Vizualizezi oferta circuit Irlanda, vacanta Irlanda.

Circuit avion Irlanda

Circuit Irlanda
  • Tari: Irlanda
  • Orase tranzitate: Dublin

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Dublin (3 nopti)
Intalnire cu reprezentantul J’Info Tours pentru zborul Bucuresti – Dublin. Sosire si transfer la hotel. Cazare la hotel 2/3* in Dublin.
Ziua 2: Dublin
Tur panoramic de oras ce include: Castelul Dublin (fosta resedinta regala), Catedrala Christ Church, inchisoarea Kilmainham Gaol, Book of Kells, Distileria Jameson si Beraria Guinness – cea mai vestita berarie din lume. Se viziteaza Catedrala Christ Church. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 3: Dublin
Optional, excursie la Clonmacnoise, una din cele mai vechi asezari monahice, situata in comitatul Offaly, pe malul raului Shannon. Fondata in sec. al VI-lea de catre Sf. Ciran, devine in timp, cel mai prestigios sit religios al Irlandei. Complexul cuprinde ruinele unei vechi catedrale, 7 biserici ( sec 10-13), 3 cruci inalte si cea mai mare colectie de gravelaburi din Europa. Vom avea prilejul sa vizitam Templul Finghin, Templul Connor si Crucea Scripturilor, realizata din piatra (4 m inaltime, cea mai frumoasa cruce decorata din Irlanda). Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 4: Dublin – Belfast (170 Km) (2 nopti )
Plecare catre Belfast, pe drum vom face o oprire pentru a admira Malahide Castle, o capodopera a sec. 12. Sosire in Belfast, tur panoramic de oras, ce include: Santierele Titanicului, Biblioteca centrala, Castelul Belfast, Donegall Square, Turnul cu ceas, catedrala Sf. Ana si Waterfront Hall, Muzeul de Arta, Gradina Botanica, Cafeneaua Victoriana. Cazare la hotel 2/3* in Belfast. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 5: Giant’s Causeway (120 Km)
Excursie optionala la Giant’s Causeway – un colos format in urma cu peste 60 milioane de ani, datorita activitatii vulcanice, oprire la lacul Lough. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 6: Belfast – Dublin (1 noapte)
Plecare catre Dublin – optional, se poate lua o cina traditionala irlandeza la taverna Abbey-cea mai veche din Dublin. Mese incluse: Mic dejun.
Ziua 7: Dublin (350 Km) (1 noapte)
Mic dejun. Optional vizita la Old Jameson Distilerry – situata in inima vechiului Dublin. Pe vremuri a fost cel mai important centru de distilare din Irlanda. Renovat in anul 1998, acum gazduieste un adevarat “Muzeu al Whisky-ului” unde va vor fi dezvaluite aproape toate secretele whisky-ului irlandez. Un adevarat spectacol audio-vizual va va introduce in istoria acestui adevarat “spirit” irlandez. Totul culmineaza cu o vizita in “Jameson Bar” unde veti fi invitati sa degustati un pahar de Jameson Whisky. Inainte de plecare, scurt popas la magazinul de suveniruri. Optional, vizitarea fabricii de bere Guinness. Celebra fabrica este cea mai mare din Europa si a fost inaugurata in anul 1904. Astazi gazduieste o expozitie dedicata berii Guinness. Veti fi martorii intregului proces de fabricatie a berii. Expozitia prezinta si strategia de marketing prin care berea a ajuns sa fie vanduta in prezent in peste 150 de tari. Turul se termina la etajul 7 in “Gravity Bar” unde veti degusta un pahar de bere Guinness.
Ziua 8: Dublin – Bucuresti
Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse: Mic dejun la hotel.

ziua 1: bucuresti – dublin (3 nopti)
intalnire cu reprezentantul j’info tours pentru zborul bucuresti – dublin. sosire si transfer la hotel. cazare la hotel 2/3* in dublin.

2: dublin
tur panoramic de oras ce include: castelul dublin (fosta resedinta regala), catedrala christ church, inchisoarea kilmainham gaol, book of kells, distileria jameson si beraria guinness – cea mai vestita berarie din lume. se viziteaza catedrala christ church. mese incluse: mic dejun.

3: dublin
optional, excursie la clonmacnoise, una din cele mai vechi asezari monahice, situata in comitatul offaly, pe malul raului shannon. fondata in sec. al vi-lea de catre sf. ciran, devine in timp, cel mai prestigios sit religios al irlandei. complexul cuprinde ruinele unei vechi catedrale, 7 biserici ( sec 10-13), 3 cruci inalte si cea mai mare colectie de gravelaburi din europa. vom avea prilejul sa vizitam templul finghin, templul connor si crucea scripturilor, realizata din piatra (4 m inaltime, cea mai frumoasa cruce decorata din irlanda). mese incluse: mic dejun.

4: dublin – belfast (170 km) (2 nopti )
plecare catre belfast, pe drum vom face o oprire pentru a admira malahide castle, o capodopera a sec. 12. sosire in belfast, tur panoramic de oras, ce include: santierele titanicului, biblioteca centrala, castelul belfast, donegall square, turnul cu ceas, catedrala sf. ana si waterfront hall, muzeul de arta, gradina botanica, cafeneaua victoriana. cazare la hotel 2/3* in belfast. mese incluse: mic dejun.

5: giant’s causeway (120 km)
excursie optionala la giant’s causeway – un colos format in urma cu peste 60 milioane de ani, datorita activitatii vulcanice, oprire la lacul lough. mese incluse: mic dejun.

6: belfast – dublin (1 noapte)
plecare catre dublin – optional, se poate lua o cina traditionala irlandeza la taverna abbey-cea mai veche din dublin. mese incluse: mic dejun.

7: dublin (350 km) (1 noapte)
mic dejun. optional vizita la old jameson distilerry – situata in inima vechiului dublin. pe vremuri a fost cel mai important centru de distilare din irlanda. renovat in anul 1998, acum gazduieste un adevarat “muzeu al whisky-ului” unde va vor fi dezvaluite aproape toate secretele whisky-ului irlandez. un adevarat spectacol audio-vizual va va introduce in istoria acestui adevarat “spirit” irlandez. totul culmineaza cu o vizita in “jameson bar” unde veti fi invitati sa degustati un pahar de jameson whisky. inainte de plecare, scurt popas la magazinul de suveniruri. optional, vizitarea fabricii de bere guinness. celebra fabrica este cea mai mare din europa si a fost inaugurata in anul 1904. astazi gazduieste o expozitie dedicata berii guinness. veti fi martorii intregului proces de fabricatie a berii. expozitia prezinta si strategia de marketing prin care berea a ajuns sa fie vanduta in prezent in peste 150 de tari. turul se termina la etajul 7 in “gravity bar” unde veti degusta un pahar de bere guinness.

8: dublin – bucuresti
transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre bucuresti. mese incluse: mic dejun la hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 8 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
15 August 2017 629 €

tarife incepand de la 629 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Dublin – Bucuresti
7 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hotel 2*/3*
Asistenta turistica locala in limba romana
Tur panoramic de Dublin
Transport cu autocarul/microbuz clasa Turist conform cu itinerariul excursiei
Mesele specificate in program

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 229 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrarile la obiectivele turistice

Observatii

Clima: maritima, foarte multa umiditate
Perioada recomandata: martie – octombrie
Ce sa luati in bagaj: haine calduroase, impermeabile, incaltaminte de munte, spray insecte
Ce sa cumparati: pulovere de aran, stofa de Donegal
Mancarea si bautura: Berea Guinness si whisky-ul, incercati irish coffee (cafea cu whisky si frisca) si fructele de mare


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours