Vizualizezi oferta circuit Spania, vacanta Spania.

Circuit avion Spania

Circuit Spania
  • Tari: Spania
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Madrid
Intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Henri Coanda Otopeni pentru zborul Bucuresti–Madrid- Transfer la Madrid, asezat in centrul peninsulei Iberice, pe raul Manzanores si la o altitudine de mai mult de 650 metri, Madridul de pe platoul Castilian reprezinta combinatia perfecta intre altitudinea inalta si briza montana, care genereaza o atmosfera unica. Transfer si cazare la Hotel Silken Torre Garden, Hermanos Garcia Noblejas 190 BIS – 28037 – Madrid, Madrid, Spain. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 2: Madrid
Tur panoramic: Palatul Regal, Teatrul Regal, Parcul Buen Retiro, Bulevardul Gran Via, Piata Spaniei, Puerta del Sol, Piata Columb, Plata Cibeles. Dupa amiaza timp liber in Madrid pentru cumparaturi, plimbare. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Madrid – Escorial, Valea celor Cazuti (56 km)
Excursie optionala de ½ zi la Manastirea San Lorenzo din EI Escorial, simbol al maretiei Imperiului spaniol si Valea celor Cazuti, monumentala basilica in stanca muntelui sapata in memoria victimelor Razboiului Civil. Aici se gaseste mormantul Generalului Franco. Dupa amiaza timp liber pentru vizita Muzeul Prado, pinacoteca faimoasa pentru panzele clasicilor spanioli: Goya, EI Greco, Zurbaran, Velasquez. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Madrid- Avia si Salamanca
Excursie optionala Avia si Salamanca – în acest tur, veți învăța legendele și istoria ambelor locuri. Tur în jurul Avila într-un mod dinamic, prietenos și amuzant. Vei ajunge să cunoască meterezelor Avila, San Vicente Altar și Catedrala Avila. În Salamanca, veți avea posibilitatea de a vizita moștenirea patrimoniala, cu colțuri și detalii nenumărate.. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 5: Madrid- Bilbao
Timp liber la dispozitie sau Excursie optionala la Bilbao, numit Bilbo in limba basca, este al saselea oras ca marime din Spania, cel mai impresionant port si principalul centru industrial din nordul tarii.Situat pe raul Nervión, la 14 km distanta de tarmul marii, Bilbao este si cel mai important oras din regiunea Tara Basca. Se pleaca cu taxiul la cursa de linie ce ne va duce la Bilbao – 07:00-12:00, timp liber la dispozitie , ne reantoarcem cu cursa de linie 18:00-22:45. Mese incluse: Mic dejun.Tarif excursie optionala: 135 Euro, include transfer hotel cursa de linie ruta: Madrid- Bilbao- Madrid- hotel si asistenta turistica in limba romana.

Ziua 6: Madrid – Toledo
Excursie optionala la Toledo este unul din cele mai vechi orase din peninsula Iberica. De altfel, intre Toledo si Madrid se inalta, in varful unui deal numit EI Cerro de Los Angeles (Dealul ingerilor), considerat a fi centrul geografic al Spaniei, o statuie a mantuitorului Iisus, simbol al Spaniei catolice.

Ziua 7: Madrid
Timp liber la dispozitie. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 8: Madrid – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul spre Bucuresti. Sosire in Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun

ziua 1: bucuresti – madrid
intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul henri coanda otopeni pentru zborul bucuresti–madrid- transfer la madrid, asezat in centrul peninsulei iberice, pe raul manzanores si la o altitudine de mai mult de 650 metri, madridul de pe platoul castilian reprezinta combinatia perfecta intre altitudinea inalta si briza montana, care genereaza o atmosfera unica. transfer si cazare la hotel silken torre garden, hermanos garcia noblejas 190 bis – 28037 – madrid, madrid, spain. mese incluse: mic dejun.

2: madrid
tur panoramic: palatul regal, teatrul regal, parcul buen retiro, bulevardul gran via, piata spaniei, puerta del sol, piata columb, plata cibeles. dupa amiaza timp liber in madrid pentru cumparaturi, plimbare. mese incluse: mic dejun.

3: madrid – escorial, valea celor cazuti (56 km)
excursie optionala de ½ zi la manastirea san lorenzo din ei escorial, simbol al maretiei imperiului spaniol si valea celor cazuti, monumentala basilica in stanca muntelui sapata in memoria victimelor razboiului civil. aici se gaseste mormantul generalului franco. dupa amiaza timp liber pentru vizita muzeul prado, pinacoteca faimoasa pentru panzele clasicilor spanioli: goya, ei greco, zurbaran, velasquez. mese incluse: mic dejun.

4: madrid- avia si salamanca
excursie optionala avia si salamanca – în acest tur, veți învăța legendele și istoria ambelor locuri. tur în jurul avila într-un mod dinamic, prietenos și amuzant. vei ajunge să cunoască meterezelor avila, san vicente altar și catedrala avila. În salamanca, veți avea posibilitatea de a vizita moștenirea patrimoniala, cu colțuri și detalii nenumărate.. mese incluse: mic dejun.

5: madrid- bilbao
timp liber la dispozitie sau excursie optionala la bilbao, numit bilbo in limba basca, este al saselea oras ca marime din spania, cel mai impresionant port si principalul centru industrial din nordul tarii.situat pe raul nervión, la 14 km distanta de tarmul marii, bilbao este si cel mai important oras din regiunea tara basca. se pleaca cu taxiul la cursa de linie ce ne va duce la bilbao – 07:00-12:00, timp liber la dispozitie , ne reantoarcem cu cursa de linie 18:00-22:45. mese incluse: mic dejun.tarif excursie optionala: 135 euro, include transfer hotel cursa de linie ruta: madrid- bilbao- madrid- hotel si asistenta turistica in limba romana.

6: madrid – toledo
excursie optionala la toledo este unul din cele mai vechi orase din peninsula iberica. de altfel, intre toledo si madrid se inalta, in varful unui deal numit ei cerro de los angeles (dealul ingerilor), considerat a fi centrul geografic al spaniei, o statuie a mantuitorului iisus, simbol al spaniei catolice.

7: madrid
timp liber la dispozitie. mese incluse: mic dejun.

8: madrid – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul spre bucuresti. sosire in bucuresti. mese incluse: mic dejun

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Iulie 2017 395 €
Data plecare Tarif
10 Octombrie 2017 395 €
Data plecare Tarif
14 Noiembrie 2017 395 €

tarife incepand de la 395 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Madrid si retur
7 nopti cazare la hotel 3*** in Madrid cu mic dejun
Transferuri aeroport – hotel – aeroport
Tur panoramic de Madrid
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxe aeroport si securitate – 135 Euro / persoana
Asigurarea medicala
Taxa de oras si taxele gurvernamentale
Intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale

Observatii

Bucuresti – Madrid: 08:15 – 11:15
Madrid – Bucuresti:12:15 – 16:50


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours