Vizualizezi oferta circuit Romania, vacanta Romania.

Circuit autocar Romania

Circuit Romania
  • Tari: Romania
  • Orase tranzitate: Bucuresti, Pitesti, Ramnicu Valcea, Sibiu, Hateg

Descriere

PELERINAJ LA MĂNĂSTIREA PRISLOP
Parastasul Parintelui Arsenie Boca

Plecari: 25 – 26 noiembrie 2017 27- 28 noiembrie 2017

“Povaţuieşte-mă, Doamne, pe calea Ta şi voi merge întru adevărul Tău; veselească-se inima mea, ca să se teamă de numele Tău!” ( Ps.85,10 ).

Intalnire la ora 06.30 la baza Dealului Patriarhiei. Plecare pe traseul: Bucureşti – Pitesti – Ramnicu Valcea – Sibiu– Hateg – retur.

Ziua I : Plecare pe traseul mentionat, vom opri la Manastirea Ostrov situata pe o insula in mijlocul Oltului, apoi Manastirea Turnu. Cazare la hotel 3* in Hunedoara / Orastie.

Ziua II : Ora 06.00 plecam la Manastirea Prislop, pentru a ne inchina la mormantul Parintelui Arsenie Boca, vizitam pestera in care s-a nevoit Sfantul Ioan de la Prislop, participare la Sfanta Liturghie si Parastasul de pomenire( pe 28.11 ) Ora 13.00 continuam traseul prin Defileul Oltului. Vom opri la Manastirea Cozia apoi plecare spre Bucureşti.

Tarif : 195 lei /pers. cu cina – valabil la un grup de minim 40 de persoane.

Tariful include :

- transport cu autocarul clasificat ;

- cazare o noapte la hotel, in camere duble/triple ;
- o cina ( doua feluri de mancare);
- însoţitor de grup teolog.

NOTA:

Pentru inscriere se achita la sediul agentiei unde vi se intocmesc documentele, sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro in care precizati nume/prenume, CNP, C.I.seria si Nr. adresa si numarul de telefon, iar apoi puteti face transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a Bancii Transilvania. Achitarea integral se face cu 7 zile inainte de plecare

Agentia de Turism Avraam Travel
Tel : 0731396104 / 0735346967 / Fax : 0318052018
E-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

pelerinaj la mĂnĂstirea prislop
parastasul parintelui arsenie boca

plecari: 25 – 26 noiembrie 2017 27- 28 noiembrie 2017

“povaţuieşte-mă, doamne, pe calea ta şi voi merge întru adevărul tău; veselească-se inima mea, ca să se teamă de numele tău!” ( ps.85,10 ).

intalnire la ora 06.30 la baza dealului patriarhiei. plecare pe traseul: bucureşti – pitesti – ramnicu valcea – sibiu– hateg – retur.

i : plecare pe traseul mentionat, vom opri la manastirea ostrov situata pe o insula in mijlocul oltului, apoi manastirea turnu. cazare la hotel 3* in hunedoara / orastie.

ii : ora 06.00 plecam la manastirea prislop, pentru a ne inchina la mormantul parintelui arsenie boca, vizitam pestera in care s-a nevoit sfantul ioan de la prislop, participare la sfanta liturghie si parastasul de pomenire( pe 28.11 ) ora 13.00 continuam traseul prin defileul oltului. vom opri la manastirea cozia apoi plecare spre bucureşti.

tarif : 195 lei /pers. cu cina – valabil la un grup de minim 40 de persoane.

tariful include :

- transport cu autocarul clasificat ;

- cazare o noapte la hotel, in camere duble/triple ;
- o cina ( doua feluri de mancare);
- însoţitor de grup teolog.

nota:

pentru inscriere se achita la sediul agentiei unde vi se intocmesc documentele, sau online prin transmiterea unui e-mail la : rezervari@avraamtravel.ro in care precizati nume/prenume, cnp, c.i.seria si nr. adresa si numarul de telefon, iar apoi puteti face transfer bancar sau depunere directa in cont, la orice sucursala a bancii transilvania. achitarea integral se face cu 7 zile inainte de plecare

agentia de turism avraam travel
tel : 0731396104 / 0735346967 / fax : 0318052018
e-mail : rezervari@avraamtravel.ro
www.avraamtravel.ro
https://www.facebook.com/avraamtravel

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 2 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
25 Noiembrie 2017 195 RON
27 Noiembrie 2017 195 RON

tarife incepand de la 195 RON


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Avraam travel