Vizualizezi oferta circuit Bulgaria, circuit Bulgaria, vacanta Bulgaria, vacanta Bulgaria.

Circuit autocar Bulgaria, Bulgaria

Circuit Bulgaria
  • Tari: Bulgaria, Bulgaria
  • Orase tranzitate:

Descriere

Ziua 1. BUCURESTI PLOVDIV (cca. 375 km)
Plecare din Bucuresti la 5.00, din parcarea de la Gara de Nord (Calea Grivitei, langa Muzeul CFR) spre Plovdiv. Al 2-lea mare oras al Bulgariei, a fost intemeiat de traci, cucerit de macedoneni, stapanit apoi de romani
care au lasat mostenire Teatrul Antic (sec. II i.Hr.) decoperit in 1972 in urma unui cutremur. In apropiere admiram Moscheea Dzhumaya construita in sec. XV pe locul Catedralei Sveta Petka, Biserica Sveti Nedelia (sec.XVI) cu un iconostas din lemn de nuc, Biserica Sf. Constantin si Elena – ridicata pe locul unei vechi biserici din sec IV-lea d.Hr , Poarta Veche a Cetatii , Muzeul de Etnografie – amenajat intr-o frumoasa cladire din sec. XVIII, reconstituind viata de zi cu zi din vechiul Plovdiv din perioada Renasterii Nationale Bulgare. Cazare la Plovdiv.

Ziua 2. Man. BACHKOVO -Mormintele TRACICE de la KAZANLAK -Veliko TARNOVO -BUCURESTI (cca. 425 km)
Mic dejun. Pornim spre Man. Bachkovo, a 2-a ca marime din Bulgaria dupa Man. Rila, atat ca marime, cat si a insemnatatii sale in plan artistic si literar. Manastirea a fost fondata cu 1000 de ani in urma si adaposteste o icoana a Fecioarei Maria, veche de 700 de ani. La intoarcerea spre tara, oprire la Mormantul Tracic de la Kazanlak, apoi facem un ultim popas in vechea capitala din perioada Taratelor Bulgare, Veliko Tarnovo, ale carei vestigii au fost foarte bine puse in valoare dupa restaurarile recente. In afara cetatii medievale, un farmec deosebit il are si centrul vechi al orasului, cu ateliere mestesugaresti, magazine de suveniruri si de antichitati. Traversam Dunarea si sosim in Bucuresti la Gara de Nord in jurul orei 22.00, in functie de trafic si de formalitatile din frontiera.

1. bucuresti plovdiv (cca. 375 km)
plecare din bucuresti la 5.00, din parcarea de la gara de nord (calea grivitei, langa muzeul cfr) spre plovdiv. al 2-lea mare oras al bulgariei, a fost intemeiat de traci, cucerit de macedoneni, stapanit apoi de romani
care au lasat mostenire teatrul antic (sec. ii i.hr.) decoperit in 1972 in urma unui cutremur. in apropiere admiram moscheea dzhumaya construita in sec. xv pe locul catedralei sveta petka, biserica sveti nedelia (sec.xvi) cu un iconostas din lemn de nuc, biserica sf. constantin si elena – ridicata pe locul unei vechi biserici din sec iv-lea d.hr , poarta veche a cetatii , muzeul de etnografie – amenajat intr-o frumoasa cladire din sec. xviii, reconstituind viata de zi cu zi din vechiul plovdiv din perioada renasterii nationale bulgare. cazare la plovdiv.

2. man. bachkovo -mormintele tracice de la kazanlak -veliko tarnovo -bucuresti (cca. 425 km)
mic dejun. pornim spre man. bachkovo, a 2-a ca marime din bulgaria dupa man. rila, atat ca marime, cat si a insemnatatii sale in plan artistic si literar. manastirea a fost fondata cu 1000 de ani in urma si adaposteste o icoana a fecioarei maria, veche de 700 de ani. la intoarcerea spre tara, oprire la mormantul tracic de la kazanlak, apoi facem un ultim popas in vechea capitala din perioada taratelor bulgare, veliko tarnovo, ale carei vestigii au fost foarte bine puse in valoare dupa restaurarile recente. in afara cetatii medievale, un farmec deosebit il are si centrul vechi al orasului, cu ateliere mestesugaresti, magazine de suveniruri si de antichitati. traversam dunarea si sosim in bucuresti la gara de nord in jurul orei 22.00, in functie de trafic si de formalitatile din frontiera.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 2 zile
  • Categorie hoteluri: 3
  • Transport: Autocar

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
31 Martie 2018 85 €
Data plecare Tarif
26 Mai 2018 85 €
Data plecare Tarif
14 Iulie 2018 89 €
Data plecare Tarif
14 August 2018 89 €
Data plecare Tarif
22 Septembrie 2018 89 €

tarife incepand de la 85 €

Servicii incluse

- Transp. autocar climatizat, clasif. pt. trafic international
- 1 cazare cu mic dejun in hotel 3*
- Ghid insotitor din partea agentiei pe traseu
- Vizitele la Plovdiv, Manastirea Bachkovo, Mormintele tracice de la Kazanlak, Veliko Tarnovo

Servicii neincluse

- Asigurare Travel (medicala + storno) cca. 49 lei
- Excursii optionale, bilete de intrare la obiective turistice si servicii de ghizi locali
- Locuri preferentiale autocar (primele 3 banchete)
- Taxa de oras (se achita cash la receptie de catre turisti)

Observatii

Turistii care solicita locuri pe primele 3 banchete din autocar, vor achita un supliment de 5% din pretul excursiei.
Turistii care solicita partaj in camera dubla / tripla, nu vor achita suplimentul de camera Single, daca Agentia nu reuseste sa completeze partajul. Eventuale neintelegeri intre solicitantii de partaj, nu sunt imputabile agentiei.

REDUCERE de pana la MAXIM 15% prin CUMULAREA urmatoarelor:
1. FIRST MINUTE – 10% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 25 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei pana la data de 01.03.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie. Dupa data de 01.03.2018 reducerile timpurii continua cu:
2. EARLY BOOKING – 5% REDUCERE pentru achitarea unui avans de minim 50 euro/ pers. la inscriere si diferenta de pana la 50% din pretul excursiei intre 02.03. – 20.04.2018. Plata integrala cu 30 zile inainte de data plecarii in excursie.
3. CLIENT FIDEL – 5% REDUCERE pentru turistii care au mai achizitionat programe turistice de la agentia tour operatoare, atat direct, cat si prin intermediul agentiilor partenere a acesteia.
4. REDUCERE DE GRUP: la 6 pers.= 3%, la 8 pers.= 4%, la 10 pers. platitoare, a 11-a GRATUIT
5. REDUCERE 5% pentru ULTIMA BANCHETA din autocar (in limita locurilor disponibile)
Reducerile se aplica numai la pachetul de baza; acestea nu se aplica la alte taxe sau suplimente de orice fel;


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

Jumbo Travel