Vizualizezi oferta circuit Marea Britanie, vacanta Marea Britanie.

Circuit avion Marea Britanie

Circuit Marea Britanie
  • Tari: Marea Britanie
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI -LONDRA
Prezentare dimineata la ora 05.30 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Londra. Transfer din aeroport la Hotelul de la Londra. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. Timp liber in Londra pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Paris. Dupa pranz va veti putea prelua camera in hotel. Pentru turistii din alte orase din Romania din care exista zboruri spre Londra, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. Cazare la Londra.

Ziua 2. LONDRA GREENWICH
Mic dejun. Dedicam intreaga zi pentru a descoperi principalele atractii din Londra: Big Ben
Turnul cu Ceas al Palatului Westminster devenit simbolul orasului, Abatia gotica Westminster, Hyde Park, Palatul Buckingham- devenit oficial Palat Regal odata cu urcarea la tron a Reginei Victoria in 1837. Continuam spre Parlament, Tower Bridge (construit in sec. XIX peste fluviul Tamisa), Turnul Londrei cu peste 900 de ani de existenta, Catedrala St. Paul de sec. XVIII unde isi dorm somnul de vecii mari eroi ai Angliei. Timp liber pentru vizite individuale. Recomandam vizita la British Museum, Madame Tussauds- Muzeul figurilor de ceara sau plimbare cu vaporasul pe Tamisa spre Greenwich pt. vizita la observatorul astronomic regal (meridianul zero). Cazare la Londra.

Ziua 3. LONDRA
Mic dejun. O noua zi pentru explorarea Londrei ! Utilizand mijloacele de transport public putem vizita: St. James Park, Abatia Westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor Marii Britanii), Galeria Nationala sau Tate Gallery care detine una dintre cele mai interesante colectii de tablouri europene din lume. Timp liber in West End, districtul comercial si de divertisment al Londrei cu celebrele Trafalgar Square (dominata de Coloana Lordului Nelson, invingator in Batalia de la Trafalgar), Picadilly Circus si zona Covent Garden. Cazare la Londra

Ziua 4. LONDRA WINDSOR -STRATFORD -OXFORD (cca. 335 km)
Mic dejun. Timp liber in Londra pentru vizite individuale sau excursie optionala (12 + 25 €) Windsor si Oxford
Stratford. Pentru inceput vom vizita Castelul Windsor, cel mai vechi castel locuit din lume si cel mai mare din Anglia. A fost construit de William Cuceritorul ca resedinta regala, si surprinde prin aspectul exterior de fortareata (datorat extinderilor succesive), si prin interioarele sale somptuoase cu minunate decoratiuni, toate apartamentele continand opere de arta valoroase. Una dintre atractiile Castelului Windsor, care nu trebuie ratata este Capela St. George, o capodopera a goticului tarziu englezesc. Continuam cu vizita la Stratford-upon-Avon, locul natal al lui William Shakespeare si incheiem excursia optionala la Oxford, cel mai vechi centru universitar din Marea Britanie, unde vom vizita Merton College- fondat in sec. al XIII-lea, Queen`s College, infiintat in sec. al XIV-lea, Catedrala de sec. XIII cu dublu rol de catedrala a orasului si capela a Universitatii. Seara intoarcere pentru cazare la acelasi hotel de la Londra.

Ziua 5. LONDRA- BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in Londra. Dupa pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.

*EXTENSIE OPTIONALA (Se achita la inscriere) de la 155 Euro + Taxele de traversare a Canalului Manecii (25 €/pers. se achita la inscriere)

Ziua 5. LONDRA BRUGES -HAGA (cca. 425 km)
Mic dejun. Parasim Londra spre Dover, pentru a traversa Canalul Manecii pe continent, si ne indreptam spre Bruges, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric (unul dintre cele mai bine conservate din Europa) este parte din Patrimoniul Cultural UNESCO. Vom vizita orasul cu Piata Centrala
inima orasului, Primaria construita in sec. XIV-XV in stil gotic flamboayant, Turnul Belfort- unul dintre cele mai proeminente simboluri ale orasului, care ascunde un ansamblu de 47 de clopote, Biserica Sf. Maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: “Fecioara cu pruncul” de Michelangelo. Seara cazare in zona Haga.

Ziua 6. HAGA ROTTERDAM -AMSTERDAM -HAGA (cca. 150 km)
Mic dejun. Dedicam primele ore orasului Haga, care prezinta un contrast inedit intre strazile inguste cu iz medieval si bulevardele largi marginite de case somptuoase de sec. XVIII. In centrul istoric admiram Palatul Pacii, construit din caramida rosie in stil neo-renascentist, care gazduieste Curtea Internationala de Justitie, Binnenhof
Parlamentul (un complex de caldiri gotice de sec. XIII)- cel mai vechi sediu (fara intrerupere) al unui Parlament din lume. Plecam spre Rotterdam, cel mai mare oras-port din Europa, unde vom parcurge un placut tur pietonal in centrul orasului, catre Podul Erasmus. Continuam cu Amsterdam, unde vom descoperi: Rijkmuseum- dedicat artelor si istoriei orasului, Muzeul Van Gogh, “Coster Diamonds”- una din cele mai vechi fabrici de diamante din Amsterdam, unde putem invata despre complicatele procese de taiere si lustruire a diamantelor. Programul continua cu o mini-croaziera pe canale (cca 15 €) prilej de a intra in atmosfera acestui oras considerat “Venetia Nordului. Cazare la acelasi hotel in Haga.

Ziua 7. AMSTERDAM -BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in Amsterdam. Dupa amiaza, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.

ziua 1. bucuresti -londra
prezentare dimineata la ora 05.30 in aeroportul henri coanda din bucuresti pentru imbarcare la zborul spre londra. transfer din aeroport la hotelul de la londra. veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. timp liber in londra pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din paris. dupa pranz va veti putea prelua camera in hotel. pentru turistii din alte orase din romania din care exista zboruri spre londra, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. cazare la londra.

2. londra greenwich
mic dejun. dedicam intreaga zi pentru a descoperi principalele atractii din londra: big ben
turnul cu ceas al palatului westminster devenit simbolul orasului, abatia gotica westminster, hyde park, palatul buckingham- devenit oficial palat regal odata cu urcarea la tron a reginei victoria in 1837. continuam spre parlament, tower bridge (construit in sec. xix peste fluviul tamisa), turnul londrei cu peste 900 de ani de existenta, catedrala st. paul de sec. xviii unde isi dorm somnul de vecii mari eroi ai angliei. timp liber pentru vizite individuale. recomandam vizita la british museum, madame tussauds- muzeul figurilor de ceara sau plimbare cu vaporasul pe tamisa spre greenwich pt. vizita la observatorul astronomic regal (meridianul zero). cazare la londra.

3. londra
mic dejun. o noua zi pentru explorarea londrei ! utilizand mijloacele de transport public putem vizita: st. james park, abatia westminster (locul de incoronare, casatorie si inmormantare a monarhilor marii britanii), galeria nationala sau tate gallery care detine una dintre cele mai interesante colectii de tablouri europene din lume. timp liber in west end, districtul comercial si de divertisment al londrei cu celebrele trafalgar square (dominata de coloana lordului nelson, invingator in batalia de la trafalgar), picadilly circus si zona covent garden. cazare la londra

4. londra windsor -stratford -oxford (cca. 335 km)
mic dejun. timp liber in londra pentru vizite individuale sau excursie optionala (12 + 25 €) windsor si oxford
stratford. pentru inceput vom vizita castelul windsor, cel mai vechi castel locuit din lume si cel mai mare din anglia. a fost construit de william cuceritorul ca resedinta regala, si surprinde prin aspectul exterior de fortareata (datorat extinderilor succesive), si prin interioarele sale somptuoase cu minunate decoratiuni, toate apartamentele continand opere de arta valoroase. una dintre atractiile castelului windsor, care nu trebuie ratata este capela st. george, o capodopera a goticului tarziu englezesc. continuam cu vizita la stratford-upon-avon, locul natal al lui william shakespeare si incheiem excursia optionala la oxford, cel mai vechi centru universitar din marea britanie, unde vom vizita merton college- fondat in sec. al xiii-lea, queen`s college, infiintat in sec. al xiv-lea, catedrala de sec. xiii cu dublu rol de catedrala a orasului si capela a universitatii. seara intoarcere pentru cazare la acelasi hotel de la londra.

5. londra- bucuresti
mic dejun. dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in londra. dupa pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre romania.

*extensie optionala (se achita la inscriere) de la 155 euro + taxele de traversare a canalului manecii (25 €/pers. se achita la inscriere)

5. londra bruges -haga (cca. 425 km)
mic dejun. parasim londra spre dover, pentru a traversa canalul manecii pe continent, si ne indreptam spre bruges, oras flamand de o frumusete unica, al carui centru istoric (unul dintre cele mai bine conservate din europa) este parte din patrimoniul cultural unesco. vom vizita orasul cu piata centrala
inima orasului, primaria construita in sec. xiv-xv in stil gotic flamboayant, turnul belfort- unul dintre cele mai proeminente simboluri ale orasului, care ascunde un ansamblu de 47 de clopote, biserica sf. maria care adaposteste o adevarata comoara de arta: “fecioara cu pruncul” de michelangelo. seara cazare in zona haga.

6. haga rotterdam -amsterdam -haga (cca. 150 km)
mic dejun. dedicam primele ore orasului haga, care prezinta un contrast inedit intre strazile inguste cu iz medieval si bulevardele largi marginite de case somptuoase de sec. xviii. in centrul istoric admiram palatul pacii, construit din caramida rosie in stil neo-renascentist, care gazduieste curtea internationala de justitie, binnenhof
parlamentul (un complex de caldiri gotice de sec. xiii)- cel mai vechi sediu (fara intrerupere) al unui parlament din lume. plecam spre rotterdam, cel mai mare oras-port din europa, unde vom parcurge un placut tur pietonal in centrul orasului, catre podul erasmus. continuam cu amsterdam, unde vom descoperi: rijkmuseum- dedicat artelor si istoriei orasului, muzeul van gogh, “coster diamonds”- una din cele mai vechi fabrici de diamante din amsterdam, unde putem invata despre complicatele procese de taiere si lustruire a diamantelor. programul continua cu o mini-croaziera pe canale (cca 15 €) prilej de a intra in atmosfera acestui oras considerat “venetia nordului. cazare la acelasi hotel in haga.

7. amsterdam -bucuresti
mic dejun. dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in amsterdam. dupa amiaza, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre romania.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
26 Iunie 2018 395 €
Data plecare Tarif
10 August 2018 395 €

tarife incepand de la 395 €

Servicii incluse

- Zbor Bucuresti- Londra si retur (sau din Amsterdam pentru turistii care achita extensia optionala), BAGAJ de Cala inclus
- 5 cazari cu mic dejun in hotel Travel Lodge (sau similar)
- Ghid insotitor din seara primei zile pana dimineata ultimei zile din program, in rest asistenta turistica.

Servicii neincluse

- Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 55 lei
- Excursiile si vizitele optionale conform program.
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali
**Taxe Aeroport + transfer Aeroport-hotel-Aerop.199 €

Observatii

Grup minim 35 pers., turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Excursiile optionale se organizeaza cu un grup minim de 25 pers.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel