUXEMBOURG (centrul vechi, Catedrala Notre Dame). Cazare in Paris.
ZIUA 4 (mic dejun).Vizita VERSAILLES.Tur PARIS cu autocarul pe traseul:Defense (cel mai nou cartier,cu zgarie-nori),Catedrala Notre-Dame,Gradinile Luxembourg,Univ. Sorbona, Panteonul, Place Vendome, Opera, Biserica La Madeleine, Domul Invalizilor cu oprire in Cartierul MONTMARTRE. Pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): urcare in Turnul Montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului,croaziera pe Sena si
tur by night Paris(Arcul de Triumf, Champs Elysses, Turnul Eiffel, Place de la Concorde). Cazare in Paris.
ZIUA 5 (mic dejun). Se viziteaza : Catedrala Notre Dame, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Turnul Eiffel.Timp liber- shopping. Ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. Cazare in Paris.
ZIUA 6 (mic dejun). In Reims se viziteaza Catedrala incoronarii regilor Frantei. In STRASBOURG se viziteaza (in exterior) Parlamentul si Consiliul Europei, apoi pietonal Cartierul Mica Franta si Catedrala. Cazare in Munchen.
ZIUA 7 (mic dejun). In MÜNCHEN se viziteaza: Primaria, Marienplatz, HOFBRAUHAUS (beraria de la 1589).Ora 11-plecare la Salzburg (popas 1 ora) – se viziteaza Gradinile Mirabell si Casa MOZART. Deplasare la Viena-Turul Ringului Vienez cu autocarul pe ruta:Opera, Palatul Hofburg, Muzeul de Arta, Parlamentul, Primaria, Burgtheater, Universitatea, apoi popas o ora. Tur Budapesta prin zona centrala, traversand Dunarea pe unul din poduri (Elisabeta, Margareta, Szabadsag sau Podul cu Lanturi). Cazare in Budapesta.
ZIUA 8 – Duminica (de Paste si 1 Mai – Miercuri), mic dejun. Deplasare Ungaria- Arad–Sibiu–Pitesti. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in Bucuresti-parcarea de la gura de metrou Gara de Nord (pe Calea Grivitei intre Muzeul CFR si piciorul Podului Basarab).

ziua 1-duminica(de paste si 1 mai – miercuri), ora 06.2016–prezentarea la imbarcare, bucuresti-parcarea de la gura de metrou gara de nord (pe calea grivitei intre muzeul cfr si piciorul podului basarab). ora 6.30 – deplasare pe traseul pitesti-deva-arad-ungaria. cazare in zona budapesta-gyor.

2 (mic dejun).traversarea austriei.sosire in nurnberg-plimbare pietonala(seara,o ora) in centrul istoric la schoner brunnen (fantana frumoasa) si (exterior) bisericile sf. sebald si frauenkirche. cazare in nurnberg.

3 (mic dejun). excursie pe valea rinului (bingen-koblenz) unde, de pe un mal sau altul, se admira legendara stanca loreley. vizita luxembourg (centrul vechi, catedrala notre dame). cazare in paris.

4 (mic dejun).vizita versailles.tur paris cu autocarul pe traseul:defense (cel mai nou cartier,cu zgarie-nori),catedrala notre-dame,gradinile luxembourg,univ. sorbona, panteonul, place vendome, opera, biserica la madeleine, domul invalizilor cu oprire in cartierul montmartre(basilica sacre coeur, piata pictorilor). pachet turistic (include: transport autocar, ghid, taxe rezervari, bilete vapor si lift): urcare in turnul montparnasse (209 m)-panorama asupra orasului,croaziera pe sena si
tur by night paris(arcul de triumf, champs elysses, turnul eiffel, place de la concorde). cazare in paris.

5 (mic dejun). se viziteaza : catedrala notre dame, domul invalizilor, muzeul louvre, turnul eiffel.timp liber- shopping. ora 21-deplasare cu autocarul la hotel. cazare in paris.

6 (mic dejun). in reims se viziteaza catedrala incoronarii regilor frantei. in strasbourg se viziteaza (in exterior) parlamentul si consiliul europei, apoi pietonal cartierul mica franta si catedrala. cazare in munchen.

7 (mic dejun). in mÜnchen se viziteaza: primaria, marienplatz, hofbrauhaus (beraria de la 1589).ora 11-plecare la salzburg (popas 1 ora) – se viziteaza gradinile mirabell si casa mozart. deplasare la viena-turul ringului vienez cu autocarul pe ruta:opera, palatul hofburg, muzeul de arta, parlamentul, primaria, burgtheater, universitatea, apoi popas o ora. tur budapesta prin zona centrala, traversand dunarea pe unul din poduri (elisabeta, margareta, szabadsag sau podul cu lanturi). cazare in budapesta.

8 – duminica (de paste si 1 mai – miercuri), mic dejun. deplasare ungaria- arad–sibiu–pitesti. sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 23, in bucuresti-parcarea de la gura de metrou gara de nord (pe calea grivitei intre muzeul cfr si piciorul podului basarab).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 2,3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
12 Aprilie 2017 335 € (+ 45 €)
Data plecare Tarif
14 Mai 2017 335 € (+ 45 €)
Data plecare Tarif
04 Iunie 2017 335 € (+ 45 €)
25 Iunie 2017 335 € (+ 45 €)
Data plecare Tarif
16 Iulie 2017 335 € (+ 45 €)
30 Iulie 2017 335 € (+ 45 €)
Data plecare Tarif
13 August 2017 335 € (+ 45 €)
27 August 2017 335 € (+ 45 €)
Data plecare Tarif
10 Septembrie 2017 335 € (+ 45 €)

tarife incepand de la 335 €

Servicii incluse

● servicii ghid roman ;
● transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale si parcari;
● 7 cazari cu mic dejun in hoteluri de 3* si 2* (camere, pentru 2 persoane, cu grup sanitar propriu cu dus) .

Servicii neincluse

● biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pt. acestea

Observatii

- Se achita in EU RO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
- Supliment single 160 €.
- La inscriere se achita minim 200 €.
- Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 25 €.
- Grup minim 25 turisti.
- Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
- Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
- Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
- Asigurarea medicala e obligatorie.
- Acte necesare – pasaport sau carte de identitate.

a) 35 € = pachet turistic in Paris (croaziera pe Sena,tur by night si urcare in Turnul Montparnasse) ;
b) 10 € = Valea Rinului.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours