Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit avion Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI VENETIA -PADOVA -VERONA (cca. 185 km)
Prezentare dimineata la ora 04.00 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Treviso. Transfer din aeroport la parcarea de autocare Tronchetto, unde are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Romania. Pentru turistii din alte orase din Romania din care exista zboruri spre Venetia, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. Din Trochetto ne imbarcam contra cost (11+14 €) in vaporas privat, si navigand pe canal Giudeca sosim in Piata San Marco, apreciat de Napoleon drept cel mai elegant salon al Europei. Admiram Pal. Dogilor continand capodopere ale lui Tintoretto, Veronese, Titian, Tiepolo, Pisanello, Carapaccio, Bellini, apoi Basilica San Marco, renumita prin mozaicurile sale aurite de inspiratie bizantina, si Campanilla, inalta de aproape 100 m. Timp liber pt. plimbare spre Podul Rialto si cautarea de suveniruri pentru cei dragi de acasa, printre multitudinea de magazine si tarabe cu artizani de la baza podului. Turistii care nu sunt la prima vizita in Venetia, pot opta ca individual
neinsotiti de ghid sa parcurga traseul spre Panteonul Venetiei, splendida Basilica San Giovanni e Paolo, apoi contra cost (biletele pentru vaporasul de Murano dus- intors nu sunt incluse in pret), de la Fondamente Nove, imbarcare pentru insula Murano, faimoasa pt. arta prelucrarii sticlei, aici obtinandu-se de sute de ani cele mai renumit cristal din lume. Plecare spre Verona pentru un tur pietonal de oras: Arenele Romane, amfiteatru roman excelent conservat, faimos pt. spectacolele şi concertele de opera, Casa si balconul Julietei, Piaţa del’Erbe, Palatul si Mormintele Scaglierilor. Pt. tusitii care au mai vizitat Verona, recomandam deplasare individuala la Castelvecchio si Ponte dei Scaglieri, si la Basilica San Zeno Magiore, construita in sec. IX de Pepin, descendentul lui Charlemagne. Cazare în zona Verona.

Ziua 2. MILANO TORINO -GENOVA (cca. 435 km)
Mic dejun. Vizitam Milano, capitala Lombardiei si totodata “capitala modei” care se impune prin monumentele sale: Cast. Sforzesco, construit in sec. XIV, Domul
cea mai mare catedrala gotica din lume, cu fatada sa impunatoare de marmura alba, Galeriile Vitorio Emanuel- cea mai veche galerie comerciala si Opera Scala- unul dintre cele mai prestigioase teatre lirice ale lumii. Continuam cu Torino- prima capitala a Regatului Italian, si admiram simbolul orasului, Mole Antonelliana- care gazduieste Muz. Cinematografiei Italiene, apoi intr-un tur pietonal vom descoperi: Palatul Regal- fosta resedinta a regilor de Savoya, Domul San Giovanni- unde se spune ca se pastreaza Giulgiul Mantuitorului, si Palatul Madama. Incheiem ziua cu un alt obiectiv UNESCO, centrul istoric al orasului Genova: Porta Soprana- cea mai veche constructie din Genova (dec. X – XII), Casa lui Christofor Columb, Palatul Ducal, Catedrala San Lorenzo, Portul Vechi si Acvariul- unul dintre cele mai mari din Europa. Cazare in zona Genova -Savona.

Ziua 3. MONACO NICE -CANNES -GENOVA (390 km)
Mic dejun. Timp liber la dispozitie, sau excursie optionala (35 euro) pe Coasta de Azur, unde pentru inceput ne vom opri in Monaco, micul stat cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal si pentru Cazinoul de aici si cursele de Formula 1. Dupa ce admiram Muzeul Oceanografic, Catedrala Sf. Nicolae si Palatul Princiar, vom parcurge traseul Circuitului de “Formula 1” spre faimosul Cazino. Continuam cu Nice, unde oprim pentru o plimbare pe Promenades des Anglais si admiram cel mai stilat hotel de pe intreaga Coasta de Azur, Hotel Negresco
construit de romanul Henri Negrescu. Incheiem ziua in Cannes, candva un simplu sat de pescari, astazi considerat cel mai elegant si exclusivist oras de pe Riviera Franceza. Palais des Festivals et Congres a facut din Cannes una din cele mai populare destinatii, in special in luna mai, cand aici are loc faimosul Festival International de Film. Intoarcere pentru cazare în acelasi hotel din zona Genova Savona.
Ziua 4. PARCUL NATIONAL CINQUE TERRE -PISA -SAN GIMIGNANO -Zona CHIANTI (cca. 265 km)
Mic dejun. Pe traseul spre Toscana, va propunem excursiile optionale la Cinque Terre (25 €); pentru aceasta ne vom deplasa la Sestri Levante de unde, utilizand trenuletul (contra-cost) vom admira Cinque Terre, cele “5 sate” agatate pe tarmul stancos, incluse in Patrimoniul UNESCO. Vizitam Vernazza si Manarola, intr-o plimbare pe stradutele pitoresti unde vom gasi mici cafenele, ateliere ale artizanilor si artistilor si peisaje de basm pentru care a meritat tot efortul. Apoi, intalnindu-ne cu autocarul in La Spezia continuam excursia optionala cu Pisa, plina de adevarate “minuni” arhitecturale: Domul (sec. XI)
cel mai semnificativ monument de arta romanica din Pisa; Turnul inclinat- emblema orasului; Baptiseteriul- deosebit prin sculpturile si acustica sa; nu degeaba intreaga zona poarte denumirea de Piazza dei Miracoli. Seara, in San Gimignano- “locul unde timpul pare ca s-a oprit in loc”, monument UNESCO, ce si-a conservat impecabil arhitectura si atmosfera feudala, vizitam Piazza de la Cisterna, inconjurata de case medievale din diferite perioade si Piazza del Duomo cu Bis. Collegiate decorata cu fresce de o frumusete deosebita. Cazare in zona Florenta.

Ziua 5. SIENA FLORENTA -Zona CHIANTI (cca. 75 + 85 km)
Mic dejun. Plecare la Siena
rivala de odinioara a oraselor Florenta si Pisa, unde pietonal vom descoperi Piazza del Campo, strajuita de monumente deosebite: Palazzo Publico ce conserva arhitectura gotica de sec XII-XIV dominat de Torre de Mangia, si Fontana Gaia- una dintre cele mai frumoase din Italia, apoi Piazza del Duomo cu una dintre cele mai mari si mai frumoase catedrale din lume. Dedicam restul zilei “orasului artelor”- Florenta, locul de nastere al Renasterii, faimoasa pt. numeroasele sale atractii: Bazilica Santa Croce- “panteon national”, unde isi dorm somnul de veci 270 personalitati ilustre ale Italiei (Michelangelo, Machiaveli, Rossini, Galileo Galielei), Domul St. Maria del Fiore- cel mai mare Dom din caramida construit Bruneleschi, Baptisteriul cu renumitele porti de bronz ale lui Ghilberti si Campanilla; Piazza della Signoria- impresionanta prin “colectia” de statui ce o decoreaza si prin cladirile monumentale: Palazzo Vecchio- cu aerul sau de castel medieval gazduieste Primaria, Galera Uffizi- unul dintre cele mai celebre muzee de arta ale lumii occidentale; Ponte Vecchio- cel mai vechi pod peste raul Arno si singurul nedistrus in al 2-lea Razboi Mondial; Palazzo Pitti- fosta resedinta a conducatorilor Florentei, care azi gazduieste o serie de muzee. Cazare in zona Florenta.

Ziua 6. Insula ELBA NAPOLI (cca. 585 km)
Mic dejun. Deplasare spre Piombino, unde veti beneficia de timp liber, sau optional (20 + 20 euro) excursie in Insula Elba, locul in care a fost exilat Napoleon dupa abdicarea fortata din 1814, împreună cu garda personală (în jur de 600 de oameni). Aici vizitam Villa di San Martino, destinata vietii private imparatului, devenit pentru cca. 300 zile “suveranul” insulei.Continuam spre Napoli
“orasul contrastelor”, unde vom parcurge un tur in centrul istoric: Castel Nuovo- fosta resedinta regala, Teatrul San Carlo, Piata Plebiscitului, delimitata de Biserica St. Francisc de Paola- “Panteonul din Napoli” si Pal. Regal- fosta resedinta cu apartamentele regale si salile consiliului perfect conservate si decorate cu mobilier si opere de arta de mare valoare. Cazare in zona Napoli- Pompei.

Ziua 7. Insula CAPRI POMPEI -ROMA (cca. 255 km)
Mic dejun ne imbarcam contra-cost pt. Ins. Capri (56 € / pers. Vaporetto dus
intors + funicular din port in Piata Umberto I + ghid). De aici vom parcurge intr-o placuta plimbare traseul spre Certosa di San Giacomo si spre Giardini di Augusto. Pt. turistii care au mai vizitat Capri, recomandam vizita individuala spre Villa San Michele din Ana Capri, sau chiar telescaunul spre Monte Solaro, unde veti fi rasplatiti de o priveliste de vis catre stancile Faraglioni. Dupa amiaza continuam cu Pompei, unde pietonal vom strabate o parte a orasului antic exceptional conservat, a carui istorie a fost curmata brusc (in anul 79 d.Hr.) de eruptia Vezuviului. Cazare la Roma.

Ziua 8. ROMA Cetatea eterna
Mic dejun. Dedicam intreaga zi vizitarii Romei
“Cetatea Eterna”. Pietonal vizitam: St. Maria Magiore, Basilica San Pietro in Vincoli Coloseum- cel mai mare amfiteatru roman din lume, Forumurile Romane, Columna lui Traian- care aminteste de victoriile lui Traian in Dacia, Piata Venetia cu monumentul de marmura alba dedicat lui Vitorio Emanuele al II-lea, Capitoliul si Panteonul- edificiul impresionant pastrat intact de aproape 2000 de ani. Dupa o pauza pt. servirea individuala a mesei de pranz, continuam explorarea orasului cu Piata Navona- faimoasa prin cele 3 fantani ale sale, Fontana di Trevi- cea mai impresionanta fantana din oras si Piata Spaniei- foarte populara printre turisti, pentru Treptele Spaniole catre Trinita dei Monti. Cazare in acelasi hotel de la Roma.

Ziua 9. ROMA VATICAN -TIVOLI
Mic dejun. Timp liber in Roma. Sugeram vizita individuala la Muzeele Vaticanului
continand una din cele mai importante colectii de arta ale omenirii, inclusiv Capela Sixtina si Stanze di Rafaello. Castelul Sant`Angelo, Palazzo dei Conservatori cu cele mai bogate colectii din Roma, incluzand sculpturi, mozaicuri, fresce si picturi, sau excursie optionala (10 €) la Vila d`Este din Tivoli, cu cele mai frumoase gradini renascentiste din lume, unde apa devine element de arta creand un decor splendid cu cascade, fantani si piscine. Cazare in acelasi hotel de la Roma.

Ziua 10. ROMA -BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in Roma. Dupa pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.

ziua 1. bucuresti venetia -padova -verona (cca. 185 km)
prezentare dimineata la ora 04.00 in aeroportul henri coanda din bucuresti pentru imbarcare la zborul spre treviso. transfer din aeroport la parcarea de autocare tronchetto, unde are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din romania. pentru turistii din alte orase din romania din care exista zboruri spre venetia, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. din trochetto ne imbarcam contra cost (11+14 €) in vaporas privat, si navigand pe canal giudeca sosim in piata san marco, apreciat de napoleon drept cel mai elegant salon al europei. admiram pal. dogilor continand capodopere ale lui tintoretto, veronese, titian, tiepolo, pisanello, carapaccio, bellini, apoi basilica san marco, renumita prin mozaicurile sale aurite de inspiratie bizantina, si campanilla, inalta de aproape 100 m. timp liber pt. plimbare spre podul rialto si cautarea de suveniruri pentru cei dragi de acasa, printre multitudinea de magazine si tarabe cu artizani de la baza podului. turistii care nu sunt la prima vizita in venetia, pot opta ca individual
neinsotiti de ghid sa parcurga traseul spre panteonul venetiei, splendida basilica san giovanni e paolo, apoi contra cost (biletele pentru vaporasul de murano dus- intors nu sunt incluse in pret), de la fondamente nove, imbarcare pentru insula murano, faimoasa pt. arta prelucrarii sticlei, aici obtinandu-se de sute de ani cele mai renumit cristal din lume. plecare spre verona pentru un tur pietonal de oras: arenele romane, amfiteatru roman excelent conservat, faimos pt. spectacolele şi concertele de opera, casa si balconul julietei, piaţa del’erbe, palatul si mormintele scaglierilor. pt. tusitii care au mai vizitat verona, recomandam deplasare individuala la castelvecchio si ponte dei scaglieri, si la basilica san zeno magiore, construita in sec. ix de pepin, descendentul lui charlemagne. cazare în zona verona.

2. milano torino -genova (cca. 435 km)
mic dejun. vizitam milano, capitala lombardiei si totodata “capitala modei” care se impune prin monumentele sale: cast. sforzesco, construit in sec. xiv, domul
cea mai mare catedrala gotica din lume, cu fatada sa impunatoare de marmura alba, galeriile vitorio emanuel- cea mai veche galerie comerciala si opera scala- unul dintre cele mai prestigioase teatre lirice ale lumii. continuam cu torino- prima capitala a regatului italian, si admiram simbolul orasului, mole antonelliana- care gazduieste muz. cinematografiei italiene, apoi intr-un tur pietonal vom descoperi: palatul regal- fosta resedinta a regilor de savoya, domul san giovanni- unde se spune ca se pastreaza giulgiul mantuitorului, si palatul madama. incheiem ziua cu un alt obiectiv unesco, centrul istoric al orasului genova: porta soprana- cea mai veche constructie din genova (dec. x – xii), casa lui christofor columb, palatul ducal, catedrala san lorenzo, portul vechi si acvariul- unul dintre cele mai mari din europa. cazare in zona genova -savona.

3. monaco nice -cannes -genova (390 km)
mic dejun. timp liber la dispozitie, sau excursie optionala (35 euro) pe coasta de azur, unde pentru inceput ne vom opri in monaco, micul stat cunoscut in intreaga lume drept paradis fiscal si pentru cazinoul de aici si cursele de formula 1. dupa ce admiram muzeul oceanografic, catedrala sf. nicolae si palatul princiar, vom parcurge traseul circuitului de “formula 1” spre faimosul cazino. continuam cu nice, unde oprim pentru o plimbare pe promenades des anglais si admiram cel mai stilat hotel de pe intreaga coasta de azur, hotel negresco
construit de romanul henri negrescu. incheiem ziua in cannes, candva un simplu sat de pescari, astazi considerat cel mai elegant si exclusivist oras de pe riviera franceza. palais des festivals et congres a facut din cannes una din cele mai populare destinatii, in special in luna mai, cand aici are loc faimosul festival international de film. intoarcere pentru cazare în acelasi hotel din zona genova -savona.

4. parcul national cinque terre pisa -san gimignano -zona chianti (cca. 265 km)
mic dejun. pe traseul spre toscana, va propunem excursiile optionale la cinque terre (25 €); pentru aceasta ne vom deplasa la sestri levante de unde, utilizand trenuletul (contra-cost) vom admira cinque terre, cele “5 sate” agatate pe tarmul stancos, incluse in patrimoniul unesco. vizitam vernazza si manarola, intr-o plimbare pe stradutele pitoresti unde vom gasi mici cafenele, ateliere ale artizanilor si artistilor si peisaje de basm pentru care a meritat tot efortul. apoi, intalnindu-ne cu autocarul in la spezia continuam excursia optionala cu pisa, plina de adevarate “minuni” arhitecturale: domul (sec. xi)
cel mai semnificativ monument de arta romanica din pisa; turnul inclinat- emblema orasului; baptiseteriul- deosebit prin sculpturile si acustica sa; nu degeaba intreaga zona poarte denumirea de piazza dei miracoli. seara, in san gimignano- “locul unde timpul pare ca s-a oprit in loc”, monument unesco, ce si-a conservat impecabil arhitectura si atmosfera feudala, vizitam piazza de la cisterna, inconjurata de case medievale din diferite perioade si piazza del duomo cu bis. collegiate decorata cu fresce de o frumusete deosebita. cazare in zona florenta.

5. siena florenta -zona chianti (cca. 75 + 85 km)
mic dejun. plecare la siena
rivala de odinioara a oraselor florenta si pisa, unde pietonal vom descoperi piazza del campo, strajuita de monumente deosebite: palazzo publico ce conserva arhitectura gotica de sec xii-xiv dominat de torre de mangia, si fontana gaia- una dintre cele mai frumoase din italia, apoi piazza del duomo cu una dintre cele mai mari si mai frumoase catedrale din lume. dedicam restul zilei “orasului artelor”- florenta, locul de nastere al renasterii, faimoasa pt. numeroasele sale atractii: bazilica santa croce- “panteon national”, unde isi dorm somnul de veci 270 personalitati ilustre ale italiei (michelangelo, machiaveli, rossini, galileo galielei), domul st. maria del fiore- cel mai mare dom din caramida construit bruneleschi, baptisteriul cu renumitele porti de bronz ale lui ghilberti si campanilla; piazza della signoria- impresionanta prin “colectia” de statui ce o decoreaza si prin cladirile monumentale: palazzo vecchio- cu aerul sau de castel medieval gazduieste primaria, galera uffizi- unul dintre cele mai celebre muzee de arta ale lumii occidentale; ponte vecchio- cel mai vechi pod peste raul arno si singurul nedistrus in al 2-lea razboi mondial; palazzo pitti- fosta resedinta a conducatorilor florentei, care azi gazduieste o serie de muzee. cazare in zona florenta.

6. insula elba napoli (cca. 585 km)
mic dejun. deplasare spre piombino, unde veti beneficia de timp liber, sau optional (20 + 20 euro) excursie in insula elba, locul in care a fost exilat napoleon dupa abdicarea fortata din 1814, împreună cu garda personală (în jur de 600 de oameni). aici vizitam villa di san martino, destinata vietii private imparatului, devenit pentru cca. 300 zile “suveranul” insulei.continuam spre napoli
“orasul contrastelor”, unde vom parcurge un tur in centrul istoric: castel nuovo- fosta resedinta regala, teatrul san carlo, piata plebiscitului, delimitata de biserica st. francisc de paola- “panteonul din napoli” si pal. regal- fosta resedinta cu apartamentele regale si salile consiliului perfect conservate si decorate cu mobilier si opere de arta de mare valoare. cazare in zona napoli- pompei.

7. insula capri pompei -roma (cca. 255 km)
mic dejun ne imbarcam contra-cost pt. ins. capri (56 € / pers. vaporetto dus
intors + funicular din port in piata umberto i + ghid). de aici vom parcurge intr-o placuta plimbare traseul spre certosa di san giacomo si spre giardini di augusto. pt. turistii care au mai vizitat capri, recomandam vizita individuala spre villa san michele din ana capri, sau chiar telescaunul spre monte solaro, unde veti fi rasplatiti de o priveliste de vis catre stancile faraglioni. dupa amiaza continuam cu pompei, unde pietonal vom strabate o parte a orasului antic exceptional conservat, a carui istorie a fost curmata brusc (in anul 79 d.hr.) de eruptia vezuviului. cazare la roma.

8. roma cetatea eterna
mic dejun. dedicam intreaga zi vizitarii romei
“cetatea eterna”. pietonal vizitam: st. maria magiore, basilica san pietro in vincoli coloseum- cel mai mare amfiteatru roman din lume, forumurile romane, columna lui traian- care aminteste de victoriile lui traian in dacia, piata venetia cu monumentul de marmura alba dedicat lui vitorio emanuele al ii-lea, capitoliul si panteonul- edificiul impresionant pastrat intact de aproape 2000 de ani. dupa o pauza pt. servirea individuala a mesei de pranz, continuam explorarea orasului cu piata navona- faimoasa prin cele 3 fantani ale sale, fontana di trevi- cea mai impresionanta fantana din oras si piata spaniei- foarte populara printre turisti, pentru treptele spaniole catre trinita dei monti. cazare in acelasi hotel de la roma.

9. roma vatican -tivoli
mic dejun. timp liber in roma. sugeram vizita individuala la muzeele vaticanului
continand una din cele mai importante colectii de arta ale omenirii, inclusiv capela sixtina si stanze di rafaello. castelul sant`angelo, palazzo dei conservatori cu cele mai bogate colectii din roma, incluzand sculpturi, mozaicuri, fresce si picturi, sau excursie optionala (10 €) la vila d`este din tivoli, cu cele mai frumoase gradini renascentiste din lume, unde apa devine element de arta creand un decor splendid cu cascade, fantani si piscine. cazare in acelasi hotel de la roma.

10. roma -bucuresti
mic dejun. dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in roma. dupa pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre romania.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 10 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
21 Iulie 2018 535 €
Data plecare Tarif
21 August 2018 555 €

tarife incepand de la 535 €

Servicii incluse

- Zbor Bucuresti-Treviso, Roma-Bucuresti, BAGAJ de cala inclus
- Transp. cu autocar climatizat, clasificat pt. trafic international
- 9 cazari cu mic dejun in hoteluri 3* (si ca exceptie 2*).
- Ghid insotitor din prima zi (dupa intalnirea in Tronchetto) pana in dimineata ultimei zile din program, in rest asistenta turistica
- Vizite la Venetia Verona, Milano, Torino, Genova, Pisa, Florenta, San Gimignano Siena, Napoli, Pompei, Roma, Vatican

Servicii neincluse

- Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 68 lei
- Excursiile si vizitele optionale conform program.
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete) **Taxe Aeroport+transfer Aerop-hotel-Aerop.195€

Observatii

Grup minim 35 pers., turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 35 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Excursiile optionale se organizeaza cu un grup minim de 25 pers.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel