Vizualizezi oferta circuit Israel, vacanta Israel.

Circuit avion Israel

Circuit Israel
  • Tari: Israel
  • Orase tranzitate: Bethlehem, Nazareth, Ierusalim

Descriere

Ziua 1 BUCURESTITEL AVIVCANA GALILEEITIBERIAS/NAZARETH
Intalnirea cu reprezentantul agentiei, dimineata ora la 08.00 ( zbor 11.25 ), la aeroportul Henri Coanda, imbarcare Compania EL AL, sosire Tel Aviv ora 14.10. Vom vizita Haifa, al treilea oras ca marime, situat la poalele muntelui Carmel, oras- port la Marea Mediterană. Mănăstirea Stela Maris (Steaua Mării), cu altarul deasupra peşterei Sfântului Prooroc Ilie Tezviteanul, vizita Templul Cultului Bahai/ gradinile pe terase suspendate – sit aflat in Patrimoniu UNESCO, comparabile cu grădinile de la Versailles. Ne vom indrepta catre Cana – vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune din Galileea: transformarea apei în vin. Cazare şi cină la hotel 4* în Tiberias/Nazareth.
Ziua 2 NAZARETMUNTELE TABORTABGHACAPERNAUM
Mic dejun. Nazaret, vom vizita Biserica catolica Buna Vestire, cea mai mare construcţie de cult din Orientul apropiat şi a bisericii ortodoxe Sf. Gavril cu izvorul Mariei. Continuăm cu Muntele Tabor – optional. Vizitarea bisericii ortodoxe ridicată pe locul unde s-a petrecut Schimbarea la faţă. Deplasare la Muntele Fericirilor, vizitarea bisericii. Tabgha unde Iisus a săvârşit minunea “înmulţirea pâinilor şi a peştilor”. Capernaum, oraş denumit şi „Cetatea Domnului”, (vizitarea locului unde Iisus a predicat, casa Sf.Petru). Opţional/ plimbare cu o copie a „bărcii lui Petru”, pe apele Mării Galileii/optional Pranz Pestele Sf.Petru, vizită la Caprice-fabrica de aur şi diamante. Deplasare la Bethlehem. Cină şi cazare în Bethlehem hotel de 4*

Ziua 3 BETHLEHEMIERUSALIM
Mic dejun. Bethlehem, vizitarea bisericii orodoxe şi a criptei unde s-a născut Isus. Biserica romano catolica Sf. Ecaterina şi Grota Laptelui. Optional continuarea drumului în deşert cu minibuze arabe până la Mănăstirea Sf.Sava şi Mănăstirea Sf.Teodosie.Dupa amiaza,Ierusalim, vizita la Zidul Plangerii si la Biserica românească din Ierusalim. Cină şi cazare la Bethlehem la hotel de 4*.
Ziua 4 IERUSALIM
Mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe Muntele Măslinilor, pentru a vedea de sus panorama Ierusalimului şi a Sfintei Cetăţi. Vizitarea Mănăstirii ruse Eleon, a Bisericii Pater Noster (Tatăl nostru), a Bisericii Dominus Flevit (Domnul a plâns), Grădina Getsimani cu Biserica Naţiunilor, Biserica Mormântului Maicii Domnului şi Peştera Getsimani. Vom intra în Cetatea Sfântă prin Poarta Sf. Ştefan. Parcurgem pe jos Via Dolorosa cu cele 14 staţii în care s-a oprit Domnul până la Sfântul Mormânt. Urcare pe Golgota, închinare la Piatra Ungerii, vizitarea paracliselor sfinte. După amiaza, vizită pe Muntele Sionului, la Biserica Adormirii Maicii Domnului, Foişorul – Cina cea de taină, Mormântul marelui Rege David. Timp liber /bazar. Cină şi cazare la Betlehem la hotel de 4*.
Ziua 5 IERIHONHOZEVAQUMRAN
Mic dejun. Optional deplasare la Ierihon cu vizită la biserica ortodoxă unde vom vedea Dudul lui Zaheu, Biserica şi asezamantul românesc de la Ierihon şi pustia Quarantaniei. Coborâm la Iordan, vizităm Mănăstirea Sf.Gherasim de la Iordan. Continuăm drumul la Hozeva şi vizităm Mănăstirea cu moaştele Sf. Ioan Iacob Românul de la Neamţ-optional. Trecem pe lângă Qumran (vechiul centru al Esenienilor), cu o scurtă oprire la magazinul de produse cosmetice de la Marea Moartă. Programul zilei se încheie cu intrare gratuită la ştrandul Chibutzului Kalia şi baie în apa sărată a Mării Moarte. Cină şi cazare la Betlehem hotel 4*.

Ziua 6 TEL AVIV BUCURESTI
Mic dejun. Transfer catre aeroport, imbarcare, sosire Bucuresti 09.55 ora locala.

ziua 1 bucuresti – tel aviv – cana galileei – tiberias/nazareth
intalnirea cu reprezentantul agentiei, dimineata ora la 08.00 ( zbor 11.25 ), la aeroportul henri coanda, imbarcare compania el al, sosire tel aviv ora 14.10. vom vizita haifa, al treilea oras ca marime, situat la poalele muntelui carmel, oras- port la marea mediterană. mănăstirea stela maris (steaua mării), cu altarul deasupra peşterei sfântului prooroc ilie tezviteanul, vizita templul cultului bahai/ gradinile pe terase suspendate – sit aflat in patrimoniu unesco, comparabile cu grădinile de la versailles. ne vom indrepta catre cana – vizitarea bisericii unde a avut loc prima minune din galileea: transformarea apei în vin. cazare şi cină la hotel 4* în tiberias/nazareth.

2 nazaret – muntele tabor – tabgha – capernaum
mic dejun. nazaret, vom vizita biserica catolica buna vestire, cea mai mare construcţie de cult din orientul apropiat şi a bisericii ortodoxe sf. gavril cu izvorul mariei. continuăm cu muntele tabor – optional. vizitarea bisericii ortodoxe ridicată pe locul unde s-a petrecut schimbarea la faţă. deplasare la muntele fericirilor, vizitarea bisericii. tabgha unde iisus a săvârşit minunea “înmulţirea pâinilor şi a peştilor”. capernaum, oraş denumit şi „cetatea domnului”, (vizitarea locului unde iisus a predicat, casa sf.petru). opţional/ plimbare cu o copie a „bărcii lui petru”, pe apele mării galileii/optional pranz pestele sf.petru, vizită la caprice-fabrica de aur şi diamante. deplasare la bethlehem. cină şi cazare în bethlehem hotel de 4*

3 bethlehem – ierusalim
mic dejun. bethlehem, vizitarea bisericii orodoxe şi a criptei unde s-a născut isus. biserica romano catolica sf. ecaterina şi grota laptelui. optional continuarea drumului în deşert cu minibuze arabe până la mănăstirea sf.sava şi mănăstirea sf.teodosie.dupa amiaza,ierusalim, vizita la zidul plangerii si la biserica românească din ierusalim. cină şi cazare la bethlehem la hotel de 4*.

4 ierusalim
mic dejun. Începem pelerinajul urcând pe muntele măslinilor, pentru a vedea de sus panorama ierusalimului şi a sfintei cetăţi. vizitarea mănăstirii ruse eleon, a bisericii pater noster (tatăl nostru), a bisericii dominus flevit (domnul a plâns), grădina getsimani cu biserica naţiunilor, biserica mormântului maicii domnului şi peştera getsimani. vom intra în cetatea sfântă prin poarta sf. Ştefan. parcurgem pe jos via dolorosa cu cele 14 staţii în care s-a oprit domnul până la sfântul mormânt. urcare pe golgota, închinare la piatra ungerii, vizitarea paracliselor sfinte. după amiaza, vizită pe muntele sionului, la biserica adormirii maicii domnului, foişorul – cina cea de taină, mormântul marelui rege david. timp liber /bazar. cină şi cazare la betlehem la hotel de 4*.

5 ierihon – hozeva – qumran
mic dejun. optional deplasare la ierihon cu vizită la biserica ortodoxă unde vom vedea dudul lui zaheu, biserica şi asezamantul românesc de la ierihon şi pustia quarantaniei. coborâm la iordan, vizităm mănăstirea sf.gherasim de la iordan. continuăm drumul la hozeva şi vizităm mănăstirea cu moaştele sf. ioan iacob românul de la neamţ-optional. trecem pe lângă qumran (vechiul centru al esenienilor), cu o scurtă oprire la magazinul de produse cosmetice de la marea moartă. programul zilei se încheie cu intrare gratuită la ştrandul chibutzului kalia şi baie în apa sărată a mării moarte. cină şi cazare la betlehem hotel 4*.

6 tel aviv bucuresti
mic dejun. transfer catre aeroport, imbarcare, sosire bucuresti 09.55 ora locala.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
16 Noiembrie 2017 560 €
30 Noiembrie 2017 560 €

tarife incepand de la 560 €

Servicii incluse

Bilet avion cursa directa compania EL AL
Taxe aeroport
Transport local autocar clasificat /reprezentant roman insotitor grup
5 nopti cazare cu demipensiune hotel 4*
Vizitele conform programului
Ghid local vorbitor de limba romana

In Nazareth Hotel Tabar 4*

sau Galilee Hotel 4*
In Bethlehem Hotel St. Michael 4*

Servicii neincluse

Excursiile optionale :
Muntele Tabor 10 Euro,
Manastirea Sf Sava 10 Euro
Hozeva – 10 Euro
Plimbare pe Marea Galileei/pranz Pestele Sf Petru
25 euro

Observatii

Pentru inscriere se va achita un avans de 20-30 % , rest de plata cu 30 de zile inainte de calatorie;
Pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei;
Recomandam emiterea asigurarii medicale/storno pentru a evita situatiile neprevazute;
Categoria hotelurilor corespunde standardelor statului Israel
La intrarea in Israel, autoritatile locale isi rezerva dreptul de a refuza intrarea oricarui cetatean care nu prezinta siguranta, din punctul acestora de vedere ( din acest moti: turistul, pe propria raspundere, va lua la cunostinta de acest fapt si va informa agentia de eventuale incidente petrecute in afara granitelor Romaniei );
Programul poate suferi anumite modificari: unele vizite pot fi reprogramate in functie de orarul de functionare al obiectivelor turistice

Pentru rezervari contactati-ne


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

MonaBest