Vizualizezi oferta circuit Indonezia, vacanta Indonezia.

Circuit avion Indonezia

Circuit Indonezia
  • Tari: Indonezia
  • Orase tranzitate: Yogyakarta

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Yogyakarta
Intalnire pe aeroportul Henri Coanda,cu insotitorul de grup si imbarcare pentru zborul spre Yogyakarta.

Ziua 2: Yogyakarta – Templul Prambanan – Kotagede (2 nopti)
Sosire pe aeroportul Yogyakarta. Intalnire cu reprezentantul agentiei locale. Vizita la Templul hindus Prambanan, ce dateaza din sec. IX si este dedicat Trimurti – triada de zeitati hinduse (Brahma, Vishnu si Shiva). Cel mai mare templu din complex este cel al lui Shiva, cu inaltimea de 47 m. Transfer in zona istorica Kotagede cu stradute inguste si case vechi, renumita pentru o veche traditie a fauririi produselor din argint. Seara, transfer la hotel.

Ziua 3: Yogyakarta – Palatul Sultanului – Templul Borobudur – Pasul Ketep
Tur de o zi al orasului Yogyakarta, destinatie culturala si fosta capitala a Indoneziei intre 1945-1949. Turul include: Palatul Sultanului, Vechiul Palat de Apa Taman Sari (fosta gradina regala), Templul Mendut. Cel mai mare templu budist din lume este Templul Borobudur, ce face parte din Patrimoniul UNESCO, numele sau provenind de la “Vihara Buddha Uhr” care inseamna “Manastirea budista de pe deal”, fiind situat pe o terasa la 265 m altitudine. Templul a fost construit in sec. VIII, cu 300 ani inaintea mai cunoscutului Angkor Wat din Cambodgia si a fost dezgropat in 1815 de sub cenusa vulcanica. Masa de pranz se ia la restaurantul Plataran. Dupa masa se viziteaza Pasul Ketep, de unde se poate admira vulcanul Merapi. Seara, transfer in centrul orasului si plimbare cu becak (tricicleta tipica locala) pe celebra strada turistica Malioboro. Intoarcere la hotel. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Yogyakarta – Semarang – Pangkalan (2 nopti)
Plecare devreme de la hotel si transfer la Semarang. Zbor domestic pana la Pangkalan Bun, poarta de intrare in Insula Borneo, numita si Kalimantan, cea mai mare insula din Asia si a treia din lume dupa Groenlanda si Noua Guinee. Teritoriul insulei Borneo este impartit intre trei tari: Indonezia (73%), Malaysia (26%) si Brunei (1%). Sosire si transfer in Parcul National Tanjung Putting, via Kumay. Cina si cazare in cabana tipica locala. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 5: Parcul National Tanjung Putting
Ziua este dedicata explorarii centrului de conservare a urangutanilor din Parcul National Tanjung Putting. Tanjung Putting este o rezervatie naturala creata de guvernul colonial olandez in 1935 si a devenit rezervatie a biosferei in 1977 si parc national in 1982. Suprafata este de 3040 kmp, in mare parte fiind teren mlastinos si paduri de mangrove. Parcul este celebru la nivel mondial pentru Programul de Cercetare si Conservare a Urangutanilor coordonat de la Tabara Leakey. Urangutanii sunt in prezent specie pe cale de disparitie si acesta este printre ultimele locuri unde ei pot fi vazuti in habitatul lor natural. Mese incluse: mic dejun, pranz la pachet si cina.

Ziua 6: Pangkalan – Jakarta (1 noapte)
Transfer la aeroportul Pangkalan Bun pentru zbor la Jakarta. Sosire in capitala Indoneziei si transfer la hotel. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Jakarta – Medan – Parapat – Insula Samosir (2 nopti)
Transfer la aeroport pentru zbor de dimineata la Medan (Insula Sumatra). Transfer in Parapat si apoi transfer cu vaporasul pe Insula Samosir, unicat prin faptul ca este o insula situata in mijloc unei alte insule – Sumatra. Cina si cazare la Hotel Toledo Inn. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 8: Insula Samosir
Astazi vom explora aceasta frumoasa insula: satul Tomok, Mormantul regelui antic Sidabutar, vizita la o casa traditionala batak pentru a descoperi simbolurile insulei – papusile de lemn Sigale Gale folosite in dansurile funebre de catre etnicii populatiei locale Batak si dansurile tribale Tor Tor. Cina si cazare. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 9: Samosir – Brastagi – Cascada Piso (1 noapte)
Transfer in Brastagi. Se viziteaza cascada Sipiso Piso, cea mai inalta din Indonezia (120 m), care este alimentata de un izbuc carstic de pe platoul Karo. Vom vizita apoi satul Pematang Purba, unde se pot admira fostele casele tribale ale capeteniilor civilizatiei Simalungan Batak (1624-1947), tranformate in prezent in muzee. Stilul arhitectural al caselor, construite din lemn si avand culorile traditionale batak rosu, negru si alb, denota si inclinatia fostei dinastii catre spiritualitate si magie neagra. Seara, transfer la hotel in Brastagi. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 10: Brastagi – Medan – Kuala Lumpur – Bucuresti
Transfer la aeroportul Medan pentru zbor de retur catre Bucuresti, via Kuala Lumpur. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – yogyakarta
intalnire pe aeroportul henri coanda,cu insotitorul de grup si imbarcare pentru zborul spre yogyakarta.

2: yogyakarta – templul prambanan – kotagede (2 nopti)
sosire pe aeroportul yogyakarta. intalnire cu reprezentantul agentiei locale. vizita la templul hindus prambanan, ce dateaza din sec. ix si este dedicat trimurti – triada de zeitati hinduse (brahma, vishnu si shiva). cel mai mare templu din complex este cel al lui shiva, cu inaltimea de 47 m. transfer in zona istorica kotagede cu stradute inguste si case vechi, renumita pentru o veche traditie a fauririi produselor din argint. seara, transfer la hotel.

3: yogyakarta – palatul sultanului – templul borobudur – pasul ketep
tur de o zi al orasului yogyakarta, destinatie culturala si fosta capitala a indoneziei intre 1945-1949. turul include: palatul sultanului, vechiul palat de apa taman sari (fosta gradina regala), templul mendut. cel mai mare templu budist din lume este templul borobudur, ce face parte din patrimoniul unesco, numele sau provenind de la “vihara buddha uhr” care inseamna “manastirea budista de pe deal”, fiind situat pe o terasa la 265 m altitudine. templul a fost construit in sec. viii, cu 300 ani inaintea mai cunoscutului angkor wat din cambodgia si a fost dezgropat in 1815 de sub cenusa vulcanica. masa de pranz se ia la restaurantul plataran. dupa masa se viziteaza pasul ketep, de unde se poate admira vulcanul merapi. seara, transfer in centrul orasului si plimbare cu becak (tricicleta tipica locala) pe celebra strada turistica malioboro. intoarcere la hotel. mese incluse: mic dejun.

4: yogyakarta – semarang – pangkalan (2 nopti)
plecare devreme de la hotel si transfer la semarang. zbor domestic pana la pangkalan bun, poarta de intrare in insula borneo, numita si kalimantan, cea mai mare insula din asia si a treia din lume dupa groenlanda si noua guinee. teritoriul insulei borneo este impartit intre trei tari: indonezia (73%), malaysia (26%) si brunei (1%). sosire si transfer in parcul national tanjung putting, via kumay. cina si cazare in cabana tipica locala. mese incluse: mic dejun si cina.

5: parcul national tanjung putting

este dedicata explorarii centrului de conservare a urangutanilor din parcul national tanjung putting. tanjung putting este o rezervatie naturala creata de guvernul colonial olandez in 1935 si a devenit rezervatie a biosferei in 1977 si parc national in 1982. suprafata este de 3040 kmp, in mare parte fiind teren mlastinos si paduri de mangrove. parcul este celebru la nivel mondial pentru programul de cercetare si conservare a urangutanilor coordonat de la tabara leakey. urangutanii sunt in prezent specie pe cale de disparitie si acesta este printre ultimele locuri unde ei pot fi vazuti in habitatul lor natural. mese incluse: mic dejun, pranz la pachet si cina.

6: pangkalan – jakarta (1 noapte)
transfer la aeroportul pangkalan bun pentru zbor la jakarta. sosire in capitala indoneziei si transfer la hotel. mese incluse: mic dejun.

7: jakarta – medan – parapat – insula samosir (2 nopti)
transfer la aeroport pentru zbor de dimineata la medan (insula sumatra). transfer in parapat si apoi transfer cu vaporasul pe insula samosir, unicat prin faptul ca este o insula situata in mijloc unei alte insule – sumatra. cina si cazare la hotel toledo inn. mese incluse: mic dejun si cina.

8: insula samosir
astazi vom explora aceasta frumoasa insula: satul tomok, mormantul regelui antic sidabutar, vizita la o casa traditionala batak pentru a descoperi simbolurile insulei – papusile de lemn sigale gale folosite in dansurile funebre de catre etnicii populatiei locale batak si dansurile tribale tor tor. cina si cazare. mese incluse: mic dejun si cina.

9: samosir – brastagi – cascada piso (1 noapte)
transfer in brastagi. se viziteaza cascada sipiso piso, cea mai inalta din indonezia (120 m), care este alimentata de un izbuc carstic de pe platoul karo. vom vizita apoi satul pematang purba, unde se pot admira fostele casele tribale ale capeteniilor civilizatiei simalungan batak (1624-1947), tranformate in prezent in muzee. stilul arhitectural al caselor, construite din lemn si avand culorile traditionale batak rosu, negru si alb, denota si inclinatia fostei dinastii catre spiritualitate si magie neagra. seara, transfer la hotel in brastagi. mese incluse: mic dejun.

10: brastagi – medan – kuala lumpur – bucuresti
transfer la aeroportul medan pentru zbor de retur catre bucuresti, via kuala lumpur. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
31 Martie 2018 1,411 €
Data plecare Tarif
28 Aprilie 2018 1,411 €
Data plecare Tarif
15 Mai 2018 1,411 €
Data plecare Tarif
02 Septembrie 2018 1,411 €
Data plecare Tarif
01 Octombrie 2018 1,411 €
Data plecare Tarif
03 Noiembrie 2018 1,411 €
Data plecare Tarif
27 Decembrie 2018 1,411 €

tarife incepand de la 1,411 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Yogyakarta/Medan – Bucuresti
8 nopti de cazare cu mic dejun
Transport cu autocar/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Mesele specificate in program
Servicii ghid local
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport (460 euro/persoana)
Taxa viza Indonezia
Intrarile la obiectivele turistice
Asigurarea medicala
Asigurarea storno

Observatii

ORAR ZBOR
Plecari Sosiri
Bucuresti 15:40-Dubai -21:25
Dubai 02:30-Singapore-14:05
Singapore15:25-Yogyakarta -17:05
Meda 07:10-Kuala Lumpur -09:10
Kuala Lumpur 10:20-Dubai -13:20
Dubai 19:10
-Otopeni 23:30

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 de platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours