Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI -BRASOV -Castelul MIKO -LACUL ROSU -TARGU NEAMT (cca. 450 km)
Plecare din Bucuresti la 06.00, din parcarea de la Gara de Nord (Calea Grivitei, langa Muzeul CFR) spre Brasov, pentru a vizita celebra Biserica Neagra construita in stil gotic in Piata Sfatului, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din Romania si Biserica Sf. Nicolae (construita in sec. XV, pe locul vechiului asezamant de sec. XIII si extinsa in sec XVIII), care este considerata “Catedrala Romanilor din Tara Barsei” si locul unde a functionat Prima Scoala Romaneasca (sec. XVI). In cladirea de sec XVIII din curtea bisercii se afla Muzeul “Prima Scoala Romaneasca”. Continuam deplasarea spre Miercurea Ciuc, unde vizitam Castelul Miko (sec. XVII, in stilul renasterii tarzii) cel mai important si mai vechi monument istoric din oras. Castelul gazduieste Muzeul Secuiesc al Ciucului (fondat in 1930), cu o colectie valoroasa de picturi si sculpturi medievale, ceramica, tesaturi, cusaturi, obiecte de port popular, un tezaur de argint descoperit la Sancraieni-Ciuc, colectia de carte veche apartinand Bibliotecii Franciscane din Sumuleu-Ciuc. Continuam traseul si parcurgem zone deosebit de pitoresti care includ: Lacul Rosu, cel mai “tanar” lac natural din Romania (format in 1837 prin surparea unei parti a Muntelui Ghilcos, care a blocat cursul natural al raului) si Cheile Bicazului, locul unde Moldova “se intalneste” cu Transilvania, un loc unic care impresioneaza prin peretii verticali cu inaltimi “apasatoare”, cascade si pesteri ascunse. Seara sosire si cazare in zona Targu Neamt.

Ziua 2. Cetatea NEAMTULUI -HUMULESTI -MAN. AGAPIA -MAN. VARATEC -BUCURESTI (cca. 390 km)
Mic dejun. Dimineata vizitam Cetatea Neamtului (construita in sec. XIV de Petru I si extinsa de Stefan cel Mare in sec. XV), una dintre cele mai impresionante cetati din Romania, care a facut parte din sistemul de fortificatii al Moldovei medievale, fiind distrusa din ordinul lui Mihai Racovita. Restaurata recent, cetatea reprezinta acum o adevarata bijuterie arhitectonica a Moldovei. Ne indreptam apoi spre Humulesti, unde vizitam Casa Memoriala Ion Creanga, muzeu amenajat intr-o casuta (formata din doua incaperi si o tinda in care s-a nascut si a copilarit scriitorul) avand o valoroasa expozitie permanenta de: documente de arhiva, scrisori, fotocopii ale manuscriselor, fotografii, lucrari de grafica. Langa muzeu vom admira “Parcul tematic” unde ne vom intalni cu personalejele indragite din povestirile sale. Parasim Humulestiul pentru a vizita doua monumente istorice: Manastirea Agapia (sec. XVII) care pastreaza valoroase fresce realizate de Nicolae Grigorescu si Manastirea Varatec (sec. XVIII), a carei biserica principala, cu hramul Adormirea Maicii Domnului a fost construita din piara de rau si caramida. Continuam traseul spre Bucuresti (Gara de Nord) in jurul orei 23.00, in functie de trafic si conditiile meteo.

ziua 1. bucuresti -brasov -castelul miko -lacul rosu -targu neamt (cca. 450 km)
plecare din bucuresti la 06.00, din parcarea de la gara de nord (calea grivitei, langa muzeul cfr) spre brasov, pentru a vizita celebra biserica neagra construita in stil gotic in piata sfatului, unul dintre cele mai vizitate obiective turistice din romania si biserica sf. nicolae (construita in sec. xv, pe locul vechiului asezamant de sec. xiii si extinsa in sec xviii), care este considerata “catedrala romanilor din tara barsei” si locul unde a functionat prima scoala romaneasca (sec. xvi). in cladirea de sec xviii din curtea bisercii se afla muzeul “prima scoala romaneasca”. continuam deplasarea spre miercurea ciuc, unde vizitam castelul miko (sec. xvii, in stilul renasterii tarzii) cel mai important si mai vechi monument istoric din oras. castelul gazduieste muzeul secuiesc al ciucului (fondat in 1930), cu o colectie valoroasa de picturi si sculpturi medievale, ceramica, tesaturi, cusaturi, obiecte de port popular, un tezaur de argint descoperit la sancraieni-ciuc, colectia de carte veche apartinand bibliotecii franciscane din sumuleu-ciuc. continuam traseul si parcurgem zone deosebit de pitoresti care includ: lacul rosu, cel mai “tanar” lac natural din romania (format in 1837 prin surparea unei parti a muntelui ghilcos, care a blocat cursul natural al raului) si cheile bicazului, locul unde moldova “se intalneste” cu transilvania, un loc unic care impresioneaza prin peretii verticali cu inaltimi “apasatoare”, cascade si pesteri ascunse. seara sosire si cazare in zona targu neamt.

2. cetatea neamtului -humulesti -man. agapia -man. varatec -bucuresti (cca. 390 km)
mic dejun. dimineata vizitam cetatea neamtului (construita in sec. xiv de petru i si extinsa de stefan cel mare in sec. xv), una dintre cele mai impresionante cetati din romania, care a facut parte din sistemul de fortificatii al moldovei medievale, fiind distrusa din ordinul lui mihai racovita. restaurata recent, cetatea reprezinta acum o adevarata bijuterie arhitectonica a moldovei. ne indreptam apoi spre humulesti, unde vizitam casa memoriala ion creanga, muzeu amenajat intr-o casuta (formata din doua incaperi si o tinda in care s-a nascut si a copilarit scriitorul) avand o valoroasa expozitie permanenta de: documente de arhiva, scrisori, fotocopii ale manuscriselor, fotografii, lucrari de grafica. langa muzeu vom admira “parcul tematic” unde ne vom intalni cu personalejele indragite din povestirile sale. parasim humulestiul pentru a vizita doua monumente istorice: manastirea agapia (sec. xvii) care pastreaza valoroase fresce realizate de nicolae grigorescu si manastirea varatec (sec. xviii), a carei biserica principala, cu hramul adormirea maicii domnului a fost construita din piara de rau si caramida. continuam traseul spre bucuresti (gara de nord) in jurul orei 23.00, in functie de trafic si conditiile meteo.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 2 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
19 Mai 2018 355 RON
Data plecare Tarif
21 Iulie 2018 355 RON
Data plecare Tarif
25 August 2018 355 RON
Data plecare Tarif
13 Octombrie 2018 355 RON

tarife incepand de la 355 RON

Servicii incluse

- Transport cu autocar cu climatizare, clasif. pentru transp. turistic
- 1 cazare cu mic dejun la pensiune 3* in zona Targu Neamt
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Vizite la: Brasov, Castelul Miko, Lacul Rosu, Cheile Bicazului, Cetatea Neamtului, Humulesti, Manast. Agapia, Manast. Varatec

Servicii neincluse

- Supliment pentru locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Intrarile la obiectivele turistice
- Taxa de oras pentru fiecare cazare unde aceasta este solicitata (se va achita cash de catre turisti)

Observatii

Grup minim 25 pers.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 25 pers. (19-24 persoane) se va achita un supliment de 49 lei /persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel