Vizualizezi oferta circuit Franta, circuit Marea Britanie, vacanta Franta, vacanta Marea Britanie.

Circuit avion Franta, Marea Britanie

Circuit Franta
  • Tari: Franta, Marea Britanie
  • Orase tranzitate: Londra, Paris

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Paris (4 nopti)
Bine ati venit la Paris. Tur panoramic: Catedrala Notre-Dame – impresionanta prin monumentalitatea sa, Cartierul Latin si Panteonul (biserica neoclasica, locul unde sunt inmormantati eroii si mari personalitati ale Frantei – Voltaire, Hugo, Marie Curie etc.), Domul Invalizilor (locul in care este inmormantat Napoleon Bonaparte), Turnul Eiffel, Arcul de Triumf, Bulevardul Champs Elysee, Place de la Concorde (Piata Armoniei), Opera, Sacre Coeur (Basilica Inimilor Pure). Timp liber pentru odihna si cumparaturi. Cazare in zona Paris la Hotel Luxia 2*,08 Rue Seveste 75018 Paris.

Ziua 2: Paris
Timp liber la dispozitie sau excursie optionala – Palatul Fontainebleau. Orasul Fontainebleau s-a dezvoltat in jurul resturilor padurii de la Fontainebleau, fostul parc regal de vanatoare.Mese incluse:mic dejun.

Ziua 3: Paris
Timp liber in Paris sau excursie optionala pe Valea Loirei, numita si "Gradina Frantei’; aceasta este inscrisa din anul 2000 pe lista locurilor din patrimoniul mondial UNESCO. Aici vom vizita castelele: Chambord – renumit pentru stilul ahitectonic renascentist francez si pentru ca este cel mai mare castel de pe Valea Loirei. Blois resedinta a 7 regi si 10 regine ale Frantei, cel mai vechi castel de pe Valea Loirei, ce se remarca si prin dantelaria scarii din curtea interioara. Seara intoarcere in Paris. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 4: Paris
Plecare din Paris catre Londra. Tur panoramic cu: Palatul Parlamentului, Big Ben – celebrul ceas din turnul Wesminster care este cel mai mare ceas cu patru fete si clopot din lume, Westminster Abbey -locul unde toti suveranii britanici de la William Cuceritorul incoace (cu exceptia lui Edward al V-lea si Edward al VIII-lea) au fost incoronati si inhumati aici, Buckingham Palace – resedinta oficiala a reginei Elisabeta a II-a, Trafalgar Square, Tower Bridge – acesta se ridica pentru trecerea vaselor fluviale de mari dimensiuni, Tower of London – care adaposteste bijuteriile coroanei, Piccadilly Circus cu celebrul Cupidon. Transfer si cazare in zona Londra la hotel Classic Hyde Park 2*, 109 Sussex Gardens, Paddington, W2 2RU, Westminster, Londra, W2 2RU. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 5: Paris – Londra (2 nopti)
Excursie optionala la Windsor, una din resedintele familiei regale britanice, apoi la Stonehenge, cel mai important monument preistoric din Anglia. Continuam cu Salisbury, o importanta catedrala gotica, construita in anul 1220, aceasta are cel mai inalt turn din Marea Britanie. Intoarcere la Londra prin Southampton, districtul Hampshire, unul din cele mai importante orase port din Europa; aici a fost construit celebrul vapor Titanic. Seara nu ratati o vizita la magazinul Harrods sau o plimbare pe Oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. Mese incluse: mic dejun.

Ziua 6: Londra
Londra este binecunoscuta pentru celebrele spectacole Cats, Lion King, Chicago pe care nu trebuie sa le ratati. Timp liber la dispozitie sau excursie optionala Oxford – important centru universitar. Continuam cu vizitarea Castelului Warwick si pitorescul orasel Stratiord-upon- Avon, locul de nastere al lui Shakespeare, prilej de a vizita Casa Memoriala si Holy Trinity Church, unde a fost botezat si unde se afla mormantul celebrului dramaturg. Intoarcere la Londra. Mese incluse:mic dejun.

Ziua 7: Londra – Bucuresti
Dimineata libera pentru vizite la Palatul Buckingham si Catedrala St. Paul. Transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre Bucuresti. Mese incluse:mic dejun la hotel.

ziua 1: bucuresti – paris (4 nopti)
bine ati venit la paris. tur panoramic: catedrala notre-dame – impresionanta prin monumentalitatea sa, cartierul latin si panteonul (biserica neoclasica, locul unde sunt inmormantati eroii si mari personalitati ale frantei – voltaire, hugo, marie curie etc.), domul invalizilor (locul in care este inmormantat napoleon bonaparte), turnul eiffel, arcul de triumf, bulevardul champs elysee, place de la concorde (piata armoniei), opera, sacre coeur (basilica inimilor pure). timp liber pentru odihna si cumparaturi. cazare in zona paris la hotel luxia 2*,08 rue seveste 75018 paris.

2: paris
timp liber la dispozitie sau excursie optionala – palatul fontainebleau. orasul fontainebleau s-a dezvoltat in jurul resturilor padurii de la fontainebleau, fostul parc regal de vanatoare.mese incluse:mic dejun.

3: paris
timp liber in paris sau excursie optionala pe valea loirei, numita si "gradina frantei’; aceasta este inscrisa din anul 2000 pe lista locurilor din patrimoniul mondial unesco. aici vom vizita castelele: chambord – renumit pentru stilul ahitectonic renascentist francez si pentru ca este cel mai mare castel de pe valea loirei. blois resedinta a 7 regi si 10 regine ale frantei, cel mai vechi castel de pe valea loirei, ce se remarca si prin dantelaria scarii din curtea interioara. seara intoarcere in paris. mese incluse:mic dejun.

4: paris
plecare din paris catre londra. tur panoramic cu: palatul parlamentului, big ben – celebrul ceas din turnul wesminster care este cel mai mare ceas cu patru fete si clopot din lume, westminster abbey -locul unde toti suveranii britanici de la william cuceritorul incoace (cu exceptia lui edward al v-lea si edward al viii-lea) au fost incoronati si inhumati aici, buckingham palace – resedinta oficiala a reginei elisabeta a ii-a, trafalgar square, tower bridge – acesta se ridica pentru trecerea vaselor fluviale de mari dimensiuni, tower of london – care adaposteste bijuteriile coroanei, piccadilly circus cu celebrul cupidon. transfer si cazare in zona londra la hotel classic hyde park 2*, 109 sussex gardens, paddington, w2 2ru, westminster, londra, w2 2ru. mese incluse: mic dejun.

5: paris – londra (2 nopti)
excursie optionala la windsor, una din resedintele familiei regale britanice, apoi la stonehenge, cel mai important monument preistoric din anglia. continuam cu salisbury, o importanta catedrala gotica, construita in anul 1220, aceasta are cel mai inalt turn din marea britanie. intoarcere la londra prin southampton, districtul hampshire, unul din cele mai importante orase port din europa; aici a fost construit celebrul vapor titanic. seara nu ratati o vizita la magazinul harrods sau o plimbare pe oxford street, cea mai populara artera comerciala a metropolei. mese incluse: mic dejun.

6: londra
londra este binecunoscuta pentru celebrele spectacole cats, lion king, chicago pe care nu trebuie sa le ratati. timp liber la dispozitie sau excursie optionala oxford – important centru universitar. continuam cu vizitarea castelului warwick si pitorescul orasel stratiord-upon- avon, locul de nastere al lui shakespeare, prilej de a vizita casa memoriala si holy trinity church, unde a fost botezat si unde se afla mormantul celebrului dramaturg. intoarcere la londra. mese incluse:mic dejun.

7: londra – bucuresti
dimineata libera pentru vizite la palatul buckingham si catedrala st. paul. transfer la aeroport pentru zborul inapoi spre bucuresti. mese incluse:mic dejun la hotel.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
22 Iulie 2017 699 €
Data plecare Tarif
16 August 2017 699 €

tarife incepand de la 699 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Paris; Londra – Bucuresti
6 nopti cazare cu mic dejun conform cu itinerariul programului la hotel 2*/3*
Asistenta turistica locala in limba romana
Transport cu autocarul /microbuz, clasa Turist, conform cu itinerariul excursiei
Transfer Paris – Londra
Tur panoramic Paris si Londra
Mesele specificate in program

Servicii neincluse

Taxele de aeroport – 239 Euro/persoana
Asigurarea medicala
Asigurare storno
Excursiile optionale propuse
Intrari la obiectivele turistice

Observatii

Bucuresti – Paris: 09:15 – 11:05
Londra – Bucuresti:14:50 – 20:05


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours