Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit avion Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate: Madrid, Bilbao, Guernica y Luno, San Sebastian, Biarritz, Toledo

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Madrid
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni pentru zborul Bucuresti – Madrid. Transfer la Madrid, asezat in centrul peninsulei Iberice, pe raul Manzanores si la o altitudine de mai mult de 650 metri, Madridul de pe platoul Castilian reprezinta combinatia perfecta intre altitudinea inalta si briza montana, care genereaza o atmosfera unica. Transfer si cazare la Hotel Praga, C/Antonio Lopez 65, 28019 Madrid, Spania. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 2: Madrid
Tur panoramic: Palatul Regal, Teatrul Regal, Parcul Buen Retiro, Bulevardul Gran Via, Piata Spaniei, Puerta del Sol, Piata Columb, Plata Cibeles. Dupa amiaza timp liber in Madrid pentru cumparaturi, plimbare. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Madrid – Escorial Valea celor Cazuti (56 km)
Excursie optionala de ½ zi la Manastirea San Lorenzo din EI Escorial, simbol al maretiei Imperiului spaniol si Valea celor Cazuti, monumentala basilica in stanca muntelui sapata in memoria victimelor Razboiului Civil. Aici se gaseste mormantul Generalului Franco. Dupa amiaza timp liber pentru vizita Muzeul Prado, pinacoteca faimoasa pentru panzele clasicilor spanioli: Goya, EI Greco, Zurbaran, Velasquez. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Madrid- Bilbao – Guggenheim – Guernica
Excursie optionala la Bilbao – Guggenheim – Guernica – la numai 14 km de Oceanul Atlantic, in estuarul creat de Nervion, este capitala provinciei Vizcaya, port si centru industrial, unul dintre cele mai moderne orase din Europa de sud (in 2010 a primit premiul Nobel pentru urbanism). Intr-un tur panoramic de-a lungul apei vom admira podurile, unul dintre acestea fiind construit de marele arhitect spaniol contemporan Santiago Calatrava, Universitatea Deusto, Primaria, cartierul cel mai vechi, numit “Las siete calles” – cele 7 strazi. Vom continua pe Gran via, admirand palate, teatre, sedii ale unor institutii importante. Ne oprim apoi la Muzeul Guggenheim, un edificiu emblematic (premiul Pritzker pentru arhitectura) – o sculptura gigantica din titan, calcar si cristal, situata in zona industriala, pe malul apei Nervion. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Madrid – San Sebastian si Biarritz – “Pe plaja Regilor”
Excursie optionala la San Sebastian – Donostia – in limba basca, este cunoscut drept “perla Cantabriei”, asezat intr-un golf in forma de scoica, strajuit de munti, are doua plaje cu nisip fin, care formeaza o curba aproape perfecta: Concha si Ondarreta. Dupa o plimbare pe malul oceanului, vom urca pe muntele Igueldo, din apropiere, pentru o panorama deosebita. Biarritz – la mai putin de 25 km de granita cu Spania, asezata pe malul Oceanului Atlantic pe o lungime de 4 km, eleganta statiune balneara din sud-vestul Frantei era altadata locul de vilegiatura preferat de nobili, oras imperial cu palatul daruit imparatesei Eugenie de catre Napoleon III, azi – capitala europeana pentru surf. Stanca Fecioarei este una dintre emblemele orasului, o pasarela lucrata in atelierele Eiffel, leaga tarmul de stanca. Cazinoul este in stil Art Deco si este asezat aproape de plaja. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 6: Madrid – Toledo
Excursie optionala la Toledo este unul din cele mai vechi orase din peninsula Iberica. De altfel, intre Toledo si Madrid se inalta, in varful unui deal numit EI Cerro de Los Angeles (Dealul ingerilor), considerat a fi centrul geografic al Spaniei, o statuie a mantuitorului Iisus, simbol al Spaniei catolice.

Ziua 7: Madrid – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun.

ziua 1: bucuresti – madrid
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda otopeni pentru zborul bucuresti – madrid. transfer la madrid, asezat in centrul peninsulei iberice, pe raul manzanores si la o altitudine de mai mult de 650 metri, madridul de pe platoul castilian reprezinta combinatia perfecta intre altitudinea inalta si briza montana, care genereaza o atmosfera unica. transfer si cazare la hotel praga, c/antonio lopez 65, 28019 madrid, spania. mese incluse: mic dejun.

2: madrid
tur panoramic: palatul regal, teatrul regal, parcul buen retiro, bulevardul gran via, piata spaniei, puerta del sol, piata columb, plata cibeles. dupa amiaza timp liber in madrid pentru cumparaturi, plimbare. mese incluse: mic dejun.

3: madrid – escorial valea celor cazuti (56 km)
excursie optionala de ½ zi la manastirea san lorenzo din ei escorial, simbol al maretiei imperiului spaniol si valea celor cazuti, monumentala basilica in stanca muntelui sapata in memoria victimelor razboiului civil. aici se gaseste mormantul generalului franco. dupa amiaza timp liber pentru vizita muzeul prado, pinacoteca faimoasa pentru panzele clasicilor spanioli: goya, ei greco, zurbaran, velasquez. mese incluse: mic dejun.

4: madrid- bilbao – guggenheim – guernica
excursie optionala la bilbao – guggenheim – guernica – la numai 14 km de oceanul atlantic, in estuarul creat de nervion, este capitala provinciei vizcaya, port si centru industrial, unul dintre cele mai moderne orase din europa de sud (in 2010 a primit premiul nobel pentru urbanism). intr-un tur panoramic de-a lungul apei vom admira podurile, unul dintre acestea fiind construit de marele arhitect spaniol contemporan santiago calatrava, universitatea deusto, primaria, cartierul cel mai vechi, numit “las siete calles” – cele 7 strazi. vom continua pe gran via, admirand palate, teatre, sedii ale unor institutii importante. ne oprim apoi la muzeul guggenheim, un edificiu emblematic (premiul pritzker pentru arhitectura) – o sculptura gigantica din titan, calcar si cristal, situata in zona industriala, pe malul apei nervion. mese incluse: mic dejun.

5: madrid – san sebastian si biarritz – “pe plaja regilor”
excursie optionala la san sebastian – donostia – in limba basca, este cunoscut drept “perla cantabriei”, asezat intr-un golf in forma de scoica, strajuit de munti, are doua plaje cu nisip fin, care formeaza o curba aproape perfecta: concha si ondarreta. dupa o plimbare pe malul oceanului, vom urca pe muntele igueldo, din apropiere, pentru o panorama deosebita. biarritz – la mai putin de 25 km de granita cu spania, asezata pe malul oceanului atlantic pe o lungime de 4 km, eleganta statiune balneara din sud-vestul frantei era altadata locul de vilegiatura preferat de nobili, oras imperial cu palatul daruit imparatesei eugenie de catre napoleon iii, azi – capitala europeana pentru surf. stanca fecioarei este una dintre emblemele orasului, o pasarela lucrata in atelierele eiffel, leaga tarmul de stanca. cazinoul este in stil art deco si este asezat aproape de plaja. mese incluse: mic dejun.

6: madrid – toledo
excursie optionala la toledo este unul din cele mai vechi orase din peninsula iberica. de altfel, intre toledo si madrid se inalta, in varful unui deal numit ei cerro de los angeles (dealul ingerilor), considerat a fi centrul geografic al spaniei, o statuie a mantuitorului iisus, simbol al spaniei catolice.

7: madrid – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul spre bucuresti. sosire in bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Iulie 2017 395 €
Data plecare Tarif
10 Octombrie 2017 395 €
Data plecare Tarif
14 Noiembrie 2017 395 €

tarife incepand de la 395 €

Servicii incluse

6 nopti cazare la hotel 3* in Madrid cu mic dejun
Transferuri aeroport – hotel – aeroport, tur panoramic de Madrid
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxe aeroport si securitate 135 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Taxa de oras si taxele gurvernamentale
Intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale

Observatii

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours