Vizualizezi oferta circuit Islanda, vacanta Islanda.

Circuit avion Islanda

Circuit Islanda
  • Tari: Islanda
  • Orase tranzitate: Reykjavik

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Reykjavik (6 Nopti)
Intalnire pe aeroportul Otopeni pentru zborul spre capitala Islandei. Sosire Reykjavik – capitala cea mai nordica din Europa, un oras ingrijit cu cladiri albe din lemn si biserici modeste de fier. Inima orasului este centrul vechi, unde veti gasi o serie de muzee printre care se numara si Muzeul National, care va ofera o imagine fascinanta a istoriei si culturii Islandei. Ne indreptam catre hotel. Cazare in zona Reykjavik la Hotel Hafnarfjordur, Reykjavikurvegur 72, Hafnarfjordur, Reykjavik 220, Iceland. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 2: Reykjavik
Dimineata tur panoramic de oras Reykjavik ce include principalele atractii turistice: Centru Vechi, The Perlan (punct de belvedere), Catedrala Nationala, Primaria, Locul Tjornin, Parlamentul, Muzeul National al Islandei, resedinta prezidentiala, vechiul port, Biserica Hallgrimskirkja ,Muzeul Saga din Pearl. Se viziteaza Muzeul de Sculptura Asmundur Sveinsson.

Ziua 3: Reykjavik & Laguna Albastra (60 Km)
Incursiune in lumea apelor, la Laguna Albastra, un complex spa geotermal situat la 30 de minute in afara orasului, una din marile atractii ale Islandei. Vom avea prilejul sa facem baie in apa care clocoteste din campuri de lava suprarealiste. Datorita bogatiei in minerale, Laguna Albastra fuctioneaza si ca centru curativ, cu efecte terapeutice miraculoase asupra pielii. Frumusetea acestei ape te va uimi de la departare, avand o culoare albastra asemenea unei zile senine de vara. Apa albastra din laguna este cunoscuta pentru beneficiile ce le aduce trupului uman, aceasta apa fiind incalzita natural de activitatea vulcanilor. O baie in laguna este o activitate de pe urma careia va veti simti revigorati, efectele benefice ale apei geotermale fiind confirmate de-a lungul vremii de specialisti. Se spune ca baia si tratamentele cu namol din Laguna intineresc pielea barbatilor cu pana la 4 ani pe cand pe a femeilor cu pana la 10 ani Pe drum vom face o oprire in oraselul Reykjanes transformat dintr-o asezare vikinga intr-un orasel authentic de pescari. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 4: Coasta De Sud & Laguna Glaciara Jokulsarlon (460 Km)
Excursie optionala pe coasta sudica, unde se afla 3 minuni naturale si situri istorice. Supranumit “Cercul de Aur” este cel mai popular traseu al Islandei, cuprinde cel mai mare gheizer, cea mai mare cascada si unul dintre cele mai vechi parlamente ale lumii. La Geysir, marele izvor termal care a dat lumii un nume pentru acest fenomen dramatic. Vizitam Parcul National Skaftafell, impresionantele Cascade Seljalandsfoss si Skogafoss, izvorul Strokur (“Freamatul”) unde au loc eruptii de apa sulfuroasa la intervale de 10 min, admiram Ghetarul Oraefajokull, cel mai mare vulcan al Islandei si ajungem la Laguna glaciara Jokulsarlon. Vatnajokull, plutind incet spre ocean, aflat la numai 1 km distanta. Ne vom imbarca apoi intr-un vaporas special, construit sa mearga atat pe apa cat si pe uscat, pentru o minunata plimbare pe Laguna, navigand printre banchize si iceberg-uri. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: Reykjavik – Parcul National Thingvellir (60 Km)
Incursiune in Parcul National Thingvellir – patrimoniu UNESCO, un loc unde se intalnesc cateva dintre minunile naturii: gheizerul Strokkuss, izvoare termale, campuri de lova,flora si fauna specifice. Seara se poate opta pentru o excursie la Luminile misterioase ale nordului. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Safari Nautic
Optional puteti merge intr-un safari nautic, imbarcati la bordul unui vaporas elegant, care ne va duce in largul coastei, unde vom intalni numeroase specii de balene, veti avea ocazia unica de a le urmari in habitatul lor natural. Timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 7: Reykjavik-Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse:mic dejun la hotel.

ziua 1: bucuresti – reykjavik (6 nopti)
intalnire pe aeroportul otopeni pentru zborul spre capitala islandei. sosire reykjavik – capitala cea mai nordica din europa, un oras ingrijit cu cladiri albe din lemn si biserici modeste de fier. inima orasului este centrul vechi, unde veti gasi o serie de muzee printre care se numara si muzeul national, care va ofera o imagine fascinanta a istoriei si culturii islandei. ne indreptam catre hotel. cazare in zona reykjavik la hotel hafnarfjordur, reykjavikurvegur 72, hafnarfjordur, reykjavik 220, iceland. mese incluse: mic dejun.

2: reykjavik
dimineata tur panoramic de oras reykjavik ce include principalele atractii turistice: centru vechi, the perlan (punct de belvedere), catedrala nationala, primaria, locul tjornin, parlamentul, muzeul national al islandei, resedinta prezidentiala, vechiul port, biserica hallgrimskirkja ,muzeul saga din pearl. se viziteaza muzeul de sculptura asmundur sveinsson.

3: reykjavik & laguna albastra (60 km)
incursiune in lumea apelor, la laguna albastra, un complex spa geotermal situat la 30 de minute in afara orasului, una din marile atractii ale islandei. vom avea prilejul sa facem baie in apa care clocoteste din campuri de lava suprarealiste. datorita bogatiei in minerale, laguna albastra fuctioneaza si ca centru curativ, cu efecte terapeutice miraculoase asupra pielii. frumusetea acestei ape te va uimi de la departare, avand o culoare albastra asemenea unei zile senine de vara. apa albastra din laguna este cunoscuta pentru beneficiile ce le aduce trupului uman, aceasta apa fiind incalzita natural de activitatea vulcanilor. o baie in laguna este o activitate de pe urma careia va veti simti revigorati, efectele benefice ale apei geotermale fiind confirmate de-a lungul vremii de specialisti. se spune ca baia si tratamentele cu namol din laguna intineresc pielea barbatilor cu pana la 4 ani pe cand pe a femeilor cu pana la 10 ani pe drum vom face o oprire in oraselul reykjanes transformat dintr-o asezare vikinga intr-un orasel authentic de pescari. mese incluse:mic dejun.

4: coasta de sud & laguna glaciara jokulsarlon (460 km)
excursie optionala pe coasta sudica, unde se afla 3 minuni naturale si situri istorice. supranumit “cercul de aur” este cel mai popular traseu al islandei, cuprinde cel mai mare gheizer, cea mai mare cascada si unul dintre cele mai vechi parlamente ale lumii. la geysir, marele izvor termal care a dat lumii un nume pentru acest fenomen dramatic. vizitam parcul national skaftafell, impresionantele cascade seljalandsfoss si skogafoss, izvorul strokur (“freamatul”) unde au loc eruptii de apa sulfuroasa la intervale de 10 min, admiram ghetarul oraefajokull, cel mai mare vulcan al islandei si ajungem la laguna glaciara jokulsarlon. vatnajokull, plutind incet spre ocean, aflat la numai 1 km distanta. ne vom imbarca apoi intr-un vaporas special, construit sa mearga atat pe apa cat si pe uscat, pentru o minunata plimbare pe laguna, navigand printre banchize si iceberg-uri. mese incluse: mic dejun.

5: reykjavik – parcul national thingvellir (60 km)
incursiune in parcul national thingvellir – patrimoniu unesco, un loc unde se intalnesc cateva dintre minunile naturii: gheizerul strokkuss, izvoare termale, campuri de lova,flora si fauna specifice. seara se poate opta pentru o excursie la luminile misterioase ale nordului. mese incluse: mic dejun.

6: safari nautic
optional puteti merge intr-un safari nautic, imbarcati la bordul unui vaporas elegant, care ne va duce in largul coastei, unde vom intalni numeroase specii de balene, veti avea ocazia unica de a le urmari in habitatul lor natural. timp liber la dispozitie pentru cumparaturi. mese incluse:mic dejun.

7: reykjavik-bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre bucuresti. mese incluse:mic dejun la hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
15 Iulie 2017 1,099 €
Data plecare Tarif
10 August 2017 1,099 €

tarife incepand de la 1,099 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Reykjavik , Reykjavik – Bucuresti
6 nopti cazare cu mic dejun conform program la hoteluri de 2*/3*
Asistenta turistice locala in limba romana
Transport cu autocarul /microbuz, clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei
Tur panoramic de Reykjavik
Vizita la Parcul National Thingvellir
Mesele specificete in program

Servicii neincluse

Taxele de aeroport, 369 Euro / persoana
Taxe de aeroport zbor intern, 99 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionole propuse
Intrarile la obiectivele turistice

Observatii

Otopeni – Berlin: 13:35 – 14:40
Berlin – Reykjavik: 22:35 – 00:10 +1zi
Reykjavik – Berlin: 01:00 – 06:25
Berlin – Otopeni: 09:45 – 12:50


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours