Vizualizezi oferta circuit Portugalia, vacanta Portugalia.

Circuit avion Portugalia

Circuit Portugalia
  • Tari: Portugalia
  • Orase tranzitate: Lisabona, Porto Moniz

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Lisabona (2 nopti)
Intalnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul catre Lisabona. Ne indreptam catre hotel.Cazare in Lisabona. Cazare la hotel Vip Inn Berna 3*, Av. António Serpa, 13, 1069-199 Lisabona.

Ziua 2: Lisabona
Tur panoramic de oras Lisabona pentru a admira: Cartierul Baixa si centrul istoric – Praca do Comercio, Arco Rua Augusta, Casa dos Bicos, primaria (locul unde s-a proclamat Rep. Portugalia), P-ta Don Pedro, Teatrul National, Palatul Contilor de Almada, P-ta Smochinilor, Gara Rossio, Biserica San Antonio de Sé (ridicata pe locul unde se presupune ca s-a nascut Sf. Anton), Catedrala ( cu aspect de fortareata), castelul Sao Jorge (fosta resedinta regala in sec. 13-14). Continuarea plimbarii catre Belem zona cea mai verde a orasului pentru a vedea simbolul Lisabonei – si vizita Turnul Belem si Manastirea Jeronimos. Dupa amiaza, va recomandam o vizita la Oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 3: Lisabona – Madeira (4 nopti)
Transfer la aeroport pentru zborul catre Funchal. Sosire si transfer catre hotel, EURO MONIZ INN 3***, VILA DO PORTO MONIZ Madeira. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 4: Madeira – Tur panoramic al orasului Funchal
Timp liber la dispozitie sau Optional, tur panoramic al orasului Funchal: incepe cu Piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale Insulei Madeira, ca sa vanda fructe, legume, peste si flori. Se face o oprire la un atelier de broderie, dupa care se viziteaza Gradina Botanica din Funchal, fondata in anii 60 pe spatiul unei proprietati (Quinta) a familiei scotiene Reid. Turul se continua cu satul Monte, unde se viziteaza gradina publica si biserica Sf. Fecioara din Monte, unde isi doarme somnul vesnic Imparatul Austriac Carol I. Satul este renumit prin toboganul ce coboara spre Funchal si saniile ce-l coboara ghidate de cate doi vajnici localnici. Vizita se inceheie la Crama Sao Francisco, locul unde s-a scris istoria vinului de Madeira si unde degustati doua soiuri de vin.Transfer cazare in Madeira. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 5: Madeira – Program folcloric traditional
Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, cumparaturi si odihna. Seara, optional, cina si program folcloric traditional, la un restaurant tipic, unde felul principal este Espetada – vita condimentata la protap si unde puteti degusta deliciile bucatariei portugheze si locale insulare, stropite cu vin local si o cafea. Un grup folcloric local va va invita sa invatati pasii dansurilor traditionale Insulei Madeira. Cazare in Madeira. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 6: Madeira – Porto Moniz
Timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, cumparaturi si odihna.Optional, excursie Porto Moniz cu pranz inclus. Turul debuteaza cu Pico da Torre de unde se deschide o panorama splendida spre Camara de Lobos – un atractiv sat pescaresc surprins in picturile lui Sir Winston Churchill. Urmatorul popas este la Cabo Girao – a doua stanca de coasta din lume privind inaltimea si se continua drumul spre satul Ribeira Brava pe coasta de sud-vest. Se face oprire la Encumeada, pentru a admira ambele coaste ale Insulei, inainte de a continua spre Porto Moniz, cel mai nord-vestic punct unde se serveste pranzul. La returul spre Funchal se traverseaza singurul platou al Insulei Madeira, Paul da Serra. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 7: Madeira – Lisabona (1 noapte)
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Lisabona. Cazare in Lisabona. Vip Inn Berna 3*, Av.António Serpa, 13, 1069-199 Lisabona .

Ziua 8: Lisabona – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul catre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – lisabona (2 nopti)
intalnire cu reprezentantul j’info tours pe aeroportul din bucuresti pentru zborul catre lisabona. ne indreptam catre hotel.cazare in lisabona. cazare la hotel vip inn berna 3*, av. antónio serpa, 13, 1069-199 lisabona.

2: lisabona
tur panoramic de oras lisabona pentru a admira: cartierul baixa si centrul istoric – praca do comercio, arco rua augusta, casa dos bicos, primaria (locul unde s-a proclamat rep. portugalia), p-ta don pedro, teatrul national, palatul contilor de almada, p-ta smochinilor, gara rossio, biserica san antonio de sé (ridicata pe locul unde se presupune ca s-a nascut sf. anton), catedrala ( cu aspect de fortareata), castelul sao jorge (fosta resedinta regala in sec. 13-14). continuarea plimbarii catre belem zona cea mai verde a orasului pentru a vedea simbolul lisabonei – si vizita turnul belem si manastirea jeronimos. dupa amiaza, va recomandam o vizita la oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din europa. mese incluse:mic dejun.

3: lisabona – madeira (4 nopti)
transfer la aeroport pentru zborul catre funchal. sosire si transfer catre hotel, euro moniz inn 3***, vila do porto moniz madeira. mese incluse:mic dejun.

4: madeira – tur panoramic al orasului funchal
timp liber la dispozitie sau optional, tur panoramic al orasului funchal: incepe cu piata, faimoasa pentru atmosfera plina de culoare, unde fermierii vin cu marfa din cele mai indepartate regiuni ale insulei madeira, ca sa vanda fructe, legume, peste si flori. se face o oprire la un atelier de broderie, dupa care se viziteaza gradina botanica din funchal, fondata in anii 60 pe spatiul unei proprietati (quinta) a familiei scotiene reid. turul se continua cu satul monte, unde se viziteaza gradina publica si biserica sf. fecioara din monte, unde isi doarme somnul vesnic imparatul austriac carol i. satul este renumit prin toboganul ce coboara spre funchal si saniile ce-l coboara ghidate de cate doi vajnici localnici. vizita se inceheie la crama sao francisco, locul unde s-a scris istoria vinului de madeira si unde degustati doua soiuri de vin.transfer cazare in madeira. mese incluse:mic dejun.

5: madeira – program folcloric traditional
timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, cumparaturi si odihna. seara, optional, cina si program folcloric traditional, la un restaurant tipic, unde felul principal este espetada – vita condimentata la protap si unde puteti degusta deliciile bucatariei portugheze si locale insulare, stropite cu vin local si o cafea. un grup folcloric local va va invita sa invatati pasii dansurilor traditionale insulei madeira. cazare in madeira. mese incluse:mic dejun.

6: madeira – porto moniz
timp liber la dispozitie pentru vizite individuale, cumparaturi si odihna.optional, excursie porto moniz cu pranz inclus. turul debuteaza cu pico da torre de unde se deschide o panorama splendida spre camara de lobos – un atractiv sat pescaresc surprins in picturile lui sir winston churchill. urmatorul popas este la cabo girao – a doua stanca de coasta din lume privind inaltimea si se continua drumul spre satul ribeira brava pe coasta de sud-vest. se face oprire la encumeada, pentru a admira ambele coaste ale insulei, inainte de a continua spre porto moniz, cel mai nord-vestic punct unde se serveste pranzul. la returul spre funchal se traverseaza singurul platou al insulei madeira, paul da serra. mese incluse:mic dejun.

7: madeira – lisabona (1 noapte)
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul catre lisabona. cazare in lisabona. vip inn berna 3*, av.antónio serpa, 13, 1069-199 lisabona .

8: lisabona – bucuresti
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul catre bucuresti.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Aprilie 2017 599 €
Data plecare Tarif
23 Mai 2017 599 €
Data plecare Tarif
09 August 2017 599 €
21 August 2017 599 €
Data plecare Tarif
01 Septembrie 2017 599 €
Data plecare Tarif
04 Octombrie 2017 599 €
Data plecare Tarif
15 Noiembrie 2017 599 €
Data plecare Tarif
29 Decembrie 2017 599 €

tarife incepand de la 599 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Lisabona; Funchal– Bucuresti; 3 nopti de cazare cu mic dejun in Lisabona/ Estoril 4 nopti de cazare cu mic dejun in Madeira Transport cu autocarul /microbuz, clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei Tur panoramic Lisabona cu bus turistic Mesele specificate in program Asistenta turística

Servicii neincluse

Taxele de aeroport, 289 Euro / persoana Taxe de aeroport zbor intern, 99 euro /persoana Asigurarea medicala Asigurare storno 1.5% din suma totala Excursiile optionale propuse Alte intrari la obiectivele turistice care nu au fost mentionate ca fiind incluse

Observatii

Bucuresti – Lisabona: 07:00 – 09:35
Lisabona – Bucuresti: 00:15 – 06:15


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours