Vizualizezi oferta circuit Madagascar, circuit Mauritius, vacanta Madagascar, vacanta Mauritius.

Circuit avion Madagascar, Mauritius

Circuit Madagascar
  • Tari: Madagascar, Mauritius
  • Orase tranzitate: Antananarivo

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Antananarivo (2 nopti)
Intalnire pe Aeroportul International Henri Coanda pentru zbor, spre Madagascar (Antananarivo). Sosire seara tarziu, transfer hotel in Antananarivo. Hotel Tana 3*, 4 rue Rabehevitra Immeuble Fumarolli, 101 Antananarivo.

Ziua 2 : Antananarivo
Tur panoramic de oras ce include: orasul vechi, piata centrala, districtul de bijuterii, Palatul Primului Ministru, Palatul Reginei, scurta oprire pentru a admira orasul de la inaltimea dealurilor inconjuratoare; turul se termina cu vizita la Gradina Zoologica Tsimbazaza si Gradinile Botanice. Transfer si cazare Hotel in Antananarivo. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 3: Antananarivo – Parcul National Andasibe (1 noapte) – 138 Km
Pornim catre Parcul National Andasibe cu o prima oprire in Peyrieras pentru a vizita Rezervatia de insecte si reptile. Aveti ocazia de a observa de aproape habitatul urmatoarelor vietati: cameleoni, gecko cu coada in forma de frunza (Uroplatus phantasticus), fluturi, crocodili, sifaka Verreaux si lemurieni. Traseul continua cu Parcul National Perinet, ca apoi sa trecem prin orasul Moramanga. Ultima oprire va fi in Parcul National Andasibe unde veti vizita “vakona” Insula de lemurieni, rezervatia detine 60 grupuri de lemurieni, pasari si crocodili. Transfer si cazare in Andasibe. Andasibe Hotel Perinet // Andasibe, Andasibe, Madagascar.

Ziua 4: Parcul National Andasibe – Foulpointe (2 nopti) – 275 Km
Prima vizita va fi la Parcul National Perinet unde se regaseste si cea mai mare si extinsa specie de lemurieni, Indri Indri. Continuam drumul catre Toamasina co apoi sa ajungem in Foulpointe, pe o distanta de 50 km de a lungul coastei. Transfer si cazare in Foulpointe. Hotel Generation Hotel Foulpointe, Tamatave BP 407 – 501 – Madagascar. Mese incluse: Mic dejun

Ziua 5: Foulpointe
Timp liber la dispozitie pentru plaja. Cazare in Foulpointe. Mese incluse : Mic dejun.

Ziua 6: Foulpointe – Soanierana Ivongo -Insula Sainte Marie(2 nopti)
Parasim plaja Foulpointe pentru a ne indrepta catre Soaniera Ivongo, punctul de plecare catre Insula Sainte Marie. Vegetatia sa extrem de densa si lagunele care o inconjoara, au transformat-o intr-o baza ideala pentru pirati si, mai tarziu, intr-o colonie pentru condamnati. Se pot gasi aici numeroase plantatii de cuisoare si cateva monumente istorice, inclusiv cea mai veche biserica de pe intreg teritoriul Madagascarului. Insula este cunoscuta si pentru minunatele sale plaje cu nisipuri albe si recifurile de corali dar, indeosebi, pentru perioada (incepand cu 15 iunie pana in octombrie – noiembrie) cand aici pot fi vazute balenele care vin din zona Antarctica, spre ape mai calde, aici fiind locul unde dau nastere puilor care au nevoie de 3 luni ca sa poata sa inoate singuri. Transferul cu barca dureaza cateva ore. Sosire si transfer la hotel in Insula Sainte Marie. Hotel Princesse Bora Lodge & Spa 3*, Ravoraha, Ambodifototra 515, Madagascar. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 7: Insula Sainte Marie
Timp liber la dispozitie pentru plaja. O apreciata destinatie turistica, insula are 60 km lungime si mai putin de 10 km latimea maxima. Insula Sainte-Marie este cunoscuta ca un loc important pentru amatorii de whale watching. Grupuri apreciabile de balene cu cocoasa migreaza din apele Antarcticii pentru a se inmulti intr-o zona situata in canalul ce desparte insula, de Madagascar. Astfel, turistii pot asista la spectacolul care insoteste procesul de imperechere. Lipsite de rechini, apele insulei prezinta formatiuni de corali, fiind recunoscute ca unul dintre cele mai bune locuri pentru scufundat din Oceanul Indian. Mese incluse: Mic dejun

Ziua 8: Insula Sainte Marie – Antananarivo – Diego Suarez(1 noapte)
Transfer aeroport local pentru zbor catre Antananarivo ca, apoi, sa ne imbarcam pentru zborul catre Diego Suarez. Tur panoramic Antsiranana ce include cladirile coloniale si cele 3 golfuri: Sakalava; Dunes, Pigeons. Transfer hotel in Diego Suarez. Antsiranana (anterior denumita Diego Suarez) este un port la mare, cosmopolit, cu vedere spre golful aflat in nordul insulei. Aici se afla o sumedenie de lacuri, cascade si grote in padurile de deasura portului. Flora si fauna includ lemurii, crocodilii si orhideele. Transfer cazare Diego Suarez. Grand Hatel 3* +,46 Rue Colbert, BP 317,201, Madagascar. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 9: Diego Suarez- Ramena – Muntele D’ambre(1 noapte)
Transfer cu barca cu motor catre Golful de Smarald cu plaja frumoasa si ideala pentru scufundari, inot si snorkeling. Dupa – amiaza pornim pe drumul ce duce la Parcul National D’Ambre. Cazare in Lodge Parcul National D’Ambre. Hotel Nature Lodge 3*, road of Joffreville, Antsiranana (Diego Suarez), Madagascar. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 10: Muntele D’ambre – Tsingy Ankarana (2 nopti)
Astazi vom petrece o jumatate de zi explorand acest parc national, popular pentru drumetiile care se pot realiza admirand peisajele, padurile exotice si tropicale, lacuri vulcanice si cascade. Pranz si transfer la hotel. Hotel Relais 4*, Parc Naturel de l’Ankarana, Madagascar. Mese incluse: Mic dejun si pranz.

Ziua 11: Tsingy Ankarana
Astazi vom explora Parcul National Ankarana, drumetiile noastre vor surprinde habitatul a diferitelor specii de lemurieni, pasari exotice si reptile. Mese incluse: Mic dejun

Ziua 12: Tsingy Ankarana – Ankify -lnsula Nosy Be (1 noapte)
Din Ankify vom face transferul cu barca catre Nasy Be, acesta dureaza in jur de 3 ore. Descoperim o insula vulcanica inconjurata de corali, ape turcoaz care ascund pesti multicolori, delfini, broaste testoase. Transfer hotel in Nosy Be. Vanila Spa 3*, Nosy Be West, Madagascar. Mese incluse: Mic dejun

Ziua 13: Insula Nosy Be- Mauritius(3 NOPTI)
Transfer la aeroport pentru plecarea spre Mauritius. Cazare la Maritim Crystals Beach Hotel Mauritius Coastal Road, Belle Mare, Palmar; Mauritius 230 Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 14: Mauritius- Turul Insulei
Insula Mauritius are un peisaj dramatic, cu piscuri salbatice si un platou cu vegetatie luxurianta care aluneca usor spre plajele cu nisip alb, in majoritate protejate de corali de recif in larg. Pasarea Dodo este simbolul insulei si poate fi gasita doar sub forma de suveniruri, cea mai mare pasare de pe Terra care nu putea sa zboare. Capitala, cea mai bogata din Africa, este un oras modern si aglomerat, care se mandreste cu un port maritim. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 15: Mauritius
Timp liber pentru activitati individuale, relaxare sau plaja. Mese incluse: Mic dejun si cina.

Ziua 16: Mauritius – Bucuresti
Transfer aeroport pentru zborul de intoarcere in tara. Mese incluse: Mic dejun

ziua 1: bucuresti – antananarivo (2 nopti)
intalnire pe aeroportul international henri coanda pentru zbor, spre madagascar (antananarivo). sosire seara tarziu, transfer hotel in antananarivo. hotel tana 3*, 4 rue rabehevitra immeuble fumarolli, 101 antananarivo.

2 : antananarivo
tur panoramic de oras ce include: orasul vechi, piata centrala, districtul de bijuterii, palatul primului ministru, palatul reginei, scurta oprire pentru a admira orasul de la inaltimea dealurilor inconjuratoare; turul se termina cu vizita la gradina zoologica tsimbazaza si gradinile botanice. transfer si cazare hotel in antananarivo. mese incluse: mic dejun si cina.

3: antananarivo – parcul national andasibe (1 noapte) – 138 km
pornim catre parcul national andasibe cu o prima oprire in peyrieras pentru a vizita rezervatia de insecte si reptile. aveti ocazia de a observa de aproape habitatul urmatoarelor vietati: cameleoni, gecko cu coada in forma de frunza (uroplatus phantasticus), fluturi, crocodili, sifaka verreaux si lemurieni. traseul continua cu parcul national perinet, ca apoi sa trecem prin orasul moramanga. ultima oprire va fi in parcul national andasibe unde veti vizita “vakona” insula de lemurieni, rezervatia detine 60 grupuri de lemurieni, pasari si crocodili. transfer si cazare in andasibe. andasibe hotel perinet // andasibe, andasibe, madagascar.

4: parcul national andasibe – foulpointe (2 nopti) – 275 km
prima vizita va fi la parcul national perinet unde se regaseste si cea mai mare si extinsa specie de lemurieni, indri indri. continuam drumul catre toamasina co apoi sa ajungem in foulpointe, pe o distanta de 50 km de a lungul coastei. transfer si cazare in foulpointe. hotel generation hotel foulpointe, tamatave bp 407 – 501 – madagascar. mese incluse: mic dejun

5: foulpointe
timp liber la dispozitie pentru plaja. cazare in foulpointe. mese incluse : mic dejun.

6: foulpointe – soanierana ivongo -insula sainte marie(2 nopti)
parasim plaja foulpointe pentru a ne indrepta catre soaniera ivongo, punctul de plecare catre insula sainte marie. vegetatia sa extrem de densa si lagunele care o inconjoara, au transformat-o intr-o baza ideala pentru pirati si, mai tarziu, intr-o colonie pentru condamnati. se pot gasi aici numeroase plantatii de cuisoare si cateva monumente istorice, inclusiv cea mai veche biserica de pe intreg teritoriul madagascarului. insula este cunoscuta si pentru minunatele sale plaje cu nisipuri albe si recifurile de corali dar, indeosebi, pentru perioada (incepand cu 15 iunie pana in octombrie – noiembrie) cand aici pot fi vazute balenele care vin din zona antarctica, spre ape mai calde, aici fiind locul unde dau nastere puilor care au nevoie de 3 luni ca sa poata sa inoate singuri. transferul cu barca dureaza cateva ore. sosire si transfer la hotel in insula sainte marie. hotel princesse bora lodge & spa 3*, ravoraha, ambodifototra 515, madagascar. mese incluse: mic dejun.

7: insula sainte marie
timp liber la dispozitie pentru plaja. o apreciata destinatie turistica, insula are 60 km lungime si mai putin de 10 km latimea maxima. insula sainte-marie este cunoscuta ca un loc important pentru amatorii de whale watching. grupuri apreciabile de balene cu cocoasa migreaza din apele antarcticii pentru a se inmulti intr-o zona situata in canalul ce desparte insula, de madagascar. astfel, turistii pot asista la spectacolul care insoteste procesul de imperechere. lipsite de rechini, apele insulei prezinta formatiuni de corali, fiind recunoscute ca unul dintre cele mai bune locuri pentru scufundat din oceanul indian. mese incluse: mic dejun

8: insula sainte marie – antananarivo – diego suarez(1 noapte)
transfer aeroport local pentru zbor catre antananarivo ca, apoi, sa ne imbarcam pentru zborul catre diego suarez. tur panoramic antsiranana ce include cladirile coloniale si cele 3 golfuri: sakalava; dunes, pigeons. transfer hotel in diego suarez. antsiranana (anterior denumita diego suarez) este un port la mare, cosmopolit, cu vedere spre golful aflat in nordul insulei. aici se afla o sumedenie de lacuri, cascade si grote in padurile de deasura portului. flora si fauna includ lemurii, crocodilii si orhideele. transfer cazare diego suarez. grand hatel 3* +,46 rue colbert, bp 317,201, madagascar. mese incluse: mic dejun.

9: diego suarez- ramena – muntele d’ambre(1 noapte)
transfer cu barca cu motor catre golful de smarald cu plaja frumoasa si ideala pentru scufundari, inot si snorkeling. dupa – amiaza pornim pe drumul ce duce la parcul national d’ambre. cazare in lodge parcul national d’ambre. hotel nature lodge 3*, road of joffreville, antsiranana (diego suarez), madagascar. mese incluse: mic dejun.

10: muntele d’ambre – tsingy ankarana (2 nopti)
astazi vom petrece o jumatate de zi explorand acest parc national, popular pentru drumetiile care se pot realiza admirand peisajele, padurile exotice si tropicale, lacuri vulcanice si cascade. pranz si transfer la hotel. hotel relais 4*, parc naturel de l’ankarana, madagascar. mese incluse: mic dejun si pranz.

11: tsingy ankarana
astazi vom explora parcul national ankarana, drumetiile noastre vor surprinde habitatul a diferitelor specii de lemurieni, pasari exotice si reptile. mese incluse: mic dejun

12: tsingy ankarana – ankify -lnsula nosy be (1 noapte)
din ankify vom face transferul cu barca catre nasy be, acesta dureaza in jur de 3 ore. descoperim o insula vulcanica inconjurata de corali, ape turcoaz care ascund pesti multicolori, delfini, broaste testoase. transfer hotel in nosy be. vanila spa 3*, nosy be west, madagascar. mese incluse: mic dejun

13: insula nosy be- mauritius(3 nopti)
transfer la aeroport pentru plecarea spre mauritius. cazare la maritim crystals beach hotel mauritius coastal road, belle mare, palmar; mauritius 230 mese incluse: mic dejun si cina.

14: mauritius- turul insulei
insula mauritius are un peisaj dramatic, cu piscuri salbatice si un platou cu vegetatie luxurianta care aluneca usor spre plajele cu nisip alb, in majoritate protejate de corali de recif in larg. pasarea dodo este simbolul insulei si poate fi gasita doar sub forma de suveniruri, cea mai mare pasare de pe terra care nu putea sa zboare. capitala, cea mai bogata din africa, este un oras modern si aglomerat, care se mandreste cu un port maritim. mese incluse: mic dejun si cina.

15: mauritius
timp liber pentru activitati individuale, relaxare sau plaja. mese incluse: mic dejun si cina.

16: mauritius – bucuresti
transfer aeroport pentru zborul de intoarcere in tara. mese incluse: mic dejun

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 16 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
10 Februarie 2017 2,999 €
Data plecare Tarif
09 Martie 2017 2,999 €
Data plecare Tarif
10 Septembrie 2017 2,999 €
Data plecare Tarif
11 Noiembrie 2017 2,999 €
Data plecare Tarif
26 Decembrie 2017 2,999 €

tarife incepand de la 2,999 €

Servicii incluse

Bilete de avion Bucuresti – Antananarivo – Mauritius – Bucuresti
15 nopti de cazare in hoteluri si lodge-uri 3*/4*
Mese conform program
Transport cu autocarul/microbuz, clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei
Ghid local
Zborurile interne

Servicii neincluse

Taxele de aeroport (449 euro/persoana)
Taxe aeroport zbor domestic (389 Euro/persoana)
Asigurarea medicala si asigurarea storno
Orice alt serviciu neinclus in program

Observatii

Orar de zbor informativ:

Bucuresti – Paris: 07:05 – 09:15
Paris – Antananarivo: 10:40 – 23:40
Mauritius – Paris: 20:55 – 05:45
Paris – Bucuresti: 10:25 – 14:15


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours