Vizualizezi oferta circuit Madagascar, vacanta Madagascar.

Circuit avion Madagascar

Circuit Madagascar
  • Tari: Madagascar
  • Orase tranzitate: Antananarivo, Fianarantsoa, Antsirabe, Morondava

Descriere

Madagascar – o destinație de vis pentru iubitorii de natură, insula este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai diverse locuri de pe planetă, din punct de vedere biologic, astfel puteti admira peisaje epice de o mare diversitate, de la deșert la păduri tropicale, canioane de gresie, carsturi de calcar, munți, dealuri fertile terasate. Insula găzduiește 4% din totalul speciilor de plante și animale de pe planeta noastră, iar dintre toate aceste specii 80% sunt endemice. Un circuit care vă va arăta frumusețile și minunile acestei insule și care va face din șederea în Madagascar un moment de neuitat.

ZIUA 1. Sosire în Antananarivo
După sosirea în Antananarivo, vom fi transferați la hotel pentru cazare. Mic dejun inclus.
Hotel Bois Vert sau similar.

ZIUA 2. Antananarivo – Tulear
După micul dejun, în timpul prestabilit vom fi transferați la aeroport pentru zborul spre Tulear și apoi transfer la hotel. Cazare la hotel Caliente Beach sau similar, cu demipensiune.

ZIUA 3. Tulear – Ranohira
După micul dejun, vom porni spre Ranohira. Pe drum, vom vizita arboretul d’Antsokay – o atracție de văzut în Tulear, o grădină botanică de 400.000 mp, cu o colecțtie fantastică de peste 900 specii de plante din sud-vestul Madagascarului, dintre care 90% sunt specii endemice iar 80% au proprietăți medicale. Apoi vom continua drumul către satele producătoare de safir. Vom sosi în Ranohira spre seară, apoi vom face checkin-ul la hotel. Cazare cu demipensiune pentru 2 nopți.
Hotel: Isalo Ranch sau similar.

ZIUA 4. Ranohira
După micul dejun de la hotel, ne vom transfera către zona de parcare de unde vom începe drumeția către faimoasa ‘’Piscine Naturelle’’ – o peșteră din piatră naturală, cu vedere la o cascadă cu ape limpezi care se varsă într-o piscină naturală adâncă și verde și înconjurată de copaci pandanus, o adevarată oază în căldura canioanelor – prin frumosul peisaj la Parcului Național Isalo și plante endemice ca Aloe, Palmierul spinos sau de Madagascar, Kalanchoe, copacii Tapia și multe altele. Vom petrece puțin timp la piscină și apoi ne vom continua drumul către situl Namaza, unde vom lua prânzul – picnic la campingul de aici și unde vom avea ocazia de a observa lemurul cu coada inelată. După prânz vom continua drumul până la cascada nimfelor, unde vom avea posibilitatea de a admira păsările locale inclusiv mierla lui Benson, specie endemică. Apoi ne vom transfera înapoi la hotel.

ZIUA 5. Ranohira – Andringitra
După micul dejun, vom pleca către munții Andringitra, caracterizați prin masivi înalți din granit, văi adânci și creste și unde se pot vedea păsări, mamifere, broaște, plante și… al doilea cel mai înalt vârf din Madagascar Vârful Boby: 2658m. Pe drum se vor face mai multe pauze pentru fotografii, pălăria episcopului, poarta din sud.Apoi ne vom îndrepta spre Andringitra pentru checkin la hotel. Cazare cu demipensiune pentru 2 nopți.
Hotel Camp Catta sau similar.

ZIUA 6. Andringitra
După micul dejun, ne vom plimba toată ziua în munții Chameleon din valea Tsaranoro. Prânz picnic inclus iar apoi ne vom transfera la hotel.

ZIUA 7. Andringitra – Ambalavao – Fianarantsoa
După micul dejun, vom părăsi hotelul pentru un traseu spectaculos și pitoresc, vom face un stop la Anja, o pădure sacră și protejată care ne va oferi splendide oportunități fotografice cu foarte sociabilul și carismaticul lemur cu coada inelată.
În Ambalavao, vom vizita fabrica de hârtie Antemoro și vom continua către orășelul tribului Betsileo, Cazare în Fianarantsoa cu demipensiune. Hotel La Riziere sau similar.

ZIUA 8. Fianarantsoa – Antsirabe
După micul dejun de la hotel vom porni către Ambositra, prin zona tribului Tanala. Ambositra este capitala meșteșugurilor malgașe. Ne vom opri pentru o vizită la diferite magazine de artizanat. Vom continua drumul către Antsirabe, apoi vom face un tur în ‘’orașul apelor’. Antsirabe este faimos pentru produsele sale proaspete și apele sale minerale numite de obicei ‘’Visy Gasy’’ și de asemenea este bine cunoscut pentru numeroasele ricșe și pentru pietrele prețioase și semiprețioase. După vizitarea orașului ne vom instala la hotel, cazare cu demipensiune.
Hotel: Les Chambre du Voyageur sau similar

ZIUA 9. Antsirabe – Morondava (drum de aproximativ 8 ore)
Vom lua micul dejun la hotel apoi ne vom îndrepta către coasta vestică a Madagascarului, la Morondava. Cazare la hotel cu demipensiune.
Hotel: Kimony resort sau similar

ZIUA 10. Morondava – Bekopaka (drum de aproximativ 8 ore, cu opriri)
Dupa micul dejun vom pleca cu un 4×4 către Bekopaka. După ce vom trece râul Tsiribihina vom lua prânzul în orășelul Belo sur Tsiribihina. Seara ne vom caza în Bekopaka, cazare cu demipensiune pentru 3 nopți.
Hotel: Olympe du Bemaraha sau similar

ZIUA 11. Bekopaka: Cheile Manambolo & Micul Parc Național Tsingy
După micul dejun de la hotel, ne vom urca într-o canoe locală pentru a descoperi cheile Manambolo cu peisajele sale frumoase și vechile morminte ale populației Vazimba, care locuia în zonă anterior. Vom explora parcul cu micile formațiuni ’’tsingy’’ de Bemaraha– stânci ascuțite care alcătuiesc un platou de calcar – , vom admira frumusețea acestei rezervații, peșterile și ne vom plimba prin labirintul format cu vedere panoramică asupra crenelurilor de calcar. În timpul după amiezii ne vom întoarce la hotel.

ZIUA 12. Bekopaka: Marele parc Tsingy
După micul dejun de la hotel, vom cutreiera toată ziua rezervația marilor formațiuni Tsingy.

ZIUA 13. Bekopaka – Morondava
După micul dejun, vom porni înapoi pe drumul spre Morondava. Pe drum ne vom opri să vizităm baobabii și după ce admirăm apusul ne vom transfera la hotel. Cazare cu demipensiune.
Hotel: Kimony resort sau similar

ZIUA 14. Morondava – Antananarivo (Zboruri în fiecare Marți, Joi și Sâmbătă)
După micul dejun de la hotel ne vom transfera către aeroport pentru zborul de retur la Antananarivo apoi transfer la hotel. Cazare cu demipensiune.
Hotel: Relais des plateaux sau similar.

ZIUA 15. Plecare din Antananarivo
Astăzi ne vom transfera la aeroport pentru drumul înapoi spre casa. În functie de ora plecării putem face un scurt tur de oraș și o mică sesiune de shopping înainte de plecare.

madagascar – o destinație de vis pentru iubitorii de natură, insula este recunoscută ca fiind unul dintre cele mai diverse locuri de pe planetă, din punct de vedere biologic, astfel puteti admira peisaje epice de o mare diversitate, de la deșert la păduri tropicale, canioane de gresie, carsturi de calcar, munți, dealuri fertile terasate. insula găzduiește 4% din totalul speciilor de plante și animale de pe planeta noastră, iar dintre toate aceste specii 80% sunt endemice. un circuit care vă va arăta frumusețile și minunile acestei insule și care va face din șederea în madagascar un moment de neuitat.

1. sosire în antananarivo
după sosirea în antananarivo, vom fi transferați la hotel pentru cazare. mic dejun inclus.
hotel bois vert sau similar.

2. antananarivo – tulear
după micul dejun, în timpul prestabilit vom fi transferați la aeroport pentru zborul spre tulear și apoi transfer la hotel. cazare la hotel caliente beach sau similar, cu demipensiune.

3. tulear – ranohira
după micul dejun, vom porni spre ranohira. pe drum, vom vizita arboretul d’antsokay – o atracție de văzut în tulear, o grădină botanică de 400.000 mp, cu o colecțtie fantastică de peste 900 specii de plante din sud-vestul madagascarului, dintre care 90% sunt specii endemice iar 80% au proprietăți medicale. apoi vom continua drumul către satele producătoare de safir. vom sosi în ranohira spre seară, apoi vom face checkin-ul la hotel. cazare cu demipensiune pentru 2 nopți.
hotel: isalo ranch sau similar.

4. ranohira
după micul dejun de la hotel, ne vom transfera către zona de parcare de unde vom începe drumeția către faimoasa ‘’piscine naturelle’’ – o peșteră din piatră naturală, cu vedere la o cascadă cu ape limpezi care se varsă într-o piscină naturală adâncă și verde și înconjurată de copaci pandanus, o adevarată oază în căldura canioanelor – prin frumosul peisaj la parcului național isalo și plante endemice ca aloe, palmierul spinos sau de madagascar, kalanchoe, copacii tapia și multe altele. vom petrece puțin timp la piscină și apoi ne vom continua drumul către situl namaza, unde vom lua prânzul – picnic la campingul de aici și unde vom avea ocazia de a observa lemurul cu coada inelată. după prânz vom continua drumul până la cascada nimfelor, unde vom avea posibilitatea de a admira păsările locale inclusiv mierla lui benson, specie endemică. apoi ne vom transfera înapoi la hotel.

5. ranohira – andringitra
după micul dejun, vom pleca către munții andringitra, caracterizați prin masivi înalți din granit, văi adânci și creste și unde se pot vedea păsări, mamifere, broaște, plante și… al doilea cel mai înalt vârf din madagascar vârful boby: 2658m. pe drum se vor face mai multe pauze pentru fotografii, pălăria episcopului, poarta din sud.apoi ne vom îndrepta spre andringitra pentru checkin la hotel. cazare cu demipensiune pentru 2 nopți.
hotel camp catta sau similar.

6. andringitra
după micul dejun, ne vom plimba toată ziua în munții chameleon din valea tsaranoro. prânz picnic inclus iar apoi ne vom transfera la hotel.

7. andringitra – ambalavao – fianarantsoa
după micul dejun, vom părăsi hotelul pentru un traseu spectaculos și pitoresc, vom face un stop la anja, o pădure sacră și protejată care ne va oferi splendide oportunități fotografice cu foarte sociabilul și carismaticul lemur cu coada inelată.
În ambalavao, vom vizita fabrica de hârtie antemoro și vom continua către orășelul tribului betsileo, cazare în fianarantsoa cu demipensiune. hotel la riziere sau similar.

8. fianarantsoa – antsirabe
după micul dejun de la hotel vom porni către ambositra, prin zona tribului tanala. ambositra este capitala meșteșugurilor malgașe. ne vom opri pentru o vizită la diferite magazine de artizanat. vom continua drumul către antsirabe, apoi vom face un tur în ‘’orașul apelor’. antsirabe este faimos pentru produsele sale proaspete și apele sale minerale numite de obicei ‘’visy gasy’’ și de asemenea este bine cunoscut pentru numeroasele ricșe și pentru pietrele prețioase și semiprețioase. după vizitarea orașului ne vom instala la hotel, cazare cu demipensiune.
hotel: les chambre du voyageur sau similar

9. antsirabe – morondava (drum de aproximativ 8 ore)
vom lua micul dejun la hotel apoi ne vom îndrepta către coasta vestică a madagascarului, la morondava. cazare la hotel cu demipensiune.
hotel: kimony resort sau similar

10. morondava – bekopaka (drum de aproximativ 8 ore, cu opriri)
dupa micul dejun vom pleca cu un 4×4 către bekopaka. după ce vom trece râul tsiribihina vom lua prânzul în orășelul belo sur tsiribihina. seara ne vom caza în bekopaka, cazare cu demipensiune pentru 3 nopți.
hotel: olympe du bemaraha sau similar

11. bekopaka: cheile manambolo & micul parc național tsingy
după micul dejun de la hotel, ne vom urca într-o canoe locală pentru a descoperi cheile manambolo cu peisajele sale frumoase și vechile morminte ale populației vazimba, care locuia în zonă anterior. vom explora parcul cu micile formațiuni ’’tsingy’’ de bemaraha– stânci ascuțite care alcătuiesc un platou de calcar – , vom admira frumusețea acestei rezervații, peșterile și ne vom plimba prin labirintul format cu vedere panoramică asupra crenelurilor de calcar. În timpul după amiezii ne vom întoarce la hotel.

12. bekopaka: marele parc tsingy
după micul dejun de la hotel, vom cutreiera toată ziua rezervația marilor formațiuni tsingy.

13. bekopaka – morondava
după micul dejun, vom porni înapoi pe drumul spre morondava. pe drum ne vom opri să vizităm baobabii și după ce admirăm apusul ne vom transfera la hotel. cazare cu demipensiune.
hotel: kimony resort sau similar

14. morondava – antananarivo (zboruri în fiecare marți, joi și sâmbătă)
după micul dejun de la hotel ne vom transfera către aeroport pentru zborul de retur la antananarivo apoi transfer la hotel. cazare cu demipensiune.
hotel: relais des plateaux sau similar.

15. plecare din antananarivo
astăzi ne vom transfera la aeroport pentru drumul înapoi spre casa. În functie de ora plecării putem face un scurt tur de oraș și o mică sesiune de shopping înainte de plecare.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 15 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
03 Septembrie 2018 2,721 €

tarife incepand de la 2,721 €

Servicii incluse

Cazare cu demipensiune
Prânz picnic în zilele 4 și 6
Toate transferurile aeroport / hotel / aeroport
Transfer cu bacul la Bekopaka
Mașina la dispoziție cu șofer vorbitor de limba engleză de la Toliara la Morondava
2 – 3 pax: 4×4
4 – 5 pax: minibus
6 – 12 pax: minivan
Mașina la dispoziție de la Morondava la Bekopaka și retur: un 4×4 pentru 3 persoane
Ghid vorbitor de limba engleză în Morondava pentru 2 – 5 persoane
Ghid vorbitor de limba engleză pe perioada programului pentru 6 – 12 persoane
Ghid local în toate parcurile și rezervațiile
Toate vizitele menționate în program
Taxele de intrare în parcurile și rezervațiile menționate
O sticlă mică de apă de persoană pe zi
Taxa turistică și TVA
Taxe de manipulare

Servicii neincluse

Biletele de avion din București și zborurile interne
Taxa de viză
Asigurari medicale
Mesele care nu sunt incluse în program
Alte vizite nemenționate în program
Bacșișuri

Observatii

Punctele de interes:

Parcul național Isalo
Rezervația Anja
Parcul național Bekopaka
Aleea baobabilor


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour Brasov