Vizualizezi oferta circuit Mexic, circuit Cuba, vacanta Mexic, vacanta Cuba.

Circuit avion Mexic, Cuba

Circuit Mexic
  • Tari: Mexic, Cuba
  • Orase tranzitate: Mexico City, Havana, Vinales, Oaxaca de Juarez

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Mexico City (3 nopti)
Sosire pe aeroportul international din Mexico City, cel mai mare oras de pe planeta, cu circa 25 milioane de locuitori, oras extrem de interesant pentru a atrage pe orice vizitator. Metropola a fost construita pe locul unde se afla legendara asezare azteca Teotihuacan, care a uluit pe colonisti prin amploare, bogatie si frumusete, din care in prezent mai dainuie doar legenda. Cazare in Mexico City – Hotel Casa Blanca 4*, Lafragua 7, Tabacalera, 06030 Cuauhtemoc, CDMX. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 2: Mexico City
Vizitam orasul, Palatul National, unde putem admira picturile naturale ale celebrului Diego Rivera, Plaza de la Constitucion (considerata inima orasului, cunoscuta si sub numele Zocalo), iar de aici va puteti continua plimbarea pana in cel mai mare parc din Mexico City, Bosque de Chapultepec, Catedrala Metropolitana, a carei constructie a fost finalizata in 1788 si imbina stilul baroc cu cel neoclasic si traditional mexican. Continuam cu vizitarea Muzeului de Antropologie. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 3: Mexico City – Teotihuacan – Mexico City (106 km)
Pornim spre Tlatelolco, unde vom vizita Plaza de las Tres Culturas, apoi Basilica de Nuestra Senora de Guadalupe, in partea de nord a orasului, principala biserica a metropolei, dedicata sfintei care ocroteste Mexicul, Patroana Americii. Ne indreptam spre Teotihuacan, supranumit Orasul Zeilor, un oras divin unde veneau pelerini din toate partile tarii sa se inchine zeilor. Vizitam monumentalele piramide de aici: EI Sol – Piramida Soarelui, La Luna – Piramida Lunii, templul Quetzalpapalotl – Sarpele cu pene, zeul suprem al orasului si Avenida de los Muertos – Calea mortilor. Mese incluse: Mic dejun.

Ziua 4: Mexico City – Puebla – Oaxaca (2 nopti)
Plecare spre Oaxaca. Oprire in Puebla pentru a vizita centrul istoric. Veti admira Capela do Rosario, in stil baroc cu stucaturi aurii, inchinata Reginei Rozariului. Oprire la piata „Parian” pentru cumparaturi – aici veti gasi ceramica, bomboane traditionale, haine de piele etc. Se ia masa de pranz la un restaurant local. Continuam drumul catre Oaxaca, locul originar istoric al populatiilor pre-columbiene Zapotec si Mixtec, avand cei mai multi vorbitori nativi ai limbilor amerindiene vorbite in Mexicul de azi. Cazare la Mision Oaxaca San Felipe 4*, San Felipe Del Agua, La Paz San Felipe, 68020 Oaxaca. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 5: Oaxaca
In prima parte a zilei, tur de oras Oaxaca. Orasul colonial ofera multe locuri istorice interesante. Veti vizita Catedrala, Biserica Santo Domingo, Fantana Sapte Regiuni. Continuam cu vizita orasului zapotec Monte Alban, unde veti gasi urme ale acestei civilizatii. Veti admira Mormantul 7 care adaposteste mai mult de 500 de piese de aur, chihlimbar si bijuterii turcoaz. Piata Principala este fosta inima a orasului. Se ia masa de pranz la un restaurant local. Veti incheia ziua cu vizita la Mitla unde se afla 4 situri arheologice si cel mai lat copac din lume, arborele Tule. Retur in Oaxaca. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 6: Oaxaca – Tuxtla Gutierrez – San Cristobal de Las Casas (2 nopti)
Plecam catre Tuxtla si San Cristobal de las Casas, care se afla in regiunea Chiapas. Cand se vorbeste despre aceasta regiune, se face automat referire la mayasi (una dintre civilizatiile avansate din perioada 250-900 d. Hr.). Odata ajunsi in Tuxtla veti face un tur al Canionului Sumidero. Canionul cu pereti abrupti a fost creat acum milioane de ani de Raul Grijalva, peretii lui stancosi ridicandu-se la peste 1000 m deasupra raului. Dupa- amiaza, plecare spre San Cristobal de las Casas. Hotel Misión Grand San Cristóbal de las Casas, Calle Francisco I. Madero 19, Centro Historico, 29200 San Cristóbal de Las Casas. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 7: San Cristobal de Las Casas
Descoperiti frumusetea satelor mayase de langa San Cristobal. Prima oprire este in San Juan Chamula. Locuitorii sunt indigeni Tzotzil si au o organizare proprie, nu platesc impozite, nu permit politiei federale sa intre in teritoriul lor si au un ritual religios diferit, de altfel centrul geografic si spiritual al orasului fiind biserica dedicata Sfantului Ioan Botezatorul. Urmatoarea oprire va fi in Zinacantan, oras locuit tot de indigeni Tzotzil, cunoscuti pentru florile lor. Crini, crizanteme, trandafiri cresc in gradinile lor si le impodobesc altarele. Veti admira aici Biserica San Lorenzo. Intoarcere in San Cristobal si timp liber la dispozitie. Mese incluse: mic dejun si cina.

Ziua 8: San Cristobal de Las Casas – Palenque (1 noapte)
Plecare spre Palenque. In drum, oprire pentru a vizita fabuloasele cascade „Aqua Azul”. Inconjurate de o vegetatie luxurianta, raurile se varsa in defileul stancos formand sute de cascade albe. Sosire in Palenque si cazare la Best Western Maya Palenque3*, Merle Green Y Ave. Juarez. Col. La Cañada, 1 – 29960 – Palenque. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 9: Palenque – Campeche (1 noapte)
Exploram Palenque, unul din cele mai importante, elegante si misterioase situri arheologice mayase. Cu toate ca situl arheologic este unul de dimensiuni medii, fiind mai mic decat cele de la Tikal sau Copan, el contine unele dintre cele mai bune exemple de arhitectura, sculptura, acoperisuri specific mayase si alte basoreliefuri pe care le-a lasat mostenire civilizatia maya. Veti admira Templul Soarelui, foarte bine pastrat, unde pe scut apare fata zeului mayas si Palatul care apartinea familiei regale, fiind folosit atat pentru ceremonii cat si pentru locuit. Se ia masa de pranz la un restaurant local. Dupa-amiaza plecare spre Campeche. Cazare la hotel Mision Campeche America Centro Historico 3*, Calle 10. 252, Centro Historico, 24000 Campeche. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 10: Campeche – Merida (2 nopti)
Tur panoramic de oras Campeche in care veti admira Poarta Pamantului, Catedrala „Concepcion Inmaculada”, Piata Principala. Ne indreptam catre orasul Uxmal, in care veti admira cele mai bine pastrate vestigii mayase: Casa Testoaselor, renumita pentru broastele testoase care decoreaza cornisa, Casa Pasarilor, Palatul Mastilor decorat cu sase randuri de masti, Palatul Conducatorului, Piramida Magicianului. Masa de pranz se ia la un restaurant local. Continuam drumul catre Merida, al carei nume maya este T’hó’ sau Ichkanzihóo (cetatea celor cinci dealuri). Tur de oras panoramic in capitala si orasul cel mai mare al Peninsulei Yucatan. Centrul istoric al orasului este primitor si pitoresc, presarat cu cladiri in stil colonial. In Plaza Mayor (piata centrala) se afla Catedrala, considerata cea mai veche de pe continent, construita intre 1561 si 1598, partial cu pietre din vechiul oras mayas. In apropiere gasim Palacio Municipal (Primaria), o cladire tipic coloniala de culoare roz. Transfer la hotel si cazare la Maria del Carmen 4*, Calle 63 550, Centro, 97000 Mérida. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 11: Merida – Uxmal (156 km)
Vizitam orasul Merida, supranumit “Orasul alb": Teatrul Peon Contreras, Casa de Montejo, Palatul Guvernului si facem un tur panoramic prin zonele rezidentiale pe Avenida Colon si Paseo de Motenjo. Continuam spre Uxmal pentru a vizita situl arheologic: Piramida Magicianului, Palatul Guvernatorului, Marea Piramida, Templul de Sud si pentru a ne bucura de un inedit spectacol de sunet si lumina. Mese incluse: Mic dejun, pranz si cina.

Ziua 12: Merida – Chichen Itza – Cancun (1 noapte) (308 km)
Ne indreptam spre Chichen Itza, supranumit „Taramul fagaduintei”, pentru a vizita zona arheologica, una dintre cele mai importante dovezi ale civilizatiei Maya-Toltec. Situl este compus din mai multe cladiri: Piramida Kukulcan, Piata celor 1000 de coloane, Templul Curtii Ovale, Tempul Jaguarului, Tempul Razboiului – Templul Chichen Itza propriu zis, Observatorul, Osuarul, Platforma Venus, Plaforma Uliului si a Jaguarului, Drumul catre Locul de Sacrificii, Platforma Craniilor, Templul Barbatului Barbos. Totul este construit si aliniat cu o precizie matematica si astronomica. In interiorul piramidei, o scara lunga si alunecoasa urca spre templul din varf, unde tronul in forma de jaguar, vopsit in rosu, are ochi de jad si colti de cremene. Continuam drumul spre Cancun. Cazare la Ambiance Suites Cancún 4*, Av Tulum 227, 20, 77500 Cancún. Tip Masa: All inclusive.

Ziua 13: Cancun – Havana – Vinales (2 nopti)
Transfer la aeroport pentru zbor catre Havana. Plecare din Havana catre Vinales, vom traversa aproximativ 300 Km cu un popas pentru a lua masa de pranz. Sunt cateva atractii in drumul nostru: zona impadurita, o cascada impresionanta si gradina de orhidee. Vom ajunge la Pinar. Mese incluse: mic dejun si pranz.

Ziua 14: Vinales
Astazi vom descoperi impreuna cu ghidul aceasta zona pitoreasca, vom avea ocazia sa descoperim casele traditionale cubaneze, obiceiurile localnicilor, culturile de tutun si multe altele. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 15: Vinales – Cienfuegos (1 noapte) (510 km)
Vom pleca catre Cienfuegos care mai este denumit si „Perla Sudului”. In Cienfuegos vom face un tur panoramic de oras care va cuprinde principalele atractii: Parcul Marti, Teatrul Tomas Terry, House of Cultural Assets si Catedrala Purisima Concepcion. Vom face o oprire in zona de inot (cenote), iar daca vremea ne permite vom face snorkelling pentru a vedea pestii tropicali. Cazare la Hotel Jagua 4*, Calle 37 No. 1 e/ 0 y 2, Punta Gorda, Cienfuegos. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 16: Cienfuegos – Trinidad (1 noapte) (90 km)
Astazi vom vizita orasul Trinidad, cu urmatoarele atractii: Muzeul Romantic gazduit in Palatul Brunet, unde sunt expuse colectii de arta decorativa si mobila de epoca, Muzeul Conchanchara. Se continua cu Turnul Manaca Iznaga si Valle de los Ingenios, una din cele mai prospere regiuni din Cuba secolelor XVII si XVIII, care inca isi pastreaza splendoarea si a carei economie inca se bazeaza pe productia trestiei de zahar. Cazare in Trinidad la Hotel Club Amigo Costasur 3*, Playa Maria Aguilar, Trinidad. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 17: Trinidad – Havana – Bucuresti
Transfer la aeroportul din Havana pentru zbor de retur spre Bucuresti.

ziua 1: bucuresti – mexico city (3 nopti)
sosire pe aeroportul international din mexico city, cel mai mare oras de pe planeta, cu circa 25 milioane de locuitori, oras extrem de interesant pentru a atrage pe orice vizitator. metropola a fost construita pe locul unde se afla legendara asezare azteca teotihuacan, care a uluit pe colonisti prin amploare, bogatie si frumusete, din care in prezent mai dainuie doar legenda. cazare in mexico city – hotel casa blanca 4*, lafragua 7, tabacalera, 06030 cuauhtemoc, cdmx. mese incluse: mic dejun.

2: mexico city
vizitam orasul, palatul national, unde putem admira picturile naturale ale celebrului diego rivera, plaza de la constitucion (considerata inima orasului, cunoscuta si sub numele zocalo), iar de aici va puteti continua plimbarea pana in cel mai mare parc din mexico city, bosque de chapultepec, catedrala metropolitana, a carei constructie a fost finalizata in 1788 si imbina stilul baroc cu cel neoclasic si traditional mexican. continuam cu vizitarea muzeului de antropologie. mese incluse: mic dejun.

3: mexico city – teotihuacan – mexico city (106 km)
pornim spre tlatelolco, unde vom vizita plaza de las tres culturas, apoi basilica de nuestra senora de guadalupe, in partea de nord a orasului, principala biserica a metropolei, dedicata sfintei care ocroteste mexicul, patroana americii. ne indreptam spre teotihuacan, supranumit orasul zeilor, un oras divin unde veneau pelerini din toate partile tarii sa se inchine zeilor. vizitam monumentalele piramide de aici: ei sol – piramida soarelui, la luna – piramida lunii, templul quetzalpapalotl – sarpele cu pene, zeul suprem al orasului si avenida de los muertos – calea mortilor. mese incluse: mic dejun.

4: mexico city – puebla – oaxaca (2 nopti)
plecare spre oaxaca. oprire in puebla pentru a vizita centrul istoric. veti admira capela do rosario, in stil baroc cu stucaturi aurii, inchinata reginei rozariului. oprire la piata „parian” pentru cumparaturi – aici veti gasi ceramica, bomboane traditionale, haine de piele etc. se ia masa de pranz la un restaurant local. continuam drumul catre oaxaca, locul originar istoric al populatiilor pre-columbiene zapotec si mixtec, avand cei mai multi vorbitori nativi ai limbilor amerindiene vorbite in mexicul de azi. cazare la mision oaxaca san felipe 4*, san felipe del agua, la paz san felipe, 68020 oaxaca. mese incluse: mic dejun si pranz.

5: oaxaca
in prima parte a zilei, tur de oras oaxaca. orasul colonial ofera multe locuri istorice interesante. veti vizita catedrala, biserica santo domingo, fantana sapte regiuni. continuam cu vizita orasului zapotec monte alban, unde veti gasi urme ale acestei civilizatii. veti admira mormantul 7 care adaposteste mai mult de 500 de piese de aur, chihlimbar si bijuterii turcoaz. piata principala este fosta inima a orasului. se ia masa de pranz la un restaurant local. veti incheia ziua cu vizita la mitla unde se afla 4 situri arheologice si cel mai lat copac din lume, arborele tule. retur in oaxaca. mese incluse: mic dejun si pranz.

6: oaxaca – tuxtla gutierrez – san cristobal de las casas (2 nopti)
plecam catre tuxtla si san cristobal de las casas, care se afla in regiunea chiapas. cand se vorbeste despre aceasta regiune, se face automat referire la mayasi (una dintre civilizatiile avansate din perioada 250-900 d. hr.). odata ajunsi in tuxtla veti face un tur al canionului sumidero. canionul cu pereti abrupti a fost creat acum milioane de ani de raul grijalva, peretii lui stancosi ridicandu-se la peste 1000 m deasupra raului. dupa- amiaza, plecare spre san cristobal de las casas. hotel misión grand san cristóbal de las casas, calle francisco i. madero 19, centro historico, 29200 san cristóbal de las casas. mese incluse: mic dejun si cina.

7: san cristobal de las casas
descoperiti frumusetea satelor mayase de langa san cristobal. prima oprire este in san juan chamula. locuitorii sunt indigeni tzotzil si au o organizare proprie, nu platesc impozite, nu permit politiei federale sa intre in teritoriul lor si au un ritual religios diferit, de altfel centrul geografic si spiritual al orasului fiind biserica dedicata sfantului ioan botezatorul. urmatoarea oprire va fi in zinacantan, oras locuit tot de indigeni tzotzil, cunoscuti pentru florile lor. crini, crizanteme, trandafiri cresc in gradinile lor si le impodobesc altarele. veti admira aici biserica san lorenzo. intoarcere in san cristobal si timp liber la dispozitie. mese incluse: mic dejun si cina.

8: san cristobal de las casas – palenque (1 noapte)
plecare spre palenque. in drum, oprire pentru a vizita fabuloasele cascade „aqua azul”. inconjurate de o vegetatie luxurianta, raurile se varsa in defileul stancos formand sute de cascade albe. sosire in palenque si cazare la best western maya palenque3*, merle green y ave. juarez. col. la cañada, 1 – 29960 – palenque. mese incluse: mic dejun.

9: palenque – campeche (1 noapte)
exploram palenque, unul din cele mai importante, elegante si misterioase situri arheologice mayase. cu toate ca situl arheologic este unul de dimensiuni medii, fiind mai mic decat cele de la tikal sau copan, el contine unele dintre cele mai bune exemple de arhitectura, sculptura, acoperisuri specific mayase si alte basoreliefuri pe care le-a lasat mostenire civilizatia maya. veti admira templul soarelui, foarte bine pastrat, unde pe scut apare fata zeului mayas si palatul care apartinea familiei regale, fiind folosit atat pentru ceremonii cat si pentru locuit. se ia masa de pranz la un restaurant local. dupa-amiaza plecare spre campeche. cazare la hotel mision campeche america centro historico 3*, calle 10. 252, centro historico, 24000 campeche. mese incluse: mic dejun.

10: campeche – merida (2 nopti)
tur panoramic de oras campeche in care veti admira poarta pamantului, catedrala „concepcion inmaculada”, piata principala. ne indreptam catre orasul uxmal, in care veti admira cele mai bine pastrate vestigii mayase: casa testoaselor, renumita pentru broastele testoase care decoreaza cornisa, casa pasarilor, palatul mastilor decorat cu sase randuri de masti, palatul conducatorului, piramida magicianului. masa de pranz se ia la un restaurant local. continuam drumul catre merida, al carei nume maya este t’hó’ sau ichkanzihóo (cetatea celor cinci dealuri). tur de oras panoramic in capitala si orasul cel mai mare al peninsulei yucatan. centrul istoric al orasului este primitor si pitoresc, presarat cu cladiri in stil colonial. in plaza mayor (piata centrala) se afla catedrala, considerata cea mai veche de pe continent, construita intre 1561 si 1598, partial cu pietre din vechiul oras mayas. in apropiere gasim palacio municipal (primaria), o cladire tipic coloniala de culoare roz. transfer la hotel si cazare la maria del carmen 4*, calle 63 550, centro, 97000 mérida. mese incluse: mic dejun si pranz.

11: merida – uxmal (156 km)
vizitam orasul merida, supranumit “orasul alb": teatrul peon contreras, casa de montejo, palatul guvernului si facem un tur panoramic prin zonele rezidentiale pe avenida colon si paseo de motenjo. continuam spre uxmal pentru a vizita situl arheologic: piramida magicianului, palatul guvernatorului, marea piramida, templul de sud si pentru a ne bucura de un inedit spectacol de sunet si lumina. mese incluse: mic dejun, pranz si cina.

12: merida – chichen itza – cancun (1 noapte) (308 km)
ne indreptam spre chichen itza, supranumit „taramul fagaduintei”, pentru a vizita zona arheologica, una dintre cele mai importante dovezi ale civilizatiei maya-toltec. situl este compus din mai multe cladiri: piramida kukulcan, piata celor 1000 de coloane, templul curtii ovale, tempul jaguarului, tempul razboiului – templul chichen itza propriu zis, observatorul, osuarul, platforma venus, plaforma uliului si a jaguarului, drumul catre locul de sacrificii, platforma craniilor, templul barbatului barbos. totul este construit si aliniat cu o precizie matematica si astronomica. in interiorul piramidei, o scara lunga si alunecoasa urca spre templul din varf, unde tronul in forma de jaguar, vopsit in rosu, are ochi de jad si colti de cremene. continuam drumul spre cancun. cazare la ambiance suites cancún 4*, av tulum 227, 20, 77500 cancún. tip masa: all inclusive.

13: cancun – havana – vinales (2 nopti)
transfer la aeroport pentru zbor catre havana. plecare din havana catre vinales, vom traversa aproximativ 300 km cu un popas pentru a lua masa de pranz. sunt cateva atractii in drumul nostru: zona impadurita, o cascada impresionanta si gradina de orhidee. vom ajunge la pinar. mese incluse: mic dejun si pranz.

14: vinales
astazi vom descoperi impreuna cu ghidul aceasta zona pitoreasca, vom avea ocazia sa descoperim casele traditionale cubaneze, obiceiurile localnicilor, culturile de tutun si multe altele. mese incluse: mic dejun.

15: vinales – cienfuegos (1 noapte) (510 km)
vom pleca catre cienfuegos care mai este denumit si „perla sudului”. in cienfuegos vom face un tur panoramic de oras care va cuprinde principalele atractii: parcul marti, teatrul tomas terry, house of cultural assets si catedrala purisima concepcion. vom face o oprire in zona de inot (cenote), iar daca vremea ne permite vom face snorkelling pentru a vedea pestii tropicali. cazare la hotel jagua 4*, calle 37 no. 1 e/ 0 y 2, punta gorda, cienfuegos. mese incluse: mic dejun.

16: cienfuegos – trinidad (1 noapte) (90 km)
astazi vom vizita orasul trinidad, cu urmatoarele atractii: muzeul romantic gazduit in palatul brunet, unde sunt expuse colectii de arta decorativa si mobila de epoca, muzeul conchanchara. se continua cu turnul manaca iznaga si valle de los ingenios, una din cele mai prospere regiuni din cuba secolelor xvii si xviii, care inca isi pastreaza splendoarea si a carei economie inca se bazeaza pe productia trestiei de zahar. cazare in trinidad la hotel club amigo costasur 3*, playa maria aguilar, trinidad. mese incluse: mic dejun.

17: trinidad – havana – bucuresti
transfer la aeroportul din havana pentru zbor de retur spre bucuresti.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 17 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
05 Februarie 2018 2,789 €
Data plecare Tarif
31 Martie 2018 2,789 €
Data plecare Tarif
30 Aprilie 2018 2,789 €
Data plecare Tarif
04 August 2018 2,789 €
Data plecare Tarif
05 Septembrie 2018 2,789 €
Data plecare Tarif
05 Octombrie 2018 2,789 €
Data plecare Tarif
10 Noiembrie 2018 2,789 €
Data plecare Tarif
26 Decembrie 2018 2,789 €

tarife incepand de la 2,789 €

Servicii incluse

Bilete de avion pe rutele: Bucuresti – Mexico City, Cancun – Havana, Havana – Bucuresti
16 nopti de cazare la hoteluri de 3*/4*
Mic dejun, pranz si cina conform program
Transferuri, excursii conform program
Insotitor de grup vorbitor de limba romana
Asistenta turistica locala

Servicii neincluse

Taxele de aeroport pentru zborul Bucuresti- Mexico City; Havana- Bucuresti – 489 Euro/persoana
Taxele de aeroport pentru zborul Cancun-Havana – 165 Euro/persoana
Taxa si formalitati de obtinere a vizei pentru Cuba – 47 Euro/persoana (se achita la agentie)
Taxa de plecare de pe aeroport in Mexic – aproximativ 42 USD/persoana (se achita local)
Supliment plecare Revelion – 279 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurarea storno
Alte servicii care nu au fost mentionate ca inscluse

Observatii

ORAR DE ZBOR INFORMATIV

PLECARI SOSIRI
Otopeni 08:35 – Amsterdam 10:40
Amsterdam 14:35 – Mexico 19:35
Havana 20:20 – Amsterdam 11:15+1
Amsterdam 12:25 – Otopeni 16:15

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours