Vizualizezi oferta circuit Franta, vacanta Franta.

Circuit avion Franta

Circuit Franta
  • Tari: Franta
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI -PARIS
Prezentare dimineata la ora 05.00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Paris. Transfer din aeroport la Hotelul de la Paris. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. Timp liber in Paris pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Romania. Dupa pranz va veti putea prelua camera in hotel. Pentru turistii din alte orase din Romania din care exista zboruri spre Paris, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. Cazare la Paris.

Ziua 2. PARIS VERSAILLES
Mic dejun. Timp liber in Paris. Optional (15 €) dimineata vizitam Palatul Versailles, sediul puterii in timpul “Regelui-Soare” Ludovic al XIV-lea, unul din cele mai mari si opulente palate din lume (2.300 camere) avand si unele dintre cele mai vaste gradini. Revenind in Paris, facem un tur al “Orasului Luminilor”: Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Palais de Chaillot, Tour Eiffel. Urmeaza Scoala Militara, Domul Invalizilor (cu mormantul lui Napoleon Bonaparte), L`Ille de la Cite
leaganul antic si centrul spiritual al Parisului, unde vizitam Catedrala Notre Dame- cu fatada sa inconfundabila intre cele doua turnuri, devenite celebre datorita personajului lui Victor Hugo din “Cocosatul de la Notre Dame”. Continuam spre cartierul Latin si Panteon cu fatada realizata dupa cel din Roma (un memorial unde odihnesc ramasitele pamantesti ale marilor personalitati franceze, apoi Opera Garnier- o bijuterie arhitectonica de sec. XIX, Galeriile Lafayette, Place Pigale cu cele mai cunoscute cabarete din Paris, intre care si Moulin Rouge. Urcam in Montmartre la Basilica Sacre Coeur- construita in stil romano- bizantin dupa razboiul cu Prusia din 1870 si Place du Tertre, faimoasa din perioada in care Montmartre era “Mecca artei moderne” si refugiu pt. artisti, intre care Van Gogh, Pablo Picasso, Salvador Dali, s.a. Cazare la Paris.

Ziua 3. PARIS CHAMBORD -BLOIS -CHENONCEAUX RENNES (495 km)
Mic dejun. Timp liber in Paris in zilele 3 si 4 pentru vizite individuale cu transportul public sau excursie optionala de doua zile, cu noapte de cazare + mic dejun incluse in pret (105 € in momentul achizitionarii programului sau 125 € la o data ulterioara) pe Valea Loirei + Normandia. Incepem vizita cu Castelul Chambord, cel mai mare de pe Valea Loirei, care se distinge prin arhitectura sa renascentista de inspiratie franceza si prin interioarele spatioase. Inaltat in sec. al XVI-lea ca o resedinta pentru intalniri de vanatoare si baluri organizate de rege si de favoritii sai (un fel de “casa de vacanta” la dimensiuni regale), Chambord cucereste de la prima vedere cu aspectul sau de poveste creat de fatade, terase, acoperisuri precum si de amplasarea sa intr-un peisaj feeric. Urmeaza pitorescul orasel Blois, al carui castel a fost candva resedinta favorita a regilor Frantei, si unde ne vom plimba pe stradutele cu aspect medieval din centrul istoric. Atestat documentar in sec. IX, Cast. Blois a devenit o fortareata impunatoare in sec. XIII, iar dupa sec. XVI a inceput sa ia forma de castel primitor, deschis prin ferestre, balcoane si galerii de promenada foarte moderne si indraznete pentru vremurile acelea. Continuam cu castelul Chenonceaux, superb amplasat peste raul Cher, construit pe locul unei foste mori de vant fortificate. La prima vedere pare un pod peste apa, fiind supranumit “Castelul Doamnelor”, datorita personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra acestui castel, care cu greu poate fi incadrat intr-un stil architectural (fiind rezultatul unei imbinari interesante de gotic tarziu si renascentist). Interioarele renovate si amenajate dupa propria imaginatie a fiecarei proprietare, sunt impresionanate, iar florile care decoreza din belsug incaperile scot in evidenta feminitatea locului dand impresia unui castel vesel si plin de viata. Continuam deplasarea catre zona Rennes pentru cazare. Pentru turistii care nu participa la excursia pe Valea Loirei, recomandam deplasarea cu RER la Disneyland sau vizita la Muzeele Luvru si d`Orsay si la Centrul Pompidou cu Atelierul lui Brancusi. Seara va sugeram o ascensiune in Turnul Eiffel sau Croaziera pe Sena (cca 15 €).

Ziua 4. SAINT MALO LE MONT SAINT MICHEL PARIS (475 km)
Mic dejun. Timp liber in Paris pentru turistii care nu participa la excursia optionala “Valea Loirei + Normandia”, pentru vizite individuale cu transportul public. Excursia optionala continua cu vizita de dimineata in Saint Malo- “cetatea piratilor”, o fortareata aproape de necucerit, care adaposteste intre zidurile masive un oras fascinant, plin de cafenele si buticuri cu suveniruri. Legenda locului aminteste de piratii care, atacand corabiile spaniole incarcate cu aur din Americi, si-ar fi faurit o “comoara fabuloasa” ascunsa pe o insula necunoscuta din apropiere. Urmeaza Le Mont Saint Michel, supranumit “Minunea Occidentului”, o stanca de granit, ce se prezinta ca o insula sau peninsula, in functie de fluxul si refluxul Marii Manecii, mareele din jurul Muntelui fiind deosebit de spectaculoase. Acest loc (unicul necucerit de armatele engleze in timpul “Razboiului de 100 de ani”) adaposteste un sat si o Manastire Benedictina fortificata (sec.X), care atrag anual peste 1 milion de vizitatori. Inca fascinati de privelistea acestui monument UNESCO parasim Normandia si ne deplasam spre Paris pentru cazare.

Ziua 5. PARIS- Orasul Luminilor
Mic dejun. Timp liber in Paris pentru vizite individuale, cu transportul public. Recomandam sau vizita la Muzeele Luvru si d`Orsay si la Centrul Pompidou cu Atelierul lui Brancusi. Seara va sugeram o ascensiune in Turnul Eiffel sau Croaziera pe Sena (cca 15 €). Turistii care au mai vizitat Parisul sau nu sunt pasionati de vizitarea muzeelor se pot bucura de shopping in Galeriile Lafayette, Parisul rivalizand cu Milano ca rafinament si varietate a produselor “chic”. Intoarcere la acelasi hotel de la Paris pentru cazare.

Ziua 6. PARIS- BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in Paris. La pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.

EXTENSIE OPTIONALA (Se achita la inscriere) de la 95 Euro

Ziua 6. PARIS- BRUGES- GENT- BRUXELLES (cca. 375 km)
Mic dejun. Plecam spre Belgia unde vizitam pentru inceput Bruges, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul dintre cele mai bine conservate din Europa este parte din Patrimoniul UNESCO. Aici vom descoperi Piata Centrala- inima orasului, Primaria construita in sec. XIV in stil gotic flamboyant, Turnul Belfort- unul dintre cele mai proeminente simboluri ale orasului, Biserica Sf. Maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: “Fecioara cu pruncul” de Michelangelo. Urmeaza orasul Gent unde admiram bogatiile medievale din centrul orasului: Biserica St. Jacob cunoscuta pentru adevarata sa colectie de arta, Castelul Gravensteen- singurul loc din Belgia care reflecta stilul de trai din Evul Mediu, Primaria cu diferitele sale fatade (in stil gotic flamboyant si renascentist), Catedrala St. Bavo (a carei piatra de temelie a fost pusa inca din sec. al X-lea) si care impresioneaza prin arhitectura gotica si prin altarul sau deosebit. Continuam deplasarea spre Bruxelles, capitala Belgiei si a Uniunii Europene, pentru un tur de oras: Palatul Regal, sediul oficial al monarhiei belgiene, Palatul de Justitie- o impozanta constructie de sec. XIX, Grand Place- Marea Piata, monument UNESCO, inconjurata de cladiri gotice (foste bresle ale mestesugarilor) care ii dau un farmec aparte. Tot aici gasim Primaria- o frumoasa constructie gotica de sec. XV cu un turn de 96 m si Casa Regala de sec. XVI, in care nu a locuit niciodata un rege, iar in apropiere simpatica statuie Manneken Pis- unul dintre simbolurile orasului. Cazare in zona Bruxelles.

Ziua 7. BRUXELLES- BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in Bruxelles. Dupa pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.

ziua 1. bucuresti -paris
prezentare dimineata la ora 05.00 in aeroportul henri coanda din bucuresti pentru imbarcare la zborul spre paris. transfer din aeroport la hotelul de la paris. veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. timp liber in paris pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din romania. dupa pranz va veti putea prelua camera in hotel. pentru turistii din alte orase din romania din care exista zboruri spre paris, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. cazare la paris.

2. paris versailles
mic dejun. timp liber in paris. optional (15 €) dimineata vizitam palatul versailles, sediul puterii in timpul “regelui-soare” ludovic al xiv-lea, unul din cele mai mari si opulente palate din lume (2.300 camere) avand si unele dintre cele mai vaste gradini. revenind in paris, facem un tur al “orasului luminilor”: place de la concorde, arcul de triumf, champs elysees, podul alexandru al iii-lea, grand palais, petit palais, palais de chaillot, tour eiffel. urmeaza scoala militara, domul invalizilor (cu mormantul lui napoleon bonaparte), l`ille de la cite
leaganul antic si centrul spiritual al parisului, unde vizitam catedrala notre dame- cu fatada sa inconfundabila intre cele doua turnuri, devenite celebre datorita personajului lui victor hugo din “cocosatul de la notre dame”. continuam spre cartierul latin si panteon cu fatada realizata dupa cel din roma (un memorial unde odihnesc ramasitele pamantesti ale marilor personalitati franceze, apoi opera garnier- o bijuterie arhitectonica de sec. xix, galeriile lafayette, place pigale cu cele mai cunoscute cabarete din paris, intre care si moulin rouge. urcam in montmartre la basilica sacre coeur- construita in stil romano- bizantin dupa razboiul cu prusia din 1870 si place du tertre, faimoasa din perioada in care montmartre era “mecca artei moderne” si refugiu pt. artisti, intre care van gogh, pablo picasso, salvador dali, s.a. cazare la paris.

3. paris chambord -blois -chenonceaux rennes (495 km)
mic dejun. timp liber in paris in zilele 3 si 4 pentru vizite individuale cu transportul public sau excursie optionala de doua zile, cu noapte de cazare + mic dejun incluse in pret (105 € in momentul achizitionarii programului sau 125 € la o data ulterioara) pe valea loirei + normandia. incepem vizita cu castelul chambord, cel mai mare de pe valea loirei, care se distinge prin arhitectura sa renascentista de inspiratie franceza si prin interioarele spatioase. inaltat in sec. al xvi-lea ca o resedinta pentru intalniri de vanatoare si baluri organizate de rege si de favoritii sai (un fel de “casa de vacanta” la dimensiuni regale), chambord cucereste de la prima vedere cu aspectul sau de poveste creat de fatade, terase, acoperisuri precum si de amplasarea sa intr-un peisaj feeric. urmeaza pitorescul orasel blois, al carui castel a fost candva resedinta favorita a regilor frantei, si unde ne vom plimba pe stradutele cu aspect medieval din centrul istoric. atestat documentar in sec. ix, cast. blois a devenit o fortareata impunatoare in sec. xiii, iar dupa sec. xvi a inceput sa ia forma de castel primitor, deschis prin ferestre, balcoane si galerii de promenada foarte moderne si indraznete pentru vremurile acelea. continuam cu castelul chenonceaux, superb amplasat peste raul cher, construit pe locul unei foste mori de vant fortificate. la prima vedere pare un pod peste apa, fiind supranumit “castelul doamnelor”, datorita personajelor istorice feminine care si-au lasat amprenta asupra acestui castel, care cu greu poate fi incadrat intr-un stil architectural (fiind rezultatul unei imbinari interesante de gotic tarziu si renascentist). interioarele renovate si amenajate dupa propria imaginatie a fiecarei proprietare, sunt impresionanate, iar florile care decoreza din belsug incaperile scot in evidenta feminitatea locului dand impresia unui castel vesel si plin de viata. continuam deplasarea catre zona rennes pentru cazare. pentru turistii care nu participa la excursia pe valea loirei, recomandam deplasarea cu rer la disneyland sau vizita la muzeele luvru si d`orsay si la centrul pompidou cu atelierul lui brancusi. seara va sugeram o ascensiune in turnul eiffel sau croaziera pe sena (cca 15 €).

4. saint malo le mont saint michel paris (475 km)
mic dejun. timp liber in paris pentru turistii care nu participa la excursia optionala “valea loirei + normandia”, pentru vizite individuale cu transportul public. excursia optionala continua cu vizita de dimineata in saint malo- “cetatea piratilor”, o fortareata aproape de necucerit, care adaposteste intre zidurile masive un oras fascinant, plin de cafenele si buticuri cu suveniruri. legenda locului aminteste de piratii care, atacand corabiile spaniole incarcate cu aur din americi, si-ar fi faurit o “comoara fabuloasa” ascunsa pe o insula necunoscuta din apropiere. urmeaza le mont saint michel, supranumit “minunea occidentului”, o stanca de granit, ce se prezinta ca o insula sau peninsula, in functie de fluxul si refluxul marii manecii, mareele din jurul muntelui fiind deosebit de spectaculoase. acest loc (unicul necucerit de armatele engleze in timpul “razboiului de 100 de ani”) adaposteste un sat si o manastire benedictina fortificata (sec.x), care atrag anual peste 1 milion de vizitatori. inca fascinati de privelistea acestui monument unesco parasim normandia si ne deplasam spre paris pentru cazare.

5. paris- orasul luminilor
mic dejun. timp liber in paris pentru vizite individuale, cu transportul public. recomandam sau vizita la muzeele luvru si d`orsay si la centrul pompidou cu atelierul lui brancusi. seara va sugeram o ascensiune in turnul eiffel sau croaziera pe sena (cca 15 €). turistii care au mai vizitat parisul sau nu sunt pasionati de vizitarea muzeelor se pot bucura de shopping in galeriile lafayette, parisul rivalizand cu milano ca rafinament si varietate a produselor “chic”. intoarcere la acelasi hotel de la paris pentru cazare.

6. paris- bucuresti
mic dejun. dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in paris. la pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre romania.

extensie optionala (se achita la inscriere) de la 95 euro

6. paris- bruges- gent- bruxelles (cca. 375 km)
mic dejun. plecam spre belgia unde vizitam pentru inceput bruges, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric, unul dintre cele mai bine conservate din europa este parte din patrimoniul unesco. aici vom descoperi piata centrala- inima orasului, primaria construita in sec. xiv in stil gotic flamboyant, turnul belfort- unul dintre cele mai proeminente simboluri ale orasului, biserica sf. maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: “fecioara cu pruncul” de michelangelo. urmeaza orasul gent unde admiram bogatiile medievale din centrul orasului: biserica st. jacob cunoscuta pentru adevarata sa colectie de arta, castelul gravensteen- singurul loc din belgia care reflecta stilul de trai din evul mediu, primaria cu diferitele sale fatade (in stil gotic flamboyant si renascentist), catedrala st. bavo (a carei piatra de temelie a fost pusa inca din sec. al x-lea) si care impresioneaza prin arhitectura gotica si prin altarul sau deosebit. continuam deplasarea spre bruxelles, capitala belgiei si a uniunii europene, pentru un tur de oras: palatul regal, sediul oficial al monarhiei belgiene, palatul de justitie- o impozanta constructie de sec. xix, grand place- marea piata, monument unesco, inconjurata de cladiri gotice (foste bresle ale mestesugarilor) care ii dau un farmec aparte. tot aici gasim primaria- o frumoasa constructie gotica de sec. xv cu un turn de 96 m si casa regala de sec. xvi, in care nu a locuit niciodata un rege, iar in apropiere simpatica statuie manneken pis- unul dintre simbolurile orasului. cazare in zona bruxelles.

7. bruxelles- bucuresti
mic dejun. dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in bruxelles. dupa pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre romania.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
30 Iunie 2018 329 €
Data plecare Tarif
11 August 2018 345 €

tarife incepand de la 329 €

Servicii incluse

- Zbor Bucuresti- Paris si retur (sau din Bruxelles pentru turistii care achita extensia optionala), Bagaj de Cala inclus
- 5 cazari cu mic dejun in hotel Ibis sau Campanille
- Ghid insotitor din seara primei zile pana dimineata ultimei zile din program, in rest asistenta turistica.

Servicii neincluse

- Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 55 lei
- Excursiile si vizitele optionale conform program.
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
**Taxe Aeroport + transfer Aeroport-hotel-Aerop.199 €

Observatii

Grup minim 35 pers., turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Excursiile optionale se organizeaza cu un grup minim de 25 pers.
REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel