Vizualizezi oferta circuit Romania, circuit Bulgaria, circuit Grecia, vacanta Romania, vacanta Bulgaria, vacanta Grecia.

Circuit autocar Romania, Bulgaria, Grecia

Circuit Romania
  • Tari: Romania, Bulgaria, Grecia
  • Orase tranzitate: Bucuresti, Giurgiu, Ruse, Sofia, Igoumenitsa

Descriere

PELERINAJ IN GRECIA DE ZIUA SF SPIRIDON
5 zile

10 – 14 DECEMBRIE 2017

Ziua 1: Intalnire la ora 16.30 la baza dealului Patriarhiei si plecare pe traseul- Ruse-Sofia Kulata-Promahonas – Igoumenitsa (traseu de noapte).

Ziua 2: Sosire in Grecia si continuarea traseului spre Igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. Traversare cu ferry-boat-ul in insula Corfu. Cazare in Corfu la Hotel 3*. Participare la slujba de priveghere de la Catedrala Sf Spiridon. ( deplasare pietonala).

Ziua 3: Mic dejun. Plecare catre Catedrala Sf Spiridon pentru a participa la Sf Liturghie. Vizita la Mrea Sf Muc Paraschevi ( aici se afla Mana Dreapta a Sf. Muc. Paraschevi si icoana facatoare de minuni a Sf Muc Paraschevi). Optional – vizita la Mrea Paleokastrita ( 5 Euro/pers) . Cazare in Corfu Hotel 3*.

Ziua 4: Mic dejun. Imbarcare pe ferry – boat ora 08.30 ( Corfu – Igoumenitsa ) si continuarea drumului spre Kalambaka. Vizitarea unui Atelier de Icoane Bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor ). Vizitarea Complexului Monahal Meteora ( vizitam 1 manastire), continuam traseul pe Valea Tempi unde vom opri pentru inchinare la Manastirea Sfanatei Paraschevi vindecatore de boli de ochi. Cazare in Paralia Katerini Hotel 3*.

Ziua 5: Mic dejun. Vizitam Manastirea Sfantul Efrem Sirul si Manastirea Sfantul Dyonisos, situate la poalele Muntelui Olimp, apoi plecare spre tara cu oprire in Salonic, unde vizitam: Catedrala Sf Dimitrie cu moastele Sf. Dimitrie Izvoritorul de Mir si ale Sf Anisia, Seminarul Teologic cu moastele Cuv Teodora si Sfantul David al Tesalonicului), Biserica Sf Sofia loc unde se afla moastele Sf Vasile cel Nou si Catedrala Mitropolitana care adaposteste moastele Sf. Grigorie Palama. Optional vizita la Manastirea Suroti unde se afla moastele Sf. Cuv. Paisie Aghioritul si moaste ale Sfantului Arsenie Capadocianul- 5 eur. Continuarea traseului spre Bulgaria. Sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.
Tarif: 149 Euro / pers. valabil pt grup 40 pers.

Tariful include:

- transport cu autocarul;

- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* ( in camere duble si triple) ;

- insotitor de grup preot/teolog;
Tariful nu include:

- asigurarea medicala ( 20 lei );
- intrarile la obiective turistice 3 Eur/manastire.
- traversarile cu ferry-boat-ul – 20 Eur.

NOTA:
- Pentru inscriere (avans 50Eur) va adresati la sediul agentiei sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro, in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si nr, adresa si numarul de telefon, pentru care vi se emite factura si contractul cu turistul.
- Puteti achita prin transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. Ultima plata se face cu 7 zile inainte de plecare.
– Ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967 / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

pelerinaj in grecia de ziua sf spiridon
5 zile

10 – 14 decembrie 2017

1: intalnire la ora 16.30 la baza dealului patriarhiei si plecare pe traseul- ruse-sofia kulata-promahonas – igoumenitsa (traseu de noapte).

2: sosire in grecia si continuarea traseului spre igoumenitsa pentru imbarcare pe ferry-boat. traversare cu ferry-boat-ul in insula corfu. cazare in corfu la hotel 3*. participare la slujba de priveghere de la catedrala sf spiridon. ( deplasare pietonala).

3: mic dejun. plecare catre catedrala sf spiridon pentru a participa la sf liturghie. vizita la mrea sf muc paraschevi ( aici se afla mana dreapta a sf. muc. paraschevi si icoana facatoare de minuni a sf muc paraschevi). optional – vizita la mrea paleokastrita ( 5 euro/pers) . cazare in corfu hotel 3*.

4: mic dejun. imbarcare pe ferry – boat ora 08.30 ( corfu – igoumenitsa ) si continuarea drumului spre kalambaka. vizitarea unui atelier de icoane bizantine (unde veti asista la procesul de fabricare a icoanelor ). vizitarea complexului monahal meteora ( vizitam 1 manastire), continuam traseul pe valea tempi unde vom opri pentru inchinare la manastirea sfanatei paraschevi vindecatore de boli de ochi. cazare in paralia katerini hotel 3*.

5: mic dejun. vizitam manastirea sfantul efrem sirul si manastirea sfantul dyonisos, situate la poalele muntelui olimp, apoi plecare spre tara cu oprire in salonic, unde vizitam: catedrala sf dimitrie cu moastele sf. dimitrie izvoritorul de mir si ale sf anisia, seminarul teologic cu moastele cuv teodora si sfantul david al tesalonicului), biserica sf sofia loc unde se afla moastele sf vasile cel nou si catedrala mitropolitana care adaposteste moastele sf. grigorie palama. optional vizita la manastirea suroti unde se afla moastele sf. cuv. paisie aghioritul si moaste ale sfantului arsenie capadocianul- 5 eur. continuarea traseului spre bulgaria. sosire in tara in functie de formalitatile vamale si conditiile de trafic.
tarif: 149 euro / pers. valabil pt grup 40 pers.

tariful include:

- transport cu autocarul;

- 3 nopti cazare cu mic dejun la hotel 3* ( in camere duble si triple) ;

- insotitor de grup preot/teolog;
tariful nu include:

- asigurarea medicala ( 20 lei );
- intrarile la obiective turistice 3 eur/manastire.
- traversarile cu ferry-boat-ul – 20 eur.

nota:
- pentru inscriere (avans 50eur) va adresati la sediul agentiei sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro, in care precizati nume/prenume, cnp, c.i.seria si nr, adresa si numarul de telefon, pentru care vi se emite factura si contractul cu turistul.
- puteti achita prin transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a bancii transilvania, fara sa vi se perceapa comision bancar. ultima plata se face cu 7 zile inainte de plecare.
– ocuparea locurilor in autocar se face in ordinea inscrierilor, incepand cu bancheta a doua.
agentia de turism avraam travel
tel : 0731396104 / 0735346967 / fax : 0318052018
e-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 5 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
10 Decembrie 2017 149 €

tarife incepand de la 149 €


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Avraam travel