Vizualizezi oferta circuit Italia, vacanta Italia.

Circuit avion Italia

Circuit Italia
  • Tari: Italia
  • Orase tranzitate: Sicilì, Valletta

Descriere

Ziua 1 : Bucuresti – Malta (4 nopti)
Intilnire pe aeroportul Otopeni pentru zborul catre Malta. Ne indreptam catre hotel. Cazare in zona Qawra la hotel Euroclub3*, Il-Fliegu Street, SPB 1402 Qawra .

Ziua 2: Qawra – Valletta – Mdina – Mosta
Tur panoramic de oras Valletta unde admiram: Biserica Doamnei Noastre, Catedrala St. John, Palatul Superbissima, Muzeul National de Arte Plastice, Teatru Manwel, Parlamentul. Excursie optionala – orasul Mdina, fosta capitala a Maltei, cu Catedrala Sf. Paul, si cetatea locuita, “Orasul Tacerii”. Aici veti recunoaste poate scene din filme ca “Gladiatorul” si “Contele de Monte Cristo”. Vom incheia ziua cu orasul Mosta, unde vom vizita biserica Sf. Maria. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 3: Qawra – Gozo
Excursie optionala- Turul Insulei Gozo – pestera Calypso – unde Ulise a fost tinut captiv in farmecele nimfei Calypso, Citadela- cetate stil arab, Golful Nimfelor, Xlendi – sat pescaresc traditional, Ta Pinu – basilica cu o icoana celebra, facatoare de minuni. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Qawra – Grota Albastra
Excursie optional – Vittoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti.Geologie: Grota Albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din Capri. Preistorie: templele din Hagar Qim, unde primii oameni ce au locuit in Malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: Qawra – Catania (3nopti)
Dimineata devreme plecare spre portul din Valetta pentru imbracare pe ferry-boat-ul ce ne va duce in urmatoarea noastra destinatie – Sicilia, continuam cu Catania si tur panoramic de oras, admirand Domul (in care se afla mormantul compozitorului Vincenzo Bellini), Opera si prima Universitate din Sicilia (1434).Aspectul unic al Cataniei se datoreaza pietrei vulcanice de culoare gri, folosita pentru constructia numeroaselor cladiri publice. Manastirea Santissima Trinita, Catedrala Sant`Agata (patroana orasului), Palazzo degli Elefanti, Palazzo Biscari, Villa Cerami, Arcul medieval gotic-catalan al Sf. Ioan De Frei, La Porta Ferdinandea sau Poarta Garibaldi (arc de triumf ridicat in 1768) si Fantana cu Elefant si obeliscul egiptean, in trecut numit si orasului elefantului. In Taormina, asezata pe terasa Muntelui Tauro la cca. 200 m altitudine, vom vizita Teatrul antic grec, Palatul Corvaja si apoi de-a lungul Caii Umberto 1 pana la Piata Domului si Poarta Catania, edificii antice imprastiate peste tot in oras (morminte, apeducte si edificiul Naumachia). Cazare in zona Taormina/Catania. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Catania/Taormina – Insulele eoliene (Lipari si Vulcano) (86km)
Optional, transfer cu autocarul si transport cu ferry-boat pentru excursie de o zi intr-un cadru natural extraordinar, format dintr-o serie de cratere dintre care singurele active sunt Stromboli si Vulcano. Lipari, cea mai mare insula a arhipelagului, arata extraordinar datorita culorilor si materiilor vulcanice: la inceput masa de lava fluida de culoare roscata a obsidianului, apoi carierele albe din piatra ponce care formeaza fantastice alunecusuri spre albastrul marii. Vulcano, cea mai sudica insula a arhipelagului este interesanta pentru fenomenele post vulcanice (fumarole, namoluri calde). Mese incluse: mic dejun.

Ziua 7: Catania/Taormina – Etna „Coloana cerului” (121 km)
Excursie optionala de jumatate de zi la Vulcanul Etna, cel mai mare vulcan activ din Europa. Traseul de sud are 34 km si porneste din Catania, merge pana la fostul refugiu montan Sapienza (1910 m alt.) si continua cu funicularul pana la cota 2600 m alt. si de aici, cu masini de teren pana la 2900 m alt. si apoi la craterul central. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 8: Taormina/Catania – Bucuresti
Timp liber la dispozitie. Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti.Mese incluse:mic dejun la hotel.

ziua 1 : bucuresti – malta (4 nopti)
intilnire pe aeroportul otopeni pentru zborul catre malta. ne indreptam catre hotel. cazare in zona qawra la hotel euroclub3*, il-fliegu street, spb 1402 qawra .

2: qawra – valletta – mdina – mosta
tur panoramic de oras valletta unde admiram: biserica doamnei noastre, catedrala st. john, palatul superbissima, muzeul national de arte plastice, teatru manwel, parlamentul. excursie optionala – orasul mdina, fosta capitala a maltei, cu catedrala sf. paul, si cetatea locuita, “orasul tacerii”. aici veti recunoaste poate scene din filme ca “gladiatorul” si “contele de monte cristo”. vom incheia ziua cu orasul mosta, unde vom vizita biserica sf. maria. mese incluse: mic dejun.

3: qawra – gozo
excursie optionala- turul insulei gozo – pestera calypso – unde ulise a fost tinut captiv in farmecele nimfei calypso, citadela- cetate stil arab, golful nimfelor, xlendi – sat pescaresc traditional, ta pinu – basilica cu o icoana celebra, facatoare de minuni. mese incluse: mic dejun.

4: qawra – grota albastra
excursie optional – vittoriosa este orasul cetate care a dus faima cavalerilor ioaniti.geologie: grota albastra, vizibila de pe faleza sau din barca (daca marea permite), similara cu cea din capri. preistorie: templele din hagar qim, unde primii oameni ce au locuit in malta acum 7000 de ani au incantat zeii cu pietre ridicate spre cer. mese incluse: mic dejun.

5: qawra – catania (3nopti)
dimineata devreme plecare spre portul din valetta pentru imbracare pe ferry-boat-ul ce ne va duce in urmatoarea noastra destinatie – sicilia, continuam cu catania si tur panoramic de oras, admirand domul (in care se afla mormantul compozitorului vincenzo bellini), opera si prima universitate din sicilia (1434).aspectul unic al cataniei se datoreaza pietrei vulcanice de culoare gri, folosita pentru constructia numeroaselor cladiri publice. manastirea santissima trinita, catedrala sant`agata (patroana orasului), palazzo degli elefanti, palazzo biscari, villa cerami, arcul medieval gotic-catalan al sf. ioan de frei, la porta ferdinandea sau poarta garibaldi (arc de triumf ridicat in 1768) si fantana cu elefant si obeliscul egiptean, in trecut numit si orasului elefantului. in taormina, asezata pe terasa muntelui tauro la cca. 200 m altitudine, vom vizita teatrul antic grec, palatul corvaja si apoi de-a lungul caii umberto 1 pana la piata domului si poarta catania, edificii antice imprastiate peste tot in oras (morminte, apeducte si edificiul naumachia). cazare in zona taormina/catania. mese incluse: mic dejun.

6: catania/taormina – insulele eoliene (lipari si vulcano) (86km)
optional, transfer cu autocarul si transport cu ferry-boat pentru excursie de o zi intr-un cadru natural extraordinar, format dintr-o serie de cratere dintre care singurele active sunt stromboli si vulcano. lipari, cea mai mare insula a arhipelagului, arata extraordinar datorita culorilor si materiilor vulcanice: la inceput masa de lava fluida de culoare roscata a obsidianului, apoi carierele albe din piatra ponce care formeaza fantastice alunecusuri spre albastrul marii. vulcano, cea mai sudica insula a arhipelagului este interesanta pentru fenomenele post vulcanice (fumarole, namoluri calde). mese incluse: mic dejun.

7: catania/taormina – etna „coloana cerului” (121 km)
excursie optionala de jumatate de zi la vulcanul etna, cel mai mare vulcan activ din europa. traseul de sud are 34 km si porneste din catania, merge pana la fostul refugiu montan sapienza (1910 m alt.) si continua cu funicularul pana la cota 2600 m alt. si de aici, cu masini de teren pana la 2900 m alt. si apoi la craterul central. mese incluse: mic dejun.

8: taormina/catania – bucuresti
timp liber la dispozitie. transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre bucuresti.mese incluse:mic dejun la hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
14 Mai 2017 659 €
Data plecare Tarif
15 Iulie 2017 659 €
Data plecare Tarif
10 August 2017 659 €
Data plecare Tarif
10 Septembrie 2017 659 €
Data plecare Tarif
08 Octombrie 2017 659 €

tarife incepand de la 659 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Malta – Bucuresti – Catania
4 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3*** in Qawra
3 nopti cazare cu mic dejun la hotel de 3*** in Catania
Transport cu autocarul /microbuz, clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei
Ferry boat: Malta – Sicilia
Tur panoramic Catania
Tur oras Valetta
Asistenta turistica locala in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport – 199 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrarile la obiectivele turistice si taxele de oras

Observatii

Orar de zbor informativ:

Otopeni – Roma: 06:20 – 07:30
Roma – Malta: 10:30 – 11:55
Catania – Roma:12:00 – 13:20
Roma – Otopeni: 15:00 – 18:05


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours