Vizualizezi oferta circuit Bulgaria, vacanta Bulgaria.

Circuit autocar Bulgaria

Circuit Bulgaria
  • Tari: Bulgaria
  • Orase tranzitate: Nisipurile de Aur, Varna, Balcic, Albena, Nesebar, Sunny Beach

Descriere

ZIUA 1–joi (de Paste si Rusalii-Vineri), ora 06.15, Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).Ora 6.30-plecare din Bucuresti. Se traverseaza Dunarea pe podul rutier Giurgiu-Ruse. Deplasare pe ruta Razgrad-Sumen-Novi Pazar-Varna. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur. Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 2 (mic dejun). Excursie de 1 zi la : Varna, Nessebar si Sunny Beach – plaja si baie in mare. Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 3 (mic dejun). Excursie de ˝ zi la Albena si Balchik – se viziteaza Castelul Reginei Maria. Dupa amiaza plaja si baie in mare la Nisipurile de Aur. Cina si cazare in Nisipurile de Aur.
ZIUA 4 – duminica (de Paste si Rusalii-luni), mic dejun. Plaja si baie in mare. Ora 14 – plecare din Nisipurile de Aur, cu popas pe malul marii la Cap Kaliakra (ruinele cetatii). Se trece frontiera pe la Negru Voda sau Vama Veche. In Romania,la Adamclisi se viziteaza Monumentul Tropauem Traiani. Se traverseaza Dunarea cu bacul de la Ostrov la Calarasi. Deplasare pe Autostrada Soarelui. Sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in Bucuresti-Piata Agroalimentara, Gara de Nord (Calea Grivitei- gura metrou-Muzeul CFR).

ziua 1–joi (de paste si rusalii-vineri), ora 06.15, bucuresti-piata agroalimentara, gara de nord (calea grivitei- gura metrou-muzeul cfr).ora 6.30-plecare din bucuresti. se traverseaza dunarea pe podul rutier giurgiu-ruse. deplasare pe ruta razgrad-sumen-novi pazar-varna. dupa amiaza plaja si baie in mare la nisipurile de aur. cina si cazare in nisipurile de aur.

2 (mic dejun). excursie de 1 zi la : varna, nessebar si sunny beach – plaja si baie in mare. cina si cazare in nisipurile de aur.

3 (mic dejun). excursie de ˝ zi la albena si balchik – se viziteaza castelul reginei maria. dupa amiaza plaja si baie in mare la nisipurile de aur. cina si cazare in nisipurile de aur.

4 – duminica (de paste si rusalii-luni), mic dejun. plaja si baie in mare. ora 14 – plecare din nisipurile de aur, cu popas pe malul marii la cap kaliakra (ruinele cetatii). se trece frontiera pe la negru voda sau vama veche. in romania,la adamclisi se viziteaza monumentul tropauem traiani. se traverseaza dunarea cu bacul de la ostrov la calarasi. deplasare pe autostrada soarelui. sosire (in conditii normale de : vreme, trafic, formalitatile vamale, etc.), aprox. ora 22, in bucuresti-piata agroalimentara, gara de nord (calea grivitei- gura metrou-muzeul cfr).

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 4 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
14 Aprilie 2017 130 €
Data plecare Tarif
02 Iunie 2017 135 €
Data plecare Tarif
17 August 2017 145 €
Data plecare Tarif
07 Septembrie 2017 135 €

tarife incepand de la 130 €

Servicii incluse

- servicii ghid roman;
- transport cu autocar 2** cu aer conditionat, taxe stradale / poduri si parcari;
- 3 cazari cu demipensiune la hotel 3*** in Nisipurile de Aur.

Servicii neincluse

- biletele de intrare pentru vizitarea obiectivelor turistice (muzee, parcuri, asezaminte de cult, etc.) si nici ghizii pentru acestea.

Observatii

Pentru rezervari achitate integral beneficiati de urmatoarele reduceri:
01-30.11.2016 – 10%
01-31.12.2016 – 9%
01-31.01.2017 – 8%
01-28.02.2017 – 7%
01-31.03.2017 – 6%
01-30.04.2017 – 5%

- Se achita in EURO sau LEI (curs BNR din ziua platii x 1,02).
- Supliment single 55 є.
- La inscriere se achita minim 50 є.
- Copiii sub 12 ani (neimpliniti) au o reducere de 10 €.
- Grup minim 25 turisti.
- Excursia trebuie achitata integral cu cel putin 21 zile inaintea plecarii.
- Persoanele care se inscriu singure si pentru care agentia nu gaseste un partener nu vor plati diferenta de single.
- Inscrierile se fac incepand cu 03.05.2016 si se incheie cand se ocupa ultimele locuri.
- Acte necesare – carte de identitate sau pasaport.
- Asigurarea medicala e obligatorie.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Donaris Tours