Vizualizezi oferta circuit Bulgaria, vacanta Bulgaria.

Circuit autocar Bulgaria

Circuit Bulgaria
  • Tari: Bulgaria
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI -VARNA -NESSEBAR -NISIPURILE DE AUR (cca. 275 + 190 km)
Plecare din Bucuresti la 5.00, din parcarea de la Gara de Nord (Calea Grivitei, langa Muzeul CFR) spre Varna, cel mai interesant și cosmopolit oraș de pe litoralul bulgaresc, o combinație de oraș-port și stațiune estivala. Vom descoperi cladiri pitoresti de sec. XIX intr-un tur panoramic cu autocarul: Catedrala Adormirii Maicii Domnului, Turnul cu ceas, si impunatoarea constructie baroc a Muzeului Arheologic. Timp liber in Varna, pentru a vizita Baile Romane (sec. II d.Hr.) si Acvariul, care expune o multitudine de specii din Marea Neagra, Mediterana si pesti de apa dulce, sau excursie optionala (15 euro) la Nessebar. Este una dintre cele mai vechi asezari ale Europei intemeiata cu 3200 ani in urma de traci si reconstruit de greci in sec. VI i.Hr., fiind inclus in Patrimoniul UNESCO. Intram in Orasul Vechi prin Poarta de Vest si admiram fragmente ale zidurilor romane si medievale si case vechi din lemn din sec. XVIII. Inaintam catre bisericile bizantine, adevarate comori de arta religioasa (pentru care Nessebar este atat de faimos) si vizitam: Biserica lui Hristos Pantocrator (sec.XIII), una dintre cele mai bine conservate biserici medievale, Biserica Arhiepiscopala Sf. Sofia, din perioada bizantina timpurie (sec. IV), abandonata insa in sec. XVIII, Noua Mitropolie Sf. Ștefan (sec.XI) cu fresce din sec. XVI, transformata astazi in muzeu. In apropiete admiram Teatrul Antic si portul Nessebar, unde in tmpul verii acosteaza numeroase vase de croaziera. Cazare in renumita statiune de pe litoralul bulgaresc, Nisipurile de Aur.

Ziua 2. BALCIK Cap KALIAKRA -BUCURESTI (cca. 360 km)
Mic dejun. Pornim spre Balcik, un orasel mic si romantic situat pe coasta Marii Negre, cu o vechime de peste 2500 de ani. Locuit inca din sec. V
I.Hr de ionieni, denumit mai tarziu Dionysopolis- dupa zeul vinului, isi pastreaza si astazi farmecul, in ciuda afluentei mari de turisti. Vom vizita Castelul de la Balcic cu Gradina Botanica, construit din dorinta Reginei Maria, in timpul Romaniei Mari. Complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din Creta, o gradina botanica de 35 de hectare – unica in Europa Centrala si de Est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. Timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz. Dupa pranz, revenim spre casa pe ruta Vama Veche -Constanta, cu oprire la Cap Kaliakra, un spectaculos promontoriu in Marea Neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. Vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata Sfantului Nicolae. Traseul continua spre Constanta si apoi spre Bucuresti, unde sosim in la Gara de Nord in jurul orei 22.00, in functie de trafic si de formalitatile din frontiera.

ziua 1. bucuresti -varna -nessebar -nisipurile de aur (cca. 275 + 190 km)
plecare din bucuresti la 5.00, din parcarea de la gara de nord (calea grivitei, langa muzeul cfr) spre varna, cel mai interesant și cosmopolit oraș de pe litoralul bulgaresc, o combinație de oraș-port și stațiune estivala. vom descoperi cladiri pitoresti de sec. xix intr-un tur panoramic cu autocarul: catedrala adormirii maicii domnului, turnul cu ceas, si impunatoarea constructie baroc a muzeului arheologic. timp liber in varna, pentru a vizita baile romane (sec. ii d.hr.) si acvariul, care expune o multitudine de specii din marea neagra, mediterana si pesti de apa dulce, sau excursie optionala (15 euro) la nessebar. este una dintre cele mai vechi asezari ale europei intemeiata cu 3200 ani in urma de traci si reconstruit de greci in sec. vi i.hr., fiind inclus in patrimoniul unesco. intram in orasul vechi prin poarta de vest si admiram fragmente ale zidurilor romane si medievale si case vechi din lemn din sec. xviii. inaintam catre bisericile bizantine, adevarate comori de arta religioasa (pentru care nessebar este atat de faimos) si vizitam: biserica lui hristos pantocrator (sec.xiii), una dintre cele mai bine conservate biserici medievale, biserica arhiepiscopala sf. sofia, din perioada bizantina timpurie (sec. iv), abandonata insa in sec. xviii, noua mitropolie sf. Ștefan (sec.xi) cu fresce din sec. xvi, transformata astazi in muzeu. in apropiete admiram teatrul antic si portul nessebar, unde in tmpul verii acosteaza numeroase vase de croaziera. cazare in renumita statiune de pe litoralul bulgaresc, nisipurile de aur.

2. balcik cap kaliakra -bucuresti (cca. 360 km)
mic dejun. pornim spre balcik, un orasel mic si romantic situat pe coasta marii negre, cu o vechime de peste 2500 de ani. locuit inca din sec. v
i.hr de ionieni, denumit mai tarziu dionysopolis- dupa zeul vinului, isi pastreaza si astazi farmecul, in ciuda afluentei mari de turisti. vom vizita castelul de la balcic cu gradina botanica, construit din dorinta reginei maria, in timpul romaniei mari. complexul cuprinde mai multe vile rezidențiale, o capela, construita cu pietre aduse din creta, o gradina botanica de 35 de hectare – unica in europa centrala si de est, indeosebi datorita colectiei de cactusi si un palat, al carui parc este o imitatie a faimosului labirint minoic. timp liber pentru vizitarea imprejurimilor si pauza de pranz. dupa pranz, revenim spre casa pe ruta vama veche -constanta, cu oprire la cap kaliakra, un spectaculos promontoriu in marea neagra, locul unde apele marii de un albastru ireal se intrepatrund cu stancile de culoare rosiatica, intr-un peisaj de o frumusete rara. vom vizita vestigiile vechii cetati medievale, micul muzeu arheologic si capela inchinata sfantului nicolae. traseul continua spre constanta si apoi spre bucuresti, unde sosim in la gara de nord in jurul orei 22.00, in functie de trafic si de formalitatile din frontiera.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 2 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
19 Mai 2018 75 €
Data plecare Tarif
15 Septembrie 2018 75 €

tarife incepand de la 75 €

Servicii incluse

- Transp. autocar climatizat, clasif. pt. trafic international
- 1 cazare cu mic dejun in hotel 3*
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Vizitele la Varna, Nisipurile de Aur, Balcic, Cap Kaliakra

Servicii neincluse

- Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 49 lei
- Excursii optionale, bilete de intrare la obiective turistice si servicii de ghizi locali
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Taxa de statiune (se achita cash la receptie de catre turisti)

Observatii

Grup minim 35 pers.

In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
In cazul unui grup mai mic de 35 pers. (30-34 persoane) se va achita un supliment de 10 euro/persoana;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel