Vizualizezi oferta circuit Portugalia, vacanta Portugalia.

Circuit avion Portugalia

Circuit Portugalia
  • Tari: Portugalia
  • Orase tranzitate: Lisabona, Porto

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Lisabona (5 nopti)
Intalnire cu reprezentantul J’Info Tours pe aeroportul din Bucuresti pentru zborul catre Lisabona. Sosire si transfer hotel. Cazare la Hotel Expo Astoria 3*, R. Braamcamp 10, 1250-050 Lisboa.
Ziua 2: Lisabona
Tur panoramic de oras Lisabona pentru a admira: Cartierul Baixa si centrul istoric – Praca do Comercio, Arco Rua Augusta, Casa dos Bicos, primaria (locul unde s-a proclamat Rep. Portugalia), P-ta Don Pedro, Teatrul National, Palatul Contilor de Almada, P-ta Smochinilor, Gara Rossio, Biserica San Antonio de Sé (ridicata pe locul unde se presupune ca s-a nascut Sf. Anton), Catedrala Se (cu aspect de fortareata), castelul Sao Jorge (fosta resedinta regala in sec. 13-14). Continuarea plimbarii catre Belem (zona cea mai verde a orasului, denumirea se refera la Bethleem ce aminteste de implicarea tarii in cruciade) pentru a vedea simbolul Lisabonei – Turnul Belem, Manastirea Jeronimos (unde este inmormantat Vasco Da Gama). Dupa-amiaza, va recomandam o vizita la Oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din Europa. Cazare Lisabona. Mese incluse: mic dejun.
Ziua 3, 09.04: Lisabona – Porto (590 km)

Excursie optionala de o zi la Porto. Al doilea oras ca marime din Portugalia dupa capitala, Porto atrage sute de mii de turisti anual cu obiectivele istorice si atractiile sale. Centrul istoric al orasului este Ribeira, cartier ce va invita la plimbare prin labirintul de stradute inguste ce pastreaza stilul arhitectural al secolului al XVIII-lea, datorita caruia a fost inclus in Patrimoniul Mondial UNESCO. Trecerea podului Dom Luis I este de neratat pentru orice vizitator al orasului; pe malul celalalt al raului Douro veti descoperi o multime de pivnite ale celor mai celebre podgorii portugheze unde puteti vizita cramele si degusta un pahar de vin de Porto. Cele mai cunoscute obiective turistice din Porto sunt: Torre dos Clerigos (turn cu o inaltime de 75 m), Cais da Ribeira, Podul Dom Luis, Catedrala da Se, Palacio da Bolsa, Catacombele San Francisco. Cazare Lisabona. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 4: Lisabona – Sintra – Cascais/Estoril (75 km)
Excursie optionala la Sintra, Cabo de Roca, Cascais/Estoril. Popas la Sintra, fosta resedinta de vara a Regilor Portugaliei, pentru a vedea Palatul National, Palatul da Pena (un amestec de minarete arabe, turnuri gotice, cupole renascentiste si ferestre manueline) si pitorescul sat Sao Pedro renumit pentru magazinele de antichitati. Continuam excursia catre Cabo Da Roca, cel mai vestic punct al Europei continentale. Scurta oprire in Cascais sau Estoril. Dupa – amiaza, timp liber la dispozitie in Lisabona pentru plimbare, vizitarea Muzeului Calestilor sau a Muzeului Gulbenkian, faimoasa colectie de arta. Seara, optional – cina la un restaurant specific cu muzica fado. Mese incluse: mic dejun.
Ziua 5: Lisabona – Fatima – Batalha – Nazare – Obidos (260 km)
Excursie optionala la Fatima, Batalha, Nazare si Obidos. Fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale Fecioarei Maria, in anul 1917. Excursia continua cu o vizita la Manastirea Batalha, capodopera a arhitecturii portugheze gotice sec. al XIV-lea. Oprire la Nazare, un pitoresc oras pescaresc. Continuam cu vizitarea orasului medieval Obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. Mese incluse: mic dejun.
Ziua 6: Lisabona – Bucuresti

Transfer la aeroport pentru zbor de retur catre Bucuresti. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – lisabona (5 nopti)
intalnire cu reprezentantul j’info tours pe aeroportul din bucuresti pentru zborul catre lisabona. sosire si transfer hotel. cazare la hotel expo astoria 3*, r. braamcamp 10, 1250-050 lisboa.

2: lisabona
tur panoramic de oras lisabona pentru a admira: cartierul baixa si centrul istoric – praca do comercio, arco rua augusta, casa dos bicos, primaria (locul unde s-a proclamat rep. portugalia), p-ta don pedro, teatrul national, palatul contilor de almada, p-ta smochinilor, gara rossio, biserica san antonio de sé (ridicata pe locul unde se presupune ca s-a nascut sf. anton), catedrala se (cu aspect de fortareata), castelul sao jorge (fosta resedinta regala in sec. 13-14). continuarea plimbarii catre belem (zona cea mai verde a orasului, denumirea se refera la bethleem ce aminteste de implicarea tarii in cruciade) pentru a vedea simbolul lisabonei – turnul belem, manastirea jeronimos (unde este inmormantat vasco da gama). dupa-amiaza, va recomandam o vizita la oceanarium – unul dintre cele mai mari acvarii din europa. cazare lisabona. mese incluse: mic dejun.

3, 09.04: lisabona – porto (590 km)

excursie optionala de o zi la porto. al doilea oras ca marime din portugalia dupa capitala, porto atrage sute de mii de turisti anual cu obiectivele istorice si atractiile sale. centrul istoric al orasului este ribeira, cartier ce va invita la plimbare prin labirintul de stradute inguste ce pastreaza stilul arhitectural al secolului al xviii-lea, datorita caruia a fost inclus in patrimoniul mondial unesco. trecerea podului dom luis i este de neratat pentru orice vizitator al orasului; pe malul celalalt al raului douro veti descoperi o multime de pivnite ale celor mai celebre podgorii portugheze unde puteti vizita cramele si degusta un pahar de vin de porto. cele mai cunoscute obiective turistice din porto sunt: torre dos clerigos (turn cu o inaltime de 75 m), cais da ribeira, podul dom luis, catedrala da se, palacio da bolsa, catacombele san francisco. cazare lisabona. mese incluse: mic dejun.

4: lisabona – sintra – cascais/estoril (75 km)
excursie optionala la sintra, cabo de roca, cascais/estoril. popas la sintra, fosta resedinta de vara a regilor portugaliei, pentru a vedea palatul national, palatul da pena (un amestec de minarete arabe, turnuri gotice, cupole renascentiste si ferestre manueline) si pitorescul sat sao pedro renumit pentru magazinele de antichitati. continuam excursia catre cabo da roca, cel mai vestic punct al europei continentale. scurta oprire in cascais sau estoril. dupa – amiaza, timp liber la dispozitie in lisabona pentru plimbare, vizitarea muzeului calestilor sau a muzeului gulbenkian, faimoasa colectie de arta. seara, optional – cina la un restaurant specific cu muzica fado. mese incluse: mic dejun.

5: lisabona – fatima – batalha – nazare – obidos (260 km)
excursie optionala la fatima, batalha, nazare si obidos. fatima este un renumit centru religios si de pelerinaj, ridicat pe locul unde au avut loc mai multe aparitii ale fecioarei maria, in anul 1917. excursia continua cu o vizita la manastirea batalha, capodopera a arhitecturii portugheze gotice sec. al xiv-lea. oprire la nazare, un pitoresc oras pescaresc. continuam cu vizitarea orasului medieval obidos, un exemplu clasic de asezare fortificata, cu strazi inguste si case albe. mese incluse: mic dejun.

6: lisabona – bucuresti

transfer la aeroport pentru zbor de retur catre bucuresti. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
07 Aprilie 2018 475 €

tarife incepand de la 475 €

Servicii incluse

Bilete de avion Bucuresti-Lisabona/Lisabona -Bucuresti
5 nopti de cazare cu mic dejun in Lisabona la hotel 3*
Transfer privat aeroport-hotel-aeroport
Tur de oras panoramic Lisabona
Asistenta turistica in limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport 155 euro/persoana
Excursiile optionale
Taxele de intrare la obiective turistice
Bagaj de cala
Serviciile de ghid local
Orice alt serviciu neinclus in program

Observatii

• Seara fado 65 euro/persoana, include: cina, bilet la spectacol fado, asistenta turistica in limba romana

• Porto 89 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana

• Sintra 75 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana si intrari

• Obidos-Batalha-Nazare-Fatima 68 euro/persoana, include: transport, asistenta turistica in limba romana si intrari


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours