Vizualizezi oferta circuit Franta, vacanta Franta.

Circuit avion Franta

Circuit Franta
  • Tari: Franta
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI -PARIS
Prezentare dimineata la ora 06.30 in aeroportul Henri Coanda din Bucuresti pentru imbarcare la zborul spre Paris. Transfer din aeroport la Hotelul de la Paris. Veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. Timp liber in Paris pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din Romania. Dupa pranz va veti putea prelua camera in hotel. Pentru turistii din alte orase din Romania din care exista zboruri spre Paris, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. Cazare la Paris.

Ziua 2. PARIS VERSAILLES
Mic dejun. Timp liber in Paris. Optional (15 €) dimineata vizitam Palatul Versailles, sediul puterii in timpul “Regelui-Soare” Ludovic al XIV-lea, unul din cele mai mari si opulente palate din lume (2.300 camere) avand si unele dintre cele mai vaste gradini. Revenind in Paris, facem un tur al “Orasului Luminilor”: Place de la Concorde, Arcul de Triumf, Champs Elysees, Podul Alexandru al III-lea, Grand Palais, Petit Palais, Palais de Chaillot, Tour Eiffel. Urmeaza Scoala Militara, Domul Invalizilor (cu mormantul lui Napoleon Bonaparte), L`Ille de la Cite
leaganul antic si centrul spiritual al Parisului, unde vizitam Catedrala Notre Dame- cu fatada sa inconfundabila intre cele doua turnuri, devenite celebre datorita personajului lui Victor Hugo din “Cocosatul de la Notre Dame”. Continuam spre cartierul Latin si Panteon cu fatada realizata dupa cel din Roma (un memorial unde odihnesc ramasitele pamantesti ale marilor personalitati franceze, apoi Opera Garnier- o bijuterie arhitectonica de sec. XIX, Galeriile Lafayette, Place Pigale cu cele mai cunoscute cabarete din Paris, intre care si Moulin Rouge. Urcam in Montmartre la Basilica Sacre Coeur- construita in stil romano- bizantin dupa razboiul cu Prusia din 1870 si Place du Tertre, faimoasa din perioada in care Montmartre era “Mecca artei moderne” si refugiu pentru artisti, intre care Van Gogh, Pablo Picasso, Salvador Dali, s.a. Cazare la Paris.

Ziua 3. PARIS
Mic dejun. Timp liber in Paris pentru vizite individuale, cu transportul public. Recomandam deplasare cu RER la Disneyland sau vizita la Muzeele Luvru si d`Orsay si la Centrul Pompidou cu Atelierul lui Brancusi. Seara va sugeram o ascensiune in Turnul Eiffel sau Croaziera pe Sena (cca 15 €). Intoarcere la acelasi hotel de la Paris pentru cazare.

Ziua 4. PARIS -FONTAINEBLEAU -VALEA LOIREI (400 km)
Mic dejun. Timp liber in Paris pentru vizite individuale sau excursie optionala (10 €) la Palatul Fontainebleau, resedinta regala pentru mai mult de 8 secole, care impresioneaza prin stilul manierist si decoratiunile interioare de sec. XVI. Excursia continua pe Valea Loirei (35 €), la Castelul Chambord, cel mai mare de pe Valea Loirei, care se distinge prin arhitectura sa renascentista de inspiratie franceza si prin interioare spatioase. Urmeaza pitorescul orasel Blois, al carui castel a fost candva resedinta favorita a regilor Frantei, si unde ne vom plimba pe stradutele cu aspect medieval din centrul istoric. Intoarcere la acelasi hotel de la Paris pentru cazare.

Ziua 5. PARIS- BUCURESTI
Mic dejun. Dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in Paris. La pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre Romania.

ziua 1. bucuresti -paris
prezentare dimineata la ora 06.30 in aeroportul henri coanda din bucuresti pentru imbarcare la zborul spre paris. transfer din aeroport la hotelul de la paris. veti depozita bagajele in camera de bagaje de la receptia hotelului. timp liber in paris pana seara, cand are loc intalnirea cu ghidul si grupul sosit din romania. dupa pranz va veti putea prelua camera in hotel. pentru turistii din alte orase din romania din care exista zboruri spre paris, se va face o oferta personalizata utilizand acele zboruri si, in functie de orarul de zbor, eventual transfer privat pana la hotel. cazare la paris.

2. paris versailles
mic dejun. timp liber in paris. optional (15 €) dimineata vizitam palatul versailles, sediul puterii in timpul “regelui-soare” ludovic al xiv-lea, unul din cele mai mari si opulente palate din lume (2.300 camere) avand si unele dintre cele mai vaste gradini. revenind in paris, facem un tur al “orasului luminilor”: place de la concorde, arcul de triumf, champs elysees, podul alexandru al iii-lea, grand palais, petit palais, palais de chaillot, tour eiffel. urmeaza scoala militara, domul invalizilor (cu mormantul lui napoleon bonaparte), l`ille de la cite
leaganul antic si centrul spiritual al parisului, unde vizitam catedrala notre dame- cu fatada sa inconfundabila intre cele doua turnuri, devenite celebre datorita personajului lui victor hugo din “cocosatul de la notre dame”. continuam spre cartierul latin si panteon cu fatada realizata dupa cel din roma (un memorial unde odihnesc ramasitele pamantesti ale marilor personalitati franceze, apoi opera garnier- o bijuterie arhitectonica de sec. xix, galeriile lafayette, place pigale cu cele mai cunoscute cabarete din paris, intre care si moulin rouge. urcam in montmartre la basilica sacre coeur- construita in stil romano- bizantin dupa razboiul cu prusia din 1870 si place du tertre, faimoasa din perioada in care montmartre era “mecca artei moderne” si refugiu pentru artisti, intre care van gogh, pablo picasso, salvador dali, s.a. cazare la paris.

3. paris
mic dejun. timp liber in paris pentru vizite individuale, cu transportul public. recomandam deplasare cu rer la disneyland sau vizita la muzeele luvru si d`orsay si la centrul pompidou cu atelierul lui brancusi. seara va sugeram o ascensiune in turnul eiffel sau croaziera pe sena (cca 15 €). intoarcere la acelasi hotel de la paris pentru cazare.

4. paris -fontainebleau -valea loirei (400 km)
mic dejun. timp liber in paris pentru vizite individuale sau excursie optionala (10 €) la palatul fontainebleau, resedinta regala pentru mai mult de 8 secole, care impresioneaza prin stilul manierist si decoratiunile interioare de sec. xvi. excursia continua pe valea loirei (35 €), la castelul chambord, cel mai mare de pe valea loirei, care se distinge prin arhitectura sa renascentista de inspiratie franceza si prin interioare spatioase. urmeaza pitorescul orasel blois, al carui castel a fost candva resedinta favorita a regilor frantei, si unde ne vom plimba pe stradutele cu aspect medieval din centrul istoric. intoarcere la acelasi hotel de la paris pentru cazare.

5. paris- bucuresti
mic dejun. dimineata libera pentru vizita individuala sau shopping in paris. la pranz, imbarcare in microbuzul (sau midi autocarul) de transfer catre aeroport, pentru zborul spre romania.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
06 Iunie 2018 299 €
Data plecare Tarif
31 August 2018 315 €

tarife incepand de la 299 €

Servicii incluse

- Zbor Bucuresti- Paris si retur, BAGAJ de CALA inclus
- 4 cazari cu mic dejun in hotel Ibis sau Campanille
- Ghid insotitor din seara primei zile pana dimineata ultimei zile, in rest asistenta turistica.

Servicii neincluse

- Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 55 lei
- Excursiile si vizitele optionale conform program.
- Intrarile la obiectivele turistice (inclusiv pentru excursii optionale) si serviciile de ghizi locali

  • Taxe Aeroport + transfer Aeroport-hotel-Aerop.199 €

Observatii

Grup minim 35 pers., turistii sositi cu avionul, impreuna cu cei plecati din tara cu autocarul.
In cazul nerealizarii grupului minim se va anula excursia, cu posibilitatea inscrierii la un program similar;
Ghidul poate modifica ordinea de vizitare a obiectivelor turistice fara a afecta structura programului;
Pentru explicatiile la obiectivele turistice, grupul va putea apela la serviciile ghizilor locali.
Excursiile optionale se organizeaza cu un grup minim de 25 pers.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 8 pers.= 2%, la 12 pers.= 3%, la 15 pers. platitoare, a 16-a GRATUIT

Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel