Vizualizezi oferta circuit Israel, vacanta Israel.

Circuit avion Israel

Circuit Israel
  • Tari: Israel
  • Orase tranzitate: Tel Aviv, Ierusalim, Nazareth, Haifa

Descriere

Ziua 1: Bucuresti – Tel Aviv – Bethlehem (5 nopti)
Intalnire cu reprezentantul J’lnfo Tours pe aeroportul Otopeni, pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Tel Aviv. Sosire Tel Aviv – cel mai modern si mai occidental oras din Israel. Ierusalim este capitala oficiala si religioasa a tarii, desi nerecunoscuta international, iar Tel Aviv este de asemenea partial capitala – recunoscuta de majoritatea statelor lumii. Intalnire cu reprezentantul agentiei partenere si transfer la hotel in Bethlehem. Cazare si cina zona Bethlehem – Hotel Sahara (Shepherds’ Field Street, Beit Sahour, P.O. Box 146, Bethlehem). Mese incluse: cina.

Ziua 2: Ierusalim
Vizita inclusa – Turul orasului Ierusalim: Orasul Nou cu Parlamentul (Knesset), Orasul Vechi cu Muntele Maslinilor, Biserica Tuturor Natiilor (a Agoniei), Gradina Ghetsimani – locul unde a fost arestat Iisus Hristos, Zidul Plângerii, Via Dolorosa (Drumul Crucii) ce aminteste de patimile Mantuitorului, Golgota, Sfantul Mormant si Biserica Invierii. Cazare si cina zona Bethlehem. Mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

Ziua 3: Canna – Yardenit – Tiberias – Capernaum
Excursie optionala la Marea Galileii (Lacul Kineret), Muntele Fericirilor, Canna – locul unde Iisus a infaptuit miracolul preschimbarii apei in vin, Tabgha – locul “inmultirii” painiilor si pestilor, Tiberias, Capernaum – sinagoga, templul si casa lui Petru, biserica ortodoxa. Cazare si cina zona Bethlehem. Mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

Ziua 4: Nazaret – Cezareea – Haifa
Excursie optionala Nazaret (an-Nasira in limba araba). Nazaret este unul dintre cele mai importante orase sfinte crestine (locul copilariei lui Iisus, Biserica Ortodoxa Buna Vestire, Biserica Catolica Buna Vestire), cu aproximativ un milion de vizitatori anual care vin aici ca turisti sau pelerini. Excursia include si vizite la Cezareea, care pastreaza multe ruine din perioada cruciadelor, Haifa si muntele Tabor (Biserica Schimbarii la fata). Cazare si cina zona Bethlehem. Mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

Ziua 5: Marea Moarta – Qumran – Ierihon
Excursie optionala la Marea Moarta – aflata la cea mai joasa altitudine de pe suprafata globului – si la Qumran, loc din desert unde s-au gasit in pesteri Manuscrisele de la Marea Moarta. Se viziteaza si Ierihon – cel mai vechi oras din lume (11000 ani) si vizita la Biserica Romaneasca. Cazare si cina zona Bethlehem. Mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

Ziua 6: Tel Aviv – Bucuresti
Mic dejun. Transfer la aeroport pentru zborul de retur. Mese incluse: mic dejun.

ziua 1: bucuresti – tel aviv – bethlehem (5 nopti)
intalnire cu reprezentantul j’lnfo tours pe aeroportul otopeni, pentru imbarcare pe zborul cu destinatia tel aviv. sosire tel aviv – cel mai modern si mai occidental oras din israel. ierusalim este capitala oficiala si religioasa a tarii, desi nerecunoscuta international, iar tel aviv este de asemenea partial capitala – recunoscuta de majoritatea statelor lumii. intalnire cu reprezentantul agentiei partenere si transfer la hotel in bethlehem. cazare si cina zona bethlehem – hotel sahara (shepherds’ field street, beit sahour, p.o. box 146, bethlehem). mese incluse: cina.

2: ierusalim
vizita inclusa – turul orasului ierusalim: orasul nou cu parlamentul (knesset), orasul vechi cu muntele maslinilor, biserica tuturor natiilor (a agoniei), gradina ghetsimani – locul unde a fost arestat iisus hristos, zidul plângerii, via dolorosa (drumul crucii) ce aminteste de patimile mantuitorului, golgota, sfantul mormant si biserica invierii. cazare si cina zona bethlehem. mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

3: canna – yardenit – tiberias – capernaum
excursie optionala la marea galileii (lacul kineret), muntele fericirilor, canna – locul unde iisus a infaptuit miracolul preschimbarii apei in vin, tabgha – locul “inmultirii” painiilor si pestilor, tiberias, capernaum – sinagoga, templul si casa lui petru, biserica ortodoxa. cazare si cina zona bethlehem. mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

4: nazaret – cezareea – haifa
excursie optionala nazaret (an-nasira in limba araba). nazaret este unul dintre cele mai importante orase sfinte crestine (locul copilariei lui iisus, biserica ortodoxa buna vestire, biserica catolica buna vestire), cu aproximativ un milion de vizitatori anual care vin aici ca turisti sau pelerini. excursia include si vizite la cezareea, care pastreaza multe ruine din perioada cruciadelor, haifa si muntele tabor (biserica schimbarii la fata). cazare si cina zona bethlehem. mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

5: marea moarta – qumran – ierihon
excursie optionala la marea moarta – aflata la cea mai joasa altitudine de pe suprafata globului – si la qumran, loc din desert unde s-au gasit in pesteri manuscrisele de la marea moarta. se viziteaza si ierihon – cel mai vechi oras din lume (11000 ani) si vizita la biserica romaneasca. cazare si cina zona bethlehem. mese incluse: mic dejun si cina in cadrul hotelului.

6: tel aviv – bucuresti
mic dejun. transfer la aeroport pentru zborul de retur. mese incluse: mic dejun.

Valabilitatea acestei oferte a expirat! Va rugam contactati agentia pentru oferte similare.

Detalii tarife circuit

  • Durata: 6 zile
  • Categorie hoteluri: 3,4
  • Transport: Avion - Decolare din Bucuresti, Romania

Calculeaza tariful circuitului in functie de data de plecare.

Data plecare Tarif
28 Decembrie 2017 299 €
Data plecare Tarif
02 Ianuarie 2018 299 €
Data plecare Tarif
03 Februarie 2018 299 €
Data plecare Tarif
31 Martie 2018 299 €
Data plecare Tarif
28 Aprilie 2018 299 €
Data plecare Tarif
20 Mai 2018 299 €
Data plecare Tarif
03 Octombrie 2018 299 €
Data plecare Tarif
07 Noiembrie 2018 299 €
Data plecare Tarif
28 Decembrie 2018 299 €

tarife incepand de la 299 €

Servicii incluse

Bilet de avion Bucuresti – Tel Aviv si retur
5 nopti de cazare cu mic dejun si cina la hoteluri de 3*-4* – Categoria locala “turist” la Bethlehem
Tururile prevazute in cadrul excursiei cu autocar/microbuz clasa “Turist”
Tur panoramic de Tel Aviv
Excursie la Ierusalim
Asistenta turistica limba romana

Servicii neincluse

Taxele de aeroport si taxa de serviciu (199 euro/persoana)
Bilete de intrare la obiectivele turistice din Israel (48 euro/ persoana)
Excursiile optionale
Serviciile de ghid local
Asigurarea medicala si storno
Bacsisuri locale
Alte servicii neincluse in program

Observatii

Excursii optionale
Marea Galileii, Tiberias, Capernaum: 68 €/persoana – include: transport, asistenta turistica in limba romana
Nazaret, Cezareea, Haifa: 73 €/persoana – include: transport, asistenta turistica in limba romana
Marea Moarta, Qumran, Ierihon: 65 €/persoana – include: transport, asistenta turistica in limba romana

Tarifele sunt calculate pentru un grup minim de 20 de platitori. Pentru un grup mai mic de 20 platitori, tarifele se recalculeaza.


Portalturism.com nu este responsabil pentru eventualele neconcordante care pot aparea intre detaliile si preturile ofertelor de pe site si cele oferite in agentie. Intotdeauna vor avea prioritate informatiile primite in agentie.

Oferte circuite similare

J'Info Tours