Vizualizezi oferta circuit Romania, circuit Bulgaria, circuit Grecia, vacanta Romania, vacanta Bulgaria, vacanta Grecia.

Circuit autocar Romania, Bulgaria, Grecia

Circuit Romania
  • Tari: Romania, Bulgaria, Grecia
  • Orase tranzitate: Giurgiu, Ruse, Sofia, Kalampaka

Descriere

PELERINAJ IN GRECIA LA BISERICA MIRACULOASA

,,De ziua Sfintei Teodora din Peloponez’’

Peloponez – Egina – Evia

7 zile – 08 – 14 Septembrie 2017

Ziua I: 08.09. Intalnire la ora 19.00 la baza Dealului Patriarhiei. Ora 19.30 plecare pe traseul: Giurgiu – Ruse – Sofia – Kulata – Promahonas – Kalampaka. Traseu de noapte.

Ziua II: 09.09. Sosire in Salonic unde se viziteaza Catedrala Sfantului Dimitrie Izvorâtorul de Mir si Sfintei Anesia, Manastirea Sf. Teodora (moastele Cuv Teodora si Sfantului David), Biserica Sfanta Sofia unde se afla moastele Sfantului Vasile cel Nou al Tesalonicului, Catedrala Mitropolitana unde se afla moastele Sfantului Grigorie Palama, Turnul Alb. Plecare spre Kalampaka. Cazare in Kalampaka la hotel 3*

Ziua III: 10.09. Mic dejun Incepem cu vizita la Atelierul de Pictura a Icoanelor Bizantine unde vom invata din tainele picturii in stil bizantin. si vizitarea fascinantelor manastiri “suspendate intre cer si pamant”, in varful unor stanci unice in Europa ( vfizitam 1 manastire ). Plecare prin Larissa – Lamia apoi mergem la Manastirea Sf Luca al Eladei iar dupa aceea continuam deplasarea in frumoasa statiune Loutraki pentru a merge la Manastirea Sf Patapie si Sf Ipomoni. Cazare la hotel 3* in Loutraki
Ziua IV: 11.09. Mic dejun. Participare la Sfanta Liturghie la BISERICA MIRACULOASA (din care cresc 17 copaci), din localitatea Vasta de ziua Sf Teodora din Peloponez (11 septembrie), apoi ne deplasam in orasul Argos la Biserica cu Hramul Izvorul tamaduirii unde se afla Icoana Maicii Domnului facatoare de minuni Panaghia Kefalariotissa. Cazare in Athena la hotel 3*

Ziua V: 12.09. Mic dejun. Traversare cu ferryboat-ul in insula Egina. Vizita la Biserica unde se afla moastele Sf. Nectarie tamaduitor al tuturor bolnavilor. Traversare cu ferryboat-ul in Pireas. In drum spre Insula Evia vom trecere prin Nea Makri pentru a ne inchina la moastele Sfantului Efrem cel Nou, apoi ne inchinam la Sfantul Ioan Rusul. Cazare in Evia la hotel 3*

Ziua VI: 13.09. Mic dejun. Vom vizita Manastirea Cuv David (unde se afla moastele Cuviosului David ), traversare cu ferry-boat-ul, Manastirea Kato Xenia (unde se afla o parte din Brâul Maicii Domnului), oprire in Valea Tempi la Biserica Sf Paraschevi videcatoare de boli de ochi. Plecare spre Paralia Katerini. Cazare in Paralia Katerini la hotel 3*.

Ziua VII: 14.09. Mic dejun. Vizitam Manastirea Sfantul Efrem Sirul si Manastirea Sfantul Dyonisie, situate la poalele Muntelui Olimp. Optional vizita la Manastirea Suroti unde se afla mormantul Cuviosului Paisie Aghioritul – 5 eur. Optional vizita la Manastirea Rila ( Sf. Ioan de Rila) – 5 eur. Oprire pentru cumparaturi in Grecia si in Bulgaria. Plecare spre România. Sosire in Bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale.

TARIF 250 Eur/pers. grup minim 40 persoane. Pentru un grup mai mic de 40 persoane, tariful excursiei se recalculeaza.

TARIFUL INCLUDE:

- transport cu autocarul 3* (AC, tv, video );

- 5 nopti cazare hotel 2*/3* în camere duble si triple;

- 5 mic dejunuri;

- ghid teolog.

TARIFUL NU INCLUDE:

- traversarile cu ferryboat-ul – 35 Eur;

- mesele care nu sunt cuprinse in program;

- asigurarea medicala aprox. 30 lei;

- intrarile la obiectivele turistice 3 Eur Meteora;

- excursiile optionale – 5 Eur Souroti si 5 Eur Rila.

Acte necesare: Carte de Identitate sau pasaport valabile. Pentru înscriere: avans 200 Euro /pers.

NOTA:
- Pentru inscriere va adresati la sediul agentiei sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si nr, adresa si numarul de telefon, pentru care vi se emite factura si contractul cu turistul.
- Puteti achita prin transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Ultima plata se face cu 7 zile inainte de plecare.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
CATEVA SUGESTII !!!

Mierea de pin din zona manastirilor Meteora va va indulci gura si inima! O gasiti la magazinele de suveniruri din orice manastire.
Cel mai frumos suvenir – icoanele lucrate manual de la Magazinul Zindros din Kalambaka.
O cina romantica sau doar o bautura, seara, la restaurantul din varful muntelui Lekavitus/Atena. Se ajunge cu funicularul la 330m altitudine, de unde, noaptea panorama orasului este deosebita.
Puteti cumpara cel mai bun fistic din Insula Egina numita si Insula Fisticului.
In Insula Evia puteti servi cel mai bun souvlaki din toata Grecia.
Daca mai dispuneti de bani, in ultimele zile de calatorie, va puteti rasfata partenera de viata cu o haina de blana la un pret bun in Paralia Katerini. Atentie! Preturile sunt negociabile.
Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967 / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

pelerinaj in grecia la biserica miraculoasa

,,de ziua sfintei teodora din peloponez’’

peloponez – egina – evia

7 zile – 08 – 14 septembrie 2017

i: 08.09. intalnire la ora 19.00 la baza dealului patriarhiei. ora 19.30 plecare pe traseul: giurgiu – ruse – sofia – kulata – promahonas – kalampaka. traseu de noapte.

ii: 09.09. sosire in salonic unde se viziteaza catedrala sfantului dimitrie izvorâtorul de mir si sfintei anesia, manastirea sf. teodora (moastele cuv teodora si sfantului david), biserica sfanta sofia unde se afla moastele sfantului vasile cel nou al tesalonicului, catedrala mitropolitana unde se afla moastele sfantului grigorie palama, turnul alb. plecare spre kalampaka. cazare in kalampaka la hotel 3*

iii: 10.09. mic dejun incepem cu vizita la atelierul de pictura a icoanelor bizantine unde vom invata din tainele picturii in stil bizantin. si vizitarea fascinantelor manastiri “suspendate intre cer si pamant”, in varful unor stanci unice in europa ( vfizitam 1 manastire ). plecare prin larissa – lamia apoi mergem la manastirea sf luca al eladei iar dupa aceea continuam deplasarea in frumoasa statiune loutraki pentru a merge la manastirea sf patapie si sf ipomoni. cazare la hotel 3* in loutraki

iv: 11.09. mic dejun. participare la sfanta liturghie la biserica miraculoasa (din care cresc 17 copaci), din localitatea vasta de ziua sf teodora din peloponez (11 septembrie), apoi ne deplasam in orasul argos la biserica cu hramul izvorul tamaduirii unde se afla icoana maicii domnului facatoare de minuni panaghia kefalariotissa. cazare in athena la hotel 3*

v: 12.09. mic dejun. traversare cu ferryboat-ul in insula egina. vizita la biserica unde se afla moastele sf. nectarie tamaduitor al tuturor bolnavilor. traversare cu ferryboat-ul in pireas. in drum spre insula evia vom trecere prin nea makri pentru a ne inchina la moastele sfantului efrem cel nou, apoi ne inchinam la sfantul ioan rusul. cazare in evia la hotel 3*

vi: 13.09. mic dejun. vom vizita manastirea cuv david (unde se afla moastele cuviosului david ), traversare cu ferry-boat-ul, manastirea kato xenia (unde se afla o parte din brâul maicii domnului), oprire in valea tempi la biserica sf paraschevi videcatoare de boli de ochi. plecare spre paralia katerini. cazare in paralia katerini la hotel 3*.

vii: 14.09. mic dejun. vizitam manastirea sfantul efrem sirul si manastirea sfantul dyonisie, situate la poalele muntelui olimp. optional vizita la manastirea suroti unde se afla mormantul cuviosului paisie aghioritul – 5 eur. optional vizita la manastirea rila ( sf. ioan de rila) – 5 eur. oprire pentru cumparaturi in grecia si in bulgaria. plecare spre românia. sosire in bucuresti in functie de trafic si formalitatile vamale.

tarif 250 eur/pers. grup minim 40 persoane. pentru un grup mai mic de 40 persoane, tariful excursiei se recalculeaza.

tariful include:

- transport cu autocarul 3* (ac, tv, video );

- 5 nopti cazare hotel 2*/3* în camere duble si triple;

- 5 mic dejunuri;

- ghid teolog.

tariful nu include:

- traversarile cu ferryboat-ul – 35 eur;

- mesele care nu sunt cuprinse in program;

- asigurarea medicala aprox. 30 lei;

- intrarile la obiectivele turistice 3 eur meteora;

- excursiile optionale – 5 eur souroti si 5 eur rila.

acte necesare: carte de identitate sau pasaport valabile. pentru înscriere: avans 200 euro /pers.

nota:
- pentru inscriere va adresati la sediul agentiei sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro, in care precizati nume/prenume, cnp, c.i.seria si nr, adresa si numarul de telefon, pentru care vi se emite factura si contractul cu turistul.
- puteti achita prin transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a bancii transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. ultima plata se face cu 7 zile inainte de plecare.
– ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
cateva sugestii !!!

mierea de pin din zona manastirilor meteora va va indulci gura si inima! o gasiti la magazinele de suveniruri din orice manastire.
cel mai frumos suvenir – icoanele lucrate manual de la magazinul zindros din kalambaka.
o cina romantica sau doar o bautura, seara, la restaurantul din varful muntelui lekavitus/atena. se ajunge cu funicularul la 330m altitudine, de unde, noaptea panorama orasului este deosebita.
puteti cumpara cel mai bun fistic din insula egina numita si insula fisticului.
in insula evia puteti servi cel mai bun souvlaki din toata grecia.
daca mai dispuneti de bani, in ultimele zile de calatorie, va puteti rasfata partenera de viata cu o haina de blana la un pret bun in paralia katerini. atentie! preturile sunt negociabile.
agentia de turism avraam travel
tel : 0731396104 / 0735346967 / fax : 0318052018
e-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 7 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
08 Septembrie 2017 250 €

tarife incepand de la 250 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Avraam travel