Vizualizezi oferta circuit Mexic, vacanta Mexic.

Circuit avion Mexic

Circuit Mexic
  • Tari: Mexic
  • Orase tranzitate: Cancun, Playa del Carmen, Tulum, Cozumel, Chichen-Itza, Valladolid, Puerto Vallarta, Sayulita

Descriere

Un circuit în Mexic este o experiență inedită. Pornind de pe Riviera Maya, vizităm siturile arheologice Tulum și Chichen Itza, dar vom explora și parcurilor de aventură: Xplor și Xcaret, vom ajunge pe plaja „ascunsă” Las Marietas și vom avea timp de plajă în Cancun.

ZIUA 1. Sosire în Cancun/Cancun – Playa del Carmen
Sosim pe aeroportul din Cancun unde suntem întâmpinaţi de ghidul local cu care vom efectua transferul spre Riviera Maya. Ajungem în Playa del Carmen pentru cazare.
Riviera Maya include zona de la Cancun la Tulum, o zonă preferată de turişti pentru plaja lungă, resorturile all-inclusive şi parcurile naturale de aici. Aici se găsesc oraşul Playa del Carmen şi satul Tulum.
Cele mai multe hoteluri de aici sunt situate în junglă, au vedere spre plajă şi oferă o experienţă diferită faţă de Cancun.
Cină şi cazare la hotel în Playa del Carmen.

ZIUA 2. Playa del Carmen – Tulum – Playa del Carmen
Mic dejun la hotel. Dimineaţă avem timp liber pentru relaxare şi în jurul orei 11:00 ne îmbarcăm în microbuzul care ne va duce la situl arheologic Tulum, al treilea cel mai vizitat loc din Mexic, după Piramidele Soarelui şi Lunii din Mexico City şi după Chichen Itza. Acest tur de jumătate de zi ne poartă prin unul din cele mai frumoase orașe Maya din această zonă.
Tulum este unul din cele mai bine păstrate situri arheologice Maya și are o vedere spectaculoasă asupra Mării Caraibelor. Ghidul ne va povesti istoria acestui minunat oraș și despre civilizația care l-a construit. Înainte de a ne întoarce la hotel, avem timp liber pentru a înota într-unul din cele mai frumoase locuri de pe Riviera Maya sau pentru a vizita locurile preferate din Tulum.
Ne întoarcem la hotel pentru prânz iar seara avem timp liber pentru odihnă.
Cazare la hotel în Playa del Carmen.
Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

ZIUA 3. Playa del Carmen – Xcaret – Playa del Carmen
Mic dejun la hotel. După micul dejun ne îndreptăm spre Parcul Natural Xcaret, un loc în care putem face o varietate de activităţi, putem vedea papagali Macaw, sate Maya, fluturi, flamingo, paianjeni, tapiri, pești-diavol (Devil fish), broaște țestoase, acvarii, etc.
Una din cele mai mari atractii este peștera naturală folosită de mayași unde puteți înota, face snorkeling sau vă puteți relaxa în hamacele de pe plajă bucurându-vă de Marea Caraibelor.
După-amiaza mergem la Coloseum pentru a vedea un spectacol impresionant care conține două părți: prima jumătate a spectacolulul prezintă istoria civilizației Maya, iar a doua parte prezintă diferite regiuni din Mexic, cultura acestora, cântece și dansuri specifice.
După spectacol, ne întoarcem la hotel pentru cazare.
Mese incluse: mic dejun, prânz și cină.

ZIUA 4. Playa del Carmen – Cozumel – Playa del Carmen
Mic dejun la hotel. După micul dejun efectuăm transferul spre port pentru a ne îmbarca pe ferribotul spre Cozumel, o insulă din Marea Caraibelor, de pe coasta estică a Peninsulei Yucatan, vis-a-vis de orașul Playa del Carmen.
Ajunși pe Insula Cozumel, vom călători în timp, vizitând ruinele Maya San Gervasio. Apoi, pornim cu jeep-urile într-o aventură de-a lungul insulei, pentru a ajunge la Hacienda Antigua, unde vom învăța despre cel mai tradițional lichior mexican: tequila. După ce degustăm tequila, călătorim prin junglă pentru a ajunge la Punta Sur, cel mai sudic punct al insulei.
Următoarea oprire este pe o frumoasă plajă, unde vom lua prânzul.
Ne întoarcem la hotel în Playa del Carmen pentru cazare și cină.
Mese incluse: mic dejun, prânz și cină.

ZIUA 5. Playa del Carmen – Parcul Xplor – Playa del Carmen
După micul dejun luat la hotel, efectuăm transferul spre Parcul Xplor. Aici găsim mai multe atracții incluzând tiroliană, o plimbare cu un vehicul amfibiu, rafting pe râurile subterane și drumeții prin caverne, admirând stalactite….pe scurt un paradis subteran în jungla mexicană. Începem turul din Parcul Xplor cu două rute diferite de tiroliană. După aceea, tragem aer în piept, ne putem căștile și ne pregătim pentru o plimbare uimitoare, de 3 mile prin junglă cu un vehicul amfibiu. O zi plină de adrenalină în Parcul Xplor nu se poate încheia fără a înnota și fără a face rafting pe râurile subterane unde vom putea admira stalactitele și stalacmitele din aceste grote.
Prânzul îl vom lua într-unul din restaurantele din parc.
După ora 17 ne întoarcem la hotel în Playa del Carmen.
Seara avem timp liber pentru cină și odihnă.
Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

ZIUA 6. Playa del Carmen – Chichen Itza – Cancun
Luăm micul dejun la hotel și efectuăm un transfer de 2,5 ore spre unul din cele mai importante situri arheologice Maya, cunoscut și ca una din cele șapte minuni ale lumii.
Ghidul ne va conduce prin incredibilul oraș Chichen Itza. Descoperim ruinele Maya, aflăm cum au trăit, cum se rugau, cum se jucau și învățau mayaşii. Un alt tur ghidat ne așteaptă, de data aceasta vom vedea satul colonial Valladolid. După ce privim clădirile și străzile frumoase, suntem invitați într-un restaurant deosebit pentru a savura un prânz bufet cu o selecție de preparate yucatane, mexicane dar și din bucătăria internațională.
Următoarea oprire înainte de a ne întoarce la hotel este la o frumoasă cenotă (piscină naturală).
Efectuăm transferul spre Cancun, care este situat în partea de nord a Peninsulei Yucatan, de asemenea parte a civilizației Maya. Sosim în Cancun la punctul de belvedere al ”Dolphin Beach”, unde ne oprim pentru a admira plaja și pentru a face fotografii, apoi ne îndreptăm spre hotel pentru cazare, cină și odihnă.
Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

ZIUA 7. Cancun
Luăm micul dejun la hotel, după care efectuăm transferul spre port pentru un tur cu catamaranul. Ne îmbarcăm la bordul unui catamaran de 75 de picioare cu care vom naviga de-a lungul coastei Caraibelor, pentru o experienţă de neuitat. Vom putea face snorkeling, vom înnota, vom face cumpărături şi ne vom întâlni cu localnicii şi cu tradiţiile lor.
Veniți sa descoperiți o lume marină plină de culori, cu formațiuni de corali luxuriante şi snorkeling de-a lungul barierei de corali, în cele mai spectaculoase locuri ale insulei.
Mai târziu luăm prânzul, ne răcorim cu cocktailuri, dansăm şi ne bucurăm de muzică. Odată ajunşi pe insulă, explorăm străzile ei colorate şi magazinele unde găsim o varietate de articole lucrate manual. Bucuraţi-vă de o zi care combină frumuseţea Caraibelor cu jungla tropicală şi cultura unică a acestei insule.
Ne întoarcem la hotel şi ne pregătim pentru cină.
ârziu în noapte mergem la spectacolul Coco Bongo-unul din cele mai apreciate spectacole nocturne din Cancun. Situat în centrul zonei cu hoteluri, Coco Bongo este o atracţie faimoasă în toată lumea. Cu o capacitate de 1800 de persoane puteţi fi sigur că veţi avea o petrecere vibrantă, 365 de zile pe an. Coco Bongo nu este doar un club de noapte…este mult mai mult. Este o petrecere pe tot parcursul nopţii cu spectacole impresionante, muzică şi bar. Asta este ceea ce face din Coco Bongo cel mai interesant şi unic club de noapte din Cancun. Codul vestimentar în Coco Bongo este casual-caraibean. Asiguraţi-vă că veţi purta îmbrăcămintea potrivită!
Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

ZIUA 8. Cancun – Zi liberă
Luăm micul dejun la hotel. Astăzi avem timp liber pentru shopping, plajă sau odihnă după spectacolul Coco Bongo.
Prânzul şi cina se vor lua la restaurantul hotelului.
Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

ZIUA 9. Cancun – Puerto Vallarta
Luăm micul dejun la hotel şi efectuăm transferul spre aeroport pentru zborul cu destinaţia Puerto Vallarta-o staţiune situată la plajă, în golful Bahia de Banderas.
Apropierea de golful Banderas, de valea agricolă a râului Ameca şi de centrele miniere din Sierra au dat oraşului un trecut mult mai interesant decât al altor destinaţii turistice din Mexic. Puerto Vallarta a fost un sat mexican înfloritor cu mult înainte de a deveni o destinaţie turistică internaţională. Turismul era principala activitate datorită climatului, peisajelor, plajelor tropicale şi istoriei bogate.
Sosim pe aeroportul Puerto Vallarta unde suntem întâmpinaţi de ghidul local cu care vom efectua transferul la hotel pentru cazare.
Târziu în noapte suntem invitaţi la un tur nocturn cu cină. Tobe vibrând la care cântă chiar oamenii de odinioară ne vor ghida pe o cale cu torţe aprinse, către o piramidă în inima pădurii tropicale. Aici, într-un amfiteatru natural sub cerul plin de stele, vom fi martori la trecutul mitologic al Mexicului, prin intermediul limbajului universal al dansului.
O mare parte din patrimoniul cultural bogat al Mexicului se reflectă prin istoria şi folclorul civilizaţiilor trecute.
Ritmos de la Noche-un spectacol de dans care ilustrează modul în care religiile şi credinţele pre-columbiane au influenţat miturile, legendele şi cultura mexicană.
După spectacol ne întoarcem la hotel pentru odihnă.
Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

ZIUA 10. Puerto Vallarta – Marietas
Luăm micul dejun la hotel şi efectuăm transferul spre Las Marietas pentru a ne bucura de un nou tur.
Insulele Marietas sunt un grup de insule mici, vulcanice, în interiorul Golfului Banderas. Aceste insule, făcute celebre de oceanograful Jacques Cousteau, oferă un mediu perfect pentru aventură.
Descoperiţi fauna din apă şi de pe uscat, în timp ce vă veţi plimba cu caiacul, veţi face snorkeling şi veţi explora ecosistemul unic, însoţiţi de ghidul local. Nu rataţi cele mai bune condiţii pentru snorkeling! Apele din jurul Insulelor Marietas sunt foarte clare şi viaţa marină este abundentă. Ghidul ne va conduce prin caverne şi arcade stâncoase pentru a experimenta frumuseţea naturală a Insulelor Marietas. După ce ne vom bucura de acest tur spectaculos, ne întoarcem la port şi de aici la hotel pentru a ne pregăti de cină.
Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

ZIUA 11. Puerto Vallarta – Las Caletas
Luăm micul dejun la hotel, apoi efectuăm transferul pentru turul pe insula Caletas. Las Caletas a fost, cândva, casa privată a regizorului de film John Houston, care a considerat-o unul din cele mai frumoase locuri din lume.
Las Caletas este situată într-o rezervaţie naturală nealterată, în sudul golfului Banderas, putând fi accesată doar pe mare. Urcaţi la bordul catamaranului, aşezaţi-vă comod şi bucuraţi-vă de cele mai frumoase peisaje pe care vi le oferă golful mexican. De îndată ce vom zări Las Caletas, frumuseţea ei naturală ne va lăsa fără cuvinte. Ajunşi pe ţărm ne putem relaxa cu adevărat. Putem să ne bucurăm de soarele tropical, pe plajă, să stăm într-un hamac la umbră sau să beneficiem de un masaj terapeutic sau facial la centrul spa-totul pentru a ne revigora mintea, corpul şi sufletul într-unul din cele mai frumoase locuri de pe pământ. Sau…putem închiria un caiac şi explora pe cont propriu golful.
Insula Las Caletas este considerată Grădina Edenului din Mexic-o plajă tropicală minunată unde vă puteţi relaxa şi uita de toate grijile.
Ne întoarcem la hotel pentru cină şi odihnă.
Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

ZIUA 12. Puerto Vallarta – Tur Adventure
Mic dejun la hotel. După micul dejun începem turul ”adventure”. Pentru amatorii de senzaţii tari acest tur este obligatoriu. Putem începe cu o plimbare cu un rollercoaster ecologic pentru emoţii, provocări şi distracţie non stop. Având unele din cele mai înalte şi lungi tiroliene din Mexic, de aproape 1000 ft. lungime şi 250 ft. înălţime şi două cascade impresionante, nu e de mirare că mulţi oameni consideră experienţa ca una din cele mai mari aventuri pe care o pot avea în această zonă.
Vom începe cu o plimbare cu barca cu motor la Boca de Tomatlan, o plajă retrasă, la marginea junglei, în sudul Golfului Banderas. Odată ajunşi pe ţărm, pornim cu maşini 4×4 Mercedes Benz Unimogs, într-o experienţă off-road, la tabăra noastră de bază (2000 ft. deasupra mării), în inima munţilor Sierra Madre. Ne echipăm cu hamuri şi, însoţiţi de ghidul nostru experimentat, pornim pe munte, în adâncul pădurii subtropicale (avem posibilitatea de a folosi catâri). Pregătiţi-vă pentru adrenalină pură…tiroliană, rapel în cascade, traversarea podurilor din junglă şi, la final, traversarea piscinelor naturale ale râurilor, într-un circuit special pentru amatorii de aventură. Ne întoarcem la tabăra de bază unde ne putem odihni sau privi fotografiile zilei înainte de a ne întoarce la Puerto Vallarta.
Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

ZIUA 13. Puerto Vallarta – Orașe tradiționale
Mic dejun la hotel. După micul dejun petrecem o jumătate de zi vizitând oraşele tradiţionale Sayulita şi San Pancho. Explorăm plajele şi vizităm aceste oraşe faimoase în toată lumea, într-un tur ghidat; descoperim meşteşugurile locale şi degustăm mâncarea tradiţională.
Ghidul vă va face câteva recomandări pentru această zi. Puteţi savura o nucă de cocos proaspătă sau puteţi merge la shopping. Sayulita este cunoscută pentru artă şi meşteşuguri locale. Ne vom plimba pe străzile acestui frumos oraş pentru a descoperi comorile sale ascunse; vă asigurăm că vă veţi îndrăgosti de comunitatea eclectică şi încântâtoare de aici.
San Pancho este un oraş mic şi foarte frumos, situat pe plajă. Ghidul local ne va arăta cele mai frumoase locuri din acest oraş.
Luăm prânzul într-unul din cele două locaţii.
Ne întoarcem la hotel unde ne relaxăm şi luăm cina.
Mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

ZIUA 14. Zbor spre casă
Mic dejun. După micul dejun efectuăm transferul spre aeroport pentru zborul spre casă. În funcţie de orarul de zbor, chiar după check-out, putem lua prânzul în hotel.

un circuit în mexic este o experiență inedită. pornind de pe riviera maya, vizităm siturile arheologice tulum și chichen itza, dar vom explora și parcurilor de aventură: xplor și xcaret, vom ajunge pe plaja „ascunsă” las marietas și vom avea timp de plajă în cancun.

1. sosire în cancun/cancun – playa del carmen
sosim pe aeroportul din cancun unde suntem întâmpinaţi de ghidul local cu care vom efectua transferul spre riviera maya. ajungem în playa del carmen pentru cazare.
riviera maya include zona de la cancun la tulum, o zonă preferată de turişti pentru plaja lungă, resorturile all-inclusive şi parcurile naturale de aici. aici se găsesc oraşul playa del carmen şi satul tulum.
cele mai multe hoteluri de aici sunt situate în junglă, au vedere spre plajă şi oferă o experienţă diferită faţă de cancun.
cină şi cazare la hotel în playa del carmen.

2. playa del carmen – tulum – playa del carmen
mic dejun la hotel. dimineaţă avem timp liber pentru relaxare şi în jurul orei 11:00 ne îmbarcăm în microbuzul care ne va duce la situl arheologic tulum, al treilea cel mai vizitat loc din mexic, după piramidele soarelui şi lunii din mexico city şi după chichen itza. acest tur de jumătate de zi ne poartă prin unul din cele mai frumoase orașe maya din această zonă.
tulum este unul din cele mai bine păstrate situri arheologice maya și are o vedere spectaculoasă asupra mării caraibelor. ghidul ne va povesti istoria acestui minunat oraș și despre civilizația care l-a construit. Înainte de a ne întoarce la hotel, avem timp liber pentru a înota într-unul din cele mai frumoase locuri de pe riviera maya sau pentru a vizita locurile preferate din tulum.
ne întoarcem la hotel pentru prânz iar seara avem timp liber pentru odihnă.
cazare la hotel în playa del carmen.
mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

3. playa del carmen – xcaret – playa del carmen
mic dejun la hotel. după micul dejun ne îndreptăm spre parcul natural xcaret, un loc în care putem face o varietate de activităţi, putem vedea papagali macaw, sate maya, fluturi, flamingo, paianjeni, tapiri, pești-diavol (devil fish), broaște țestoase, acvarii, etc.
una din cele mai mari atractii este peștera naturală folosită de mayași unde puteți înota, face snorkeling sau vă puteți relaxa în hamacele de pe plajă bucurându-vă de marea caraibelor.
după-amiaza mergem la coloseum pentru a vedea un spectacol impresionant care conține două părți: prima jumătate a spectacolulul prezintă istoria civilizației maya, iar a doua parte prezintă diferite regiuni din mexic, cultura acestora, cântece și dansuri specifice.
după spectacol, ne întoarcem la hotel pentru cazare.
mese incluse: mic dejun, prânz și cină.

4. playa del carmen – cozumel – playa del carmen
mic dejun la hotel. după micul dejun efectuăm transferul spre port pentru a ne îmbarca pe ferribotul spre cozumel, o insulă din marea caraibelor, de pe coasta estică a peninsulei yucatan, vis-a-vis de orașul playa del carmen.
ajunși pe insula cozumel, vom călători în timp, vizitând ruinele maya san gervasio. apoi, pornim cu jeep-urile într-o aventură de-a lungul insulei, pentru a ajunge la hacienda antigua, unde vom învăța despre cel mai tradițional lichior mexican: tequila. după ce degustăm tequila, călătorim prin junglă pentru a ajunge la punta sur, cel mai sudic punct al insulei.
următoarea oprire este pe o frumoasă plajă, unde vom lua prânzul.
ne întoarcem la hotel în playa del carmen pentru cazare și cină.
mese incluse: mic dejun, prânz și cină.

5. playa del carmen – parcul xplor – playa del carmen
după micul dejun luat la hotel, efectuăm transferul spre parcul xplor. aici găsim mai multe atracții incluzând tiroliană, o plimbare cu un vehicul amfibiu, rafting pe râurile subterane și drumeții prin caverne, admirând stalactite….pe scurt un paradis subteran în jungla mexicană. Începem turul din parcul xplor cu două rute diferite de tiroliană. după aceea, tragem aer în piept, ne putem căștile și ne pregătim pentru o plimbare uimitoare, de 3 mile prin junglă cu un vehicul amfibiu. o zi plină de adrenalină în parcul xplor nu se poate încheia fără a înnota și fără a face rafting pe râurile subterane unde vom putea admira stalactitele și stalacmitele din aceste grote.
prânzul îl vom lua într-unul din restaurantele din parc.
după ora 17 ne întoarcem la hotel în playa del carmen.
seara avem timp liber pentru cină și odihnă.
mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

6. playa del carmen – chichen itza – cancun
luăm micul dejun la hotel și efectuăm un transfer de 2,5 ore spre unul din cele mai importante situri arheologice maya, cunoscut și ca una din cele șapte minuni ale lumii.
ghidul ne va conduce prin incredibilul oraș chichen itza. descoperim ruinele maya, aflăm cum au trăit, cum se rugau, cum se jucau și învățau mayaşii. un alt tur ghidat ne așteaptă, de data aceasta vom vedea satul colonial valladolid. după ce privim clădirile și străzile frumoase, suntem invitați într-un restaurant deosebit pentru a savura un prânz bufet cu o selecție de preparate yucatane, mexicane dar și din bucătăria internațională.
următoarea oprire înainte de a ne întoarce la hotel este la o frumoasă cenotă (piscină naturală).
efectuăm transferul spre cancun, care este situat în partea de nord a peninsulei yucatan, de asemenea parte a civilizației maya. sosim în cancun la punctul de belvedere al ”dolphin beach”, unde ne oprim pentru a admira plaja și pentru a face fotografii, apoi ne îndreptăm spre hotel pentru cazare, cină și odihnă.
mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

7. cancun
luăm micul dejun la hotel, după care efectuăm transferul spre port pentru un tur cu catamaranul. ne îmbarcăm la bordul unui catamaran de 75 de picioare cu care vom naviga de-a lungul coastei caraibelor, pentru o experienţă de neuitat. vom putea face snorkeling, vom înnota, vom face cumpărături şi ne vom întâlni cu localnicii şi cu tradiţiile lor.
veniți sa descoperiți o lume marină plină de culori, cu formațiuni de corali luxuriante şi snorkeling de-a lungul barierei de corali, în cele mai spectaculoase locuri ale insulei.
mai târziu luăm prânzul, ne răcorim cu cocktailuri, dansăm şi ne bucurăm de muzică. odată ajunşi pe insulă, explorăm străzile ei colorate şi magazinele unde găsim o varietate de articole lucrate manual. bucuraţi-vă de o zi care combină frumuseţea caraibelor cu jungla tropicală şi cultura unică a acestei insule.
ne întoarcem la hotel şi ne pregătim pentru cină.
ârziu în noapte mergem la spectacolul coco bongo-unul din cele mai apreciate spectacole nocturne din cancun. situat în centrul zonei cu hoteluri, coco bongo este o atracţie faimoasă în toată lumea. cu o capacitate de 1800 de persoane puteţi fi sigur că veţi avea o petrecere vibrantă, 365 de zile pe an. coco bongo nu este doar un club de noapte…este mult mai mult. este o petrecere pe tot parcursul nopţii cu spectacole impresionante, muzică şi bar. asta este ceea ce face din coco bongo cel mai interesant şi unic club de noapte din cancun. codul vestimentar în coco bongo este casual-caraibean. asiguraţi-vă că veţi purta îmbrăcămintea potrivită!
mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

8. cancun – zi liberă
luăm micul dejun la hotel. astăzi avem timp liber pentru shopping, plajă sau odihnă după spectacolul coco bongo.
prânzul şi cina se vor lua la restaurantul hotelului.
mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

9. cancun – puerto vallarta
luăm micul dejun la hotel şi efectuăm transferul spre aeroport pentru zborul cu destinaţia puerto vallarta-o staţiune situată la plajă, în golful bahia de banderas.
apropierea de golful banderas, de valea agricolă a râului ameca şi de centrele miniere din sierra au dat oraşului un trecut mult mai interesant decât al altor destinaţii turistice din mexic. puerto vallarta a fost un sat mexican înfloritor cu mult înainte de a deveni o destinaţie turistică internaţională. turismul era principala activitate datorită climatului, peisajelor, plajelor tropicale şi istoriei bogate.
sosim pe aeroportul puerto vallarta unde suntem întâmpinaţi de ghidul local cu care vom efectua transferul la hotel pentru cazare.
târziu în noapte suntem invitaţi la un tur nocturn cu cină. tobe vibrând la care cântă chiar oamenii de odinioară ne vor ghida pe o cale cu torţe aprinse, către o piramidă în inima pădurii tropicale. aici, într-un amfiteatru natural sub cerul plin de stele, vom fi martori la trecutul mitologic al mexicului, prin intermediul limbajului universal al dansului.
o mare parte din patrimoniul cultural bogat al mexicului se reflectă prin istoria şi folclorul civilizaţiilor trecute.
ritmos de la noche-un spectacol de dans care ilustrează modul în care religiile şi credinţele pre-columbiane au influenţat miturile, legendele şi cultura mexicană.
după spectacol ne întoarcem la hotel pentru odihnă.
mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

10. puerto vallarta – marietas
luăm micul dejun la hotel şi efectuăm transferul spre las marietas pentru a ne bucura de un nou tur.
insulele marietas sunt un grup de insule mici, vulcanice, în interiorul golfului banderas. aceste insule, făcute celebre de oceanograful jacques cousteau, oferă un mediu perfect pentru aventură.
descoperiţi fauna din apă şi de pe uscat, în timp ce vă veţi plimba cu caiacul, veţi face snorkeling şi veţi explora ecosistemul unic, însoţiţi de ghidul local. nu rataţi cele mai bune condiţii pentru snorkeling! apele din jurul insulelor marietas sunt foarte clare şi viaţa marină este abundentă. ghidul ne va conduce prin caverne şi arcade stâncoase pentru a experimenta frumuseţea naturală a insulelor marietas. după ce ne vom bucura de acest tur spectaculos, ne întoarcem la port şi de aici la hotel pentru a ne pregăti de cină.
mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

11. puerto vallarta – las caletas
luăm micul dejun la hotel, apoi efectuăm transferul pentru turul pe insula caletas. las caletas a fost, cândva, casa privată a regizorului de film john houston, care a considerat-o unul din cele mai frumoase locuri din lume.
las caletas este situată într-o rezervaţie naturală nealterată, în sudul golfului banderas, putând fi accesată doar pe mare. urcaţi la bordul catamaranului, aşezaţi-vă comod şi bucuraţi-vă de cele mai frumoase peisaje pe care vi le oferă golful mexican. de îndată ce vom zări las caletas, frumuseţea ei naturală ne va lăsa fără cuvinte. ajunşi pe ţărm ne putem relaxa cu adevărat. putem să ne bucurăm de soarele tropical, pe plajă, să stăm într-un hamac la umbră sau să beneficiem de un masaj terapeutic sau facial la centrul spa-totul pentru a ne revigora mintea, corpul şi sufletul într-unul din cele mai frumoase locuri de pe pământ. sau…putem închiria un caiac şi explora pe cont propriu golful.
insula las caletas este considerată grădina edenului din mexic-o plajă tropicală minunată unde vă puteţi relaxa şi uita de toate grijile.
ne întoarcem la hotel pentru cină şi odihnă.
mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

12. puerto vallarta – tur adventure
mic dejun la hotel. după micul dejun începem turul ”adventure”. pentru amatorii de senzaţii tari acest tur este obligatoriu. putem începe cu o plimbare cu un rollercoaster ecologic pentru emoţii, provocări şi distracţie non stop. având unele din cele mai înalte şi lungi tiroliene din mexic, de aproape 1000 ft. lungime şi 250 ft. înălţime şi două cascade impresionante, nu e de mirare că mulţi oameni consideră experienţa ca una din cele mai mari aventuri pe care o pot avea în această zonă.
vom începe cu o plimbare cu barca cu motor la boca de tomatlan, o plajă retrasă, la marginea junglei, în sudul golfului banderas. odată ajunşi pe ţărm, pornim cu maşini 4×4 mercedes benz unimogs, într-o experienţă off-road, la tabăra noastră de bază (2000 ft. deasupra mării), în inima munţilor sierra madre. ne echipăm cu hamuri şi, însoţiţi de ghidul nostru experimentat, pornim pe munte, în adâncul pădurii subtropicale (avem posibilitatea de a folosi catâri). pregătiţi-vă pentru adrenalină pură…tiroliană, rapel în cascade, traversarea podurilor din junglă şi, la final, traversarea piscinelor naturale ale râurilor, într-un circuit special pentru amatorii de aventură. ne întoarcem la tabăra de bază unde ne putem odihni sau privi fotografiile zilei înainte de a ne întoarce la puerto vallarta.
mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

13. puerto vallarta – orașe tradiționale
mic dejun la hotel. după micul dejun petrecem o jumătate de zi vizitând oraşele tradiţionale sayulita şi san pancho. explorăm plajele şi vizităm aceste oraşe faimoase în toată lumea, într-un tur ghidat; descoperim meşteşugurile locale şi degustăm mâncarea tradiţională.
ghidul vă va face câteva recomandări pentru această zi. puteţi savura o nucă de cocos proaspătă sau puteţi merge la shopping. sayulita este cunoscută pentru artă şi meşteşuguri locale. ne vom plimba pe străzile acestui frumos oraş pentru a descoperi comorile sale ascunse; vă asigurăm că vă veţi îndrăgosti de comunitatea eclectică şi încântâtoare de aici.
san pancho este un oraş mic şi foarte frumos, situat pe plajă. ghidul local ne va arăta cele mai frumoase locuri din acest oraş.
luăm prânzul într-unul din cele două locaţii.
ne întoarcem la hotel unde ne relaxăm şi luăm cina.
mese incluse: mic dejun, prânz şi cină.

14. zbor spre casă
mic dejun. după micul dejun efectuăm transferul spre aeroport pentru zborul spre casă. În funcţie de orarul de zbor, chiar după check-out, putem lua prânzul în hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 13 zile
  • Categorie hoteluri: 4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
25 Noiembrie 2018 3,978 €

tarife incepand de la 3,978 €

Servicii incluse

Tururi incluse:
Tur de jumătate de zi în Situl arheologic Tulum (tur privat)
Excursia în Parcul Xcaret (129 $) și transfer hotel-Xcaret-hotel (transfer comun)
Snorkeling în Insula Cozumel-transfer comun (include feribot dus-întors și transferul din Playa del Carmen)
Excursia în Parcul Xplor – transfer comun (134 $)
Situl arheologic Chichen Itza – tur privat (75 $)
Ikkil Cenote – tur privat
Tur cu catamaranul–transport privat și tur comun
Coco Bongo – transport privat (80 $)
Tur în Insula Las Mariestas-transport privat și tur comun (50 $)
Tur Adventure–transport privat și tur comun (110 $)
Tur pe Las Caletas (139 $)
Toate tururile de mai sus sunt incluse în tariful programului.
Alte servicii incluse:
Bilet de avion pentru cursa internă Cancun-Puerto Vallarta
5 nopţi cazare în Playa del Carmen la Hotel Grand Porto Resort All Inclusice 4*, camere standard
3 nopţi cazare în Cancun la Hotel Krystal Cancun All Inclusive 4* sau Barcelo Occidental Cancun 4*, camere cu vedere la ocean
4 nopţi cazare în Puerto Vallarta la Hotel Krystal Puerto Vallarta All Inclusive 4*, camere superior
Mese conform programului turistic (nu sunt incluse băuturile alcoolice)
Transport cu microbuz privat aeroport-hotel-aeroport
Transport comun conform programului turistic
Ghid vorbitor de limba engleză pentru tot circuitul
Bilete de intrare la toate atracțiile incluse în program
Două sticle de apă/zi/persoană
Bacșișurile în hoteluri (pentru hamali și cameriste) și în restaurante
Taxa de ieşire din Mexic (aprox.25 $)
Asigurare de călătorie

Servicii neincluse

Biletul de avion pe ruta București – Cancun – București
Servicii de spălătorie și servicii extra din cameră (Spa-ul nu este inclus)
Bacșișuri pentru ghizi și șoferi (aprox. 150 $/persoană)


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Neotour Brasov