Vizualizezi oferta circuit Israel, vacanta Israel.

Circuit avion Israel

Circuit Israel
  • Tari: Israel
  • Orase tranzitate: Bethlehem, Nazareth

Descriere

Ziua 1 – Bucuresti – Tel Aviv – Bethlehem
Ora 14.00 intalnire cu insotitorul de grup la Aeroportul Otopeni, in partea dreapta a holului Terminalului Plecari, la baza scarii rulante. Ora 16.25 decolare spre Tel Aviv cu zborul TAROM RO151. Sosire in Tel Aviv, aeroportul Ben Gurion la ora 19.00. Se efectueaza transferul si cazarea cu cina la hotel 3*sup/4* in Bethlehem.

Ziua 2 – Bethlehem – Ein Karem – Raul Iordan – Marea Moarta
Mic dejun. Se pleaca spre Ein Karem – patria Sf. Ioan Botezatorul, la Biserica nasterii Sfantului, dupa care, chiar in ziua de Booboteaza pe stil vechi, poposim la Raul Iordan, la locul original al Botezului Mantuitorului, pentru a primi binecuvantarea cu apa raului sfant. Optional se poate face un popas pentru servirea pranzului (pret 22 USD/persoana). Dupa amiaza vizita pentru relaxare si baie in apa sarata a Marii Moarte (daca temperatura este propice), la 400 m sub nivelul marii, in cel mai scazut loc de pe Terra. Doritorii pot testa si cumpara produse cu minerale extrase din namolul Marii Moarte. Intoarcere la Bethlehem. Cina si cazare Bethlehem Hotel 3*sup/4*.

Ziua 3 – Bethlehem – Optional Sf.Sava – Ierusalim – Muntele Maslinilor – Muntele Sion
Mic dejun. Dimineata, optional, vizita in Desertul Iudeei la Manastirea Sfantul Sava (transportul cu microbuze 12 USD/pers). Se continua cu vizita in Ierusalim, pe Muntele Maslinilor incepe la Biserica Tatal Nostru – unde Iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage si la Biserica Dominus Flevit unde Mantuitorul a plans prevestind caderea Ierusalimului; vizitam apoi Gradina Getsimani, Biserica Natiunilor si Biserica Ortodoxa ce adaposteste Mormantul Maicii Domnului. La pranz urcam pe Muntele Sionului la Foisorul Cinei celei de Taina, Mormantul Regelui David, Biserica Adormirea Maicii Domnului-Catolica. Cina si cazare Bethlehem Hotel 3*sup/ 4*.

Ziua 4 – Bethlehem – Locul Sfant al Nasterii – Ierusalim – Via Dolorosa si Mormantul Sfant
Mic dejun. Vizita in Bethlehem – se viziteaza Biserica Ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut Domnul Iisus Hristos, locul ieslei si Biserica Catolica Sfanta Ecaterina, Manastirea Sfantul Theodosie si Biserica Campul Pastorilor. Intram in Cetatea Ierusalimului si parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 opriri/statii ale lui Iisus de pe Drumul Crucii. culminand cu Biserica Invierii, Mormantului Sfant, Golgota, Piatra Miruirii. Vizita se incheie cu un popas de rugaciune la Zidul Plangerii, locul sfant al religiei iudaice. Timp liber pentru explorarea cetatii, cumparaturi si zona noua a Ierusalimului. Cina si cazare Bethlehem Hotel 3*sup/ 4*.

Ziua 5 – Bethlehem – Muntele Tabor – Capernaum – Tabgha – Muntele Fericirilor – Marea Galileei – Tiberias/Nazareth
Mic dejun. Dimineata devreme plecare spre Marea Galileei. Vizita pe Muntele Tabor – inchinare la biserica unde s-a petrecut Schimbarea la Fata a Lui Iisus Hristos. Deplasare spre Capernaum – unde vizitam Sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa Sf. Petru. Vizita la Tabgha, la locul inmultirii painii si pestilor. Vizitarea Bisericii de pe Muntele Fericirilor. Optional (12 USD/persoana) croaziera pe Marea Galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui Iisus si dejun optional la un restaurant din zona, unde se va servi Pestele Sfantului Petru (optional -pret suplimentar dejun 22 USD/pers.). Cina si cazare in Nazareth/Tiberias, Hotel 3*sup/4*.

Ziua 6 – Tiberias/Nazareth – Haifa – Tel Aviv/Jaffa – Bucuresti
Mic dejun. Vizita la Catedrala Catolica Buna Vestire din Nazareth si la Izvorul Sfintei Maria. Popas la Haifa, al treilea oras ca marime al Israelului si port la Marea Mediterana, aflat intr-un golf la poalele Muntelui Carmel. Se face turul panoramic cu numeroase puncte de atractie, intre care amintim: Centrul Mondial al cultului Baha’i, cu Templul si Gradinile Suspendate, Grota lui Ilie Tezviteanul la Stella Maris, Manastirea Ordinului Carmelitelor. Se pleaca pe coasta Marii Mediterane spre Tel Aviv, pentru un scurt tur de oras panoramic si plimbare pe malul Marii Mediterane in Jaffa – in cartierul vechi al orasului, la Podul Dorintelor si la Biserica Franciscana Sf Petru. Timp liber pentru servirea optionala a pranzului. Transfer la aeroport. Prezentare la check in cu 3 ore inainte pentru formalitati si imbarcare pentru zborul TAROM spre Bucuresti RO154.

Ziua 7 – Bucuresti
Decolare la ora 00.30. Aterizare la Bucuresti la ora 03.15.

ziua 1 – bucuresti – tel aviv – bethlehem
ora 14.00 intalnire cu insotitorul de grup la aeroportul otopeni, in partea dreapta a holului terminalului plecari, la baza scarii rulante. ora 16.25 decolare spre tel aviv cu zborul tarom ro151. sosire in tel aviv, aeroportul ben gurion la ora 19.00. se efectueaza transferul si cazarea cu cina la hotel 3*sup/4* in bethlehem.

2 – bethlehem – ein karem – raul iordan – marea moarta
mic dejun. se pleaca spre ein karem – patria sf. ioan botezatorul, la biserica nasterii sfantului, dupa care, chiar in ziua de booboteaza pe stil vechi, poposim la raul iordan, la locul original al botezului mantuitorului, pentru a primi binecuvantarea cu apa raului sfant. optional se poate face un popas pentru servirea pranzului (pret 22 usd/persoana). dupa amiaza vizita pentru relaxare si baie in apa sarata a marii moarte (daca temperatura este propice), la 400 m sub nivelul marii, in cel mai scazut loc de pe terra. doritorii pot testa si cumpara produse cu minerale extrase din namolul marii moarte. intoarcere la bethlehem. cina si cazare bethlehem hotel 3*sup/4*.

3 – bethlehem – optional sf.sava – ierusalim – muntele maslinilor – muntele sion
mic dejun. dimineata, optional, vizita in desertul iudeei la manastirea sfantul sava (transportul cu microbuze 12 usd/pers). se continua cu vizita in ierusalim, pe muntele maslinilor incepe la biserica tatal nostru – unde iisus i-a invatat pe apostoli cum sa se roage si la biserica dominus flevit unde mantuitorul a plans prevestind caderea ierusalimului; vizitam apoi gradina getsimani, biserica natiunilor si biserica ortodoxa ce adaposteste mormantul maicii domnului. la pranz urcam pe muntele sionului la foisorul cinei celei de taina, mormantul regelui david, biserica adormirea maicii domnului-catolica. cina si cazare bethlehem hotel 3*sup/ 4*.

4 – bethlehem – locul sfant al nasterii – ierusalim – via dolorosa si mormantul sfant
mic dejun. vizita in bethlehem – se viziteaza biserica ortodoxa ridicata pe locul unde s-a nascut domnul iisus hristos, locul ieslei si biserica catolica sfanta ecaterina, manastirea sfantul theodosie si biserica campul pastorilor. intram in cetatea ierusalimului si parcurgem pe jos via dolorosa cu cele 14 opriri/statii ale lui iisus de pe drumul crucii. culminand cu biserica invierii, mormantului sfant, golgota, piatra miruirii. vizita se incheie cu un popas de rugaciune la zidul plangerii, locul sfant al religiei iudaice. timp liber pentru explorarea cetatii, cumparaturi si zona noua a ierusalimului. cina si cazare bethlehem hotel 3*sup/ 4*.

5 – bethlehem – muntele tabor – capernaum – tabgha – muntele fericirilor – marea galileei – tiberias/nazareth
mic dejun. dimineata devreme plecare spre marea galileei. vizita pe muntele tabor – inchinare la biserica unde s-a petrecut schimbarea la fata a lui iisus hristos. deplasare spre capernaum – unde vizitam sinagoga, ruinele satului vechi de peste 2000 de ani si casa sf. petru. vizita la tabgha, la locul inmultirii painii si pestilor. vizitarea bisericii de pe muntele fericirilor. optional (12 usd/persoana) croaziera pe marea galileei cu o copie a corabiilor de pe vremea lui iisus si dejun optional la un restaurant din zona, unde se va servi pestele sfantului petru (optional -pret suplimentar dejun 22 usd/pers.). cina si cazare in nazareth/tiberias, hotel 3*sup/4*.

6 – tiberias/nazareth – haifa – tel aviv/jaffa – bucuresti
mic dejun. vizita la catedrala catolica buna vestire din nazareth si la izvorul sfintei maria. popas la haifa, al treilea oras ca marime al israelului si port la marea mediterana, aflat intr-un golf la poalele muntelui carmel. se face turul panoramic cu numeroase puncte de atractie, intre care amintim: centrul mondial al cultului baha’i, cu templul si gradinile suspendate, grota lui ilie tezviteanul la stella maris, manastirea ordinului carmelitelor. se pleaca pe coasta marii mediterane spre tel aviv, pentru un scurt tur de oras panoramic si plimbare pe malul marii mediterane in jaffa – in cartierul vechi al orasului, la podul dorintelor si la biserica franciscana sf petru. timp liber pentru servirea optionala a pranzului. transfer la aeroport. prezentare la check in cu 3 ore inainte pentru formalitati si imbarcare pentru zborul tarom spre bucuresti ro154.

7 – bucuresti
decolare la ora 00.30. aterizare la bucuresti la ora 03.15.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
18 Ianuarie 2018 665 €

tarife incepand de la 665 €

Servicii incluse

5 nopti cu DEMIPENSIUNE, din care 4 nopti la Bethlehem hotel 3*superior/4* si 1 noapte la Nazareth sau Tiberias
Transferuri si transportul cu autocar 3* cu aer conditionat;
Vizitele si intrarile mentionate in program, a caror ordine poate fi modificata in functie de anumite situatii speciale
Transport avion TAROM Otopeni–Tel Aviv-retur. Bagaj de cala de 23 kg de persoana si de cabina 10 kg de persoana;
Taxele de aeroport 170 €/persoana (pot suferi modificari pana la data plecarii in functie de evolutia pretului petrolului);
BONUS! Asigurarea storno si medicala;
Asistenta turistica in limba romana pe toata perioada sejurului, formata din insotitor de grup si ghid local;

Servicii neincluse

Bacsis pentru servicii locale, ce se achita insotitorului de grup pana la sosirea in Israel: 30 Eur/persoana;
Alte excursii optionale, cheltuieli personale, mesele nementionate in program ca incluse si bauturi la cina;
Pranz fara bauturi la Ierihon sau pranz cu Pestele Sf. Petru
Excursie optionala la Sf Sava si croaziera optionala pe Marea Galileei


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Just Smile and Travel